Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

46
Verhalen / Re: Het eerste moment van verliefdheid.
« on: 21/06/2013 om 13:53:46 »
Itchy...? Some day yo ugly fat ass is gonna reeuhlayz thar fallin' in love's got nothin' to do with bein' married and havin' kids... Anywayz,een tijd terug,als ik het me goed herinner dan,had je het, terloops,over een huwelijk met een bevallige jongedame? Wha happenend? Obviously,ya didn't get married,didn't ya?

Otherwise you would have known what a tried to explain to ya in the first place...
Kom je weer met straat ghetto stijl. Je praat alleen tegen mij op die manier? Echt weer zo een tik van jou.

Wuhahahaa, I did married, and now i have a babygirl. You punk ass didnt excapt that é?

Onderschat mensen niet jongeman. Van iemand een virtuele indruk krijgen kan een totaal verkeerde beeld zijn...

Jij dan? Hoeveel nageslacht hebbe gij dan?

47
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 21/06/2013 om 13:40:28 »
Azul beste Imazighen,

Als eerst wil ik jullie allen bedanken voor de inzet in deze topic, waarin mijn interesse is gewekt.

In het bijzonder respecteer ik 3ish voor o.a. zijn bovenstaande interessante reactie, waarop ik graag wil antwoorden op zijn vraag. Ik houd het kort en krachtig daar ik voor nu weing tijd heb, heb je meer vragen stel ze. En misschien kunnen we er allemaal wat van opsteken.

Na de 1e wereldoorlog is het Khalifaat gevallen.
Na de 2e wereldoorlog is oa de VN ontstaan wat de Supreme authority heeft over heel de ( ook Islamitische) wereld.
 en hieraan zijn onvoorwaardelijke dramatische gevolgen gebonden voor de Islamitische wereld...

Zitten mijn antwoorden in de buurt beste 3ich?
Jou antwoorden zitten zeer zeker in de buurt!

Heel goed van jou. Je bent 1 van de weinige die wakker is....

Wie had de controle over Al-Quds/Jeruzalem voor de 1e wereldoorlog?

Wat gebeurde er na de 2e wereldoorlog met Al-Quds-Jeruzalem?

Wat heeft Allah ons hierover gezegd?


48
Als je niet goed verschil maakt tussen wat verplicht is en wat slechts aangeraden word, zul je als een wanabee arabier door het leven gaan.
Ik denk dat daar de punt is gemaakt. Sunnah en volgens de wetten van Allah leven. en/of de levenswijze van de profeet Muhamed vzmh volgen.

49
Verhalen / Re: Het eerste moment van verliefdheid.
« on: 15/05/2013 om 15:48:00 »
Ik d8 dat gij kinderen had en gelukkig getrouwd was?

50
Voor de goede orde Illuminatie is anders dan de NWO, het zijn juist tegenpolen.
Je hebt het helemaal mis jongeman!

De illuminati zijn de volgelingen van lucifer en hun streven er naar om 1 wereld regering/globalisering op te zetten. Beter bekend als de nieuwe wereld orde. (mooiste voorbeeld is eigenlijk de VN/verenigde naties)

Hier is 1 van de eerste openbaringen voor de nwo door George Senior. Exact 10 jaar later hebben ze de twin towers neer gehaald en daarna begon de wereldwijde crisis/3e wereldoorlog. Na 11 sept 2001 was het oorlog in het midden-oosten tot de dag van vandaag. Wat de wereld totaal verandert heeft.

http://www.youtube.com/watch?v=byxeOG_pZ1o

George Bush Sr. New World Order Live Speech Sept 11 1991

En ze komen er voor uit ook. Ze lachen de mensheid midden in hun gezicht uit!!!

"For more than a century, ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as 'internationalists' and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure -- one world, if you will. If that's the charge, I stand guilty, and I am proud of it."
David Rockefeller, Memoirs, 2002


Voor meer informatie omtrent dit onderwerp moet je mijn vorige posts lezen. O.a. over de Secret Caballistic sekte.

51
Wat is de inhoudelijke verschil tussen de soennitische leer en de kharijitische leer?

Kan een soennitische Amazigh niet een bewuste/volwaardige  Amazigh burger zijn?

Waarom heeft de kharijitische leer geen stand gehouden in Tamazgha en de soennitische leer wel?

In welke opzicht en factoor is de soennitische leer in praktijk, in strijd met de Amazigh identiteit?


Echter deze stelling is slechts houdbaar zolang het volgens Senor Canardo betrekking heeft op de soennitische variant van de islam. Senor Canardo merkt op dat het overgrote gedeelte van Imazighen vandaag de dag ook soennieten zijn.


52
Verhalen / Re: tanfust n tismint (afgunst)
« on: 29/04/2013 om 19:59:07 »
Azul


Ik heb overwegend verhalen gehoord met een goed einde maar ik ken er dan ook ni zoveel.
Ik ook niet.

