Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

691
Filosofie / Re: Matrix
« on: 11/02/2010 om 14:00:18 »
Trouwens ik heb hier nog niets horen vallen over het wiskundig begrip matrix.
Grappig dat je dit aankaart. Het begrip wiskunde komt voort uit de matrix.

Weet je wat pas echt interessant is? De menselijke lichaam, bestaat uit allemaal moleculen en die moluculen die bevatten ook informatie/formules en dat is ook een indirecte matrix

(denk aan DNA)

Ze kunnen nu zelfs de geslacht van een ongeboren kind "veranderen"

Alles is gekoppeld aan de matrix. Want alles is een formule. Vanaf het jaar, dag, het uur, vanaf het moment dat men geboren word tot aan het moment dat je ziel je lichaam verlaat zitten we in een matrix. 


692
Ben jij een arriffi of een amazigh
Jij begrijpt het nog steeds niet wat hij al die tijd voor staat. Hij is een Riffijnse Amazigh. Die een onafhankelijke Riffijnse staat wilt. En naar zijn idee is dat gekoloniseerd door de A3raben. Die gast heeft oogkleppen op. Hij wil niet zien dat het een deel van een grotere "complot" en dat de echte bezetters de duivel aanbidders uit Frankrijk zijn.

Ontopic: Er is een wereld van verschil tussen zionisme en pan arabisme. Die zogenaamde pan arabisme komen niet eens in de buurt van de zionisme. (kwa intellegentie, geld, macht, media, politiek, etc, etc, etc,)

Dat je zo een vraag durft te stellen, getuigt eigenlijk al van je onwetendheid. (indirect is het de zelfde stelling als wat uzop herhaaldelijk zegt)

693
goed initiatief ipv al die gore onhygienische restaurantjes daaro waar het wemelt van de kakkerlakken.

its all a part of this big illuminati

De gebroeders Mc Donalds laat zien dat het een duivelaanbidder is. "The hand sign of lucifer"Als men echt de waarheid zou weten achter de mc donalds zouden ze dat zwaar boycotten.

The big boss. Rotschild.


694
Filosofie / Re: Matrix
« on: 05/02/2010 om 13:15:06 »
Die 99,8% is gemeten bij een seance. Weet jij wel wat een seance is?
Wat is een séance

Een séance is een vorm van mediumschap waarbij een of meer mensen communiceren met de entiteiten op een andere frequentie. Wij noemen hen in het algemeen zielen die hun boodschap op een interessante manier doorgeven.Hoewel vele mensen in het verleden niet in het ontvangen van berichten op deze wijze geloofden, zijn vandaag zijn vele mediums aan het bewijzen dat het wel mogelijk is. En dat het zeker niet noodzakelijk is om met een ronde tafel te doen, zoals bij de traditionele séances wordt gedaan

Het woord Seance
Het woord Seance komt uit Franse seance; zetel, zitting, of van het Oude Franse seoir; te zitten.“ In het Frans zowel als in het Engels wordt het woord gebruikt voor een vergadering van mensen om spirituele berichten te ontvangen. Maar vroeger werd het gebruikt in het Frans en het Engels om een gewone vergadering te benoemen.
Spiritisten die met zielen praten, krijgen vaak een slechte naam. Maar overledenen zijn vaak lief en liefdevol. In ons dagelijks leven heb je het goede en het kwade, negatieve en positieve. En zo werkt het ook in de zielenwereld.

Deel van onze menselijke denkvermogen verteld ons dat we deel zijn van een groter geheel. We zien engelen, gidsen, goden en anderen aan de andere zijde die zich soms hier aan ons laten zien. Als we ons bewustzijn uitbreiden, zoeken we manieren om hun boodschappen te horen, en een connectie te maken met iets wat heel krachtig is. Het is hoe we zijn geprogrammeerd, mensen hebben altijd gezocht naar een manier om met hun schepper te communiceren, die boven onze wereld bestaat.

De geschiedenis van de Seance
Het was gedurende de jaren 1800 dat de seance behoorlijk populair werd. Dit kwam door de zusjes Fox die de spirituele beweging begonnen. Spiritualiteit gaat over leven na de dood, ‘de spirituele wereld”.
De spirituele beweging begon toen Alan Kardec naar voren kwam als een Typtoloog. Typtologie is een vorm van spirituele communicatie in welke de overledenen een tafel omhoog tilden tijdens een seance en een kloppend geluid veroorzaakten. In georganiseerde seances waren er een groep mensen die rond een tafel gingen zitten, hun handen vasthielden, concentreerden en vragen stelden. De overledenen antwoorden hun vragen, door een serie van klopjes die leken op het geluid van iemand die aan de deur klopte. Om de overledenen vragen te kunnen stellen werd er vooraf een aantal klopjes vastgesteld als ja of nee. Een andere methode was Alfabetische typtologie, letters van het alfabet werden opgenoemd, en zodra de letter voorbij kwam die de overledene wilde, werd er geklopt. Op deze manier was het mogelijk om zo hele gesprekken te voeren met een overledene.

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/spiritueel/7167-wat-is-een-seance.html

695
Filosofie / Re: Matrix
« on: 05/02/2010 om 13:05:31 »
ok niet van het punt afwijken, laten we zeggen 80%, nog steeds veel meer dan je 10% wat jij op begin d8.
Jij d8 dat einstein 30% van zn hersens gebruikt, en de rest veel minder natuurlijk, en dat heb ik ontkracht.
Wat heb jij ontkracht a wleddi?

