Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

751
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 22:12:30 »
Dat is waar, maar men zegt ook, een verandering in de gemeenschap begint bij de burger.

Een goed milieu begint bij jezelf.

De Islam zegt, een volk krijgt goede leiders als het zichzelf verbetert. De leiders komen voort uit het volk.

NWO is niet zo machtig als je denkt, alleen Allah swt is almachtig, don't forget that.

ps. De sultan verhalen boeien me niet, en wees niet te naief om meteen alles te geloven op t internet. Je hebt de sultans niet persoonlijk gekend, wie weet waren ze moslims, die alleen acteerden als jood bij joden. Maar het kan ook zo zijn dan dat alle leiders op de wereld jodenbloed hebben, of marionetten van joden zijn.

Gelukkig hebben we internet en foto'sLeider van de gelovige!

Kijk hem daar lekker wishky tappen met zen Franse vriendjes. Die fransman maakt een duivel teken met zen hand gebaar!

752
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 21:54:23 »
@ 3ich

Wie was de rechterhand van moulay Hafid?
Ga geen retorische vragen stellen a.u.b.

Zeg gewoon waar je heen wilt, maak je punt duidelijk in simpele taal, en niet 1000000 copy paste....

Mulay Hafid was degene die Marokko bankroet heeft gemaakt.

753
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 21:42:28 »
Jij hebt ook helemaal gelijk, maar waar zie je iemand typen, jij bent ait said en hij is awayagher? We mogen toch wel leren van de fouten van de stammen in het verleden. Ik vind het juist zeer belangrijk dat men de stammennamen en roots niet mogen vergeten, dat is de garantie voor het overleven van de Amazigh bewust zijn in Arif. De NWO is een beetje te ver verwijdert voor ons klootjes volk, laten we het lekker houden bij 3ma van istiqlaal.
Om het probleem op te lossen moet je de kern van het probleem kennen!

Naar mijn idee is dat hier ergens begonnen?!

2. 1961-1964: De eerste jaren van het regime.

 

2.1 Mohammed V en de troonsbestijging van Hassan II.

 

Na het Verdrag van Fez droeg Mulay Hafid de macht over aan zijn broer Mulay Yussuf en ging in ballingschap. Mulay Yussuf stierf in 1927 en werd Mohammed Ben Yussuf,[/quote]


Mulay Hafid.

De Alawieten dynastie
Marokko
  Een joodse koloniale monarchie
 De "commandant van de gelovigen"
 de sultan ondertekening van het Verdrag van de "Protectoraat"

Hafid,
 
 dek in de varkenshouderij huid, bekeerlingen tot het jodendom

Alleen de Joodse Bijbel ( "Oude Testament") is het heilige boek van de vrijmetselaars, die zij lenen preek loyaliteit en absolute gehoorzaamheid aan hun sekte. Het uiteindelijke doel van de vrijmetselarij is Joods synthetische vorm. Volgens de joodse traditie: als een jood moet een joodse moeder of hebben de hoogste rang van de Vrijmetselarij bereikt! Daarom is - volgens de gewoonte van de sultans "Alawieten" - Hafid éait een echte Jood synthetische!

"Metselwerk is een Joodse instelling waarvan de geschiedenis, graden, heffingen, wachtwoorden en toelichtingen jufs van begin tot einde," schreef de negentiende eeuw rabbi Isaac Wise, een inwoner van Polen, Tijdschriften-joodse uitspraken unien "De Israëliet van Amerika, augustus 3, 1860, geciteerd door Yann Moncomble, in" De onweerstaanbare expansie van het globalisme, "Feiten en documenten, 263p.1981, p.212Hafid was een echte syntetische joodse één van de grondleggers van de vrij-metselarij in Marokko.


http://rami.tv/fr/alaouites/hafid/franc-macon.htm

754
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 21:32:31 »

Het is absurd om te denken dat je het onderdrukkend beleid in Marokko eigenhandig kan veranderen. Maar langs de zijlijn blijven staan en roepen dat het onbegonnen werk is, is net zo absurd.
Jongen luister wtje wat absurd is?

Dat er een totale wereld macht is en iedereen er gebukt onder gaat. Dan kom jij een virtuele oorlog voeren dat niks gaat opbrengen!

Wat denk je? Dat er hier mensen zijn die jou gaan helpen of iets? Wat heb jij direct of indirect te brengen voor de riffijnse volk die ow zo onderdrukkend word?

In al die tijd en energie die jij in deze zaken heb gestopt wat heeft jou of een rifijnse burger dat gebracht?

(over de zijlijn gesproken)

755
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 21:27:13 »
Mr 3ich, dat verhaal van nwo, kennen we al. Jij hebt dat dit jr ontdekt, en bent er vol van. Toen ik bewust was van de rothschild en freemasons etc, zat jij nog te...ach laat maar.
Dat neemt niet weg, dat je nu niet over regionale zaken kan spreken

Dit is dus precies wat k bedoel.  

Jij zus en zo. En ik dit en dat. Dus jij bent dom en kan hier niet over mee praten.... ondertussen,


Wtje waar k vol van ben dat we in 2010 nog steeds praten over jij bent een ait-said en k ben ait touzine dus jij bent zo en k ben daar?

Dat is waarom k reageerde, en haalde de zionisten dr bij omdat hun de wereldmacht hebben en de riffijnen nog steeds hun oerstam er bij halen!

