Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

76
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 06/04/2013 om 15:58:15 »
...

77
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 06/04/2013 om 14:40:55 »
Ma daghrad ma ? Wat een onredelijk ventje ben je toch. En sinds wanneer mag ik niet van wij Imazighen spreken ?  Wij Imazighen bestaan, avuyazan. Dat is een realiteit. papegaaitje heeft ook weer eens een woordje geleerd, hoor : groepsdenken.

Gappie, chill hem. laat je niet de kast opjagen door mij. Je moet niet altijd van je afbijten. Ik weet dat jij mij niet kan uitstaan vanaf het begin dat ik hier al kwam en dat is best wel wat jaartjes terug.

Dat ik jueneth rook  zijn mijn eigen zaken, jonge. Gaat jou geen sodemieter aan wat ik doe. Jueneth roken is mijn way of life. De 1 verzamelt postzegels, de ander zit op voetbal en ik rook jueneth.
Jij heb gelijk is jou zaak, ajjar.


78
Filosofie / Re: Matrix
« on: 06/04/2013 om 13:41:21 »

Om die sjiitische aantijging moest Senor Canardo stiekem wel om lachen.

Nogmaals en voor alle duidelijkheid: het zijn niet de hersenen van Senor Canardo, die hier nog steeds beteugeld worden met hardnekkige islamitische kudderdierreflexen. Senor Canardo is afgevallen en dan bedoelt hij echt niet de kilo's. Net als onze Chatt is Senor Canardo een Amazigh "die het juk der religiën van zich af heeft geworpen". Dit komt omdat de islamitische puppet en puppetmaster er tot nu toe onvoldoende in zijn geslaagd om bewijs te leveren aan Senor Canardo om daadwerkelijk voor hem te geloven in de claims van 3ich z'n islamitische god. Zelfs al zou deze god stiekem aantekeningen bijhouden van alle mensen op aarde in het goddelijke (en onzichtbare) "boek der daden" :).
Allah heeft jou beproefd en je bent er niet in geslaagd. En je heb de dwaling gevolgd. Want je was op de goede weg, getuige deze topic: http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=13803.msg260708#msg260708

Maar, dat was de incognito van 3 jaar geleden. Die nu getransformeerd en gebrainwashed is door 1 enkele "geleerde"
Na de huidige reactie besef ik dat je nog niet begrijpt wat de matrix eigenlijk inhoud. Het zijn geen aantekeningen die worden bijgehouden: Het zijn alle jou daden, alle woorden, alle handelingen. Daar word 1 ieder beoordeelt. En Allah doet niemand onrecht aan. Want Allah zegt ons dat je eigen ziel met je zal afrekenen. Mocht je dat kunnen begrijpen. Getuige deze ayaat: 13. En de werken van ieder mens hebben Wij om zijn hals gehangen; en op de Dag der Verrijzenis zullen Wij voor hem een boek brengen en hij zal het opengeslagen zien.

14. "Lees het boek. Uw eigen ziel is op deze dag als rekenaar tegen uzelf voldoende."Al langer dan 3 jaar probeer ik jou en andere lezers dit bij te brengen. Maar, aangezien men de hersen-capaciteiten niet heb om het te kunnen vatten, zal jij en vele andere met jou in een openlijke dwaling blijven.


http://www.youtube.com/watch?v=ZtRgXPjZsME&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=jfobAYj4xps&feature=related

Dit is waar het omgaat. Wie hier goed oplet begrijpt en zal zien wat k al die tijd wil zeggen!
Deze filmpjes hebben betrekking tot mijn uitnodiging wat ik jou heb aangeboden:
@ Canardo: Ik weet dat jij dit aandachtig lezen zal. Ik wil deze discussie tot een hoger niveau brengen. En aangezien jij zo iemand bent die: Als ie ergens in bijt niet meer loslaat.

