Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

421
Babbelhoek / Re: incogniet
« on: 25/03/2010 om 19:13:16 »
ik mis incognito ook.. dat waren tenminste nog boeiende inhoudelijke en goed onderbouwde discussies. Kan je van jullie gekrabbel niet zeggen.. Dat jullie dit topic over hem geopend hebben zegt al genoeg! hebben jullie niks beters te doen met jullie waardevolle tijd dan achterbaks achter iemands rug om kletsen?

Zo! Ook een goededag, en wie mag gij wel nie zijn?

422
Gek eigenlijk, dat men (ieg ik) zich zo'n 'mentaal beeld' vormt van je forumgenoten dat ik zelfs echt verbaasd was.

Gisteren was ik haast soort van teleurgesteld door wat ik zag.

Wuhahahahaa

Die chatt is wel een bluffer. Mannetje!

423
Babbelhoek / Re: Marokkaanse vlag?
« on: 24/03/2010 om 13:00:25 »

424
Filosofie / Re: De betekenis van het woord Israël
« on: 24/03/2010 om 12:53:02 »
K dacht altijd dat Israël naar een aartsengel vernoemd werd. Raziël De engel Raziël (afb. 3) wordt hier afgebeeld met een vlammende zwaard als attribuut. Op de achtergrond zien we Raziël Adam en Eva uit het paradijs verdrijven.

http://collecties.meermanno.nl/handschriften/aartsengel

Sommige bronnen omschrijven hem als een fallen angel die lucifer serveert. 

425
Filosofie / Re: Het woord en betekenis van Assalaam (Vrede)
« on: 23/03/2010 om 11:09:59 »
Da's de kief,ik had heerlijk geslapen:-)

Ik ben niet bol,ik ben zwaargebouwd,vooral hmmm,well you know what I....

Ja ja, ......?

426
Filosofie / Re: Het woord en betekenis van Assalaam (Vrede)
« on: 23/03/2010 om 11:05:46 »
?


427
Filosofie / Re: Het woord en betekenis van Assalaam (Vrede)
« on: 23/03/2010 om 10:44:50 »
En dit onderwerp van deze informatieve topic verdient deze bullshit niet!

428
Filosofie / Re: Het woord en betekenis van Assalaam (Vrede)
« on: 23/03/2010 om 10:33:44 »
Sorry,maar ik kon het niet laten,Chatt is zwak van geest en vlees.


K zou wel is willen zien hoe jij reageert als er ongevraagd foto's van jou alcoholistische kop op het forum geknald worden! Jij vind alles leuk en aardig en sarcastisch, zolang het maar niet over jou gaat.

*Je brengt het ook echt op zo een manier van, het kan toch geen kwaad* 

Jij bent die type man met een grote bek, maar, een kleine hartje. Zodra er door jou stoere imago geprikt word komt er het tegenovergestelde naar buiten.

Wat een normen en waarden, de wederzijdse respect voor elkaar is hier weer ver te vinden. Het banbeleid is hier ook op en top. admin = Sa3ied kan me nog herinneren dat jij ook een foto van Hassan Bahara heb geplaatst, echt zo van wijn moet je drinken en niet eten ofzo... Dit getuigt maar weer hoe kinderlijk men wel niet is.

L7oqouq is ver te vinden. Virtueel al helemaal!

429


Premier Turkije roept de wereld op Palestijnen te bevrijden van Israëlische belegering

Premier Recep Erdogan van Turkije heeft een oproep gedaan aan de wereld om de 1½ miljoen Palestijnen in Gaza te bevrijden van de Israëlische agressie en belegering, en een einde te maken aan de menselijke tragedie in dat land.


Laat hem eerst Turkije Israël vrij maken voordat zulke dingen begint te roepen!

