Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

91
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 30/03/2013 om 11:19:32 »
Inco heeft in reactie nummer zesentachtig surat 2:140-144 aangehaald voor zijn stelling dat L'Qiba is verplaatst van Jeruzalem/Al Quds naar Mekka.Welk bewijs wens je nog meer,het staat immers zwart op wit in je ooit eigengemaakte Koran?

Waarom altijd dat gevlucht voor onvolkomenheden in de Islamitische leer en de overduidelijk menselijke trekken in 'Goddelijke geschriften'? Wanneer men de Koran objectief uitvoerig bestudeert kan men niet anders dan concluderen dat het in feite een eenzijdig 'U vraagt en Ik/Wij draai' gelegenheid betreft.

'Ik' staat in dit geval voor Allah en 'Wij' voor Allah wanneer hij in het gezelschap van engelen verkeert is me verzekerd door Amazigh_
Waarom negeer jij mijn vragen?

Inco heeft zijn eigen tafsir gegeven. Dat is voor mij niet legitiem om aan te nemen als 'de waarheid'

Dat is het hem dus je ziet alleen wat je wil zien. Het staat niet zwart/wit. En nee de koran kent geen afwijkingen noch is het zelf gemaakt. Dat heb topwetenschappers ook al bewezen. Er staat informatie en theorieën in die 1400 jaar onmogelijk waren om het te kunnen ontdekken. Kijk maar hier: http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=13836.240

Ik vlucht niet. Ik reageer inhoudelijk en op elke post mbt dit onderwerp. Jij bent diegene die vlucht! Jij bent diegene die mijn vragen bewust ontwijkt.

92
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 27/03/2013 om 12:47:07 »

Als 3ich de evolutie theorie zou hebben bestudeerd zou hij te weten zijn gekomen dat volgens deze theorie de mensen en chimpansee geëvolueerd zijn van een gemeenschappelijke voorouder.

Echter dat 3ich verre familie is van een chimpansee kan zelfs hij met zijn rotsvaste geloof niet ontkennen. En daar heb je echt geen "geloof" voor nodig om dat uit te vogelen. Enkel en alleen een DNA-test volstaat.

Ik krijg een deja vu: http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=16684.msg273632#msg273632

93
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 27/03/2013 om 12:37:04 »
      Hoewel Senor Canardo met zijn Amazigh-slavernij-argument kan aantonen hoe negatief de koran en de hadith kan zijn voor ons Imazighen specifiek en in het algemeen voor de mensheid, is dat eigenlijk een andere discussie, dan de discussie waarin Senor Canardo nu met 3ich verzeild is geraakt.

      Want alle ad hominem argumenten daargelaten -  inclusief 3ich' kuddedier-uitspraak mbt. "het verkeren in openlijke dwaling" - heeft 3ich tot nu toe opvallend weinig inhoudelijk gereageerd op de tafsir van Senor Canardo. Echter Senor Canardo wil nog steeds graag weten in hoeverre hij jouw vraag heeft weten te beantwoorden voor je. De vraag die 3ich aan Senor Canardo stelde luidde als volgt: "
Kan jij met koranische bewijzen komen dat de qibla van Jeruzalem naar Mekka is verandert?"

Senor Canardo heeft geprobeerd zijn antwoord uit te leggen in zijn eigen tafsir. In deze uitleg komt het in het kort op neer dat volgens hem in de koran (2:140-143) impliciet wordt verwezen naar een politieke breuk tussen een joodse bevolkingsgroep en jouw profeet. Als gevolg van deze breuk werd het politiek aanzien van jouw profeet aangetast en daarmee ook zijn eigen menselijke ego. En blijkbaar flink ook, aangezien 3ich z'n god zelfs van bovenaf moest ingrijpen. Dit dus allemaal om het (politiek) ego van de profeet te strelen (2:144).

Dit ingrijpen bestond uit een goddelijke openbaring - exclusief ontvangen door de profeet van 3ich uiteraard -  met daarin een nieuwe instructie van hogerhand. Eentje die verregaande politieke (en economische!) gevolgen zou hebben voor een bepaalde bevolkingsgroep in Medina. En laat dat nou net toevalligerwijs diegene zijn met wie de profeet (politiek) in de clinch lag. Deze qibla-wijziging ziet Senor Canardo dan ook als een soort van religieuze schijnoplossing, die de profeet uit zijn 3baya-mouw heeft weten te schudden, om zo zijn eigen politieke sores in het 7e eeuwse Medinees politiek arena naar zijn hand te zetten.