Stel ik jou deze vragen. Waar wij zeker al een aantal jaren over praten hier op het forum. Nu is het tijd om alle knopen te door hakken en alle puzzel stukken als een compleet plaatje te maken. Ik beloof je dat je vingers bij zal aflikken, als je weet wat ik in petto heb. Deze informatie zal je wereldbeeld compleet veranderen en je zal de huidige tijd waar wij in leven beter zal begrijpen. Hoger niveau van bewustzijn.

Echter ga ik mezelf niet bloot geven. En alles voorschotelen als een 6 gangen menu.

1)Albert Pike(Free-mason/illuminati)
en zijn visie over de 3wereld oorlogen

2)Dhul Qarnain

3)Al Aqsa moskee

4)Al Quds/Jeruzalem

5)Qrusaders

6) The golden age/De gouden eeuw

Al deze dingen hebben iets met elkaar gemeen. Mesha, hoe kan je het grotere plaatje zien. Als je het bos niet meer door de bomen kan zien. En ja ook de Hadith die mutawatir (wat authentiek betekent) is speelt hier een cruciale rol in.

Nu kunnen we beginnen als je wilt. Met het analyseren van de 1ste en de 2e wereldoorlog. Want de Islamitische gemeenschap waren de grootste verliezers hier in. Wat velen tot de dag van vandaag niet weten.

Waarom is de Islamitische gemeenschap de grootste verliezers hierin? Wat hebben we precies verloren? Bij zowel de 1e als de 2e wereldoorlog?

Ps: Was nummer 6 vergeten.


Want wat zeggen deze filmpjes eigenlijk nou echt? Ik citeer het 2e filmpje: De kern van de matrix is: Archeologen hebben onuitstuitend bewijs gevonden van tunnels bij de Al-Aqsa moskee. Ze zijn er zeer van overtuigd dat zij de  legendarische heilige graal hebben gevonden. De zogenoemde heilige graal is geen object. Maar de hoogste magische/si7r ( kabbalah) lering een stuk informatie. Volkomen in code's in oude herbreeuwse letters en cijfers.  De heilige graal is de hoogste Kabbalistische geheim! Wat in feite is dat de oorsprong van de fysieke lichamelijke observering van nature eigenlijk een illusie is!
(Zoek zelf maar op google over die tunnels onder de Al Aqsa moskee. Dit komt niet uit de koran. Verschillende bronnen hebben hier over een melding van gemaakt)

En dit is dus precies wat Morpheus tegen Neyo had gezegd: Its the world that pulled over youre eyes!Dit kan ik ook met koranische bewijzen onderbouwen. Getuige deze ayaat:  102. En zij volgen dezelfde weg, die de duivels volgden tegen de regering van Salomo - en Salomo was niet ongelovig, maar ongelovig waren de duivels en zij leerden de mensen leugen en bedrog. En (zij handelen naar) hetgeen aan de twee engelen, Haroet en Maroet te Babylon was geopenbaard. Maar deze beiden leerden niemand, voordat zij hadden gezegd: "Wij zijn slechts een beproeving; weest daarom niet ongelovig". Zo leren zij (de mensen) van hen datgene waarmede zij een geschil maken tussen een man en zijn vrouw, maar zij schaden er niemand mede, tenzij door Allah's bevel; maar dezen leren wat hen schaadt en geen goed doet, hoewel zij weten, dat hij, die in deze zaken handelt geen voordeel heeft in het Hiernamaals; slecht is hetgene waarvoor zij hun ziel hebben verkocht; hadden zij het slechts ingezien!

Want waarom zijn de Zionisten zo geobserdeerd door Israel? En met name Jeruzalem? En wat zegt Allah over Jeruzalem/Al Aqsa in de koran?

Wuhahahahahhahahahahahahaa, wie zijn hersen zijn nou beperkt? incognito je heb nog een lange weg te gaan....


Amazigh_ had in een andere discussie laatst de relatie tussen 3ich z'n god en zijn slaafse onderdanen vergeleken met de relatie van een werkgever en jezelf als werknemer. . er is hier dus eigenlijk geen sprake van een vrije keus, want je wordt gedwongen om die keuze te maken, die de islamitische god wilt dat jij maakt.

