Author Topic: Balkenende en Beatrix naar Bilderbergconferentie  (Read 6357 times)

« on: 28/05/2008 om 17:39:59 »
Gezelli! Balkenende en Beatrix gaan samen naar de Bilderbergconferentie die begin juni van start gaat. Balkenende is voor het eerst uitgenodigd. En prompt stelt de SP er kamervragen over omdat ze op een van de grootste conspiracysites 'prisonplanet.com' hebben gelezen dat onze leiders erbij zijn. Natuurlijk is de Bilderbergconferentie (uitleg) gewoon een gezellig borreluitstapje voor wereldleiders, meer niet. Bilderberg bestaat uit informeel met elkaar kletsen. Denk aan Tips uitwisselen en de banden aantrekken. Aluminiumhoedjesdragers waaronder dus ook Van Bommel geloven dat de Bilderbergconferentie een geheimzinnige jaarlijks meeting van de echte schaduwregering is. Dat alle complotten die er zijn over ufo's, 9/11 en de CIA tijdens deze conferentie uitgewerkt worden. Alsof als je tig champagnezuipende wereldleiders en captains of industry bij elkaar zet, er opeens wél wat besloten kan worden. Dat men daadwerkelijk een extreem tot in de puntjes uitgewerkt complot kan ontwikkelen om de wereldeconomie te sturen. En dat die bezoekers van de conferentie eigenlijk al lang een evil empire zijn begonnen zonder dat wij dat weten. Als dat zo was, was er nu al lang een beslissing genomen over die JSF hoor.

http://ikregeer.nl/document/V070821120?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_term=100&utm_campaign=rss

DEN HAAG - Koningin Beatrix kan tevreden zijn met, de door haar benoemde informateur, Herman Wijffels. Hij is er niet alleen in geslaagd, om volgens Nederlandse begrippen, snel een regeringscoalitie te smeden, ook de koninklijke skivakantie het komende staatsbezoek én de Bilderberg meeting aan Turkije gaan gewoon door. Ex-informateur Wijffels spreekt tegen dat hij voor de onderhandelaars als een vader is geweest."Ik was jongen met de jongens".Wijfels zelf is nu verslag uitbrengen ehm... weer terug naar zijn baantje bij de wereldbank in Washington.

Streng beveiligd, ver weg van opdringerige journalisten en diep verscholen in de bossen van Oosterbeek kwamen in 1954 vooraanstaande staatslieden, financiers en intellectuelen uit Europa en de Verenigde Staten bijeen. De Bilderberg groep is een samenzwering van captains-of-industry, politieke kopstukken en self-appointed staatshoofden die democratie maar in de weg vinden zitten. Nee, niet dat ze het daar achter onze ruggen om over politieke zaken of onze toekomst hebben ofzo hoor, welnee.  Maar het doet wel een beetje denken aan de formatie besprekingen dit jaar in Terug naar 'ons' kabinet. De tijd is gekomen voor demisionair premier Balkenende om het pesoneel te kiezen dat hij denkt nodig te hebben en waneer hij dit voortvarend doet, kan nog voor vertrek van het koninklijk gezelschap naar Turkije (27 februari) de ministersploeg worden beëdigd en op de trappen van het paleis worden gepresenteerd.

Vorig jaar kon Bea niet gaan naar Lech. In haar herinnering was dat in de 40 jaar dat haar familie dit dorp bezoekt, voor de jaarlijkse skivakantie, nog nooit eerder voorgekomen. Reden om niet te gaan vorig jaar was de knieoperatie die Bea eind december 2005 onderging.

Dit jaar kan Maxima, die al snel de voorkeur van de Oranjes voor de 'all round wintersportplaats' Lech is gaan delen, niet van de berg af glijden want zij is zwanger van haar derde kind. In april wordt de geboorte van haar derde kind verwacht.

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft laten weten dat de koningin komende zondag ook deelneemt aan de in 2005 weer in ere herstelde traditionele fotosessie. Hierbij word ten behoeve van tientallen fotografen en cameraploegen Willem-Alexander en Máxima willen hun dochtertjes Amalia en Alexia laten ravotten in de sneeuw. Een extra geluk daarbij is dat er voor zondag ook verse sneeuw is voorspeld.

