Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

616
Filosofie / Re: Matrix
« on: 19/02/2010 om 20:06:52 »
Als mensen de waarheid zouden weten van wat de matrix inhoud en wat de doel is van illuminati denk k dat ze pschyco worden.... Velen zullen het niet vatten.... Want je belevingswereld valt als een kaarthuis in elkaar....

Wuhahahahahaahhaahahhaa..... k zie het al helemaal voor me....

617
Filosofie / Re: Matrix
« on: 19/02/2010 om 20:01:32 »

- Waarom denk jij dat het mogelijk is voor mensen om binnen de MATRIX te komen en die oneindige kennis die er in verborgen zit eigen te maken?

- En op wat voor manier zou het dan mogelijk zijn voor mensen om binnen die MATRIX te dringen?   
Volgens mij kan jij hier nu wel op antwoorden.

618
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 19/02/2010 om 19:58:13 »
En ik ben een redelijke mens, dus ik denk wel dat we er samen uitkomen...
Dat denk ik ook wel.

(ff tussen haakjes, jij had in het begin geen flauw benul van wat de matrix inhoud en nu wil je ons gaan zeggen wat het is k ben heel benieuwd echt heel erg want dit is geen conspiracy theorie ofzo)

619
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 19/02/2010 om 19:54:00 »
Ik wil best de kennis delen met iedereen. Enige voorwaarde die ik hieraan wil stellen is dat de discussie op een fatsoenlijke manier en zonder negativiteit of gescheld moet gaan.
Dat kan altijd wel. K ben een fatsoenlijk mens. (tenminste dat probeer ik te zijn)

620
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 19/02/2010 om 19:44:41 »
:) Dus jij wilt weten wat de matrix is? Ik sluit me aan bij Morpheus antwoord op jouw vraag....>
Morpheus: The Matrix is a system, Neo. That system is our enemy. But when you're inside, you look around. What do you see. Business men, teachers, lawyers, carpenters. The very minds of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that system, and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inert, so hopelessly dependent on the system that they will fight to protect it. Were you listening to me Neo, or were you looking at the woman in the red dress...


Ps. Ik wil best wel mijn versie gaan geven van de Matrix, maar ik weet niet of je daar genoeg tijd voor vrij wilt maken en het uberhaupt wel geschikt is voor die tere zieltjes hier op amazigh.nl....
Als dit jou antwoord is dan heb je nog een lange weg te gaan.

Geef dan jou versie, ik heb de tijd er voor. Waarom tere zieltjes? Wat heb je aan kennis als je die niet deelt. Of wil je een schouderklopje

621
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 19/02/2010 om 19:35:23 »
Waar kan jij terug lezen dat ik een hekel aan ze heb? Welke liegen en welke punt?

Je heb weer is bewezen dat je niet begrijpt wat begrijpend lezen inhoud.

Mijn topic in een zandbak achtergelaten? Gelukkig zijn we niet allemaal als jou, met je 1000000 copy paste!

Een vraag: Wat betekent matrix?


"als k de verhalen mag geloven waren ze zelfs te arrogant tegenover Allah ta3ala" en "Bazzz wollah bazzz i yemmas!" getuigt niet echt van enige vorm van affectie voor de joodse volk of wel soms?
Dus wat is je punt nu? Wtje wel wat het inhoud bazzz? En nogmaals wat betekend de matrix?

622
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 19/02/2010 om 19:28:20 »
Luister eens "vriend" als jij zo graag een hekel wilt hebben aan alle "hebreeuwers/joden" vanwege het historische verloop van de Joodse geschiedenis, moet je dat zelf weten. Maar als je met die afgunst en afkeer mijn topic wilt komen vervuilen, dan moet je niet raar van opkijken dat ik er wat van zeg. En dan moet je al helemaal niet als een kleine snotjongetje achteraf gaan liegen en mij gaan uitschelden. Daarmee bewijs je alleen maar des te meer mijn punt.

Ps. Jouw Matrix topic heb je achtergelaten in de zandbak...;)

Waar kan jij terug lezen dat ik een hekel aan ze heb? Welke liegen en welke punt?

Je heb weer is bewezen dat je niet begrijpt wat begrijpend lezen inhoud.

Mijn topic in een zandbak achtergelaten? Gelukkig zijn we niet allemaal als jou, met je 1000000 copy paste!

Een vraag: Wat betekent matrix?

623
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 19/02/2010 om 19:15:58 »
je bent echt gek om dat zo te interpreteren
Zeiden ze ook over Einstein.

