Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

737
In de media / Re: Big Brother is Watching
« on: 24/01/2010 om 20:58:39 »
 Einde van een vrij Nederland en Jan Modaal.


Minister Eurlings is van plan de kilometerheffing in te voeren. Volgens hem gaat 70 procent van de Nederlanders er op vooruit. Natuurlijk!! Er wordt een belasting-
technische verandering ingevoerd. En de Nederlander gaat er op vooruit? Dat betekent dan dat de belastingdienst minder inkomsten krijgt. Gelooft u  dat dus maar niet!
Neen, hier komen een aantal feiten zoals het voor de gemiddelde Nederlander zal gaan.

Vanaf 2011 krijgt iedereen een kastje in de auto met GPS. Die registreert elke seconde die u rijdt. Waar u rijdt. En hoe hard u rijdt.

U gaat straks ongeveer 6,7 cent per kilometer betalen. Van woonerf tot snelweg. Vanuit uw garage tot uw eindbestemming.
Weliswaar komen de wegenbelasting en de BPM te vervallen.

Dat betekent: als u nu een auto rijdt met een gewicht van 1000 kilo en u rijdt 30.000 kilometer u thans  ¤ 356 per jaar aan wegenbelasting betaalt.
In de nieuwe situatie betaalt u geen wegenbelasting, maar 6,7 cent per gereden kilometer. Dat is dus: 30.000 x 6,7 is ¤ 2.010 per jaar.
 365 Euro wegenbelasting - ¤ 2.010 euro Kilometerheffing = ¤ 1.654 in de min, oftewel betaalt u meer!

Wel gaat de bpm van de auto af. Dat scheelt natuurlijk heeeeel veel geld. Ja inderdaad, als u een auto kan betalen van Eu 40.000 of meer .
 Bijvoorbeeld: U koopt een Porsche 911 Carrera voor de prijs van maar ¤ 119.250. Daar gaat dan 40 procent BPM van af. Dat is ¤ 47.700,=
U betaalt dus maar ¤ 71.550,=
 Dat is toch snel verdiend die ¤ 47.700 korting. Geweldig toch?

Helaas kan 90 procent van de Nederlanders geen auto kopen van ¤ 71.550,=

De gemiddeld werkende Nederlander rijdt een tweedehands auto van tussen de ¤ 5.000 tot 8.000.
Daar zit natuurlijk weinig of geen BPM meer op, dus die wordt niet goedkoper.

Wie wordt er dus beter van de kilometerheffing? De bedenkers en de fabrikanten van de kastjes. O ja, en de staatskas natuurlijk. U bent nl. 24 uur per dag te volgen, waar u bent. Maar ook hoe hard u rijdt. Dus rijdt u te hard, heeft u binnen 2 weken de boete in de bus.

Zeg dus "neen"  tegen de nieuwe plannen van de regering voor de kilometerheffing en rekening rijden.

http://www.kilometerheffing-nee.nl/digitale_steunbetuiging.php

Als u dit niet ondertekent, zult u via GPS door de staat volgbaar zijn en tevens ook de staatskas nog meer spekken. Trajectcontrole op iedere meter weg in Nederland, ziet u het al voor u? BIG BROTHER IS WATCHING YOU!!! MORE THAN EVER!!
 
Voorkom een zinloze verspilling van onze belastingcenten aan projecten die toch gedoemd zijn. Neem een Betuwelijn, de Noord Zuid lijn en ga zo maar door.

Stuur deze mail dan ook naar iedereen die u kent. Hierdoor maakt u kenbaar dat u het er niet mee eens bent. Als de regering geen referendum houdt dan houden we er zelf wel een.

Waar het CDA nu mee bezig is, mag nooit gebeuren!
We zijn toch (nog ) een democratie??????

738
Mededelingen / Re: Laat je stem horen voor Aminatou!
« on: 22/01/2010 om 20:52:54 »

Frankrijk sloot deal met Marokko en gaf de rijkdom die ze hadden in Marokko aan de koning  en enkele families. Daarom is 80% van alle rijkdom in Marokko in handen van enkele families die pro-Frankrijk zijn.
Deze kregen dus de absolute economische macht over Marokko.

Hier zou k heel graag de details van willen weten.

