Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Oct 30, 2011 in Uncategorized | 0 comments

Nederlandse ambassade in Nador

Larbi Salama, ereconsul van Nederland in Nador, nam zijn functie in op donderdag tijdens een ceremonie, voorgezeten door Jos Van Aggelen, ambassadeur van Nederland in Marokko, die hem zijn door koningin Beatrix ondertekende vertrouwensbrieven overhandigde.

Tijdens deze ceremonie, die werd bijgewoond door hoogwaardigheidsbekleders van de streek, lokale ambtenaren en vertegenwoordigers van verenigingen, verklaarde de ambassadeur van Nederland in Rabat dat hij erg blij is met de opening van het Consulaat van zijn land in Nador, die zal bijdragen tot de verrsterking van de banden tussen Marokko en Nederland.
Jos Van Aggelen verheugd zich eveneens over de rol van de consulaire vertegenwoordiging, omdat het de grote Marokkaanse gemeenschap die in Nederland verblijft en uit deze regio afkomstig is, en de administratieve procedures zullen kunnen uitvoeren in Nador en niet meer in Rabat.
De Nederlandse diplomaat heeft lof geschonken over de nieuwe ereconsul van Nederland in Nador, die “een goede reputatie heeft in het gastland en behoort tot één van de grootste families in de Rifregio”

Bron. Amazightimes

Facebook

Twitter