Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

631
Babbelhoek / Re: Ab en Sal zijn weer terug.
« on: 19/02/2010 om 14:36:26 »
Dat is gewoon kannibalisme en barbarij. Ik heb mijn tijd besteed aan AB en andere kannibalen, wat jammer.  Dat soort mensen zoals op de video mogen nooit wonen waar mensen wonen. Bos is hun thuisland.
Je bewijst weer dat je een schizobrain heb.

632
Kom jullie ooit erachter dat jullie straat tuig ongewenst zijn in ons planeet?
Helaas niet, want daarvoor zijn jullie niet slim genoeg.
In Marokko worden jullie opgeruimd samen met afval, hier in Europa beschouwen ze jullie als mensen, wat jullie niet zijn.

Schizobrain heeft weer wat te ijlen en brult maar wat als een kip zonder kop. Waarom ga je niet inhoudelijk op mijn reactie?

633
Babbelhoek / Re: Docent scheurt foto van Abdelkrim
« on: 19/02/2010 om 14:27:20 »
Viezerikken...

634
Niet zo gevoelig jong. Er is geen link.
Saddam zei dat hij ongelovigen zal verslaan in de naam van Allah en liep overal met Koran in zijn hand. Blijkbaar heeft dat niet geholpen.
Toppunt van schizofrenie. Het waren/zijn geen ongelovige ze geloven in een oude geschrifte die geschreven is in het oude egypte en babylon.

En ze aanbidden Horus.

635
Kijk an psycho2,

Citeer wat ik heb getypt en vervolgens laat zien dat ik ongelijk hem met tegen argumenten. Zo werkt het in deze wereld.  "Je weet niets, je kunt niets, "dat is een taal die gebruikt wordt door zwervers op straat en maakt geen onderdeel van discussie.

Deze topic gaat niet over het leven van Saddam en we gaan ook niet praten over het leven van Saddam. Saddam heb ik genoemd als voorbeeld van mensen die willen vechten zonder na te denken. Er is een enorm verschil tussen de inhoud van mijn bericht en het nieuwe onderwerp waar je wilt praten.
FF voor de duidelijkheid voordat jij weer met je schizobrain komt ijlen als een kip zonder kop!

Saddam werkte voor de CIA en is daar neergezet door Amerika! (de jakhalzen wouden hem corrupt maken wat niet gelukt was) Zo kregen ze oorlog wat Saddam in eerste instantie gewonnen had want hij kende hun strategie en Bush had verloren later kwam zijn zoon en die heeft afgemaakt waar zijn vader mee begonnen was. Ayaghyour met je schizobrain van je... En de hoofdrol was natuurlijk de olie die Iraq rijk is, die nu gewoon geveild is.

De Quran Al Kareem is de enige waarheid. la illah illallah mohammed rasul allah!

636
Babbelhoek / Re: Ab en Sal zijn weer terug.
« on: 19/02/2010 om 13:37:33 »
Voor de gene die de originele clip niet kennen.

http://www.youtube.com/watch?v=0NkMTXBKAWI


637
Babbelhoek / Ab en Sal zijn weer terug.
« on: 19/02/2010 om 13:34:43 »
Ze zijn zo goed in stereotypes na te doen en de humor die daar mee gepaart gaat brengt mij keer op keer aan het lachen. :D


http://www.youtube.com/watch?v=FvY2zzuN5jY


638
Voor de Golfoorlog, heeft Sadam Koeweit bedreigt . De Emir van Kata zei tegen Saddam: We zijn niet bang van jou, want we hebben machtige vrienden.
Sadam wou geweld gebruiken tegen die machtig vriend en alle zijn bondgenoten, maar sorry dat gaat niet werken. Je weet dat Amerika en zijn grote vrienden je gaan vernietigen. Allah, Ummah, Islam, etc.  goed een aardig, maar  toch moet je jouw machtige tegenstander niet uitdagen. Wie niet horen wil moet voelen. Ik zie nu Saddam in zijn graf ja knikken.
Jij weet niks van Saddam of de golfoorlog. Wat een dwaas ben je man kijk wat je typt, hieruit kan k al zien dat jou kennis 0, 00000 is.

Door wie was Saddam als eerste instantie daar neer gezet?

639
Babbelhoek / Re: Mijn bezoek aan het midden-oosten
« on: 18/02/2010 om 20:11:27 »
Hmmm lekker nog een kusje derbij...


Bij de foto: Koning Fahd van Saoedie-Arabiƫ op bezoek bij het Brits koningshuis, met een vrijmetselaars-kruis om de nek.