De vraag is of Amalia nog net zo enthousiast is over de ontmoeting met de schreeuwende menigte als bij eerdere gelegenheden. Volgens de 'Apeldoornse' familieleden is Amalia een 'natuurtalent, maar al die aandacht kan ook gaan vervelen.

Het Reformatorisch Dagblad heeft overigens (tevergeefs) gevraagd om de persontmoeting op een andere dag dan zondag te organiseren, zodat de krant - die een strikte zondagsrust in acht neemt - er ook verslag van kan doen
Beatrucs op een bilderberg meeting


http://www.yayabla.nl/news/show_article.php?articleid=12671« Reply #1 on: 28/05/2008 om 17:41:06 »
Waarschijnlijk is dit niet haar eerste x dat zij bij een illuminati meeting is?

Vraag me af wat haar inbreng is?

« Reply #2 on: 28/05/2008 om 17:44:36 »

« Reply #3 on: 28/05/2008 om 20:13:13 »
zie ik daar een David ster in het midden ??????


« Reply #4 on: 31/05/2008 om 19:05:26 »
zie ik daar een David ster in het midden ??????


Jazeker!

Tijdje terug had een lid ook een hele interessante foto geplaatst.

Zie hier;http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=12262.0

« Reply #5 on: 11/06/2008 om 20:55:34 »
Waarschijnlijk is dit niet haar eerste x dat zij bij een illuminati meeting is?

Vraag me af wat haar inbreng is?
haha neej dit is niet haar 1e keer bij de jaarlijkse bilderbergmeeting. Sterker nog, zij is het nu hoofd ervan(top of the world baby!). De grondlegger (stichter) van de bilderberg groep is prins-bernhard. zij zijn vaste mensen die jaarlijks komen, de rest is afwisselend, shell topman was er een paar x, maar ook ministerleden. het is het groepje mensen dat bestaat uit de commitee of 300. 300families die de wereld in handen hebben. Anyway...beter niet mee bemoeien.

« Reply #6 on: 24/06/2009 om 17:25:23 »
Waarschijnlijk is dit niet haar eerste x dat zij bij een illuminati meeting is?

Vraag me af wat haar inbreng is?

Haar onvoorwaardelijke steun en impliciet de onvoorwaardelijke steun van haar 16.428.360 onderdanen. Zij was echter niet alleen > zij had haar imperialistische zwijnenvriendjes ook meegenomen:

http://zapruder.nl/portal/artikel/de_bilderberg_gastenlijst/


« Reply #7 on: 19/08/2010 om 17:01:28 »
'Bilderberg leidt mensheid in nucleaire holocaust'


HAVANA - De Bilderbergconferentie is een wereldwijde samenzwering met het doel de mensheid in een ''nucleaire holocaust'' te leiden. Dit schrijft de Cubaanse revolutionaire leider Fidel Castro in een nieuw commentaar.

De eerste Bilderbergconferentie werd in 1954 mede georganiseerd door prins Bernhard. Later namen ook koningin Beatrix en premier Balkenende deel aan bijeenkomsten van wereldleiders.

Volgens Castro is ''Hitler, het beest, gecreëerd door hen die vandaag deelnemen aan de bijeenkomsten van de Club Bilderberg''.

De samenzwering heeft de muziekzender MTV in het leven geroepen als ''perfecte machine voor hersenspoeling'' om de jeugd te verleiden tot hedonisme en ongeremde consumptie.