Jou vergelijking slaat kan noch wal. Allah is ver verheven boven het geen jij het mee vergelijkt. Kon je dat maar begrijpen.

Allah heeft jou gecreeërd en hij heeft jou een stel hersens gegeven. En hij heeft je wel de vrijheid gegeven. De vrijheid om te kiezen! (zoals je zelf ook zei 3 jaar geleden)

Moeten die mannen met "gouwen" kettingen geheel zelf weten. De kern van de islam is tevens ook keuzevrijheid.
Ps. Hoelang ben je nog van plan dit spelletje vol te houden?

Namelijk de conclusie dat men via een geloof nooit en te nimmer achter de absolute waarheid kan komen.

Pps. Indien 3ich (nog steeds) denkt dat hij met zijn Sunni variant wel die absolute waarheid kan bereiken, dan wil Senor Canardo best wel met onze 3ich gaan kijken in hoeverre zijn Sunni claims houdbaar zijn. Alle heilige huisjes tegen de vlakte? Om te beginnen met Sa7i7 Bukhari?
De aap is uit de mouw. incognito verkeerd in een opelijke dwaling. Door 1 geleerde ben je gebrainwashed.

Ps: Er is veel meer aan de hand. Dan alleen de verandering van de Qibla van Al Aqsa naar Masjid Al Haram. ;)


79
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 05/04/2013 om 22:03:42 »
je wacht geduldig op een aangetekende brief van Allah.

Hier moest ik stiekem wel om lachen!

80
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 05/04/2013 om 22:02:09 »
Maar even een opmerking, Als volgt wij de mensheid heeft een boodschapper gekregen dat is de profeet Mohammed Sallaah ou alaihi wasallam. Dus wij weten van de Islam sinds Adam al eigenlijk. Mensen die Islam nooit hebben gekend zoals op de noordpool ofzo? Zal Allah beproeven op de Dag des Oordeels.

Verbeter mij als ik het fout heb.
Surah al Isra:

15. Degene die de rechte weg volgt, volgt deze slechts voor zijn eigen heil en hij die dwaalt, dwaalt alleen tegen zichzelf. En geen lastdrager zal de last dragen van een ander. En Wij straffen nimmer voordat Wij een boodschapper hebben gezonden.

81
Filosofie / Re: Matrix
« on: 05/04/2013 om 21:54:42 »
3ich kan wel beweren op basis van bovenstaande aya dat de koran Senor Canardo's persoonlijke matrix zou moeten zijn. Echter als we de aya wat aandachtiger zouden bestuderen dan lezen we dat jouw god over zijn heilige boek zegt: "Wat voor een boek is dit! Het slaat klein noch groot over, doch het somt alles op". Echter Senor Canardo heeft jou in deze discussie al laten zien dat dat niet klopt. De koran somt niet alles op.
Gij verkeert in een opelijke dwaling.

Allah bedoelt niet de koran. Het gaat hier over je boek der daden! Jou daden! Vanaf de 1e tot de laatste dag dat je geleefd hebt. Het geen waar 1 ieder op beoordeelt zal worden. Dat is Islam.

Dat is de uitleg/tafsir over de matrix in de koran. Wuhahahhahahahahaa


Getuige deze ayaat: 13. En de werken van ieder mens hebben Wij om zijn hals gehangen; en op de Dag der Verrijzenis zullen Wij voor hem een boek[B/] brengen en hij zal het opengeslagen zien.

14. "Lees het boek. Uw eigen ziel is op deze dag als rekenaar tegen uzelf voldoende."

15. Degene die de rechte weg volgt, volgt deze slechts voor zijn eigen heil en hij die dwaalt, dwaalt alleen tegen zichzelf. En geen lastdrager zal de last dragen van een ander. En Wij straffen nimmer voordat Wij een boodschapper hebben gezonden.

46. Rijkdom en kinderen zijn een sieraad van het leven dezer wereld, maar blijvende goede werken, zijn beter bij uw Heer tot beloning en hoop.