Met behulp van de nieuwe qibla kon jouw profeet letterlijk en figuurlijk 180 graden draaien in de andere richting van zijn politieke tegenstanders. En al zijn islamitische kuddedieren destijds (en tevens ook latere generaties: zie tafsir gegeven door amazigh_) zouden zonder aarzelen volgen. Maw. jouw profeet begon dus met een umma waartoe ook de joden uit Medina behoorden, maar eindigde later in een Heimat voor Mekkaanse asielzoekers. Vandaar dus ook: van Jeruzalem, naar Mekka.

Dit sluit volgens Senor Canardo onder meer ook aan bij hetgeen wat onze Chatt al eerder zei over het betalen van een tribute door verslagen volkeren aan hun glorieuze overwinnaars. Het tribute betalen bestaat in deze context volgens Senor Canardo dus niet uit het overdragen van de religieuze fakkel van jodendom op islam, maar heeft vooral betrekking op de politieke machtsverhoudingen in het 7e eeuwse Medina en de (bloed-)offers die de joodse bevolkingsgroepen daarvoor hadden moeten opbrengen.

Ps. Als het voor onze 3ich vanwege zijn hardnekkige islamitische kuddedier-reflexen, te lastig is om dit soort zaken met Senor Canardo te bespreken, wil Senor Canardo het met onderstaande meerkeuze-vraag op een andere en toegankelijkere manier proberen:

Welke van de 2 reconstructies van de desbetreffende ayaat ligt dichter bij de werkelijkheid volgens 3ich?

  • De tafsir, die Senor Canardo met zijn eigen hersenen en eigen input tot stand heeft weten te brengen.
Pps. Wat betreft 3ich uitnodiging om met Senor Canardo van gedachten te wisselen over de rollen, die moslims hebben gespeeld bij de 1e en 2e Wereldoorlog, stelt hij voor dat 3ich het beste een nieuwe topic hiervoor aan kan maken. En dan kan Senor Canardo vervolgens kijken of hij daar een zinvolle bijdrage aan kan leveren.

[/list][/list]
1) Amazigh-slavernij-argument? Ik ben wel benieuwd hiernaar. Ik wacht jou argumenten af mbt tot de negativiteit van de koran en hadith jegens de Imazighen/mensheid. Alhoewel ik mensen met een persoonlijke virtuele personage die tegen zichzelf praat in de vorm als een 3e persoon eigenlijk niet echt serieus kan nemen. Iemand die beweert dat hij een "bewuste Amazigh" is en die een Spaanse nickname en een afbeelding heb van een espanjol met een duivelse blik heeft. Vind ik een beetje naar schizofrenie neigen. Aangezien een Espanjol bij voorbaat een khatoliek is. Begrijp ik nu jou bevooroordeelde blik die bij elke reactie van jou terug komt als jij het over de Islam of Profeet muhamed vzmh praat.

2) Ik behoor niet tot de kudde-dieren, noch (wilders uitspraak) Islamitisch-stem vee. Ik ben geen lid van een organisatie of een stroming. Ik ben een individu die op eigen houtje zichzelf aan het ontwikkelen is en zodoende te ontdekken wat krom en wat recht is. Jou antwoord op mijn vraag: Slaat kant noch wal. Want jij bent niet met koranische bewijs gekomen dat de Qibla verandert is van Al Quds naar Mekka?! Maar, met jou eigen tafsir.... Dat kan ook niet want de eerste huis van Allah is in Mekka de ka'ba. Die gebouwd is door Profeet Abraham vzmh en dat heb ik met koranische bewijs onderbouwd/bewezen. Verder is er geen enkele koranische bewijs dat de eerste Qibla/Bedevaartsoord in Al Quds is. Vandaar ook mijn herhaalde uitspraak "gij verkeert in een openlijke dwaling" waarvan ik zeker weet dat het jou geraakt heb je ego gekrenkt heeft. 