Volgens Castro heeft de Bilderbergconferentie eerder al de Beatles en New Age gebruikt om de massa's af te leiden van politieke thema's.

http://www.nu.nl/algemeen/2315261/bilderberg-leidt-mensheid-in-nucleaire-holocaust.html

« Reply #8 on: 12/06/2011 om 01:04:47 »
Error 404 - Not found
« Last Edit: 08/12/2011 om 22:19:36 by Señor Canardo Pelegro »

« Reply #9 on: 12/06/2011 om 12:37:35 »
Er schijnen nog mensen rond te lopen die denken dat de wereld bestuurd wordt door democratisch gekozen regeringen. Er zouden zelfs nog mensen rondlopen die denken dat ze door eens in de zoveel jaar hun stem uit te brengen invloed uitoefenen op de wereld om hen heen. Waarschijnlijk komt dit doordat de meeste mensen niet zoveel afweten van de manier waarop moderne vrijmetselaarsloges - waarin de elites van de wereld zich verenigd hebben - de wereld besturen. Ach, zul je misschien zeggen, vrijmetselaarsloges zijn er altijd al geweest, dat is dus niets nieuws onder de zon. In de middeleeuwen organiseerden mensen zich, vaak op hun specifieke vakgebied, in gilden, en probeerden zo de plaatselijke heersers te beïnvloeden. Dat is iets wat vandaag de dag nog steeds gebeurt. Het grote verschil is echter dat de invloed van plaatselijke elites zich vroeger beperkte tot een vrij overzichtelijk gebied. Maar stel je eens voor dat de 120 machtigste mensen op de wereld zich verenigen in een een organisatie en elkaar ieder jaar in het diepste geheim ontmoeten. Er bestaat een specifiek gezelschap dat zetelt aan de top van een piramide die is opgebouwd uit verschillende uitermate machtige bedrijfslobbygroepen, elitaire vrijmetselaarsloges en officièlere organisaties. Het draagt de naam Bilderberggroep.

De Bilderberggroep werd opgericht in 1954 te Oosterbeek in een hotel van de Bilderberg-hotelgroep. Het initiatief werd genomen door ene Joseph H.Retinger. Retinger, die overleed in 1960, was een machtig katholiek die goede contacten onderhield met het Vaticaan en andere elites in de wereld. Hij stond aan de wieg van de Europese Beweging die uiteindelijk leidde tot de oprichting van de Europese Raad, een voorloper van de Europese Unie. Hij stelde aan zijn goede vriend Prins Bernhard voor om een Internationale bijeenkomst te organiseren waarin de machtigen van de westerse wereld regelmatig met elkaar - off the record - van gedachten konden wisselen. Afgesproken werd dat er geen journalisten zouden worden toegelaten en dat de genodigden geen uitspraken mochten doen over wat er achter gesloten deuren zou worden gezegd. Sinds 1954 vindt er ieder jaar ergens in Europa of NoordAmerika een Bilderberg bijeenkomst plaats. Iedere keer vindt de bijkomst plaats in een afgelegen en geheime locatie en wordt ze afgeschermd door een enorme leger/politiemacht. Het Europese hoofdkwartier van de Bilderberggroep bevindt zich in Amsterdam aan de Amstel 216 (info 1996).

De voorzitter van de Bilderberggroep bepaalt wie er voor de jaarlijkse conferentie worden uitgenodigd. Hij laat zich adviseren door de zogenaamde Steering Committee en de leden van de Advisory Group welke beide bestaan uit leden van de Bilderberggroep. Afhankelijk van welke thema's er leven - waar sturing gewenst is - wordt de lijst van genodigden bepaald. De Bilderberggroep herbergt de belangrijkste concentratie van macht die achter de schermen van de wereldpolitiek aan de touwtjes trekt. De deelnemers aan de Bilderbergconferenties bezitten samen eenderde van 's werelds kapitaal. Ze zijn uitsluitend afkomstig uit Noord-Amerika en Europa. De top van het multinationale bedrijfsleven is goed vertegenwoordigd met Fiat, Shell, Unilever, Daimler Benz, Microsoft en tal van andere grote namen. Bovendien zijn ook de vertegenwoordigers van multinationale lobbyorganisaties zoals de International Chamber of Commerce, European Round Table of Industrials en het World Economic Forum graag geziene gasten bij Bilderberg-bijeenkomsten. Het bankwezen zorgt voor de tweede pijler van de Bilderberggroep met wederom alle grote namen vertegenwoordigd.