De Matrix is: Het slaat klein noch groot over, doch het somt alles op
3ich kan zich ook wel blijven afvragen wat er met de Senor Canardo uit 2010 toch is gebeurd.
Die vraag was oprecht.

Noem jij jezelf een moslim?


Maar goed, aangezien 3ich blijkbaar nog steeds op zoek is naar die dezelfde matrix-vragen waar Senor Canardo in 2010 mee zat en zich daarbij nog steeds laat knechten door geschriften, weliswaar geschreven in het Arabisch, maar van de hand van een Perz (= Sunni Godfather Bukhari), is Senor Canardo best bereid om 3ich in een andere Perzische richting te wijzen. Een Perzische richting waarmee Senor Canardo een hoop matrix-vragen voor zichzelf heeft kunnen beantwoorden. Om in 3ich hersenbepekende kuddedier-terminologie te blijven: Senor Canardo zal jouw precies laten zien waar hij volgens jou is afgedwaald. En zelfs met welke Pers hij is afgedwaald.

Je begrijpt er niks van matrix. Dat heb je voor mij nu wel bewezen. Jou hersens zijn beperkt, vriend.

Welke Perz? Ben je die kant van shi'ieten gegaan ofzo? Imazighen die tegen elkaar communiceren in de term "jou god" is ook iets van tegenwoordig. Ik wens je dan ook veel succes met je Perzische vriend(en) en hun leer.

82
Filosofie / Re: Matrix
« on: 05/04/2013 om 14:19:20 »
Niet echt. Je moet het niet zien als opslagplaats van informatie, maar meer dat alle informatie in alles zit opgeslagen. Net zoals sidi Arbbi in alles aanwezig, zo is de info hoe alles opgebouwd is aanwezig in alles om je heen.

Dit is je persoonlijke matrix. Wie dit begrijpt, begrijpt wat matrix is.

49. En het Boek zal worden voorgelegd; dan zult gij de schuldigen zien vrezen wegens hetgeen daarin staat en zij zullen zeggen: "Wee ons! Wat voor een boek is dit! Het slaat klein noch groot over, doch het somt alles op." En zij zullen al hetgeen zij deden voor zich zien en uw Heer zal niemand onrecht aandoen.

Ik vraag me echt af wat er vanaf deze reactie tot heden met jou gebeurd is incognito? Je was op het rechte pad en iets/iemand heeft jou er van doen afdwalen.


83
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 05/04/2013 om 14:06:10 »
Dan is er nog iets dat me dwarszit. Ik weet niet wie precies, 3ich of amazigh die het niet afkunnen
zonder het stigmatiseren van drugsverslaafden. 'Darwin was een junk en een alcoholist.'
riep iemand. Ik weet niet of je het weet maar junken zijn ook mensen.
Allasian?

Houd jij het maar lekker bij je jointjes en bounce met je hoofd op reggae muziek. Space hem lekker met de rastafari's. En laat zulke onderwerpen die jou denkvermogen te boven gaan voor mensen die wel iets willen leren van elkaar.

 ::)

84
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 05/04/2013 om 13:56:30 »
mlih ci ma ? Jonge, weet je dan niet dat het zo makelijk is dit soort dingen te roepen.  Yih nennayt..Heeft hier niemand kort geleden jou daar van beschuldigd ? En dan ga je hem nou na doen ? Wat goedkoop zeg..
Aqay mlih ajjar, ishek koersi mlih? Ik kan het me niet herinneren waar je het over heb?


Ik breng de jeugd om me heen Tamazight bij, dat is niet niks..Ik open hier Amazigh gerelateerde onderwerpen. Ik ben Amazigh georiënteerd. Dat kunnen we van jou niet zeggen met die lompe onderwerpen die jij opent.

Ik vroeg wat jij als individu instant heb gehouden van de Amazigh cultuur. Indd niks. En wie is we? Weer die groepsdenken? Lompe onderwerpen? Als iets boven jou vermogen is, is het niet per definite lomp.


