Author Topic: Saoedi-Arabie verbiedt Umrah voor Marokkaanse meiden  (Read 44810 times)

« Reply #135 on: 03/09/2010 om 19:56:32 »
Error 404 - Not found
« Last Edit: 08/12/2011 om 21:16:40 by Señor Canardo Pelegro »

« Reply #136 on: 03/09/2010 om 21:50:40 »
Mijn logisch-mathematisch intelligentie is nooit mijn sterkste punt geweest, dus wat betreft het statistische gegeven, had het evengoed de 258ste keer kunnen zijn. Nee, Señor Canardo's intelligentie onderscheidt zich eerder op verbaal-linguïstisch vlak, wat hem een rijkere en tevens ook complexere wereldbeeld heeft opgeleverd, dat gelukkig voor hem niet uit drukken valt in slechts cijfertjes en/of statistische gegevens. Hij hoeft daarom in tegenstelling tot onze "Bu Thaghyutc" niet alles op een dwangmatige manier te ontbinden in factoren of te herleiden tot simplistische tegenstellingen zoals de inmiddels grijsgedraaide "patriot-of-acekam"-doctrine of de zeer primitieve kijk op vrouwen, die onze "Bu Thaghyutc" helaas kan bevatten enkel in termen van "heilige madonna's" of "hoeren".   
bla...bla...hoe jij kan oordelen de psychische bevoegdheid van een persoon, terwijl jij wezen een onlogische persoon bekent !  :-)

zou jij ons uitlegt kunnen dat wil zeggen "bu taghyutc" ?

« Reply #137 on: 03/09/2010 om 23:17:29 »
Tuurlijk is Señor Canardo nep. Kom je daar serieus nou pas achter, mijn beste Hadou? Señor Canardo is slechts een virtuele identiteit, die ik gebruik om mijn werkelijke opvattingen en ideeën kenbaar te maken aan iedereen, die het wil horen in de virtuele en dus zeer "neppe" wereld dat cyberspace behelst.
Jij ben nep coño. En jij wilt graag nep blijven omdat jij niet trots op je zelf bent. Wees gewoon jezelf , je hoeft je niet voor te schamen.
« Last Edit: 03/09/2010 om 23:20:12 by Hadou »

« Reply #138 on: 04/09/2010 om 00:33:48 »
Error 404 - Not found
« Last Edit: 08/12/2011 om 21:16:45 by Señor Canardo Pelegro »

« Reply #139 on: 04/09/2010 om 00:52:32 »
Error 404 - Not found
« Last Edit: 08/12/2011 om 21:16:50 by Señor Canardo Pelegro »

« Reply #140 on: 04/09/2010 om 01:05:47 »
Het moge nu wel duidelijk zijn dat Hadou aan het einde is van zijn Latijn, vandaar dat hij Señor Canardo's reputatie wenst te besmeuren door nu schaamtegevoelens te gaan projecteren op mij. Echter zoals ik al eerder heb gesteld heeft Señor Canardo geen frustraties nodig om een discussie te voeren en zeker geen schaamtegevoelens om Hadou's ass in deze discussie te kicken. Daar gebruikt Señor Canardo liever (roodgedrukte) woorden voor ......>

zit niet te zeuren coño. jij bent nep en wilt jouw zelf niet zijn. schuil maar achter een andere identiteit. Dus jouw mening telt niet. En alles wat je hier neer dropt is fake.

« Reply #141 on: 04/09/2010 om 01:19:52 »
Error 404 - Not found
« Last Edit: 08/12/2011 om 21:16:56 by Señor Canardo Pelegro »

« Reply #142 on: 07/09/2010 om 14:05:25 »
goh, ik zie dat er ondertussen heftig is getypt sinds mijn laatste bezoek maar zag gelukkig ook dat senor inmiddels zinnige replys heeft gegeven, wat mij weer getyp scheelt. En bij deze wil ik het ook laten want sommige lui blijven hopeloos, een discussie niet waardig als je het mij vraagt.

« Reply #143 on: 29/09/2010 om 12:53:27 »
Terwijl de Imazighen zich druk maken dat we het Arabisch met elkaar moeten praten. Zijn de echte Arabieren bezig onze vrouwen voor "potentiëlie hoer" "heksen" "goedkoop" "losbandig" uit te maken!

