Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

451
Muziek / Re: magic music
« on: 15/03/2010 om 21:03:42 »

Ik dacht al, die kop heb ik ergens al gezien..

 
Zou dat zen vader zijn dan? Hij lijkt wel kapot veel op hem.

452
Muziek / Re: magic music
« on: 15/03/2010 om 21:02:52 »
ik ben dol op die "oude " klassieke arabische songs v fahrid , abdel halem en oum khaltoum  , heerlijk heavy en melancholique... vooral als je stoned bent

maar dit vind ik ook prachtig maar maakt me wel droevig..:

http://www.youtube.com/watch?v=P3ET1b0ymZs

Ja lekker toch....


453
Ik vind dit het oplichting en misbruik van de Marokkaanse naam. En wij moeten er zeker wat aan doen!

Dan moet je gaan staken! Misschien dat, dat helpt.

PFFFFFFFF
454
Babbelhoek / Re: Boos
« on: 15/03/2010 om 20:58:11 »
Boos was eigenlijk ook niet het goede woord. Maar ik erger me wel aan al die negatieve berichtgevingen.Als je een jointje rookt dan ben je er zo weer boven op! (letterlijk als figuurlijk)


455
Babbelhoek / Re: Boos
« on: 15/03/2010 om 20:53:53 »
Boos is een teken van ontevredenheid. Het is misschien dat je zelf weinig bereikt hebt in dit leven, net als ik, waardoor je boos bent.

Slimme opmerking van jou.... Dat is eerlijk gezegd wat er ook in mij op kwam. Als men een dikke carriere heeft gemaakt zal die vast niet boos worden van zulke blabla praatjes. Maar zou die er boven staan...
Dus trek je er niks van aan. Het is helemaal niet zo erg hier, al helemaal niet voor de Marokkanen. Deze media willen je gewoon bespelen en gek maken. Ma k geef fuck om dit!
Maar zou die er boven staan...

456
Babbelhoek / Re: Boos
« on: 15/03/2010 om 20:45:51 »

te veel om op te noemen

Wat is de "echte" reden dat je eigenlijk boos bent?

457
Babbelhoek / Re: Boos
« on: 15/03/2010 om 20:35:29 »
Af en toe krijg k zo een dwaze idee om een product op de Nederlandse markt te brengen dat Marokkaan heet. Maak niet uit wat, kleding, voedsel, TV, Tijdschrift, etc, etc, etc, wedden dat het een gat in de markt zou zijn!

Wij Marokkanen zijn een handelsproduct geworden.

Zoals die Naffer zegt: Je kan zeggen wat je wilt. Maar, Marokkanen zijn in, in het nieuws, in je huis, en zelfs in je vriendin!!!

458
Politiek / Re: Het Afrikaanse Vrijheidsjaar van 1960
« on: 15/03/2010 om 20:31:28 »
Ik heb een gevoel dat jij meer bezig bent met andere volkeren dan je eigen, wat doe jij op amazigh.nl? met je blackpower...

Geef elkaar de ruimte en alles komt wel op zen plek. Door dit soort opmerkingen ben k terughoudend geworden met het openen van bepaalde onderwerpen hier op amazigh.nl!!


Wij zijn Imazighen en dat staat voor vrije mens dus laat die mens dan vrij in zijn doen en laten. Niks persoonlijk verder!

459
Filosofie / Re: Religie als schuld
« on: 15/03/2010 om 20:24:21 »
@3ich,
Wist die niet.....het is een verhaal. Het is niet echt. Het is toch belachellijk dat God de alwetende niet wist dat iblies Adam niet zou accepteren. Het is toch van de zotten dat men gelooft dat God alwetend is, maar niet alwetend genoeg om:
•   niet te weten dat Adam en Eva niet zouden gehoorzamen, terwijl hij ze heeft geschapen;
•   niet te weten dat Satan/iblies ze zou verleiden, terwijl volgens God alles en iedereen gehoorzaamt behalve een deel van de mensen;
•   niet te weten dat mensen elke keer de boodschap zouden vergeten, vandaar elke keer een nieuwe boodschapper die toch net iets anders vertelt.