Hey, ik heb drie moedervlekken op mijn hals en wanneer ik die met elkaar verbindt krijg je zo'n illuminati driehoek.
Joh! Koop een taart en vier het. ;)

Er bestaan zulke dingen als woordenboeken.
Ik weet niet wat voor woordenboek jij hanteert? Maar, in die van mij komt de term "petty" niet voor?!

85
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 02/04/2013 om 13:41:49 »
Ik ben een Amazigh die het juk der religiën van zich af heeft geworpen,ik weiger m'n voorhoofd,neus,handpalmen en tenen aan de grond te nagelen omdat een Arabier me dat opdraagt!
Met deze reactie en met name "Arabier" laat je zien wat je in je mars heb. Haat, afgunst, puur om het feit dat de laatste profeet een Arabier is?

Mij maakt het niks uit waar een mens vandaan komt. In mijn hoofd bestaan er geen grenzen. Alleen het oosten-westen en noorden-zuiden.

Voor mij persoonlijk hoef je niet te bidden. En hoef je ook nooit te doen. Maar wees zelf-bewust. Want je zal verrast zijn de dag dat jij voor jou heer staat. Ik zelf bid ook niet, niet omdat een "Arabier" me dat opdraagt, maar omdat Allah me daar nog niet toe heb gezet. Insha-allah zal het wel snel gebeuren. Want ik heb een amnoec in mij. Ik ben overtuigd dat wij mensen geen vrij spel hebben gekregen. En dat wij ooit beoordeelt worden op onze daden.

Dit is Islam een ayaats als voorbeeld:  46. Rijkdom en kinderen zijn een sieraad van het leven dezer wereld, maar blijvende goede werken, zijn beter bij uw Heer tot beloning en hoop.

49. En het Boek zal worden voorgelegd; dan zult gij de schuldigen zien vrezen wegens hetgeen daarin staat en zij zullen zeggen: "Wee ons! Wat voor een boek is dit! Het slaat klein noch groot over, doch het somt alles op." En zij zullen al hetgeen zij deden voor zich zien en uw Heer zal niemand onrecht aandoen.


110. Zeg: "Ik ben slechts een mens gelijk gij, doch mij wordt geopenbaard dat uw God slechts één God is. Laat daarom degene, die op de ontmoeting met zijn Heer hoopt, goede daden verrichten en bij de aanbidding van zijn Heer niemand anders met Hem vereenzelvigen."


86
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 02/04/2013 om 13:23:55 »
Allah

Wat een Hollander je opdraagt doe je wel op de werkvloer. Ik kniel wel voor Allah, eerlijk is eerlijk haha. Islam moet domineren, gewoon over de hele wereld worden verspreidt. Alle onderdrukkers moeten weg gewerkt worden.

Tazz ighyar, wollah nethnin ticcen ij-in taswath x islam taghefant attass... Walakin an diharb rabbi inshallah! inith AMIEN!!
Jij heb gelijk. Alleen ligt het wat genuanceerder.

Hij houd zich aan de grondwet van de seculiere joods-christelijke beschaving. (als ie maar is wist wat hun origine eigenlijk is)
Waarschijnlijk heeft hij ook de eed er voor afgelegd.
 
Terwijl hij denkt dat ie leeft in vrijheid, en vrije gedachte heeft. Ook dat is bullshit.

Hij ziet de bos niet meer door de bomen. De echte Islam is bijna uitgestorven. Op een paar individu-en na dan. Deze wereld is vol SHIRK! Want deze dagen is er geen 1 enkele Islamitisch land meer. Ook al willen ze je dat laten denken. Geen 1!!!!  En van een Ummah is er al helemaal geen sprake. Met al die Sekte's. Denk aan Wahabisten/Salafisten/Ahmadiyya's/shie'iten/Alawieten.

Maar, wees gerust. De dag des oordeels is nabij. Dan zullen we allen getuige zijn van de waarheid. Dat is ons beloofd. (Ok daar is hij volgens mij niet van overtuigd. hij denkt wanneer die dood is, dat het licht dan uitgaat. Wat zal ie verrast zijn.)