3) Nogmaals ik pleit voor zelf-ontwikkeling, zelf-ontplooing. Lees en leer, ga zelf op uit. En laat je niet de les lezen of je hersen spoelen. Want deze tijden zijn gevaarlijk! Voor je het weet zit je in de zak... En sta je in bijv Syrië te vechten, met de gedachte dat je een jihad strijder bent. Trap daar niet in!

Ik denk niet in hokjes, of hij of zij wel gelijk heeft. Want mijn gelijk is niet jou gelijk. En mijn overtuiging is niet jou overtuiging. En mijn werkelijkheid is niet de jouwe. Maar, jij wel, je kijkt niet met een neutrale blik naar die ayaats. En je tafsir is te objectief en heeft een minachting naar de boodschapper toe. Dus behandel mij niet als een kleuter en probeer het niet bij mij om jou woorden of gedachtegang aan mij op te dringen. dmv een meerkeuze vraag, om mij te laten kiezen welke van de: 2 reconstructies van de desbetreffende ayaat ligt dichter bij de werkelijkheid.

4) Ik vroeg je niet wat de rol was van de moslims bij de 1 en 2e wereldoorlog. Mijn vraag was: wat heb de Islamitische wereld/gemeenschap verloren tijden de 1e en 2e wereldoorlog. Deze informatie en inclusief de 6 gangen menu die ik nogmaals niet ga voorschotelen. Zullen je ziel voeden met hetgeen waar zij naar snakt. Maar jij bent een dwalende.... Op dit moment voel ik er niet zoveel voor om een nieuwe topic hier op amazigh.nl te openen met betrekking tot dit. Omdat ik vind dat jullie het niet waard zijn. Jullie zijn te druk met het bespotten van de Islam en de boodschapper ervan.

94
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 25/03/2013 om 17:17:16 »
Een grote incestueuze happy family:-)

Je eerste antwoorden kwamen recht uit het hart (inclusief je wens mij te zien branden),maar bovenstaand antwoord is waardeloos.
Zwak hoor!

Reactie's uitlokken om hem belachelijk te maken. Zo zie je maar wat jij achterliggende gedachte zijn. Alleen maar spelen

95
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 25/03/2013 om 17:16:02 »
Voor apen zoals jij  is Amazighiteit niet definieerbaar, nee. Maar dat heeft meer te maken met dat je er niets van wilt weten.    Ik weet niet onder welk steen jij leeft om te beweren dat de Amazigh cultuur allang begraven is maar dat is, denk ik, wat lafaarden zoals jij willen, simpelweg omdat het voor je een last is die je niet kunt dragen. Je wilt niets doen aan de ondergeschikte positie waarin Tamazight verkeert omdat je te laf bent. laf laf laf...
Ewa a Vu-teghna, michoran?

Ik stam niet af van de apen man, ik geloof niet in die evolutie theorie.

Wat weet jij nou van mij? Of waar ik wel of niet wil van weten?

De Amazigh cultuur is diep begraven, en ver achter ons. Ayaghyour! Wat maakt jou nou meer Amazigh dan mij? Wat heb jij in stand gehouden van de Amazigh cultuur?

Ik ervaar mijn afkomst niet als een last. Integendeel ik ben trots op mijn roots! Amazigh i rebda! Dat is ook wat ik mijn nagslacht zal bijbrengen insha-Allah.

Ondergeschikte positie? Ik ervaar het niet zo, het tamazight is als een officiële taal erkend. Dat is een grote doorbraak.

Begrijpend lezen is een vak op zich. De term Amazighiteit heeft geen defenitie. Grammaticaal is de term Amazighiteit niks een lege huls. Die alcoholist de seculiere Amazigh chatt kwam er mee, ik durf te wedden dat hij dat ter plekke verzonnen heeft.


96
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 25/03/2013 om 17:02:38 »
1) Surat Al-Fath is dat, ik had niet opgezocht. Bedankt voor je nasi7aa broeder.
2) Klopt helemaal wat je zegt. Allah beslist inderdaad, maar mijn frustraties waren mij de baas beste broeder. Hij was respectloos vond ik. Ik wacht graag op jouw bewijs broeder.

