Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

677
En nu een persoonlijke vraag aan jou: Hoe ziet jou onafhankelijke, arabisch vrije Arif er uit?
Ben je er al uit?

Of blijft het bij een verre droom? Die elke zomervakantie word aangewakkerd?

http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=13154.0

Sinds amazigh.nl bestaat heeft men het er over....


678
Filosofie / Re: Matrix
« on: 12/02/2010 om 17:07:55 »
Die film is wel cool, weet je. Ik houd van SciFi maar ik denk dat je wel een beetje hard van stapel gaat. Als ik je goed begrijp bedoel je met een matrix dat alles dat in de werkelijkheid mogelijk is voorgeprogameerd is. Is dat wat je bedoelt ?
Nee. Dat is niet wat k bedoel.

De matrix is een grootse bestand, waar alles word opgeslagen! Alle beweging, alle gebeurtenissen, alle gedachtens, alle woorden....

De moslims zeggen wel is van Allah ta3ala is de alwetende dat is die matrix. Lees de topic nog is een x goed door.

Niemand is voorgerprogrammeerd wij worden alle onwetend geboren.

Dit is geen science fiction maar de werkelijkheid.

679
jij, de fan van de arabieren die zich prostitueert voor jouw koning, mits ik heeft oogkleppen op alsdan jij heeft de ogen gekerft out en de oren gestopte.

dat westerlingen zijn de meesters van marokko en dat dit gebied de voorbehouden werkterrein van frankrijk is, iedereen het weet in Arrif.

het verandert niets aan het probleem, Arrif wordt door marokkaanse Natiestaat gekoloniseerd, zelfs wanneer het onder de bescherming van westerlingen is.

Jij bent echt koppig of je wilt het je oogkleppen niet af doen.

Iedereen die niet in jou denkpatroon past noem jij een verrader of iemand die zich prostitueert. Zo kom je niet verder, dat is het laagste niveau van discussie.

Om te weten wie Arif koloniseert moet je weten wie aan de top van de pyramide staat. Je zegt het zelf de Franse zijn het. Waarom hoor k je daar nooit over dan? Je wijst het alleen maar op de zogenaamde "a3raben" terwijl je weet dat het een poppekast is.

Een film begrijp je pas wanneer de boodschap over komt. En die boodschap word niet door de hoofdrolspeler over gebracht, maar door de regisseur en eindredacteur. En dat zijn in dit geval de France macons. Die ook weer aan iets groters vast zitten. (pyramide, stapsgewijs)

En nu een persoonlijke vraag aan jou: Hoe ziet jou onafhankelijke arabisch vrije Arif er uit?

Infrastructuur, munt, hoofdstad, politiek, etc, etc, etc,

(nogmaals onze kans is al verstreken. Wij hadden kans met Abdelkarim Elkhattabi die begreep waar de film over ging)

680
Ja dat is allemaal wel leuk en aardig 3ich, maar dat neemt nog steeds niet weg dat ik met jou van mening verschil over de overeenkomsten tussen zionisme en pan-arabisme:

Wat vind jij dan van de punten die ik heb opgenoemd als overeenkomst tussen beide politieke ideologien?
Laten we het vooral inhoudelijk blijven en niet persoonlijk worden. Dat ik en jij een meningsverschil hebben is geen ramp.


K heb toch al antwoord gegeven van die politieke ideologiën, zij zijn afhankelijk van de dollar....?  (dus ja er is een wereld van verschil tussen de pan-arabisme en zionisten: Zij hebben een systeem gemaakt, waar ze wereldominatie mee halen. En de pan-arabisme hebben olie die ze aan de duivelse dollar verkopen, die de zionisten zelf hebben gevreeërd)

Ps: De topic titel is "verschillen" en geen overeenkomsten....

681
Ps. 3ich ik weet niet wat je van mij denkt, maar het is mij echt niet te doen om mijn gelijk te halen, ik vind de argumentatie bij een stelling belangrijker dan jouw standpunt zelf.

K ben blij dat je zelf een antwoord heb gegeven op mijn stelling.


682
Iran is als een van de weinig aardolieproducerende landen afgelopen november volgens mij afgestapt van de dollar. Dan begrijp je ook waarom Iran de laatste tijd onder druk wordt gezet door het Westen.

http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=11594.0

683
De pan-arabisten krijgen hun crude oil betaald in Amerikaanse dollars.
Heel goed!

Je heb zojuist bevestigd wat k duidelijk wilde maken.

684
Inco, krijg k nog een antwoord?

Of zie je nu in dat k wel gelijk heb....

