Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

721
Filosofie / Re: Matrix
« on: 03/02/2010 om 13:24:42 »

722
Filosofie / Matrix
« on: 03/02/2010 om 13:07:26 »
Ook wel bekend als: technical remote viewing.

Alles wat de mensheid heeft gezegd of gedacht of elke idee elke gebeurtenis word opgeslagen in een zogenoemde MATRIX. ALLES!

En er zijn mensen die er in weten te komen.

Dus alles is te berekenen, zelfs de gedachte van de mens. Verleden of toekomst kan terug worden gehaald door een bepaalde formule. Hele interessante theorie dit.

(hier kan je zo diep in gaan als je dat zelf wilt, het is een oneindige bron aan informatie van begin tot het einde van het wereldse leven)

Een vraag: wat gebruikt een gemiddelde mens van zijn hersens? (we weten allemaal dat het niet 100% is)

Vraag jezelf is af wat er zou gebeuren als de mesnheid 100% van zijn hersens zou gebruiken hoe de wereld er dan uit zou zien. En waarom heeft Allah onze hersens begrenseld?

Nee dit is geen illusie of fantasie of complot theoriën. Dit is de werkelijkheid.

Dan kom k terug op de NWO. En alles wat daar bij komt kijken, denk bijv aan mindcontrol....

723
Zionisme is religieus verbonden. Het heeft alles te maken met de anti-christ. Jeruzalem zal de laatste strijd gevoerd worden en het zionsime is zich daar heel bewust van en zijn daar op aan het voorbereiden.

Het heeft te maken met de komst van de anti-christ, ze zijn de weg vrij aan het maken voor the beast.

724
Ik neem het als illusie, zodat ik niet mee bezig wil hoouden. Maar het is een project, dat zelf door ahadith genoemd zijn. De terug keer van Jezus en het verschijnen van Mehdi heeft daar mee te maken.

Als je het neemt als een illusie dan, geef je er aan toe! Dan ben je een makkelijke prooi.

Dit speelt zich af sinds dat Allah ta3ala Adam heeft geschapen, en zei dat de "djins" voor hem moesten buigen, en dat wou de iblies toen niet. Daar door werd hij verbannen uit het paradijs, van van Allah ta3ala, en toen zij iblies geef mij uitstel tot de dag des oordeels, en k zal u laten zien dat ze niet te vertrouwen zijn "de mens" k zal van boven naar beneden komen, van links naar rechts, en dat is wat er in feite nu gebeurd. We leven bijna allemaal in een illusie van de duivel hemzelf. Overal is het terug te vinden van barcodes tot aan internet. Ga maar is na wat www bijvoorbeeld betekent (nee geen world wide web) het internet is ook iets duivels. Einddoel van de NWO is iedereen mee de hel in te nemen.


Onbewust of bewust nemen we al deel aan de NWO.

725
Precies. Wat is de betekenis ervan? Voor men over het verschil begint te praten.

De topics staan bol van het woord zionisme en niemand die een antwoord kan geven wat het woord zionisme inhoudelijk betekent

726
Muziek / Re: Twatoun muziek
« on: 03/02/2010 om 00:02:41 »
Twatoun heeft me wel tot op een bepaalde hoogte bewust gemaakt van mijn ID. Daarom zal mijn/onze voorouders noch tamazight nooit TWATOUN zijn!


727
Muziek / Re: Twatoun muziek
« on: 03/02/2010 om 00:00:33 »

728
al die bewegingen die de wereld overheersen streven naar één doel : eén orde. De hele wereld bevolking onder de heerschappij van het kwaad te krijgen.  De mens zal het kwaad moeten dienen. En gedwongen worden voor het kwaad neer te buigen.
NWO

Het is een illusie, maar, ondertussen een strijd. De tijd zal het zeggen, (of heeft het al gedaan?)

729
Ik bedoel pak een goed woordenboek, en lees wat de juiste (ongecommenteerde) betekenis:

 zi·o·nis·me het; o het streven ve bep. Joodse groepering om een eigen staat te stichten en te behouden


Het `pan-Arabisme` (of `Qawmiya`) is een beweging die ijvert voor het verenigen van de Arabische volkeren en naties van het Midden-Oosten en Noord-Afrika.
----

Dit is het verschil.


Precies. Wat is de betekenis ervan? Voor men over het verschil begint te praten.730
Feedback / Re: Censuur?
« on: 01/02/2010 om 16:14:17 »
Ik heb je zeker niet willen beledigen, ik reageerde op je statement:En hoe jij en die andere volledig vrije geesten hiero denken over het westen of het zionisme, boeit me hoegenaamd niets. In tegenstelling tot jou en die andere groepsdenkertjes heb ik niet zo de behoefte me te identificeren met een groepje, en dan vanuit zielige groepthink al mijn redenaties optuigen.

