Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

466
Politiek / Re: Het doek is gevallen voor Wouter Bos! Live
« on: 12/03/2010 om 11:25:36 »
Waarschijnlijk word Cohen op zijn plek gezet...Het plaatje is al compleet. Er was een debat over waarom de PvdA de PVV uitsluitte en nu hebben ze er een oplossing voor gevonden. Waarschijnlijk zien ze het al aankomen wie de verkiezingen gaat winnen in Juni. Waarom werd er hier geadviseerd dat men niet op de PvdA moest stemmen? Terwijl nu wel blijkt dat Bos voet bij stuk hield. Er gebeurt veel achter de schermen! Dat is iets waar k zeer zeker van ben....
467
Politiek / Het doek is gevallen voor Wouter Bos! Live
« on: 12/03/2010 om 11:08:18 »
http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/miMedia/livestream/insb.xml

Wat is er toch aan de hand daar in het 2e kamer?

Gisteren Eurlings en nu Bos. Na de verkiezingen Agnes Kant (beiden zeggen op te stappen voor hun gezin)

Waarschijnlijk word Cohen op zijn plek gezet...

Stemmen worden herteld in Rotterdam? Er word plaats gemaakt voor de PVV! Er gebeurt veel in politiek NL

469
waaruit concludeer je dan dat ik het op de man speelde. Ik had niet eens iets gequote of zijn naam genoemd. Het was juist heel veralgemeend en niemand hoefde zich direct persoonlijk aangevallen te voelen.

Deze reactie in deze topic was zeker ook niet op de man gespeeld: http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=13945.msg263828#msg263828


Het maakt niks uit hoor. K neem je niet kwalijk dat je toen bezopen was.

470
Leg mij eens uit waarom freemasons of wie dan ook symbolen op geld zouden willen drukken?

Omdat het symbolisch is en hun ownen het geld! Wtje fuck deze shit k ga me hier niet eens moe maken om mensen wat duidelijk te willen maken, die het niet waarderen noch begrijpen noch vatten

Mocht jij wel echt geïntresseerd in zijn kijk na wie FED is en wat de monetaire systeem inhoud en wie het hebben opgericht en waarom.

471
Ja jongen, bij elke scheet waar over we het niet eens zijn komt het amazighgemeenschapsgevoel in het geding.
 Aangezien het mythes zijn die tot nu toe niks bewezen hebben mag je best sceptisch zijn en dit vooral niet presenteren als de waarheid waar de meeste mensen nog niet achter gekomen zijn. Je moet wel in acht nemen dat hier geld aan verdiend wordt dmv boeken, films, lezingen etc.
Er zijn talloze youtube filmpjes, sites, forums die die theorieen ontkrachten met sterke argumentatie. Ik ga die hier niet posten aangezien ik vind dat je er zelf achter aan moet gaan als je echt de waarheid wilt weten. Kijk en vergelijk. Maar ja, zolang mensen alleen geloven in wat ze willen geloven kan ik daar verder weinig aan doen.
Ja we leven in een tijd waarin we de wereldpolitiek wantrouwen, en terecht, maar om daarom in allerlei mythen te gaan geloven vind ik ver gaan en afdoen aan je mentale gezondheid.

Blijf jij maar lekker verder dagdromen! Hun hebben de NWO bijna door onze strot geduwd en jij zit hier nog blabla te praten... Het is geen mythe sukkel je bent gewoon een oelewapper die zo hard zen best doet om deze shit te snappen, maar, dat doe je niet. Dus roep je maar dat het een mythe is en dat het gwn bullshit is!

Niet bewezen zegt ie dan nog, kijk is uit je doppen. Of shut the fuck up! Jij bent het niet eens waard om een reactie te krijgen of jou bewust te maken. Je leeft in een waan, succes!

472
Als je de moedervlekken die op je lijf zitten met lijntjes aan elkaar verbindt krijg je vast wel ook een illuminatie teken. Of als je op de wc pot zit en je laat een drol vallen kan er ook een illuminati teken ontstaan. Wat zeg je daarvan, haha

Als je niks zinnigs te melden hebt, houd dan gewoon je bullshit voor je, wil je!


Moet dit grappig zijn? Sorry, dan ben k vergeten te lachen. Reageer dan inhoudelijk dan zal k je laten zien wat voor dom-oor je bent.