624
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 19/02/2010 om 19:14:44 »
Jij bent degene die hier wat kalmpjes moet reageren. Jouw eerste post is hier gelijk een minachting voor de "hebreeuwers/joden" en bovendien onderbouw je dat met wat religieuze broodje aapverhalen - wat volledig buiten de context is gegrepen - en uitspraken zoals "Bazzz wollah bazzz i yemmas!".
 
Ik daarentegen ben rustig en heb deze discussie gestart om wat dieper in de Matrix te duiken en hopelijk wat meer inzicht te verschaffen bij wat ze precies bedoelen met die 30 miljoen miljard miljard oscilleren per seconde van Einsteins theorie...
Als je wat dieper op het onderwerp matrix wou ingaan dan moest je deze topic niet openen maar op de "al bestaande matrix topic" jij wist/weet nog steeds niet wat de matrix inhoud.

Verder wil k tegen jou zeggen fuck you en je hele eigenwijze, teghunent, karakter jij probeert de wijsneus te zijn en probeert iedereen om de tafel te lullen. Als dit jou manier van communiceren is dan blijven er weinig mensen over op dit foum.

Wat is een broodje aap dan van wat ik in mij reactie heb gezet? (of elke andere reactie)


625
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 19/02/2010 om 19:02:22 »
Ps Of ben jij niet gewoon een beetje jaloers op die kennis die die joden door de millenia heen hebben geaccumuleerd...
Die vraag kan jij beter aan jezelf stellen. Aangezien de afgunst in jou reactie spreekt boekdelen.

626
Babbelhoek / Re: Ab en Sal zijn weer terug.
« on: 19/02/2010 om 18:54:53 »
achach     die moessa heeft wel een rotkop maar hij is wel lachen ,die anderen zitten er als doetjes bij , hoe is dit m√≥gelijk
Hoe bedoel je?

627
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 19/02/2010 om 18:54:13 »
Dat maak jij erzelf van a bnedhem. Niemand had het woordje jood laten vallen in deze discussie totdat jij er in Allah's naam mee aan kwam zetten, met je gefrustreerde "Bazzz wollah bazzz". En om dat te bewijzen wil ik je daarom vragen of je bereid bent de volgende vraag te beantwoorden, als je verder durft te kijken dan die anti-semitische bril van jou:

Kun jij mij en anderen op amazigh.nl uitleggen wat de joodse identiteit - die gebaseerd wordt op zowel een religieuze grond als op een etnische grond - in Allah's  naam te maken heeft met het feit dat Einstein de formule E=mc2 heeft bedacht? 
Rustig aan toch? Je hoeft niet gelijk zo aan te vallen.

Ben je vergeten dat Albert Einstein ook een herbreeuw/jood is? Met je: dat maak jij er van? Hoe kan het woordje "jood" vallen als ik de eerste reactie geplaatst heb?

Logica jongen is weer ver te vinden bij jou.

628
Niet zo serieus joh tering kind. Echte mannen hebben een aparte ingang in het huis, direct naar de huiskamer.

Veel Marokkaanse meiden/vrouwen kunnen niet koken vandaag de dag, baart me ernstige zorgen...krijgen kinderen niet meer de dagelijkse shit binnen die ze nodig hebben en krijgen we geen muchacho's meer die de straten kunnen terroriseren, zgn. straatsoldaten en alleen maar van die op junkfood levende kantoortijgers.
Zou dat de reden zijn dat de Marokkaanse echtscheidingen de afgelopen 10 jaar explosief gestegen is?

629
Babbelhoek / Re: Ab en Sal zijn weer terug.
« on: 19/02/2010 om 18:22:06 »
Je bent wel een keer op school geweest in vergelijken met 3ich en je vindt het gedrag van AB wel tot het menselijke gedrag behoren?
Is Ab het voorbeeld van hoe Marokkanen zich moeten gedragen.


Schizobrain is ook niet de ideale rolmodel... :D

630
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 19/02/2010 om 18:20:17 »
Weet je wat ik me afvraag als ik dit soort dingen lees....?


Waarom moeten het altijd de herbreeuwers/joden zijn. (bijna alle profeten zijn dat ook al) De wereldmacht hebben hun ook. Het geld. Politiek. Intellegentie. Technologie. Microsoft. Voodoo. (kabbalah) etc, etc, etc.....


(als k de verhalen mag geloven waren ze zelfs te arrogant tegenover Allah ta3ala)

Bazzz wollah bazzz i yemmas! Decenia's  later komt men nog terug op zijn theorie. Ze zeiden dat hij alleen leefde op een afgelegen plek en dat hij geen contact had met mensen en ze dachten dat hij "gek" was....