Tijdens iedere Bilderbergontmoeting zijn een groot aantal van de genodigden afkomstige uit de top van het internationale bankwezen. Verder zijn ieder jaar de machtigen uit diverse officiële aan regeringen verbonden organisaties aanwezig, zoals die van de Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds, de Wereld Handels Organisatie en de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (weet je wel, die van het MAI verdrag). Alsof dit nog niet elitair genoeg is, is Lord Peter Carrington, ex-secretaris generaal van de NAVO, de huidige president van de Bilderberggroep en kun je er ook David Rockefeller en geldspeculant George Soros tegenkomen. Verder vinden we in de Bilderberggroep nog een aanzienlijk aantal mediamagnaten waaronder de bekendste Ted Turner (CNN) is. Dit verklaart grotendeels ook waarom je nooit iets over de Bilderberggroep in de -belangrijkste- media hoort. Natuurlijk zijn er ook ieder jaar een aantal belangrijke oudere en aanstormende politici aanwezig. Om het illustere gezelschap compleet te maken vermelden we ook maar even dat de koninklijke huizen van Nederland, Spanje en Engeland in de Bilderberggroep zijn vertegenwoordigd.

 Dat het niet gaat om een onschuldig samenzijn mag uit de samenstelling wel blijken. Je hoeft geen aanhanger van complottheorieën te zijn om te begrijpen dat wanneer deze club mensen het met elkaar eens is over waar het met de wereld naar toe moet, zij ook de macht hebben hun wensen of te dwingen. De macht die zij met z'n allen vertegenwoordigen doet de macht van de historische groten der aarde zoals Alexander de Grote, Caesar en - iets recenter - Adolf Hitler verbleken. Ze streven volledige liberalisering van de economie na, bestuurd door een - voorlopig nog informele - wereldregering. Wanneer een wereldomvattend verdrag als het Multilateral Agreement on Investment kans van slagen wil hebben, zal dit gedragen moeten worden door een groot aantal van de belangrijkste betrokkenen. Er is geen twijfel dat het MAI verdrag ter goedkeuring is voorgelegd aan de Bilderberggroep. Het zelfde geldt bijvoorbeeld voor de Economische en Monetaire Unie. Met (ex-)Europese cornmissarissen zoals Hans van den Broek, Etienne Davignon, Ritt Bjerregaard als deelnemers aan de Bilderbergconferenties hoeft niemand illusies te koesteren over eventuele democratische invloed op de introductie van de Europese eenheidsmunt.

De Bilderbergconferentie is de plaats waar de hoofdrolspelers van het politieke wereldtoneel bij elkaar komen. Een aanwijzing van hun invloed is dat onder andere Bill Clinton, Leonard Jospin en Tony Blair alle drie korte tijd vóór hun verkiezing op bezoek zijn geweest bij de Bilderberggroep, alsof ze hun goedkeuring nodig hadden om verkozen te kunnen worden. Dit bewijst op zichzelf misschien niets, maar de grote media-baronnen en andere machtigen van de westerse landen die tijdens de conferenties aanwezig zijn, hebben de macht iedere kandidaat te maken of te breken. Het lijkt bovendien wel heel toevallig dat ze uitgenodigd en later gekozen zijn met een zogenaamd links programma, maar uiteindelijk kampioenen bleken te zijn van het neo-liberalisme.

http://www.yayabla.nl/news/show_article.php?articleid=13556

« Reply #10 on: 15/06/2011 om 13:42:47 »
Er schijnen nog mensen rond te lopen die denken dat de wereld bestuurd wordt door democratisch gekozen regeringen. Er zouden zelfs nog mensen rondlopen die denken dat ze door eens in de zoveel jaar hun stem uit te brengen invloed uitoefenen op de wereld om hen heen. Waarschijnlijk komt dit doordat de meeste mensen niet zoveel afweten van de manier waarop moderne vrijmetselaarsloges - waarin de elites van de wereld zich verenigd hebben - de wereld besturen.

http://www.yayabla.nl/news/show_article.php?articleid=13556
Deze vrijmetselaars hebben hun hoogte punt bereid. De fektie (democratie) die ze gecreerd hebben om aan de macht te komen en te blijven zal tegen hen werken, want de massa gelooft heilig  in deze fektie.
De piramide die ze gebouwd hebben zal zowel van binnen als van buiten gevreten worden. Zie symptomen:
- massa hesterie (revoluties).