Maar even een opmerking, Als volgt wij de mensheid heeft een boodschapper gekregen dat is de profeet Mohammed Sallaah ou alaihi wasallam. Dus wij weten van de Islam sinds Adam al eigenlijk. Mensen die Islam nooit hebben gekend zoals op de noordpool ofzo? Zal Allah beproeven op de Dag des Oordeels.

Verbeter mij als ik het fout heb.
Je moet er boven proberen te staan. Anders gaat ie met je spelen. Deze zogenaamde "bewuste Imazighen" vormen een klein subclubje. Ze kennen elkaar allemaal prive, en ze zijn eerder seculieren dan "bewuste Imazighen" wel naar naar westerse model leven. Ondertussen beweren dat ze "vrij zijn"


Hij ontwijkt mij vragen bewust, omdat ie weet dat ik hem te kijk heb gezet. Met zen Dhul Qarnain = Alexander de zemmer.

Die verhaal van Dhul Qarnain zit het antwoord op jou vraag.... Nu is het aan jou om te ontdekken wat het antwoord is ;)

97
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 22/03/2013 om 13:31:01 »

Amazighiteit is in strijd met Islam!
Amazighiteit bestaat niet? De term Amazighiteit heeft geen defenitie!

De Amazigh cultuur is allang begraven en vergeten. Hoe erg of triest dit ook mag zijn. Dit wat jij nu zegt delen velen zogenaamde "bewuste Imazighen" met jou. Echter vrees ik dat jullie in een openlijke dwaling verkeren. Ik persoonlijk zie jou soort als een seculiere Amazigh. Wat jij nu denkt te zijn waren jou ouders noch jou voorouders niet. Kon je dat maar beseffen!

Mocht de Amazigh identiteit in strijd zijn met Pan-Arabisme/Wahabisme dan ben ik 1 van jullie....

98
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 22/03/2013 om 13:21:22 »

1) Mensen zoals jij zijn een bedreiging. Dit is het woord van Allah de Schepper van de hemelen en aarde! Zoals ik eerder heb aangegeven. Er is geen plicht om moslim te worden. Het is jou keus! Maar Allah laat de mensheid wel beseffen dat als ze niet moslim willen worden, dat ze er niet makkelijk mee wegkomen! Dan zou het wel heel makkelijk zijn en oneerlijk voor de gelovige.

Vergelijk het maar met regels. Als jij bijvoorbeeld gaat werken, is de afspraak dat je op tijd bent. Als je niet op tijd bent kan je werkgever zeggen "je wordt ontslagen als je zo doorgaat" dat is een dreiging maar wel de waarheid! Maar geen dwang om op tijd te komen dat is jouw keus ;)

2) Allah spreek in de vorm van 'WE' of 'Wij'. Ik heb tijdens mijn lessen uitgelegd gekregen dat Allah zichzelf en de Engelen bedoeld


Ik hoop dat jij eeuwig gegrilld wordt inshallah !

1) Je moet eerst de Surah lezen voor je gaat reageren. Die klootzak heeft het uit zen context gehaald. Allah bedoelt hiermee de mensen die hem niet (profeet: mohamed vzmh) volgde in zijn levensduur. De Qoraish/de pagan Arabs/Beelden aanbidders/Collabateurs. Dit gaat over een oorlogstijd.Lees maar:

6. En dat Hij de huichelaars en huichelaarsters en de afgodendienaren en -dienaressen moge straffen, die boze gedachten jegens Allah koesteren. Over dezulken zal tegenspoed en de toorn van Allah komen. Hij heeft hen vervloekt en de hel voor hen gereed gemaakt. En dit is een slechte be stemming.

7. Aan Allah behoren de scharen der hemelen en der aarde; Allah is de Almachtige, de Alwijze.

8. Wij hebben u als getuige en drager van blijde. tijdingen en als waarschuwer gezonden.

9. Opdat gji in Allah en Zijn boodschapper zoudt geloven, hem steunen en eren en Hem 's morgens en 's avonds zoudt verheerlijken.

10. Voorwaar, zij die u trouw zweren, zweren trouw aan Allah; Allah's hand rust op hun handen. Doch wie zijn eed schendt, doet dit tot zijn eigen nadeel en wie zijn belofte aan Allah vervult, Hij zal hem een grote beloning geven.