Diep in hem binnen is het in feite gewoon een ordinaire racist. Die de Pan-Arabisten afschuwt. Waar hij ook alle redenen voor heeft. Maar, zoals ik al eerder zei dat is niet Islam.

De wereld word indd geregeerd door een wereldwijde sekte. Met 1 doel voor ogen: Globalisering. Het is ze aardig gelukt: De VN is daar een mooi voorbeeld van.

87
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 02/04/2013 om 12:03:30 »
Wie ben jij, stuk ongeschoold uitschot, om het bestaan van een woord te ontkennen ?
Dat je er met je  petty denkvermogen niet bij kan wil niet zeggen dat het niet bestaat.
 
De grammaticale betekenis van een woord komt pas om de hoek als het woord zich in een zin bevindt. Dat heeft dus niets met de definitie van het woord opzich te maken, pipo.

Voor Tamazight dient er gewerkt te worden. Het is niet zo dat je met erkenning alleen er al bent. Om te beginnen de mentaliteit van veel Imazighen, die Tamazight zo onderwaarderen, te veranderen.
Een goed begin?: Begin lekker bij jezelf!

Marokkanen denken te vaak in groepsverband. Waardoor je kuddegedrag krijgt. Want zeg nou eerlijk wat heb jij als individu instant gehouden van jou ow zo geliefde Amazigh cultuur?  Helemaal niks! 

Wtf is petty???

88
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 31/03/2013 om 14:30:01 »
Allereerst wil ik mijn excuses aanbieden aan incognito en chatt. Dit omdat bij nader inzien hun toch wel gelijk hebben! De Qibla is indd verandert van Al Aqsa naar Masjid Al Haram. Ik geef het toe ik ben koppig geweest. :(

Ik heb die ayaats: surah Al Baqarah Ayaat 141 t/m 144 wel 20x gelezen en ben tot de conclusie gekomen dat het indd verandert is. En aangezien in mij ogen toeval niet bestaat. Heeft een blogger op www.wijblijvenhier.nl geschreven over de verwarring van de Rotskoepel en de Al Aqsa moskee geschreven. Precies in deze dagen waar wij het over hadden. Voor mij was dit dan ook 1 van de tekenen dat ik fout zat.

Dus de eerste (gebeds) huis van Allah was Masjid Al Haram. Gebouwd door profeet Abraham vzmh. De eerste Qibla was Al Aqsa.

Ahiya vu-ixenfan, ayamchum! Oefid uor inem ruxa?

Verwar de Rotskoepel niet met Al Aqsa moskee!
Vanochtend lees ik in de Trouw het nieuws over de plannen van Qatar om een fonds op te richten om de Arabische en Islamitische identiteit van Jeruzalem te promoten. Moslims, Arabieren en Jeruzalem vormen de rode lijn door dit artikel  en derhalve wordt gekozen voor een foto die dit illustreert. Daar is niets mis mee, maar kies dan wel de juiste foto!Op tv vernam ik het voorstel van de Emir en op Twitter zag ik later het Nederlandse nieuws over het onderwerp nog langskomen. Ik heb vaak de neiging het nieuwsartikel dan toch te bekijken. Niet omdat ik zo nieuwsgierig ben naar het inhoudelijke, daar ben ik meestal al van op de hoogte via buitenlandse media. Ik ben geïnteresseerd in ‘’hoe’’ de Nederlandse media omgaan met het nieuws. Ook dit keer dus met het bericht over de fonds en de beeldvorming van Jeruzalem.  U voelt het al aankomen?

Nee, inhoudelijk is er niets mis met het artikel, behalve de zoveelste fout die mensen (journalisten), ook veel Arabieren en moslims overigens, maken als Jeruzalem het onderwerp is. In dit geval gaat het mij dus enkel om de foto die als illustratie wordt geplaatst in het artikel. In de foto zien we de beroemde Rotskoepel, bekend van zijn gouden koepel. De Rotskoepel bevindt zich ook in Jeruzalem en maakt een belangrijk onderdeel uit van de Arabische en Islamitische geschiedenis. Maar onder aan de foto staat: De Al-Aqsamoskee in Jeruzalem. En dat is fout!