Tfoe! Zelfs hier in het westen komt het nieuws al aanwaaien. Van Noord-Afrika naar midden-oosten en daarvandaan naar Europa!

http://www.groene.nl/commentaar/2010-09-27/heksen-en-prostituees

Heksen en prostituees
Buitenland
 
Rabat - Dat de Marokkaanse vrouw in het Midden-Oosten geen al te beste reputatie heeft, bleek onlangs weer in een aflevering van de humoristische animatieserie Bouktada en Abou Nabil, vanuit Koeweit uitgezonden en in Marokko goed bekeken.

KEES BEEKMANS
 
reageer op dit artikel
Daar werden Marokkaanse vrouwen afgeschilderd als prostituees en heksen. Nu lachen Marokkanen graag om zichzelf, maar ze vinden het toch niet leuk als ze door anderen worden bekritiseerd; ze hechten waarde aan hun imago in de rest van de wereld. Op de bewuste aflevering van Bouktada en Abou Nabil werd in blogs en op Facebook verontwaardigd gereageerd, en het Marokkaanse ministerie van Communicatie ontving tientallen mails waarin excuses werden geëist van de respectloze Koeweiti's. Die kwamen vrijwel onmiddellijk, van het Koeweitse ministerie van Buitenlandse Zaken.
   In de Golfregio werken tegen de honderdduizend Marokkanen, en iets meer dan de helft daarvan is vrouw. Ze bevinden zich vooral in Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten, maar ook in Qatar, Bahrein, Oman en Koeweit. Voor hoog opgeleide Marokkaansen zijn er goede carrièremogelijkheden, maar ook minder hoog opgeleide Marokkaansen vinden er werk in hotels, ziekenhuizen of bij multinationals. Het beroep van kapster of schoonheidsspecialiste daarentegen schijnt vaak een dekmantel te zijn voor prostitutie.
   Marokkaanse vrouwen worden in de Golfregio gezien als 'de westerse vrouwen van de Arabische wereld'. Als er een film moet worden gemaakt met wat licht pikante scènes erin, vraagt men daar een Marokkaanse voor. Ze zíjn ook veel vrijer dan hun gesluierde zusters in die landen. Voor prostituees is die reputatie een pre, het maakt ze gewild, zozeer zelfs dat hun Tunesische en Algerijnse collega's zich in de Golfregio bij voorkeur zouden uitgeven voor Marokkaansen.
   In zekere zin is het allemaal begonnen in de jaren tachtig, toen de Saoedi's naar Marokko begonnen te komen voor vertier. Eerder waren Libanon en Egypte de daarvoor uitverkoren bestemmingen geweest, maar oorlog en politieke instabiliteit in die landen maakten daar een einde aan. Het in een economische crisis verkerende Marokko kon de oliedollars goed gebruiken. Men legde de rode loper voor de Saoedi's uit. Vaders boden spontaan hun dochters aan. Later begonnen de dochters - al dan niet met diploma's op zak - zelf naar de Golf af te reizen.
   En dan de reputatie van heks: die hebben Marokkaansen in het Midden-Oosten eigenlijk altijd gehad. Men wijt dat aan het feit dat de Marokkaanse cultuur en religie veel schimmiger en meerduidiger zijn dan die van de Golflanden, die is betrekkelijk rechttoe rechtaan. Dat niet-makkelijk-kunnen-vatten zou de Marokkaanse cultuur iets diabolisch geven. Het maakt de Marokkaanse in de Golf niet alleen begeerd maar ook gevreesd, en daardoor vermoedelijk alleen maar aantrekkelijker.« Reply #144 on: 29/09/2010 om 16:57:50 »
Beste mensen, CUT THE CRAP,


Ik vind dit een goede actie van de saoudiers.  Een Marokkaanse jongevrouw heeft niets te zoeken in Saoudie-Arabie, alleen, zonder mahram,

En een echte Moslim beschouwt de Soennah (hadiths) als "Cannoniek" even cannoniek als de Koran.

En Senor, er is niet zoiets als een "Wahabi" da bestaat niet, je hebt wel een Salafi, en Salafi's en Soenni's zijn gelijk,

En verder als je "sahih" hadiths niet accepteert en je zegt "het is maar een hadith" dan ben je volgens de meeste geleerden een "afvallige"