11. Degenen onder de bewoners der woestijn die achterbleven, zullen tot u zeggen: "Onze bezittingen en onze gezinnen hielden ons bezig (zodat wij u niet konden helpen); vraag daarom voor ons vergiffenis." Zij zeggen met hun tong hetgeen niet in hun hart is. Zeg: "Wie kan u iets baten tegen Allah indien Hij voor u voordeel of nadeel beoogt?" Neen, Allah is goed onderricht van hetgeen gij doet.

12. Neen, gij dacht dat de boodschapper en de gelovigen nooit tot hun gezinnen zouden terugkeren en dat was voor uw hart schoonschjinend gemaakt doch gij hadt een slechte gedachte gekoesterd, daarom werdt gij een volk dat ten gronde gaat."


2) Ik heb nooit koran lessen gehad, noch Arabische. Maar, ik heb alles op eigen houtje gedaan/opgezocht. Goed! Dat wat jij geleerd heb klopt ook niet helemaal akhi. We hebben hier met religieuze termen te maken. En vertalingen van klassiek Arabisch naar Nederlands/Engels. Dus echt verifeerbaar is het niet. Ik zal proberen te bewijzen waarom het niet klopt.

Getuige deze ayaat: 50. (Gedenk de tijd) toen Wij tot de engelen zeiden: "Buigt voor Adam", zij bogen, doch Iblies niet. Hij was één der djinn, derhalve was hij ongehoorzaam aan het gebod van zijn Heer. Zult gij hem en zijn nageslacht tot vrienden nemen, terwijl zij uw vijanden zijn? Slecht is het loon der onrechtvaardigen.


Een oprechte moslim wenst niemand de hel toe. Helemaal niet iemand die in een opelijke dwaling verkeert. Wij hebben de hersencapaciteit niet om te beseffen hoe verschrikkelijk de hel is.

Ps: Er zijn genoeg ayaats te vinden waarin Allah zegt. En wij zullen niet straffen als er geen waarschuwer/profeet tot u gekomen is. Hierin is een hele belangrijke les in te vinden.

99
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 22/03/2013 om 13:02:27 »
Inco,

Excuses dat ik er overheen heb gelezen,je hebt de vraag ruimschoots beantwoord.
En wanneer ga jij mijn vragen die ik aan jou gesteld heb beantwoorden?

Of ontwijk je ze, omdat je weet dat jij het aan het verkeerde einde heb?!

100
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 20/03/2013 om 13:50:44 »
Tafsir Senor Canardo el Herético
En aangezien onze 3ich een zelfverklaard Soesie Soenni fanboy is van Bukhari, mag hij wel een keer opzoeken hoe de executie van zo'n extrajudiciaire maatregel er uit had kunnen zien. Ter visualisering voor het dramatisch effect:En zoals het door Bukhari in zijn extra-koranische ahadith schriftelijk is overgedragen en waar 3ich dus enige waarde aan wil hechten als zijnde een goddelijke rechtsbron voor wellicht een religieuze legitimering voor bovenstaand dierlijk gedrag van islamitische kuddedieren:

...I came again and changed my voice as if I were a helper, and found Abu Rafi lying straight on his back, so I drove the sword into his belly and bent on it till I heard the sound of a bone break...

... 'Let us save ourselves, for Allah has killed Abu Rafi,' So I (along with my companions proceeded and) went to the Prophet and described the whole story to him. "He said, 'Stretch out your (broken) leg. I stretched it out and he rubbed it and it became allright as if I had never had any ailment whatsoever."...
Gij verkeert in een openlijke dwaling.

Er is niks negatiefs aan de koran en hadith die mutawatir is. Niks! De koran noch de hadith moedigen geweld niet aan. En helemaal niet tot zulke achterlijke actie's.  Al helemaal niet wat jij hierboven aan elkaar probeert te linken. Mohamed B. Had ze niet op een rijtje.  Die weet volgens mij niet wie Allah bedoelt met "ongelovige" Deze man Theo die op gruwlijke wijze afgeslacht is. Had geen politieke agenda. Hij is dubbel slachtoffer. Kon jij dat maar begrijpen. Dat jij met zoiets komt had ik eerlijk gezegd niet van jou verwacht. Ik had gehoopt dat jij van een ander niveau was een ander kaliber. Maar, helaas, het zij zo....


