Pages Menu
Categories Menu

Posted by on May 31, 2010 in Uncategorized | 0 comments

Amazigh.nl krijgt nieuwe website

Vanaf juni 2010 heeft de website van Amazigh.nl een nieuw ontwerp. Naast een nieuw ontwerp heeft de website ook een andere opzet. Waar de nadruk in het verleden vooral lag op ad hoc informatievoorziening op het gebied van de Amazigh cultuur en identiteit krijgt de website er een nieuwe functie bij. Naast de professionalisering van de bestaande inhoud gaat Amazigh.nl zich ook richten op opinievorming waarbij de onderwerpen breder liggen dan exclusief Amazigh gerelateerde onderwerpen. Dit betekent dat wij ons aansluiten bij de brede interesses van onze doelgroep.

Amazigh.nl heeft zich door de jaren heen bewezen als kritisch platform. Dit kritische geluid is dan ook een van onze sterkste eigenschappen. Dit kritische geluid zal dan ook blijven bestaan en op een proactieve wijze toegepast worden.

Amazigh.nl wordt door vrijwilligers onderhouden. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die een steentje willen en kunnen bijdragen. Heb jij een kritische geest en wil je op een bepaald onderwerp bijdragen aan de website schroom dan niet en neem contact met ons op via [escapeemail email=”vrijwilligers@amazigh.nl”]

Facebook

Twitter