Heb je ook bronnen of iets dergelijks?

739
Mededelingen / Re: Laat je stem horen voor Aminatou!
« on: 22/01/2010 om 13:31:49 »
Wat heeft zij voor Arif betekent en haar burgers of wat kan zij voor ons betekenen dat k me zo druk om haar moet maken?

Wat is haar agenda? Welke belangen hebben wij rifijnnen hier bij?

Wat doen de sahrouis voor Arif dat wij hier ons blindelings 8er moeten staan?

Juist ja, iedereen vecht voor zen eigen belangen! En die van Aminatou zijn niet die van mij of van Arif!

Laten wij er maar eerst voor zorgen dat onze euro's die we elke jaar netjes uitgeven daar ook in Arif blijft en niet na bijv sahara gaat of dagilia

???

EN NU

740
Mededelingen / Re: Laat je stem horen voor Aminatou!
« on: 22/01/2010 om 13:20:51 »
Ze heeft niet alleen het vakje nationaliteit blanco gelaten,bij het vakje woonplaats vult ze ‘Westelijke Sahara’ in. Toen de douane bezwaar maakte ontstak ze in een gigantische woede-uitbarsting,ze beweert geen Marokkaans staatsburger te zijn. Zij beschuldigt het Marokkaans Koninkrijk op illegale wijze het territorium te bezetten dat voorheen door Spanje werd gekoloniseerd. Ze zegt dat ze afstand wil doen van haar nationaliteit en identiteitspapieren. Zo gezegd,zo gedaan. De verantwoordelijke autoriteiten op de luchthaven brengen de officier van justitie op de hoogte,die een gesprek aangaat met Aminatou Haidar in het bijzijn van haar oom en tevens ‘sheikh’ van haar stam:de Izerguiyine. Tijdens het verhoor, dat plaatsvindt in een bureau op de luchthaven, draagt Aminatou Haidar officieel haar identiteitspapieren over aan de officier van justitie en tekent een afstandsverklaring. Ze heeft haar identiteitspapieren aan de wetshandhavers overhandigd die haar vervolgens te kennen hebben gegeven dat het niet mogelijk is het Marokkaans grondgebied te betreden in deze omstandigheden.’’ Volgens andere lokale bronnen zou Aminatou Haidar persoonlijk een vliegtuigticket hebben gekocht om naar de Canarische Eilanden te vliegen de volgende dag. De onafhankelijkheidsstrijdster brengt de nacht door onder politiebewaking,maar weigert niet de haar aangeboden maaltijden,merkt een lokale overheidsdienaar te Laayoune ietwat ironisch op.


De ochtend begint met een nieuw probleem wanneer de gezagvoerder weigert om haar aan boord toe te laten,ze kan namelijk geen identiteitspapieren overleggen. De gepassioneerde sahraouia laat haar Spaanse verblijfsvergunning gelden,en uiteindelijk krijgt de piloot toestemming van de Spaanse grenspolitie om haar toe te laten en zet koers naar Lanzarote. De Marokkaanse autoriteiten halen opgelucht adem…..

PS:sheikh= Marokkaans overheidsdienaar


Chatt:

Daarna begint ze een 'hongerstaking' om haar paspoort terug te eisen,het paspoort dat ze na het tekenen van een afstandsverklaring eigenhandig aan de officier van justitie heeft overhandigd.

Wat een niet correct ingevuld stukje papier al dan niet teweeg kan brengen...
En weer kom k met de simpelste rekensommetje ooit: 1 + 1 = ?


741
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 22:48:53 »
Synthetische Jood...? Ik wist dat er ashkenazi,mizrahi,sephardi joden waren,maar tot synthetische aan toe?

Was Moulay Hafid van nylon,polymeer of een andere synthetische stof?


Pfff...
Loop je leeg?

Als je goed gelezen had, dan had je gezien dat het een citatie was van de link die k heb geplaatst.

Dont blame me

742
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 22:42:24 »
Dus moeten we dan de handdoek in de ring gaan gooien? Of moeten we gaan kijken wat we de vorige keer verkeerd deden hebben en wat we kunnen doen om het voor de toekomst te verbeteren?

