Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

541
Muziek / Re: Ayyur
« on: 25/02/2010 om 19:46:23 »
http://www.youtube.com/watch?v=vTl-r0uQcXc

K vind deze mooie atlas music

Omar Boutmazoght

ook cheb raja.

543
Geschiedenis / Re: Imazighen en Jeruzalem.
« on: 25/02/2010 om 19:17:38 »
Ten tijde van de kruistochten trokken veel Marokkanen (en andere Noord-Afrikanen) naar Jeruzalem om de mensen daar te helpen.  Deze Marokkanen/Imazighen hebben hard gevochten tegen de agressor uit Europa. Als dank voor hun inzet kregen ze de dichtstbijzijnde wijk aan de Al-Aqsa moskee als Wagf (schenking) om te bezitten en zich daar te vestigen. Deze wijk werd de Magribijnse wijk genoemd. De Marokkanen woonden hier en stichten er een school en moskee en ander instituten. In deze wijk kwamen de pelgrims uit Noord-Afrika logeren en ook voor de handel en om te studeren. 744 jaar was deze wijk in het bezit van Noord Afrikanen tot dat deze in 1967 door de zionistische leger met de grond gelijk is gemaakt.
Tegenwoordig is alleen de Magribijnse poort waar ze van de wijk de Al-aqsa ingingen er nog.  Maar de zionisten zijn daar nu bezig met opgravingen en ook dit poort is in gevaar.dat plein voor de "klaagmuur" is de plaats waar de wijk stond

De zionisten zijn daar bezig met opgravingen? Daar heeft de tempel van salomon ook gestaan. Zou dat enige verband hebben met de ster van de Marokkaanse vlag ???

544
In de media / Re: Grote mond en nu krijgt ie peper in zen kont!
« on: 25/02/2010 om 19:12:40 »
Geen stijl is volgens een racistisch forum..., maar ze kunnen waarschijnlijk slim omgaan met de wet van hun land....., sommige achterlijke marokkanen denken dat de wereld gebaseerd is op hun kringenmentaliteit waar pubertijdse wereldsbeeld de baas is.
Ja de moederbedrijf van geenstijl is telegraaf voor zover ik weet. Die gozer is gewoon uitgelokt die opnames was ook gemaakt tijdens een protest tegen de joden of iets dergelijks

neoconstructieve propaganda is daar aan de orde van de dag. en ze hebben genoeg zieltjes gebrainwashed en dat terwijl ze niet eens 10 jaar actief zijn.

545
Cultuur / Re: Voodoo oftewel asieher (ashor)
« on: 25/02/2010 om 19:09:25 »
Om eerlijk te zijn! is het bij zeker gebeurd! Een vrouw heeft Timega mij gedaan. Voordat ik achter ben gekomen, was ik al verloofd met haar , binnen 2 maanden.. De relatie heeft maar een half jaar geduurd, tot de politie haar van mijn woning heeft verwijderd. Ze wilde dat ik van haar ging houden en met haar trouwen.. Het heeft me veel moeite gekost om van haar af te komen. herhaardelijk komt ze bij mij terug.. Maar nu is het definitief afgelopen.
Gedurende jaren ben ik alles kwijt geraakt, mijn baan, huis, autos, 20 kg afgevallen.. ik werd helemaal gek. Omdat ik vroom moslim ben, ik bid en regelmatig moskee bezoek werd ik door Allah Soub7anaho wa ta3ala bespaard..
Momenteel voel ik me goed , ik werk weer en ik heb genoeg  energie en motivitatie  om verder te gaan. Er resteert nog een stukje Timegga in mij.. Ik heb constant pijn boven mijn rug , dat zal ook wel genezen insha Allah..

Boze ogen bestaan ook , wij zeggen ( a3eqar) : grammaticaal > hij / zij t3eqar .  Als je langs een persoon komt die boze ogen/ hart heeft. dan kan makkelijk iets met je gebeuren. Vallen van de fiets, je auto gaat stuk. of iets anders.


Allah innejina wa yo7afidna min hada annaas..Hiwa en toen?

