Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Feb 23, 2012 in Evenementen | 0 comments

Hafla Anissa (Utrecht)

Op 18 maart 2012 komt Hafla Anissa weer naar de Stadsschouwburg Utrecht en staat voor lekker uitgaan in een gezellige sfeer met optredens van de leukste Marokkaanse artiesten, lifestyle en entertainment.

Deze editie bevat optredens van de immer populaire en veelzijdige Rachid Kasmi die zichzelf altijd weer blijft overtreffen, de onbetwiste chaabi-grootheid Said Senhaji die elke zaal op zijn kop weet te zetten, en upcoming talent Btissame. Dit alles staat onder muzikale begeleiding van Orchestre Ismailia.

Voor de tweede maal zal het lifestyle magazine HODA de foyer omtoveren tot HODA Lounge, waar de dames kunnen genieten van een ontspannen sfeer, een kopje thee met wat lekkers en beautyproducten. Daarnaast worden er verschillende workshops gegeven. Er is genoeg te doen!

Neem een mooie henna tattoo bij Henna Laroussa en laat u verassen door de creativiteit en veelzijdigheid van deze artieste. Naast henna zetten is ze namelijk ook ervaren visagist en haarstylist voor diverse feestelijke gelegenheden.

Als terugkerend element zijn er twee modeshows te bewonderen van de bekende Marokkaanse modehuizen Monde de Reve en Negaffa Nouha.

DJ Yasmina zal de hele middag aan elkaar draaien met haar swingende Marokaanse en Arabische muziek.

Inloop om 13:00, programma begint om 14:00.

Dus laat die mannen maar thuis en kom feesten in Utrecht!

Facebook

Twitter