640
Filosofie / Re: Matrix
« on: 17/02/2010 om 18:20:57 »
Jongen, jij gelooft allemaal in die onzin van illuminatie, apocalyptisch doemdenkerij , de free manson world, al die complot theorieen. Ik zie dat gewoon alleen als pure entertainment. En nou de matrix, dat is toch helemaal lachwekkend.


Zelfs jou o zo geliefde bob marley was een free-mason. Hij had zen ziel ook verkocht. Met zen lion of zion.

Kijk hem hier over king suleyman praten "and thats the truth man"

http://www.youtube.com/watch?v=NDs0QOJ9Fy8

Illuminati symbool op de cover van zen album.


641
Filosofie / Re: Matrix
« on: 17/02/2010 om 18:03:41 »
Wat boven mijn petje ? Het leek mij interessant om in te gaan op het wiskundig begrip matrix. Dat dat boven jouw petje is en liever doordraaft op jouw fantasiƫn kan ik weinig aan doen.
Praat geen Engels tegen mij. Dat laat alleen zien dat juist jij een makelijke prooi bent voor de engelstalige wereld. Je bent zelfs geen prooi meer maar een aan stukken gereten kadaver, bij wijze van.
Dat jij de free-masons, illuminati, NWO, als entertemaint ziet maakt jou een makkelijke prooi.

Dit gaat indd boven jou petje, want je begrijpt er helemaal niks van. Laugh now cry later. Is een gezegde, of begreep je dat ook al nie?

Zoals k al zei wiskunde komt voort uit de matrix. Ayaghyour! Sfetta7ed!

Fantasie? Je heb nog een lange weg te gaan.


642
Feedback / Re: Stem niet op de PvdA???
« on: 16/02/2010 om 17:32:24 »

En dan heb je Job Cohen die het woord 'tuig' en het zijn altijd de Marokkanen introduceerde.


Van wie zou hij nou die theorie hebben?

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/11/richard_de_mos_pvv_voetbalmaat.html


643
Incognito denk je nog steeds dat abdelkrim el khattabi een pure politici was die de islam voor zijn politieke doeleinden gebruikte. Of denk je dat hij een religeuze leider was die puur voor een islamititsche staat was
Abdelkarim elkhattabi was zich bewust van dat de franse masons een pan arabisten inval deden in noord-afrika. Hij had kennis van de quran en wist waar hij tegen vocht.

inco is gewoon te koppig en zal dat ook blijven. Aangezien x op x hij met de feiten op zen neus gedrukt word. Maakt hij rare sprongen, wie deze topic en de onderstaande topic doorleest begrijpt waar Abdelkarim voor gestreden heb. En begrijpt wat k al die tijd duidelijk wil maken.

Al met al alleen Allah weet wat zijn werkelijke intenties waren. Maar voor mij is het wel duidelijk.

http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=13878.msg262014#msg262014

644
Feedback / Re: Stem niet op de PvdA???
« on: 16/02/2010 om 12:37:41 »
Die banner staat geen eens 2 minuten op de site, en er worden al ruggengraatloze opmerkingen gemaakt en oordelen geveld. Net zoals toen met die advertentie "Leer Herbreeuws" of wat het ook was.

Overal wordt er geadverteerd, dat zegt niets over wat een site zou moeten uitdragen. Dat is niet de functie van een advertentie. Er had net zo goed kunnen staan "Ga op je hoofd staan met een hamster in je neus".

Daarnaast zou je de advertentie als advies kunnen zien. Mensen op Amazigh.nl zijn heus geen hersenloze nitwits die meteen doen wat ze lezen op de site. Ok, hier en daar een aantal daargelaten. Uiteindelijk ligt de keus bij het individu zoals Admin al aangaf. Dus stop dat kleinzerige gejank om het minste geringste wat maar tegen de haren instrijkt van de o zo gevoelige ego's hier.

Verder ben ik het eens met het argument van Admin betreffende de stand van zaken tussen de PvdA en de relatie die zij wel of niet hebben met Marokkanen/Allochtonen.

Dat beeld dat de PvdA "goed" is voor het Marokkaans/Allochtoons zieltje zou eens en voor altijd naar de eeuwige politiekvelden moeten worden geholpen.
Waar heb jij het allemaal over?


Mens take it easy take a sisi.

645
Feedback / Re: Stem niet op de PvdA???
« on: 16/02/2010 om 12:36:20 »

PS: Deze actie heeft niks met een tv debat te maken.
Die vermoeden werd wel gewekt. Na een +/- een uurtje dat het debat over de gemeenteraadsverkiezingen op poltiek24  afgelopen was stond het er.