Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Feb 6, 2016 in Evenementen | 0 comments

De viering van het Amazigh Nieuwjaar 2966

De viering van het Amazigh Nieuwjaar, Yennayer, staat dit jaar opnieuw in het teken van samenkomen, en zal gevierd worden met o.a. Walid Mimoun, Milouda, Imetlaâ, Ayned, Flamenco, surprise acts, etc. De organisatie ligt in handen van Bades Foundation.

De vorige editie, onder het motto Rif United I, met deelname van Tarwa n chig Mohand, Isri, Fatoum en Imetlaâ was een groot succes. Daarmee is duidelijk geworden dat er een grote behoefte is in Nederland deze belangrijke dag feestelijk met elkaar te vieren.

Onder het motto van Rif United II zal de Amazigh Nieuwjaarsviering niet alleen een avond zijn met veel muziek. Het is vooral een avond waarop iedereen bij elkaar komt en samen het nieuwe jaar inluidt. Dit zorgt ervoor dat Yennayer een onvergetelijke avond wordt met verrassende en onverwachte (muzikale) ontmoetingen.
amazigh.nl oualid mimoun milouda 2966

Vele artiesten uit binnen-en buitenland zullen hun opwachting maken. Ook aan talentontwikkeling wordt ruimschoots aandacht geschonken. Comedy-talent Issy, muzikanten Mehdi en Jihad zullen hun opwachting maken. Daarnaast zal een talentvolle wetenschapper in het zonnetje gezet worden, als inspiratie voor het aanwezige jonge publiek.
Info: Facebook: Amazigh Yennayer of www.bades.nl

Deur open: 18.30 uur!
Na afloop is er een Meet & Greet met de artiesten en een afterparty!

Kaartverkoop:
Voorverkoop: € 15,- (start 5 januari 2016) |
Op 6 februari € 18,-.
Let op! Bij 4 kaartjes of meer, betaalt u slechts € 13,- per kaartje (deze kortingsactie geldt alleen als u vóór 6 februari uw kaartjes bij de kassa koopt).
Kinderen tot 15 jaar: €7.50
Kaartjes: kaartverkoop start dinsdag 5 januari 2016

info:
Email: bades.foundation@gmail.com
Tel. 06-24808195
www.bades.nl

Facebook

Twitter