Je heb nog steeds geen wetenschappelijke bronnen laten zien, waarin beweerd word dat de gemiddelde mens 100% van zijn hersenen gebruikt

696
Filosofie / Re: Matrix
« on: 05/02/2010 om 00:23:32 »
http://cgi.omroep.nl/legacy/player?/ceres/eo/rest/2009/EO_101155829/bb.20091122.asf
stukje tv dat over de moderne mens vertelt.
Kijk!

Dat bedoelde k dus telepatisch cumminiceren.

697
Filosofie / Re: Matrix
« on: 05/02/2010 om 00:02:27 »
ok jij gebruikt dus geen 100%, begrijpelijk

Blijf jij maar lekker denken dat je 100% van je bovenkamer gebruikt.

Dat zou je lichaam niet eens aan kunnen man. Dan zou je superkrachten bezitten. Nogmaals onze hersens is begrenseld.

698
Filosofie / Re: Matrix
« on: 04/02/2010 om 23:59:13 »
Pietje precies, 98, 99 of 100%.

Wat maak jij daaruit op dan? dat ze 10% bedoelen?
K ben er van overtuigd gewoon dat het geen 100% sterker nog is mijn eigen theorie.


699
Filosofie / Re: Matrix
« on: 04/02/2010 om 23:57:51 »
Stel je voor : dat je nu een reis wilt maken, maar jouw ouders houden je tegen. Een reis kan jouw meer beeld geven dan wat je nu heeft. Dus wordt je belemmerd in je denkbeeld.
Stel je voor dat je een machine wilt maken, maar jouw werkgever zet je ergens anders in.Of je vindt geen sponsor.
Stel je voor dat Obama zich president-kandidaat stelde in 1960, dan was het onmogelijk, vanwege de rassen-scheiding.
Stel je voor dat je als kind brijlijant bent, maar jouw ouders kunnen jouw niet naar school sturen, omdat ze arm zijn of omdat ze je een houshoudelijke baantje geven. Dit belemmert je gedachte goed.
Stel je voor dat je een bepaalde stof wilt ontwikkelen, maar de religieuze wetten verbieden het.
Daar ben k niet zo overtuigd van. De hersenen die actief zijn blijven tot op bepaalde hoogte. Waar jij het over heb is toch meer een levenservaring dan een genetische bepaling.

700
Filosofie / Re: Matrix
« on: 04/02/2010 om 23:54:57 »
Nogmaals, we gebruiken 100% van onze hersens.
1 van de bronnen:
http://kennis-en-wetenschap.kwero.nl/diversen/838-capaciteit-hersenen.html

Alsnog geloof k dat niet.


Sorry?

701
Filosofie / Re: Matrix
« on: 04/02/2010 om 23:53:54 »
30% hersencapaciteit en 5 letters (E=mc2) die de wereld hebben veranderd.
Ja. Daarom vraag k mij oprecht af, wat zou er gebeuren als men 100% van zen verstand zou gebruiken?

702
Poëzie / Re: Gezocht: izran schrijver/ster
« on: 04/02/2010 om 23:51:49 »
Vanuit mijn hobby ben ik op zoek naar iemand die voor mij izran/gedicht kan samenstellen. Gebasseerd op maatschappelijk leven van marokkanen in Nederland. Het gaat eigenlijk om het volgende: op een leuke manier kunnen/willen weergeven hoe de politiek de marokkaanse gemeenschap bespeeld.

Graag alleen serieuze reacties

Voor reacties:
Kanaal-eiland@live.nl
Vroeger hadden de vrouwen het zwaar in Arif en werden velen onderdrukt. Hun enige uitlaatklep waren de Izran daar konden ze dingen mee zeggen zonder direct te zijn...(izran is een vorm van rme3ni)

Nu uitte de vrouwen zich met nagellak en make-up. Strakke kleding.

Je had hier op amazigh.nl een lid die zich hier heel erg mee bezig hield. Volg die link die Hadou je gegeven heb en je zal vinden wat gij zoekt, succes.

703
Filosofie / Re: Matrix
« on: 04/02/2010 om 23:44:30 »
Ik ben wel benieuwd hoeveel hersenen een mens nou gebruikt. 3ich?
Kan k niet op antwoorden met wetenschappelijke feiten. Ze zeggen dat Einstein, niet meer dan 30% gebruikte....


Wat k wel weet is dat je in hersenpan veel meer kan en heb, dan waar men nu gebruik van maakt.

704
Filosofie / Re: Matrix
« on: 04/02/2010 om 23:39:10 »
Te weinig. Dat komt door allerlei belemmeringen; religie, cultuur, angst, niet op de juiste plaats zijn, afhankelijk bent etc.

Hier kan k je niet volgen. Kan je wat specifieker zijn?


705
Filosofie / Re: Matrix
« on: 04/02/2010 om 23:27:01 »
Ik geloof er niet in.

Ik dus ook niet. Wat ik wel geloof is dat we communiceren met energieën die we uitstralen en gedachtens kunnen uitwisselen zonder te communiceren. (soort van 6e zintuig)

Je kent het spreekwoord wel. Soms zegt een blik meer dan woorden.


Wat denk jij dat een gemiddelde mens van zijn/haar hersens gebruikt?