Author Topic: Free mason/New World Order/De heersers van de wereld  (Read 35165 times)

« Reply #90 on: 02/10/2010 om 11:31:13 »

vind de 6!

« Reply #91 on: 02/10/2010 om 11:33:40 »

vind de 6!

« Reply #92 on: 07/10/2010 om 12:37:56 »
Vergeet die zes,ik raad je aan om gezwind je psychiater te vinden :-)

huh...

gezwind nog wel, hahahaha, tu joue bien ton role petit cheri

Chatt zie arif

« Reply #93 on: 07/10/2010 om 14:26:38 »

huh...

gezwind nog wel, hahahaha, tu joue bien ton role petit cheri

Hallo Toetje!

Dat woord bleef meteen hangen toen ik het voor het eerst hoorde of las.Het heeft 'iets' met zwijnen,dat zijn die harige beesten,maar het staat ook niet ver van geluk hebben,zo van : wat heb jij gezwijnd!  ;-)

A man's got to do what a man's got to do...Weet je...? De mens leeft in een gecontroleerde chaos,die hij zelf gecreëerd heeft. Een psychoot (of was het nou neuroot?) heeft een hekel aan wanorde en chaos,alles moet volgens een voorspelbaar patroon verlopen.

Da7oush probeert orde in de chaos te scheppen door zesjes te vinden,hem is namelijk ingeprent dat een zes voldoende is.Maar wat gebeurt er als je een zes omdraait,dan wordt het een negen en vervalt men onherroepelijk weer in chaos;-)
http://www.youtube.com/watch?v=v8BBipmqKxgPS: En wat is jouw rol,Toetje?  Ben jij op zoek naar zesjes en negens,of hou je nog steeds de nullijn aan?
« Last Edit: 07/10/2010 om 18:33:40 by Zwart-Hart-Chatt »

« Reply #94 on: 22/05/2012 om 23:06:46 »
Overzichtskaart van het aantal Freemason afdelingen in Marokko aan het einde van 19e eeuw en begin 20e eeuw... >

Agadir - Atlantide
Casablanca - Le Phare de la Chaouia
Casablanca - France Maroc
Fez - L'Éveil Berbère
Marrakech - Atlas
Mazagan - El Bridja del Doukkala
Mogador - Nouvelle Tamusiga
Meknès - Étoile du Zerhoun
Oujda - Prométhée
Rabat - Réveil du Maghreb
Rabat - Fraternité Marocaine
Safi - Lumière et Paix
Settat - La Gerbe Fraternelle
Tanger - La Nouvelle Volubilis
Taza - Sincérité et Tolérance

Vrijmetselaars ontmoeten in Casablanca


Vrijmetselaars uit de hele wereld hebben elkaar van 18 tot 20 mei in Casablanca ontmoet. De geheime meeting vond plaats in één van de meest luxueuze paleizen van de witte stad.


De bijeenkomst kende voornamelijk de deelname van Westerse figuren van het bedrijfsleven en de politiek.

Initiatiefnemer is het Verbindings- en Informatiecentrum van de Vrijmetselaarsmachten Clipsas, die het Appel van Straatsburg ondertekende en pleit voor de eenmaking van vrijmetselaars over de wereld.

Tijdens de meeting hebben de vrijmetselaars nieuwe orde-leden ingewijd uit Europa en Centraal-Afrika, meldt het dagblad Akhbar Al Yaoum.

De geschiedenis van de vrijmetselarij in Marokko dateert van 1867 toen de broederschap, vooral gevormd van sultans, nationalisten en Marokkaanse joden, Tanger koos om zijn vrijmetselaarsloge te vestigen.

http://www.bladna.nl/vrijmetselaars-casablanca,03565.html


« Reply #95 on: 12/05/2013 om 02:37:40 »
Asalaam broders, de profeet Mohammed aleihie sallaam had hier voor gewaarschuwd.
Het eenogige beest is de illuminatie, hen symbool is een oog, en osama bin landen als de man met de witte tulband die de moslims op een dwaalspoor zou zetten, hij word als onruststoker in de hadiths neergezet als de Dajjal!!!!!
New world order woord aangevoerd door china, rusland, iran e.d, waar de illuminatie die puur uitgaat van het heersen(macht) van de wereld en de welvaart worden aangevoerd door de oa VS, EU, Arabieren en turken.

Voor de goede orde Illuminatie is anders dan de NWO, het zijn juist tegenpolen.

« Reply #96 on: 15/05/2013 om 15:46:31 »
Voor de goede orde Illuminatie is anders dan de NWO, het zijn juist tegenpolen.
Je hebt het helemaal mis jongeman!

De illuminati zijn de volgelingen van lucifer en hun streven er naar om 1 wereld regering/globalisering op te zetten. Beter bekend als de nieuwe wereld orde. (mooiste voorbeeld is eigenlijk de VN/verenigde naties)

Hier is 1 van de eerste openbaringen voor de nwo door George Senior. Exact 10 jaar later hebben ze de twin towers neer gehaald en daarna begon de wereldwijde crisis/3e wereldoorlog. Na 11 sept 2001 was het oorlog in het midden-oosten tot de dag van vandaag. Wat de wereld totaal verandert heeft.

http://www.youtube.com/watch?v=byxeOG_pZ1o

George Bush Sr. New World Order Live Speech Sept 11 1991

En ze komen er voor uit ook. Ze lachen de mensheid midden in hun gezicht uit!!!

"For more than a century, ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as 'internationalists' and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure -- one world, if you will. If that's the charge, I stand guilty, and I am proud of it."
David Rockefeller, Memoirs, 2002


Voor meer informatie omtrent dit onderwerp moet je mijn vorige posts lezen. O.a. over de Secret Caballistic sekte.