101
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 17/03/2013 om 14:38:24 »
@ Canardo: Ik weet dat jij dit aandachtig lezen zal. Ik wil deze discussie tot een hoger niveau brengen. En aangezien jij zo iemand bent die: Als ie ergens in bijt niet meer loslaat.

Stel ik jou deze vragen. Waar wij zeker al een aantal jaren over praten hier op het forum. Nu is het tijd om alle knopen te door hakken en alle puzzel stukken als een compleet plaatje te maken. Ik beloof je dat je vingers bij zal aflikken, als je weet wat ik in petto heb. Deze informatie zal je wereldbeeld compleet veranderen en je zal de huidige tijd waar wij in leven beter zal begrijpen. Hoger niveau van bewustzijn.

Echter ga ik mezelf niet bloot geven. En alles voorschotelen als een 6 gangen menu.

1)Albert Pike(Free-mason/illuminati)
en zijn visie over de 3wereld oorlogen

2)Dhul Qarnain

3)Al Aqsa moskee

4)Al Quds/Jeruzalem

5)Qrusaders

6) The golden age/De gouden eeuw

Al deze dingen hebben iets met elkaar gemeen. Mesha, hoe kan je het grotere plaatje zien. Als je het bos niet meer door de bomen kan zien. En ja ook de Hadith die mutawatir (wat authentiek betekent) is speelt hier een cruciale rol in.

Nu kunnen we beginnen als je wilt. Met het analyseren van de 1ste en de 2e wereldoorlog. Want de Islamitische gemeenschap waren de grootste verliezers hier in. Wat velen tot de dag van vandaag niet weten.

Waarom is de Islamitische gemeenschap de grootste verliezers hierin? Wat hebben we precies verloren? Bij zowel de 1e als de 2e wereldoorlog?

Ps: Was nummer 6 vergeten.

102
Filosofie / Re: Matrix
« on: 17/03/2013 om 13:43:46 »
Speciaal voor 3ich -->Om de Matrix te doorgronden en om echt tot jouw waarheid te kunnen komen zul je in de leer moeten gaan bij een van de leermeesters van deze "pagan, heidene, een flikker, beeldenaanbidder, musrhrikeen!" Die volgens jou vol hoogmoed zat en de uitspraak heeft gedaan: "Do you have peanuts in your head!".En dit meent Senor Canardo echt.
Hmmm....


Nu ik zo nog ff goed naar die afbeelding van Alexander de zemmer kijk: Poseert hij volgens de "As above so below"

Dit is hun leermeester Lucifer/Baphomet.

Op de afbeelding Baphomet/Washington (george washington de 1ste president van de u.s.a.)http://nl.wikipedia.org/wiki/George_Washington_(president)

103
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 16/03/2013 om 12:49:48 »
Alexander de Grote was een man die niet bevat kan worden door jouw peanut,hou jij het maar bij die vreemde stemmen horende wees,herder,schizofreen,pedofiel,veelwijverij-bedrijvende analfabete boodschapper die ondanks z'n dertien vrouwen niet eens een gezond kind kon krijgen,maar hij kon wel hemelen bezoeken en communiceren met het SCHEPSEL dat ALLES schiep.


Soms vraag ik me af wie er meer belang had van elkaar,had Mo meer profijt bij Allah of Allah meer profijt van Mo? Met andere woorden: wie is hier de puppet en wie de puppetmaster?
Reageer inhoudelijk dan. Kom met bewijs dan! Onderbouw jou beweringen dan! Je praat alleen blabla bullshit zonder enige onderbouwing. Als jij beweert dat Dhul Qarnain = Alexander de zemmer is. Dan moet het makkelijk zijn om het te onderbouwen toch? Met koranische bewijs! Want daar refeneer je naar. Waarschijnlijk weet je niet eens welke Surah Dhul Qarnain in staat laat staan wat zijn missie was?....

Je reageert vol haat tegenover de profeet Mohamed sallallahu salam. Puur omdat je onwetende bent. Je komt met allemaal beweringen die je volgens mij uit de pik van je grote voorbeeld alexander de zemmer heb gezogen!