Hoewel ik meestal niet veel met tamurtino en zijn onderwerpkeuze had, was hij wel een van de weinigen die hiero het woord jood kon gebruiken zonder de standaard negatieve klank die dat bij de meeste schrijvertjes hiero heeft. Een veel vrijere geest dan inco, die eerst kijk wat de rest van zijn groepje denkt, voordat hij een mening vormt. (ik ben antimakzen, haider is antimakzen, dus ik  ben prohaider.) Of chatt, die stelt je bent wat je leest, en dat je dus alleen door hem geakkordeerde boekjes mag lezen.
Dat werk, en in die anti-intellectuele groepsdenkerij, daar was Tamurtino nog wel lezenswaardig in.

Dat jij de forumleden zo afschildert als groepthinking vertelt meer over jou dan over een amazigh.nl-lid. En je heb zojuist me eerdere reactie in dit topic keihard bevestigt! Iets beschrijven als een negatief zal vast wel zo zijn redenen hebben. Mocht je het er niet mee eens zijn dan moet je het tegendeel bewijzen....

Anti-intellectuele groepsdenkerij? Hoe kom je er op? Dus als je zegt dat zionisme goed is en dat het je vrienden zijn dan ben je dus intellectueel, dat is wat je in feite probeert te zeggen. Weet je voor mij is dit zo helder als een tientje.

Ps: ik identificeer me met niks of niemand. Alleen met de waarheid. Zionisme is de duivel, en zij hebben voor genoeg leed en drama veroorzaakt in deze wereld. Anno 2010 zijn ze nog steeds landen leeg aan het roven.

Terwijl je zo hard je best doet om jezelf als een wereldburger neer te zetten en een vrijdenkende geest beweert te hebben. Val je in mijn ogen keer op keer door de mand.


731
Feedback / Re: Censuur?
« on: 01/02/2010 om 12:40:44 »
Extreem zielig, dit zeg, en wat ben je een ubertrieste NSB-er als je verzoekt om verwijdering van een topic.
Je begrijpt nu wel, dat je me op men diepste ziel beledigd heb met deze woorden.

Het enigste wat jij zo dwars zit is dat het westen en de zionisme steeds meer tegen de lamp aan lopen hier... Jij ziet een kip zonder kop kraaien over dat zionisten zijn vriendjes zijn en daarom voelde jij je geroepen om je frustratie hier op te reageren. K heb simpel gebruik gemaakt van een optie die dit forum biedt, om onbeschofde reacties of leden.

Je moet mij niet vergelijken met je voor ouders wil je, dat waren nog altijd de ubertrieste NSB-ers. Voor hun is dat woordje gemaakt, niet voor mij.

Begrijp je toch?


732
Feedback / Re: Censuur?
« on: 01/02/2010 om 12:31:45 »
Jezus wat een kattegjank om die topic zeg! K heb niet verzocht om die topic te verwijderen, maar, om die reactie's van Tamurtino, dat die niet kunnen!

Dit is de eerste  keer dat k van die optie gebruik heb gemaakt "meld dit bericht aan de moderator" normalitair zou je dan verwachten dat die reacties verwijdert worden.

@ Riffijnos: Kan je mij 1 op de 5 topics/links geven waar deze lid, neutraal, zuiver, onpartijdig, duidelijk, zonder leugens, omdat jij mond vol hebt met zen informatieve topics. ???

Dat kan je niet omdat al zijn topics verkracht zijn door zijn frustatie en zijn leugens en zijn wartaal.

733
Feedback / Re: Censuur?
« on: 31/01/2010 om 18:13:14 »
Topic is verwijderd op mijn verzoek. Die hele tamurtino mogen ze wat mij betreft verwijderen

734
In de media / Re: Big Brother is Watching
« on: 29/01/2010 om 12:46:27 »
De belastindienst is een soort Robin Hood,koester de belastingen zoals je vrijheid koestert!
Dit geloof je toch zelf niet?

Helemaal als je het over NL hebt...

735

wat is dat vooor zielige gepraat
wij praten CHEl3a en arabisch
wij waren teminste slim oorspronkelijke berbers(geen rifien)
en leerde ons het arabisch aan
want als jenu naar marokko gaat kan je met je berbers alleen in alhoucima en omstreken Waar de geiten uit de atlas komen praten
maar verder niks wij waren ruimdenkend en daar ben ik blij om
   
Zo je mag jezelf gelukkig prijzen!

Dat je voorouders gebukt gingen onder de H2 regime. In Al-hoceima waar de geiten van de Atlas komen? Dat is indd heel ruimdenkend (miss wel iets te ruim)


Als je het nog niet wist. Men spreekt geen Arabisch in Marokko dat doen ze in Midden-Oosten. In Marokko spreekt men Darizja