De Al-Aqsa moskee is de eerste gebedsrichting (Qiblah) voordat Mekkah de gebedsrichting voor moslims werd. Al-Aqsa moskee is de tweede moskee die ooit gebouwd is na de Al-Haram moskee in Mekka. De moskee bevindt zich verderop nabij de Klaagmuur waar veel joden het gebed voeren.

Je zou zeggen, a joh foutje, kan gebeuren. Maar de laatste jaren wordt deze fout nogal vaak gemaakt. De foto van de Rotskoepel vind je bijna in elk islamitisch huishouden, en bijna nooit de foto van De Al-Aqsa moskee zelf. Terwijl deze laatste toch echt net dat ene streepje extra verdient. Als je een willekeurige moslim de rotskoepel aanwijst en vraagt wat dat is, wordt zelden het juiste antwoord gegeven. ‘’Moskee El Aqsa toch?’’. NEEJ! Dat is de Rotskoepel! Als je in complottheorieën geloofd, zou je bijna denken dat hier wel een hele goeie marketingstrateeg achter moet zitten om mensen op de verkeerde been te zetten en die twee gebouwen met elkaar te verwarren. En het lijkt nog te lukken ook…

Maar goed.. cool down Khalil, ‘van foutjes leer je’ heb ik altijd meegekregen. Ik hoop hierbij dat Trouw de foto wijzigt of de juiste beschrijving onder de foto plaatst.

Alleen hierom al sta ik pal achter het promoten van de Arabisch en Islamitisch identiteit van Jeruzalem

http://www.wijblijvenhier.nl/18737/alleen-hierom-al-zeg-ik-ja-tegen-promoten-arabisch-en-islamitisch-identiteit-van-jeruzalem/

http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=19040.45

89
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 30/03/2013 om 11:39:45 »
Naw,cain't do that,I like that ugly streetcat way too much:-) Besides..,callin' im Glitchy would make this MFR as sure as tha clock tick go BAL-LIS-TIC,all ur ya knows muzlims doon appreciate jewish soundin' names bein' stuck on em,they is ay peculiar folks...

Scratchy? Krijg spontaan een deja-vu :) Klotejong die je er ook bent! :P


90
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 30/03/2013 om 11:35:07 »
Wat zou het Pan-Arabisme en Wahabisme zonder de Koran zijn? Pan-Arabisme en Islamisering gaan hand in hand,zijn met elkaar verweven zoals Das Kapital van Marx en het Communisme,het Zionisme met Herzl,de Nazi met Mein Kampf etc.

Alles werkt volgens een plan,een ideologie,een duidelijk omlijnde gedachte,cru gezegd een soortement 'handleiding propaganda en massahypnose' voor het volk.


Itchy? You gotta face the facts! You're in the hands of a very violent and dangerous,worl'-wide operatin' sect! They messed up ya mind for good,you bitch ass MFR cain't seem ta think straight! Get yo self tagether,there ain't no such thangs as invisible angels and motha Mary,MFR! Sooner ar later y'all bitch sand negro's is gonna learn to worship DRONES in da sky,tha's wha's gonna happen!
En dat is dus het punt. Preices daarom heb jij je afkeer jegens de Islam en de koran. En vele andere met jou hoor.

Echter moet je wel weten dat, dat niet Islam is. Pan-Arabisme/Wahabisme zijn de kuffars. Dat wil jij maar niet begrijpen!

Weet je wie mijn held is? Weet je wie wist wat de echte islam is? Abelkarim Elkattabi! Deze man had de gave, de capaciteit. En deze man heeft een boodschap achter gelaten, maar, helaas, een aantal generaties verder zijn we die helemaal vergeten. Dat was een bewuste Amazigh. En diegene die hem hebben verooroordeeld en verbannen. Dat zijn degene die de koran voor politieke doeleinden gebruiken. Dat zijn de Pan-Arabisten! Ken jou eigen geschiedenis,