Nogmaals ik sta op voor suggesties.
Je wil me uithoren en mij kennen.

De gedachte gang van Abdelkarim Elkhattabi begrijpt men niet. Zijn doel, zijn gevecht, was groter dan Arif het ging om Islamitische ideologie!

En wat hij heel goed begreep en ook duidelijke uitvoerde met positieve resultaten: Was éénheid! Wat 8eraf niet zo helemaal blijkt te zijn, JAMMER!!!!!


743
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 22:36:42 »
Weet jij wat generaliseren betekent? Deze lap tekst van je zegt genoeg over je onkennis.
Het is de waarheid, je geliefde sultans hebben ait Wayagher-bloed.
Is goed. Shukran.

744
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 22:35:53 »
Je begrijpt ook niet veel, het waren hypotheses, misschien was hij moslim, of tegenstelling miss was hij jood. Alles kan, jij kent ze niet, je hedt vorig jr internet ontdekt, dit jaar nwo, en je denkt je draagt de waarheid.

Trouwens, een moslim die drinkt, wil niet zeggen dat hij geen moslim is. Neem is een kijkje in de barretjes, zit vol Marokkanen en ja die drinken ook, en ze geloven wel in Islam. Wie generaliseerd hier nou, jij of ik...idd moregn weer een dag
BlaBla!

Maak dat de kat maar wijs. K weet hoe de rollen draaien.


745
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 22:31:40 »
Dus met al die kennis die jij hebt en jij weet best veel. Kun je niet 1 praktishe oplossing bedenken die ik of jij of een andere amazigh.nl-lid zelf kan doen om onze politieke onvrede te uiten bij de Marokkaanse overheid?

http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=13154.0

K leg net wat uit. Je moet me niet verkeerd begrijpen hoor maar er zijn je veel voor geweest....zonder enig resultaat.

746
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 22:25:01 »
Kom nou maar eerst met 1 actie die ik of jij zouden kunnen doen om onze stem te laten horen bij de Marokkaanse overheid en dan wil ik best wel met je gaan praten over Israel en Amerika en Frankrijk...
Die taak laat k aan jou over, aangezien je er keihard voor gaat. Mijn prioriteiten liggen heel ergens anders.

Er is hier zovaak voor gesteld om Marokko een jaartje te boycotten als vakantie ganger. Op zich wel een goed idee, maar, niemand die er naar luisterde.....en wanneer de kudde weer massaal terug keert dan zijn ze vol van hoe ze behandelt zijn daar in de boot of door de makhzen en schreeuwen ze allemaal om autonomie....

748
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 22:16:43 »
ps. De sultan verhalen boeien me niet, en wees niet te naief om meteen alles te geloven op t internet. Je hebt de sultans niet persoonlijk gekend, wie weet waren ze moslims, die alleen acteerden als jood bij joden. Maar het kan ook zo zijn dan dat alle leiders op de wereld jodenbloed hebben, of marionetten van joden zijn.
Dit is heel tegenstrijdig wat je hier neer zet.

Lees het nog maar is na dan zul je zien dat het heel krom is wat je eigenlijk zegt!

749
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 22:15:26 »
Relax, ik ben hier niet om ruzie te maken met jou. Ik ben hier alleen maar om van gedachten te wisselen met jou over de mogelijkheden die ik en jij hebben om Marokko te ontdoen van de Fassi's en Fihri's... >

Stel dat ze ontdoen zijn van Marokko. What about, Israel, Amerika, France?

Die hebben ook een vinger in het pap. Dat moet jij weten.

750
Mededelingen / Re: Verlos ons van de Fassi's & Fihri's!
« on: 18/01/2010 om 22:13:50 »
Trouwens, wist je dat de sultans ook ait Wayagher bloed hebben, aangezien ze een over over over ...groot oma hebben van de Ait wayagher. Met andere woorden een van de eerste alaoui sultans is getrouwd met een Taweryaghetc, een dochter van een machtige Awayagher leider, in de goede oude tijden.
Wuhahahahahahahahahahahahahahahahhahaaaaaaaa

K lig hier echt krom!

Het heeft niet lang geduurd of meneer begint alweer te generaliseren!

Die verdomde Ait Wayaghers ook. Ze komen ook overal voor!