- ongehoorzaamheid (demonstraties in zuid EU landen).

- Opkomst van nationale extremisten (uitslag van laatste verkz. in EU landen)

- financiele crisis

- het toenemen van volksverhuizingen.
« Last Edit: 15/06/2011 om 13:44:57 by .zw.n »

« Reply #11 on: 15/06/2011 om 18:20:46 »
Als je wat centjes hebt en je spreekt af met andere mensen die wat centjes hebben dan ben je al snel 'uit op wereldheerschappij'.

Pinky: "Gee, Brain, what do you want to do tonight?"The Brain: "The same thing we do every night, Pinky?try to take over the world!"

Het is trouwens bewezen dat mensen die overmatig in complottheoriëen geloven, eigenlijk mensen zijn die het lieftst zelf willen plotten en het is ook bewezen dat degenen zelf ver van de macht af staan. Het is dus iets tussen de oren.

Hou op met overal verbanden te leggen en ga studeren.

« Reply #12 on: 16/06/2011 om 01:23:50 »
Ik kijk wel eens naar de Alex Jones show en vind het best wel amusant, soms zelfs leerzaam. Natuurlijk zitten er elementen in die een kern van waarheid bevatten. Maar al met al ben ik tot de conclusie gekomen dat die gast daar uiteindelijk zit " selling a product". Dit complottheorie-gedoe is een produkt en een opium voor het volk. Het doet me denken aan zo'n alien poster met de tekst " I want to believe".

« Reply #13 on: 16/06/2011 om 11:45:31 »


Het is trouwens bewezen dat mensen die overmatig in complottheoriëen geloven, eigenlijk mensen zijn die het lieftst zelf willen plotten en het is ook bewezen dat degenen zelf ver van de macht af staan. Het is dus iets tussen de oren.

Hou op met overal verbanden te leggen en ga studeren.

Nu moet amando ons uitleggen hoe hebben ze het kunnen bewezen dat mensen die overmatig in comp........


Ik vind mensen die de complottheorieen ontkennen zijn mensen die om politieke reden het ontkennen om massa liever dom te houden of mensen die niet verder dan hun neus kunnen kijken. Het zijn vaak mensen die geen enkel kennis beschieken en te vaak naar kinderjournal kijken.

« Reply #14 on: 16/06/2011 om 20:03:36 »
Ik kijk wel eens naar de Alex Jones show en vind het best wel amusant, soms zelfs leerzaam. Natuurlijk zitten er elementen in die een kern van waarheid bevatten. Maar al met al ben ik tot de conclusie gekomen dat die gast daar uiteindelijk zit " selling a product". Dit complottheorie-gedoe is een produkt en een opium voor het volk. Het doet me denken aan zo'n alien poster met de tekst " I want to believe".


Ondernemend gezien doet hij het niet verkeerd. Zoals je zegt; soms zit er een kern van waarheid in maar vaak vertelt hij gewoon leugens en fantasia presenteert hij als feiten. Hij ziet er zn brood in, geef hem eens ongelijk. Sommige mensen zijn vatbaar voor complotdenken. Je hoeft maar een uurtje in een theehuis te zitten en je hoort een paar Marokkanen vol overtuiging (zelfs 2e en 3e generatie) de joden vervloeken met daar aan vast een of andere mega complottheorie. Als je dan vervolgens de persoon nader bekijkt, zie je een mislukt figuur die zijn eigen miserabele leven niet op pad kan krijgen en vol zit met frustratie. Wat zegt dat? 99% vd complottheoriën zijn complete bullshit.
« Last Edit: 16/06/2011 om 20:28:50 by Amando »