53
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 29/04/2013 om 19:57:36 »
Zie je hoe duidelijk het staat in de Koran dat geen varkensvlees of vleesproducten die niet in de naam van Allah zijn geslacht verboden zijn voor moslims.

Van de Joden mogen moslims ook vlees eten. Aangezien de Joden ritueel slachten en ook in de naam van Allah.

Diegene die de Thora volgen, geloven ook indd Allah. Die slachten koosjer. Doordat hun gingen lobbyen hier in NL is het verbod op ritueel slachten opgeheven. Toen hoorde ik de "moslims" niet in de 2e kamer?

Joden/Christenen/Moslims hebben de monotheïstische religie. Ook wel bekend als de Abrahamistische religies.

54
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 29/04/2013 om 19:45:55 »
Slachten...

Deuteronomium 20:10-20
Het Boek (HTB)

1 Samuël 15
Het Boek (HTB)

Is dit ook jouw God?http://www.biblegateway.com/passage/?search=Deuteronomy%2020:10-22&version=HTB
Vele weten het al. Jij blijkbaar nog niet. Bij deze: De bijbel is door de mens herschreven. De "moslims" erkennen alleen de oude testament. En geloof me die kun je nu niet terug vinden.

Surah: Al Baqarah - Ayaat 78 - 79

 78. En sommigen hunner zijn ongeletterd; zij weten niets van het Boek, maar hebben hun valse denkbeelden: zij vermoeden slechts.

79. Wee daarom degenen, die een boek met hun eigen handen schrijven en dan zeggen: "Dit is van Allah", opdat zij er een onwaardige prijs voor kunnen nemen. Wee hun dan, voor hetgeen hun handen schrijven en wee hun voor hetgeen zij verdienen.Herman Brood zei ooit:spijt is wat de koe schijt.
De beste man, Herman Brood is ook van een gebouw gesprongen. Hij dacht terwijl die zat te trippen dat ie kon vliegen. Dus neem zulken niet serieus. Maar met een korreltje zout, (of coke)  ;)

55
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 28/04/2013 om 12:09:12 »
Moslims eten geen varkensvlees omdat het volgens hun Allah geassocieerd dient te worden met een onreine toestand. In de koran wordt hier naar verwezen.

Surah Al-Baqarah: Ayaat 172 - 173

172. O gij die gelooft, eet van de goede dingen, waarmede Wij u hebben voorzien en dankt Allah, indien gij Hem alleen aanbidt.

173. Hij heeft u slechts het gestorvene, het bloed, het varkensvlees en datgene, waarover een andere naam, dan die van Allah is uitgeroepen, verboden. Maar hij, die gedwongen is en dit niet wenst en geen overtreder is, op hem rust geen zonde. Want Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

Echter volgens Senor Canardo heeft het verbod op varkensvleesconsumptie eerder te maken met Allah's voorkeur voor de verorbering van herbivoren.

Verklaar u zelf nader?

Aangezien jij niet tot de "hersenloze Imazighen" behoort mbt de Islam.

56
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 28/04/2013 om 11:55:53 »
Volgens onze 3ich "represent" Allah's favoriete haatbaard, geen (soennitische) islam en is deze Qardawi zelfs een "verrader" en een "grote duivel". En volgens 3ich zijn de vele miljoenen moslims - die Qardawi volgen - "niet goed wijs" en ver verwijderd van het Rechte Pad waarop 3ich zich begeeft.

Ik weet dat die Qaqrieuw veel internationale volgers heeft. Zoals ik al zei hij heeft een podium gekregen van die Kuffars/Arabische Zionisten: SA en VAE. Hij is er één die een agenda er op na houd. En dat is er niet 1 die naar Allah leid. Hij is door vele ontmaskert toen hij destijds zei dat je met rente mag lenen/dealen.

3ich is niet op het rechte pad. Echter laat 3ich zich niet als die vele makke lammetjes zichzelf voorschotelen door die Akbar Shayateen. Die Arabische Zionisten strooien met geld over de hele wereld. Bijv: die Sharia 4 Belgium/Holland worden ook door hun gesponserd. En daar zitten ook vele Imazighen bij. Veel van hun zijn nu ook in Syrië aan het vechten, denkende dat ze jihad strijders zijn. Het is dus geen ver van me bed show meer.

57
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 26/04/2013 om 12:17:11 »
Allah's favoriete haatbaard.
Wie hem volg of überhaupt serieus neemt is niet goed wijs. Deze man is 1 van de grootste verraders die de Islam gekend heeft. Akbar shayateen is hij!

Deze man is in feite de baas over Morsi. Deze Qarqawi krijgt een podium van de Wahabi sekte. En is alleen maar op 1 ding uit. En dat is mensen bedriegen en op een dwaalspoor te zetten. Deze man represent geen Islam.

http://www.youtube.com/watch?v=3KiWYezyoC0&feature=player_embedded#!