Dus nu rest mij de vragen: 1 In welke surah staat Dhul Qarnain? 2 Waaruit kan jij begrijpen/weten dat Allah Dhul Qarnain als Alexander de pagan omschrijft? 3 Wat was zijn missie volgens de koran van Dhul Qarnain?

Allah is geen schepsel. Hij is een schepper! Een zelfonstaande niks kan aan hem vergeleken worden.

Maar, geduld ook jij zal de dood proeven en ook jou ziel zal terugkeren naar de schepper. Ook jij zal jou boek ontvangen. Dan kan je zeggen ja maar Alexander de zemmer was mijn voorbeeld. U profeet was slechts een vreemde stemmen horende wees,herder,schizofreen,pedofiel,veelwijverij-bedrijvende analfabete boodschapper die ondanks z'n dertien vrouwen niet eens een gezond kind kon krijgen.

Jij vereert de oude Griekse beschaving.

Hier een standbeeld van jou zemmer: Uit die pik heb je het zeker gezogen?

Het was 1 van zijn bekendste uitspraken "do you have peanuts in your head!"  In jou geval is dat wel zeker!

Ps: Allah sprak ook tegen Dhul Qarnain en Dhul Qarnain ook tegen Allah.

104
Politiek / Re: Verschil tussen Hugo Chavez en de Arabische adel
« on: 15/03/2013 om 14:56:49 »
Hugo Chavez was 1 van de weinige die wel zijn ogen en hart gebruikten zoals die gebruikt moesten worden. Hij was 1 van de weinige die door de matrix formule kon heen kijken en de onrechtvaardige/ongelovige kon aanwijzen. En niet met hun in zee ging. Moge Allah hem djenna al firdaus schenken. En dat meen ik oprecht! (ook al geloofde hij waarschijnlijk in de trinity. Insha-Allah zal hem het vergeven worden)

hugo chavez vrs bush

http://www.youtube.com/watch?v=TI0_VzFxTzs

Ibn Saud vrs Bush


105
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 15/03/2013 om 14:06:56 »
Hmm,de weg richting bedevaart,ne?

Wisten jullie dat de eerste islamitische bedevaarten dienden plaats te vinden in Jeruzalem/Al-Quds?

Dan rijst meteen de vraag:waarom die verhuizing van bedevaartsoord Jeruzalem naar Mekka?
Nogmaals: Gij verkeert voorzeker in een openlijke dwaling!

Bewijs uit de koran. Die jou openlijke dwaling bevestigen!

Hoofdstuk 3: Ayaat: 95 - 96 - 97

قُلْ صَدَقَ اللّهُ فَاتَّبِعُواْ مِلَّةَ إِبْرَاهِيمَ حَنِيفاً وَمَا كَانَ مِنَ الْمُشْرِكِينَ  95 Zeg: "Allah heeft de waarheid gesproken; volgt daarom de godsdienst van Abraham, de oprechte, hij behoorde niet tot de afgodendienaren.
إِنَّ أَوَّلَ بَيْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذِي بِبَكَّةَ مُبَارَكاً وَهُدًى لِّلْعَالَمِينَ  96 Voorzeker, het eerste huis dat voor de mensheid bestemd werd, is dat te Bekka (Mekka) vol van zegeningen en als richtsnoer voor alle werelden.
فِيهِ آيَاتٌ بَيِّـنَاتٌ مَّقَامُ إِبْرَاهِيمَ وَمَن دَخَلَهُ كَانَ آمِناً وَلِلّهِ عَلَى النَّاسِ حِجُّ الْبَيْتِ مَنِ اسْتَطَاعَ إِلَيْهِ سَبِيلاً وَمَن كَفَرَ فَإِنَّ الله غَنِيٌّ عَنِ الْعَالَمِينَ  97 Daarin zijn duidelijke tekenen: het is de plaats van Abraham en wie het binnengaat is in vrede. En de bedevaart naar het Huis is door Allah aan de mensen opgelegd die er een weg naartoe kunnen vinden. En wie niet gelooft, Allah is voorzeker Onafhankelijk van alle werelden.