Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

601
3adi betekent volgens mij ook iets van "standaard" / "voor iedereen hetzelfde"
3adi betekent gewoon normaal. iedereen hetzelfde = marra kifkif.

602
its all a part of this big illuminati


Als men echt de waarheid zou weten achter de mc donalds zouden ze dat zwaar boycotten.

The big boss. Rotschild.http://vimeo.com/9588643

Krijg spontaan het idee om de pvdD te stemmen.

603
Esninni "3adi"?
3adi heeft al een betekenis. 3adi = normaal

604
Source: United Nations Department of Public Information, NY


605

mux-es gha inni i "universele" s Tmazight ?

3ob 3ob

606
Filosofie / Re: Matrix
« on: 20/02/2010 om 12:00:25 »
die uiterlijke illusie werd dan weer "maya" genoemd door de maya's , lang geleden, en nog door hindoes en boedhisten , als je een tipje vd sluier (illusie) oplicht zie je pas de echte werkelijkheid zoals die is volgens hen, dat zou voor veel mensen pas echt een shock zijn  zoals 3ich al ergens aangaf     
alles is een illusie dus ook onze beleveniswereld zoals wij aangeleerd hebben, zo te zien komen we dmv de matrix op hetzelfde uit
heel fascinerend allemaal , maar voor onze beperkte mind niet te bevatten, nu nog niet, mischien als we onszelf de kans geven geestelijk nog meer te evolueren wel
Juistem jij sluit op mijn gedachte gang aan. Het is indd een illusie. En die illusie verdwijnt pas wanneer je ziel je lichaam verlaat... Daarom heb ik ook aangegeven dat onze hersenen begrenseld zijn, om gelovige te zijn. Dan kom je weer terug op de aantal % van de menselijke brain gebruiken, dit gaat diep, heel diep, want je kan je hele leven bezig zijn met dit soort filosofie maar dan ben je nog steeds geen steek verder gekomen. Nogmaals wij worden pas verlicht (zoals de werkelijke betekenis is van de illuminati) als we dood gaan/ dan komen we pas achter hoe en wat.

De gelovige leven voor het hiernamaals. De ongelovige/illuminatisen leven voor deze wereld en eisen hier ook alles op. Hebzuch, jaloezie, haat, etc, etc, etc, is allemaal een duivelse gevoelens, materialistische shit.


607
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 20/02/2010 om 11:51:46 »
dat is mooi gezegd , dat was ook met plato en zijn leerling aristoteles, socrates en op zijn beurt leraar v plato , freud en jung , noem maar op , maar de leerling valt later bijna altijd zijn meester af met eigen ideeen, zoals sterk naar voren komt bij jung die zelfs grote onenigheid had met freud


ik ben er idd v overtuigd  dat meer bekend is dan "vrijgegeven" wordtJij begrijpt het. Had echt ff het idee dat ik zinloos me energie verspilde hier op het forum. Lijkt wel alsof mensen het ontwijken, niet willen weten/begrijpen.

608
Filosofie / Re: Matrix
« on: 20/02/2010 om 01:23:45 »
Wanneer je in een situatie verwikkeld raakt als deze kun je zo maar in eens gaan lachen. Aanvankelijk wilde ik ingaan op het wiskundig begrip Matrix, maar dat wilde hij niet en kwam met een ontwijkend antwoord als wiskunde is al onderdeel van de martix. Jeezus man, ben je daar dan al een eindje verder mee ?Je weet dan heel goed dat hij aanstuurt op iets anders. Namelijk hoe hij de wereld van uit zijn belevenis ziet. En daar was ik niet geïnteresseerd in.
Je reageert op een topic waar je geen intresse in hebt?

K heb indd gezegd dat het begrip "wiskunde" uit de matrix voortkomt. Mensen begrijpen nog niet dat alles een berekening is zoals k in mij vorige reacties al duidelijk wouden maken.