Echt een Turk,

430
Filosofie / Re: Dajjaal Anti christ
« on: 22/03/2010 om 15:26:59 »
deze website is is het centrum van de arabische propaganda geworden


alle arabische stommiteiten zijn op dit forum, alles die een hinder aan het arabische imperialisme vormt belasterd (de Iraniërs, Westerlingen, de Israelis...)


bravo heer admin van "amazigh.nl", uw website is een nest van arabiste

Jou woorden komen hier mooi van te pas!


uwcay attasi3 aya chkem!

431
Geschiedenis / Re: Imazighen en Jeruzalem.
« on: 22/03/2010 om 15:23:26 »
waarom gebruik je dit woord steeds? Het is een scheldwoord, maar ik weet niet wat het precies betekent. T zal aith wayarghel woord zijn.

Wat is dit nou weer voor onzin? Dus als je een woord niet kent dan moet het gelijk van de Ait-Wayaghers zijn? En ook nog een scheldwoord!

Tazzzzzzz

R3iechath is vriendschap/gezelschap

Hadou, je laat keer op keer zien dat je een awayagher hater bent! En zeg niet dat het niet zo is, want k heb genoeg provecerende berichtjes van jou na de Ait-Wayaghers toe.

432
Filosofie / Re: Dajjaal Anti christ
« on: 22/03/2010 om 15:10:39 »
Want daar was die tempel van salomon en daar zoeken ze ook na een laatste zegel. Velen zeggen dat ze die al gevonden hebben. Velen denken dat ze ongelovige zijn terwijl alles wat hun doen op religie gebasseerd is.

433
Filosofie / Re: Dajjaal Anti christ
« on: 22/03/2010 om 15:05:48 »
Vaag?

Er word beweerd dat ie in Jeruzalem uit komt en dan weer in Isfahan in Iran?

Waar k wel van overtuigd ben is dat ze die tempel bij de moskee Al-Aqsaa gaan bouwen en de Al-Aqsaa moskee gaan slopen. Waar ze nu al druk bezig zijn tunnels te graven...

434
Izwan als je dit leest, kom dan terug hier op het forum. K heb veel van jou geleerd en heb vele reacties van jou gelezen. Je bent een man van kennis! K weet dat je niet meer reageert omdat een aantal van de forumleden jou bestempelden als pro-arabist!

Mani tadjid a Izwan? Ara7id n siwar...

435
'Nederlanders zien holocaust als oorzaak WO II'


Bepaalde mensen zijn nog niet helemaal gebrainwashed!
Williamson: Holocaust is dogma van Nieuwe Wereldorde


Hilversum (Van onze redactie) 15 maart 2010 - De gesuspendeerde bisschop Richard Williamson heeft de Holocaust afgelopen weekend in zijn column “een fundamenteel dogma van de Nieuwe Wereldorde” genoemd. Ook verwacht hij dat er spoedig een Derde Wereldoorlog zal aanbreken.

Vijanden
In zijn column schrijft Williamson: “Velen van u hebben enkele woorden van bemoediging of troost gesproken over (…) het zware kruis van deze “interne verbanning” (…) die werd veroorzaakt door mijn publieke twijfel aan een fundamenteel dogma van de Nieuwe Wereldorde. (…) Vergeet niet dat de Nieuwe Wereldorde haar vijanden vrijwel geen ruimte laat op plaatsen waar zij het voor het zeggen heeft (en dat is bijna overal). We (…) moeten erkennen dat dit een rechtvaardige straf is uit de hand van God omdat wij Hem net zo liberaal hebben gemaakt als onszelf.”

Nieuwe Wereldorde
De Nieuwe Wereldorde is in verschillende samenzweringstheorieën het plan van een geheime elite, bestaande uit Amerikaanse politici, invloedrijke Joden en/of hooggeplaatste vrijmetselaars, die uit zijn op wereldregering.
Uitgewezen
De ultraconservatieve geestelijke Williamson moest vorig jaar Argentinië verlaten vanwege zijn Holocaustontkennende uitspraken op de Zweedse televisie. Hij keerde terug naar zijn vaderland, Groot-Brittannië.

http://www.katholieknederland.nl/actualiteit/2010/detail_objectID705723_FJaar2010.html