2 honden vechten en de 3e loopt er mee weg. Onze kans voor een Arif-Republiek is voorbij

756
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 21:11:08 »
Jullie lopen hier nog te miereneuken terwijl Marokko allang verkocht is, ze staan allang aan de kant van de zionisten! And you can do nothing about it!

Terwijl hier nog discussie gevoerd word over ait-said en ait wayaghers hebben hun de wereldmacht en worden jij en ik allemaal voor de gek gehouden!....denk is verder dan je straatje? Of ben je bang voor de candy man? Of is het uncle sam!

Wat betreft die fassi's of fihri's die zijn maar pionnetjes, de echte machthebbers zitten achter de schermen!

Beat this

 

757
In de media / Re: Familienamen bij het Meertensinstituut
« on: 15/01/2010 om 19:14:26 »
K heb er maar 11 met dezelfde achternaam.

Wie zen familie naam is bekend voor '47.....?


758
Mannen / Re: Dating voor Marokkanen
« on: 15/01/2010 om 19:02:12 »
Dit hebben we ook echt nodig. Een virtuele bordeel!


759
Wie heeft die hele onzin bedacht?
Eerste regel van de topic: Reactie van een vrijetijds-moslim na het plaatsen van enkele fotos uit de rif van mensen die yennayer aan het vieren zijn.


K vind het ook een btje vaag gel*l.

???

760
Babbelhoek / Re: Hassan de 2e
« on: 14/01/2010 om 12:58:09 »
De adviseur van de Marokkaanse koning, A. Azulay, is een Marokkaan van Joodse afkomst

André Azoulay

De Joodse gemeenschap in Nederland wil samenwerken met de Marokkaanse, om te bereiken dat bijvoorbeeld elkaars feestdagen worden erkend. Volgende week komt de adviseur van de koning van Marokko op bezoek.

Rabbijn Raph Evers, voorzitter van de federatie van Nederlandse joodse gemeenschappen, zal de adviseur van de koning ontvangen. ,,We willen een nationale agenda voor Joden en moslims. We kunnen veel voor elkaar doen. We willen samen optrekken in de strijd om erkening van onze feestdagen, vrije dagen en de erkenning van onze tradities.”

Evers denkt bijvoorbeeld aan een gezamenlijke inzet voor de bouw van joodse en islamitische begraafplaatsen die nooit geruimd mogen worden.

De adviseur van de Marokkaanse koning, A. Azulay, is een Marokkaan van Joodse afkomst. Hij zal vanaf 21 september drie dagen in Nederland zijn om te praten met vertegenwoordigers van de Joodse en de Marokkaanse gemeenschap. Hij wordt ontvangen op paleis Noordeinde door Willem-Alexander en Máxima, opent een tentoonstelling over Marokko en de Joden in het Bijbels Museum en gaat ook praten met Marokkaanse jongeren over hun vaak onverholen antisemitisme op een scholengemenschap in Amsterdam- Noord. ,,In Marokko leven Joden en moslims zonder problemen naast elkaar”, zegt M. Mejjati, lid van de organisatie van het bezoek. Mejjati organiseert in november nog twee conferenties: in de eerste gaat het over de overeenkomsten tussen de positie van de Joodse en de Marokkaanse vrouw, in de tweede over het familierecht. ,,Het is onterecht dat de Marokkaanse jongeren in Nederland zo antisemitisch zijn. Dat hoort niet bij Marokkanen”, vindt hij.

Het bezoek van de adviseur maakt deel uit van de activiteiten die dit jaar worden gehouden in het kader van 400 jaar relaties tussen Nederland en Marokko, maar het maakt ook deel uit van een nieuwe strategie van het Israëlische ministerie van buitenlandse zaken. Dat heeft pas geleden een project opgezet om Europese Joden te steunen die een dialoog willen aangaan met de islamitische bevolking van Europa.

Bron: http://www.trouw.nl/nieuws/nederland/article1234295.ece

761
Babbelhoek / Re: Hassan de 2e
« on: 14/01/2010 om 12:42:33 »
een filmpje uit 1988 waarop te zien is dat de Marokkaanse VN-ambassadeur een zegen voor zijn koning vraagt aan de in 1994 overleden Lubavitcher Rebbe, die waarschijnlijk op dat moment de machtigste man op aarde was. Regeringsleiders kwamen voortdurend bij hem over de vloer voor 'advies'.


http://www.youtube.com/watch?v=EHaq9RCJGgo

http://en.wikipedia.org/wiki/Menachem_Mendel_Schneerson

762
Evenementen / Re: Amazigh nieuwjaarsvieringen 2960
« on: 14/01/2010 om 12:24:51 »
Is er nog iemand geweest?


763
Politiek / Re: Waarheidscommissie naar Alhoceima
« on: 14/01/2010 om 12:20:27 »
Hassan moeder is ook een negerin. Ze werd  door de Glaoui van Marrakech gegeven aan Mohammed V...
Heb je daar ook bronnen van of onderbouwing? Deze discussie was hier al gaande.... zie hier: http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=12157.75

764
Wat heeft een Frans-Joods adviseur te maken met: Palestina als Amazigh zijnde?

Volgens mij moet je het nog een x lezen om te weten wie er nu een domme opmerking heeft geplaatst!


.... Fout

765
Binnen de illuminati/free-mason kringen is alles symbolisch zo communiceren ze ook onderling.

Haal je die symbolen weg, dan haal je alles weg!