K begrijp wel wat er bedoelt word met alwetend. Dat klopt wel hoor, alles is terug te halen. Elke gebeurtenis, elke woord die men zegt, alles gewoon. Adam en Eva zijn verleid door de Iblies om van een verboden vrucht te eten. Zij zijn in de verleiding gebracht door hun eigen ogen. Hij heeft haar belooft dat hun zelf goden konden worden en dat is waar de illuminati na streeft. De mensen vertellen elke keer iets anders niet de Schepper. Kijk k zie het zo er is voor alles een tegenstelling en daar is het leven op gebasseerd. M.a.w. zonder goed geen kwaad. Zonder Allah/god geen Iblies/duivel zonder licht geen donker zonder vrouw geen man geen mensheid!!!!!

Dan weet je nu ook waar apple zen inspiratie vandaan heeft:

Of denk je dat het op gebakken lucht gebasseerd is al die symbolen?

Het maakt overigens niks uit hoor, Allah weet dat de mensen zondig zijn, de eerste mens die rechtstreeks door de Schepper gemaakt is was al zondig laat staan zijn nakomelingen, eeuwen en eeuwen later. Niewaar?

460
Muziek / Re: Waarnaar luister je op dit moment ?
« on: 14/03/2010 om 16:47:14 »
http://music.agraw.com/Music-x88k752-217h/Rif-Music/Thifridjas/Thifridjas.htm

Precies te zijn Amazigh d Amazigh!

Hij blijft gewoon goed na al die jaren en al die keren gehoord te hebben raakt het me nog en zing k ook keihard mee.  Best lekker hóór op een dooie Zondagmiddag! :P

461
De mensen die daar de leiding hebben zijn wel degelijk Christenen.


Of Khatoliek? (tenminste dat dacht ik)

462
Voor dat soort mensen is denk ik de hemel bedoeld.

Ja zeker! (en hun hebben het zeer verdiend) Siddi Arbi i twarad koersi

Hun helpen ook weeskinderen en bastaards.

463
In Al-Hoceima zijn ze nooit weg gegaan die nonnen zijn daar al sinds de spaanse bezetting.

Het gaat niet om de religie die men volgt. Maar om de intensie die mensen hebben en hun zorgzaamheid voor hun medemensen. Die nonnen zijn zeer gerespecteerd daar in Al-Hoceima!!!!!

En dat zat bij deze vrouwen wel goed hoor. K hoorde van mijn moeder dat hun beter zorgde voor de mensen dan de Marokkaanse/Islamitische verpleegsters daar....

464
Filosofie / Re: Eva en adam?
« on: 14/03/2010 om 15:11:30 »
Wie gelooft dit verhaal?
Waar was Allah/God toen iblies het paradijs in ging en waarom wist de alwetende niet dat dit zou gebeuren?
Als één vrouw en man werd verleid, hoe weten we dat het niet weer gebeurt als daar miljoenen hourí's (hour3ien) zijn (volgens een vage hadieth 72 per persoon....een en al orgie dus) na het leven hier op aarde.


Wat k niet begrijp is, nadat Iblies verbannen was uit de paradijs dat hij tegen de schepper zei geef mij uitstel tot de dag des oordeels..... Hoe wist de Iblies dat er een dag des oordeels zou komen?

465
Politiek / Re: Het doek is gevallen voor Wouter Bos! Live
« on: 12/03/2010 om 11:27:09 »
Burgemeester van Amsterdam Job Cohen heeft zich kandidaat gesteld als opvolger. Hij geeft later op de dag een persconferentie. "Cohen lijkt me bij uitstek de premier om dit land te kunnen leiden", zei Bos.

http://www.nu.nl/politiek/2203679/wouter-bos-verlaat-politiek.html