Yusuf al-Qaradawi aan het woord:

O broeders. Voor deze plek van mij verlaat.. (van het geven van een khutbah). Wil ik graag iets zeggen over de uitkomst van de verkiezingen in Israël. De Arabieren hadden al hun hoop gevestigd op de overwinning van Perez. En Perez heeft verloren. En dit is van hetgeen dat wij prijzen van Israël. Wij verlangen dat ons land zoals dit land zal zijn.
Slechts door een klein aantal mensen, wordt iemand tot val gebracht (Perez was premier). Het is het volk dat regeert! Er waren daar geen 4 negens (99,99) of 5 negens (99,999 aan stemmen), wat wij kennen in ons land. 99,99%! (van de stemmen). Wat is dit?
Als Allah Zichzelf aan de mensen zou presenteren, dan zou hij niet zo’n hoeveelheid aan stemmen krijgen.
Maar, deze leugens, bedriegerij en oplichterij.. Wij begroeten Israël voor hetgeen dat het heeft bereikt.

http://al-manhadj.blogspot.nl/2012/04/de-geleerden-over-yusuf-al-qaradawie.html

58
Verhalen / Re: tanfust n tismint (afgunst)
« on: 26/04/2013 om 12:05:26 »
Typisch een Amazigh tanfust, helaas geen mooie einde.

Die sprookjes van het westen, eindigen altijd met: en ze leefde lang en gelukkig. Itt de onze eindigen ze altijd met de DOOD!  :-\

59
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 26/04/2013 om 12:01:55 »
Woensdag, tijdens een meeting in Rabat, had de activist aan Sjeik Zamzami - die vrouwen aanraadt wortelen te gebruiken om
hun seksuele verlangens te bevredigen - aangeraden zich tot seksshops te wenden. Zij zijn volgens Assid het "product van een transparante cultuur".

Dit is waar Marokkaanse geleerde zich mee bezig houden anno 2013. Tazzzzzzz

Sjeik Zemzami: "Vrouwen mogen maagdenvlies herstellen"

De omstreden Marokkaanse Sjeik Mohamed Zemzami, heeft deze week geoordeeld dat vrouwen hun maagdenvlies in sommige gevallen, mogen laten herstellen.


Zo mag een vrouw, wanneer ze het slachtoffer is van een ongeval, of wanneer ze tijdens een moment van zwakte met haar verloofde seks heeft, een nieuw maagdenvlies laten inbrengen.

Volgens de sjeik is het de bedoeling dat ontmaagde vrouwen, kans krijgen op een toekomst en een huwelijk.

Ook vindt Zemzami dat een vrouw die een maagdenvliesreconstructie heeft ondergaan, het niet aan haar man hoeft te vertellen. De sjeik vergelijkt het met een "slecht gebit dat werd vervangen".

Zemzami wil vrouwen niet aanmoedigen tot leugens, en stelt dat vrouwen die een nieuw maagdenvlies laten inbrengen, wel moeten kiezen voor een trouw en eerlijk leven.

http://www.bladna.nl/sjeik-zemzami-maagdenvlies,05882.html

60
Poëzie / Re: Abrid a rhidj
« on: 24/04/2013 om 17:56:59 »
Mijn wens is dat de revolutie van binnen uit begint. Het is heel anders als je op je geloof wordt aangevallen door een buitenstaander,in dit geval gaat dat niet op,ik ben er een van jullie!
Goed nieuws voor jou! Je bent niet de enigste die er zulke gedachte op na houd.

Islam is ouderwets volgens Amazigh-activist Ahmed Assid

 
De Islam is ouderwets en het beste wat de mensheid heeft bereikt zijn de huidige universele waarden. Dat zegt Amazigh-activist Ahmed Assid.Assid stelt dat de Islam dat aan jongeren wordt onderwezen, een terroristische boodschap overbrengt, dat verwijst naar een periode waarin de Islam werd "verspreid met het zwaard".

http://www.bladna.nl/ahmed-assid-islam-ouderwets,05849.html

Onderzoeker aan het Koninklijk Instituut voor de Amazigh Cultuur (IRCAM), vertelde Assid dit op vrijdag in Rabat, tijdens een seminar van de Marokkaanse Vereniging voor Mensenrechten (AMDH).

Tegenwoordig is het "geloof een persoonlijke keuze". Men mag jongeren niet meer aanleren dat "bekeer je of sterf" een waarde van de hedendaagse Islam is.

Woensdag, tijdens een meeting in Rabat, had de activist aan Sjeik Zamzami - die vrouwen aanraadt wortelen te gebruiken om hun seksuele verlangens te bevredigen - aangeraden zich tot seksshops te wenden. Zij zijn volgens Assid het "product van een transparante cultuur".