Alles om je heen is een matrix je kan het alleen niet omvatten. In alles zit een formule, denk aan de jaarkalender, aan een computer, aan de meubels, aan de natuur, menselijke lichaam, alles is een formule. En alles bevat informatie en die informatie word vastgelegd, in die matrix.

de illusie van de energieen die daadwerkelijk hun spel spelen..
het is de omhulsel van de energieen
de kaft van een boek
lichaam van een ziel
frontje van een telefoon
en de matrix is dat van het universum 
ziel is energie, djinn is energie, alles is energie
maar dan met een uiterlijk
en die uiterlijlke illusie noem je matrix


de massamedia weet dat en speelt heel goed daar op in en ze vormen alles naar hun matrix. Onze grootste verleider zijn de ogen.

Hun willen jou laten denken/weten wat ze willen. (mindcontrol)

*laugh now cry later*


609
Ja, dat is idd een van de redenen, niet willen koken enz, je kent dat wel die prinsessengedrag.
Ja, ik ken dat wel, de hele dag mooi willen zijn.

"echt zo van, straks breek ik nog me nagels"

610
Filosofie / Re: Matrix
« on: 19/02/2010 om 21:09:34 »
Zalig zijn de onwetenden...
K noem ze prooien. Net als allasian. Hij ziet het als entertainment...

611
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 19/02/2010 om 20:51:30 »
Hij is niet omgekomen bij de aanslag op zijn leven op 3 December 1976. Hij had het overleefd, sterker nog hij trad 2 dagen later gewoon op. Dit tot grote woede van de NWO-elite uiteraard:

- http://www.essortment.com/all/biographyofbob_reiq.htm
Dit artikel wil ons wijs maken dat hij aan kanker dood is gegaan. Dat is gewoon blablabla bullhsit praatjes. Hij is vermoord, weinig mensen weten het.

612
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 19/02/2010 om 20:39:14 »
Zo wilt de heersende politieke elite (lees NWO!; lees Bilderberg!) het ook houden...


Een menselijk brein bevrijd van alle ketenen van onwetenheid, verkrijgt de macht om zichzelf te bevrijden van het juk van de massaindoctrinatie van de elite en verkrijgt tevens ook de macht om andere mensen te bevrijden. Daarom hebben ze ook geprobeerd om op 3 December 1976 Bob Marley af te knallen.
Hmmmmm


K zie dat je op de hoogte bent van wat er gebeurde met bob marley. Wat was de werkelijke reden dat bob marley dood is gegaan en waarom hebben ze hem vermoord?

Zo ook: Tupac Shakur, Michael jackson, Bob marley, Jhon ff Kennedy, Saddam Hussein, LAdy Diana, en vele andere waar k zo niet 1-2-3 op kan komen!

613
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 19/02/2010 om 20:26:46 »
Wist je dat zelfs Einstein zijn eigen formule niet eens heeft kunnen oplossen?

Daar waar de leraar gestopt is, neemt de leerling het over.

K denk dat ze al veel verder zijn, maar de menigte mag dit niet weten. Een auto mag de consument pas bezichtigen als ie in de showroom staat terwijl die al jaren daar voor gemaakt is. Zo ook met dit. De menselijke brain is tot veel in staat....

614
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 19/02/2010 om 20:20:44 »
Nee, echt ik kan het van een religieuze hoek beargumenteren en ik kan het tevens ook vanuit een wetenschappelijke hoek onderbouwen. Zelfs zo dat Einsteins theorie herschreven dient te worden...if you know what I'm talkin about....
Wist je dat wetenschap, religie, filosofie, eigenlijk 1 is?

Het is heel moeilijk om mijn gedachten in woorden om te brengen. Het is teveel veel teveel.

615
Filosofie / Re: Matrix
« on: 19/02/2010 om 20:14:19 »
Soms zijn die dingen nou eenmaal stranger than fiction. Maar juist daarom blijven mensen er ook gewoon in trappen...
Hoe bedoel je?

Omdat ze het niet willen weten of omdat ze nog hoop hebben dat het toch niet zo is?