473
Het kruis van de kruisridders... >

- http://nl.wikipedia.org/wiki/Maltezer_kruis

- http://en.wikipedia.org/wiki/Maltese_cross
Tempeliers - Scottish Rite

Geert Wilders vandaag in UK

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/03/man_met_raar_haar_doet_raarrrr.html#comments

Ps: voor degene die het niet door hebben die kruis is van de templars. Je weet wel diezelfde mensen die de staat Israel opgericht hebben. Dezelfde mensen die de Islam willen vernietigen. Dezelfde mensen die nu tunnels graven onder de al-aqsa moskee om dingen te zoeken van de tempel van salomon, dezelfde die belasting hebben ingevoerd. Dezelfde mensen die de moslim wereld uitbuiten en seksueel zwaar vernederen.


474
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 05/03/2010 om 19:32:23 »
Kun je mij dan niet een hint geven of iets in de goede richting?

Omdat je mijn trouwe forumlid bent omtrent deze onderwerpen.

http://www.veoh.com/collection/truthseeker/watch/v142266255ffMBzb7#

475
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 05/03/2010 om 19:24:01 »
Volgens de link die je mij hebt gegeven was dat in Los Alamos ergens in de Amerikaanse staat New Mexico.


Ps. Ziek vind ik dit zinnetje: Most famously, Oppenheimer later recalled that the explosion had reminded him of a line from the Hindu holy text, the Bhagavad-Gita: “Now I am become Death, the destroyer of worlds."

Je moet verder zoeken die atoombom heeft iets tot leven gewekt op een plek die bekend staat als de weg des doods. Wat ook weer terug komt in de free-mason ladder beter bekend als 33e graadse

476
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 05/03/2010 om 19:14:31 »
écoute le fou va te faire soigner, et arrête de polluer ce site avec tes imbécilités!

Het is nog altijd amazigh.nl en niet amazigh.fr


477
Filosofie / Re: De Arnhemse Huiskamerfilosoof
« on: 05/03/2010 om 19:10:58 »

amazigh.nl een website op de samenzweringen, mythen, legenden en new world order ?

We mogen toch wel praten over wat ons Imazighen interesseert? Wat wil je nou precies duidelijk maken? Dit doet me denken aan Marokkaanse dictatuur! Het internet is tegenwoordig de enige vrijheid die een mens nog heb.... (informatieve) Dus laat het dan voor wat het is. Doe je ding open je topics, reageer op voor jou interessante onderwerpen en laat één ieder praten/discusseren over wat hij of zij boeit.

478
Politiek / Re: Voorspellingen gemeenteraadsverkiezingen
« on: 05/03/2010 om 18:00:53 »
Je kunt hooguit spreken van een erg klein stapje naar rechts.
Op basis van de resultaten van gisteren kun je enkel stellen dat een Den Haag en Almere veel rechtser hebben gestemd. In de rest van de gemeentes valt dat dus reuze mee.

Waar k op doelde was, de steden waar gestemd kon worden op de PVV hebben ze ook massaal op de PVV gestemd. Stel dat de PVV in meerdere gemeentes meededen dan durf k me hand er voor in de vuur te steken dat ze daar ook de grootste of één na grootste waren geworden. Je kan dus niet spreken van een klein stapje naar rechts, omdat de analyse die gemaakt is niet op alle stemmers gebasseerd is.

479
Babbelhoek / Re: De Maya kalender
« on: 05/03/2010 om 17:57:05 »
Gog en Magog komen te voorschiojn nadat Jezus teruggekeerd is op aarde. En Jezus zal orde brengen op aarde. Daarna zal hij sterven. ( want hij is nog niet gestorven).
Dat is geen antwoord op mijn vraag Hadou!

Waarom laat jij nooit het achterste van je tong zien?

480
Babbelhoek / Re: De Maya kalender
« on: 05/03/2010 om 17:56:10 »
huiswerk  ?   

nog sterker, ik maak nóóit mijn huiswerk 
als ik zeg sense  of zin of whatever dan bedoel ik het hele gedoe , het nut van die hele kringloop  zie ik niet echt zitten
Never mind matou, je begrijpt het totale plaatje nog niet.