685
Dezelfde valuta als waarin de pan-arabisten hun aardolie betaald krijgen.
?

Heeft die valuta ook een naam...

686
Ja, de belangrijkste politieke partij van Marokko - Istiqlal - stond bij haar oprichting onder sterke invloed van pan-arabisten uit het Midden-Oosten bijv. Chakib Arslan.
Hiwa en toen?

Waar is de dirham aan gekoppeld?

687
ff Om misverstanden te voorkomen ik heb het over de politieke ideologie van de pan-arabisten en niet over de Arabieren als geheel.


De Bilderberg & Co


Als je niet verder wilt kijken dan je neus lang is, dan kan ik jou ook niet verder helpen....

Politieke ideologie is heel simpel en een eeuwenoude ongeschreven wet. Wie het geld beheerst, beheerst ook de macht en zodoende ook de politiek. Zonder geld geen politiek en ook geen ideologie.... We kunnen door babbelen als je wil en allerlei bochten en moeilijke woorden er bij halen, maar, voor mij is het helder.

Bijna alles is gekoppeld aan de dollar. Of denk jij daar anders over of heb je hier enige bronnen van als tegenbewijs?

688
Symbool 1: Is de logo van KKK velen beweren dat Albert Pike de oprichter er van was

Symbool 2: Vodafone. Zoek de verschillen.
689
Als we de foto van Albert Pike nader gaan bekijken, zien we dat hij ook gebruik maakt van de Feniks-symboliek... >
Feniks

De feniks (soms: phoenix; Grieks: Ο Φοίνιξ; Chinees: 鳳 of 鳳凰; Mandarijns: Feng of Fenghuang; Kantonees: Fong of Fong Wôong) is een fabeldier uit de Griekse mythologie en de Chinese mythologie. De Maleise feniks wordt Garoeda genoemd.

Eigenschappen

De Grieken geloofden dat de feniks in staat was steeds weer opnieuw uit zijn eigen as herboren te worden. Hij zal dan bovenin een boom van kruiden een nest maken en daarin verbranden. Door de geur van de kruiden zal hij opnieuw geboren worden. In de Chinese cultuur staat het dier voor het vrouwelijke geslacht op de wereld.

Ook schreef de Latijnse dichter Ovidius in een gedicht dat de Assyriërs de vogel feniks noemen. Hij zou geen zaden en grassen eten, maar het sap van sappige kruiden gebruiken als levensmiddel. Na vijfhonderd jaar geleefd te hebben zou de feniks hoog in een palmboom een nest van schors, kruiden en mirre maken. Als hij erin zat vloog het in brand. De geur van de kruiden neemt de ziel van de oude feniks mee. Het lichaam verbrandt en er komt een kleine feniks uit. Hierin nam de oude ziel weer plaats om weer 500 jaar te leven.

Voordat hij door de Grieken werd teruggehaald, verscheen de feniks, de goddelijke vogel, voor het eerst in Egypte; het is een grijsachtige reiger, een dier, dat verbonden was aan de seizoenen en getijden van het water van de Nijl. De Egyptenaren dachten dat hij zichzelf voortplantte om mee te doen aan de feesten van de wedergeboorte van de natuur.

Het christelijk geloof zag in de feniks het symbool van de herrijzenis. Twee Europese, en tenminste één Aziatische Ridderorden van de Feniks, werden naar dit fabeldier genoemd.

- http://nl.wikipedia.org/wiki/Feniks

- http://en.wikipedia.org/wiki/Phoenix_(mythology)

- http://fr.wikipedia.org/wiki/Ph%C3%A9nix


     


We weten onderhand dat alles symbolisch is. Dat zien we weer heel mooi terug in de euromunt en de dollarbiljet.

The poenix, The all seeing eye, etc, etc!


690
- beide voorstander van een centrale overheid met verregaande macht
- beide vermenging van geloof en politiek
- beide zeer sterk superioriteitsgevoel tav van anderen
- militaire en administratieve samenwerking tussen EU, USA, Israel, Libanon en Egypte
- beide gebruiken massamedia ter indoctrinatie van extreme opvattingen
- economische samenwerking Arabische wereld en pro-zionistische bedrijven

Die Arabieren mochten willen dat ze aan de zionisten mochten tippen.

Ps: Wie is de "big boss" achter, EU, USA, Israel, Egypte?

Die vergelijkingen gaan in mijn denkbeeld niet op. In duidelijke taal, je kan geen appels met peren vergelijken.