Heb je het weg laten halen of is het vanzelf over gegaan? Hadou jij was een tijd geleden heel actief hier met culturele verhalen uit Arif. Waarom ben je er mee gestopt?!!!


546
In de media / Re: Grote mond en nu krijgt ie peper in zen kont!
« on: 25/02/2010 om 19:01:01 »
In de hoop dat hij de les leert........ in de gevengenis zal hij zeker zijn superioriteit verder vorrm kunnen geven............
Ja, hij is opgepakt in het kader van "vrijheids van meningsuiting" yoehoe NL is wel een democratische rechtstaat!

Wuhahahahahahahaa

547
Muziek / Re: Waarnaar luister je op dit moment ?
« on: 25/02/2010 om 18:54:45 »
Farid thuzarin - aghyour


548
Algemeen / Re: Farid thuzarin N'arrif.
« on: 25/02/2010 om 18:52:14 »
Heeft ie nog wat nieuws?

K heb lang niks van deze man gehoord. Wel jammer want hij hoe hij situatie's schetst over Arif is hilarisch!


549
In de media / Re: Grote mond en nu krijgt ie peper in zen kont!
« on: 25/02/2010 om 17:14:35 »Discriminerende jongen GeenStijl opgepakt UTRECHT -  Een 17-jarige jongen uit Utrecht is aangehouden wegens kwetsende uitspraken over joden, die hij deed in een filmpje op de website GeenStijl. Dat maakte de politie donderdag bekend.De jongen van Marokkaanse komaf is eind januari geïnterviewd door GeenStijl. Hij zei onder meer dat 'joden uitgeroeid moeten worden' en dat hij 'mensen met een keppeltje wilde prikken'. Joden en Israëliërs zouden volgens hem de Palestijnen ruïneren.

Het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) deed aangifte van discriminatie. De uitspraken zouden volgens het centrum kunnen leiden tot extra polarisatie in de samenleving.

Wijkagenten in Utrecht herkenden de jongen op het filmpje. De politie heeft hem dinsdag aangehouden en proces-verbaal opgemaakt. Het Openbaar Ministerie onderzoekt of tot vervolging kan worden overgegaan.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/6138920/__Discriminerende_jongen_opgepakt__.html?p=12,1


550
In de media / Re: Grote mond en nu krijgt ie peper in zen kont!
« on: 25/02/2010 om 17:12:57 »
Deze topic ook al! Stelletje amateuren!


551
Filosofie / Re: Matrix
« on: 25/02/2010 om 17:11:37 »
Dit is een mooie informatieve topic, tamurtino is er op uit om deze topic te verzieken en om ons de gelovige belachelijk te maken.

Gelieve niet op hem te reageren!
Gefeliciteerd het is je gelukt om deze topic te verzieken!

Tfoe!

553
Politiek / Re: Stem niet op de PvdA
« on: 24/02/2010 om 23:17:35 »
schuld is niet de juiste benaming vindt ik, maar ik begrijp de vergelijkenis wel.

je moet werken om een schuld af te betalen, je moet geloven om in de hemel te komen.
Geld is gemaakt uit schulden en die schulden heb je niet tegenover de lokale bank of een internationale bank, maar die schuld maak je tegenover je schepper omdat hij de schepper van deze aardbol is en niet die centjes waar men elke dag keihard voor werkt.

alé slaap lekker voor allen die dit lezen.

554
Politiek / Re: Stem niet op de PvdA
« on: 24/02/2010 om 23:11:51 »

je moet werken om een schuld af te betalen, je moet geloven om in de hemel te komen.
Voor wie werk je en aan wie los je die schulden af?

Als je in de paradijs wilt komen moet je natuurlijk als eerst getuige dat Sidi Arbbi bestaat. Geen discussie over mogelijk, dus over die stelling sta k 100% achter jou!


555
Politiek / Re: Stem niet op de PvdA
« on: 24/02/2010 om 23:06:08 »
dat is toch krom.

Koepiest als je deze topic heb door gelezen. Denk je dan nog steeds over religie als schuld?