Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

406
Cultuur / Re: Amazigh (Rif) kapsel uit de jaren dertig
« on: 27/03/2010 om 13:26:33 »
Zoiets heb ik op tawalt.com. In tawiza.net werd het gespeculeerd dat de kapsel een verwant zou hebben met de Egyptische god Horus.


Hoe kom je daar bij? Dat zou betekennen dat we ook zon-aanbidders zijn geweest?

(duivelaanbidders)

407
Babbelhoek / Re: incogniet
« on: 27/03/2010 om 13:15:05 »

Bob Marley zei ooit: Is there a place voor the hopeless who have hurt all mankind just to save his own.

Waar jij je inspiratie uithaalt, Bob Marley, Eaze y, bledder, poep.

Wuhahahahaa

408
Nee,het ging meer om deze mensen:


Maar ach,welbeschouwd blijven het toch moslims?

De titel van deze topic luidde: Protest Verhagen tegen uitzetting door Marokko

En dit waren de mensen die zijn uitgezet. Heb je gehoord wat ze te zeggen hadden? Op mijn kwamen ze over als naïefe mensen die met een juiste intentie daar waren. Ze werden wereldwijd gefinancieërd.

409
Geschiedenis / Re: Berberse goden afgebeeld
« on: 27/03/2010 om 13:02:03 »
Link doet het niet noch de afbeelding?

Ben wel benieuwd.

410
Babbelhoek / Re: incogniet
« on: 27/03/2010 om 12:59:15 »
Denk je dat Amazigh.nl een praatgroep voor schizofrenen?

misschien moet ik maar eens met je zus gaan praten ;)

Dat doe je toch al? Waarom kaart je dit aan? Je moet niet denken dat het me raakt ofzo hoor. K weet waar zij voor staat en hoe zij is....

411
Het gaat om deze mensen. Ze doen hun verhaal bij P&W.

http://www.youtube.com/watch?v=1Ctk0mX2OoE


412
In de media / Re: Wilders wordt toch vervolgd
« on: 26/03/2010 om 13:09:27 »

 
Diepgewortelde frustratie
Volgens oud-klasgenoot Kas Verhoeff werkt de moeilijke jeugd van Wilders door in zijn politieke gedachtegoed. “Ik heb het idee dat veel van wat hij zegt voortkomt uit een diepgewortelde frustratie. En dan geen frustratie over de wereld om hem heen, maar frustratie over iets dat binnen in hem zit.” Volgens Verhoeff diskwalificeert Wilders zich daarmee als politicus.

Wie kan het beter dan een jeugdvriend/belager.

Die GW is dus nooit echt geliefd geweest en draagt een hoop haat met zich mee vanaf zijn jeugd al. Nu k zo nadenk zou k echt niet in zijn schoenen willen lopen. Gevangen in zen eigen web en Israël spant hem nu voor zijn karretje, 24/7 beveiligd, niet kunnen leven als een normaal mens, en opgegroeid als de pispaaltje/buitenstaander. Begin nu zelfs een btje medelij met hem te krijgen in plaats van haat.

Trapped in his own shit! Dit is een typische geval van: in zen eigen sop gaar laten koken!

(ook dat ie nog steeds zen haartjes bleekt getuigt ook van hoe diep hij er nog mee zit)

413
Filosofie / Re: De betekenis van het woord Israël
« on: 26/03/2010 om 13:00:39 »
3ich,
Je haalt een aantal zaken door elkaar.
Allah zit wat betreft karakter een beetje tussen Jhwh en de God van het NT in. Dit is algemene kennis voor diegene die zich in de abrahamitische religies heeft verdiept.K weet niet hoor maar Allah word aangegeven als de schepper in de koran en in de eerste testament word de schepper Ellah genoemd. K denk dat jij in de war bent?


414
Babbelhoek / Re: incogniet
« on: 26/03/2010 om 12:54:08 »
Deed mijn reactie je niet vermoeden dat ik geen zin in je heb?

Deze zinsopbouwing rammelt aan alle kanten. Dus je geeft het stilzwijgend toe! Maak niks uit of een Joodse bent of niet, ma 1 ding je bent en blijft een nerd!

Wat het is met jou, jij heb geen karakter noch humor! (wat velen Marokkaanse/Joden wel hebben en ik ken ze want Amstelveen/Amsterdam zit er vol mee)

Mijn beeld is echt niet verandert hoor nu het uitgelekt is dat je een joodse bent. Want hiervoor was je al een nerd en die ben je nog steeds. A gozerwijffie...

415
Filosofie / Re: De betekenis van het woord Israël
« on: 26/03/2010 om 11:24:57 »
Wel grappig dat je lucifer aanhaalt.

Lucifer is juist het goede. Lucifer is oorsprokelijk de heilige geest. Ergens in de geschiedenis heeft 1 iemand ooit geroepen dat het een gevallen engel moet zijn en sindsdien is het geïntegreerd in het christendom en islam. Wil je meer weten waar al deze onzin vandaan komt, lees dan secret teachings of all ages van palmer hall. Het boek bevat zoveel feiten en info. Het is dan ook eerder een studiebook. God komt van het woord goth en betekent geit. Vroeger….waarbij de abrahamitische religies een vervolg van is geloofden ze in stieren/geiten etc. Er zijn nog steeds veel beelden van over gebleven in musea. Gigantische stierenkoppen waren heilig etc. Wellicht dat hindoeisme nog een van de weinig overgebleven bewijs hiervan is waar koeien nog steeds heilig zijn.

De toppunt van Satanisme! Kind-offering


416
Filosofie / Re: De betekenis van het woord Israël
« on: 26/03/2010 om 11:15:18 »
3ich,
Ik begrijp je vraag niet en weet ook niet wat je hier mee wilt vertellen.  Wat is nu je vraag of punt?

En Allah zit in het midden tussen al deze goden ???


417
Babbelhoek / Re: incogniet
« on: 26/03/2010 om 11:13:32 »
ja is goed. ofzo.

Kifesh?

Wil je dat mensen het niet weten over je Joodse afkomst? Zo een vermoeden doe je wel wekken...

418
Filosofie / Re: De betekenis van het woord Israël
« on: 25/03/2010 om 19:19:24 »

Toen een joods iemand mij vertelde over het zuivere judaisme (er zijn blijkbaar varianten) dat de duivel/Satan geen aparte kracht is maar in dienst is van God geschapen voor dat doel, toen begon ik pas na te denken en ging ik de religies vergelijken etc. Judaisme is wat dat betreft realistischer maar Jahweh is waardeloos als de liefdevolle God van de christenen. Hij is dus niet het zelfde (karakter) en Allah zit een beetje in het midden van deze godheden.


Kifesh?

Lees jij jezelf wel is terug? Of kladder je maar wat neer in de hoop dat iemand gaat happen? Vele dingen die je beweert kan k niet plaatsen in mijn gedachtegang.

419
Babbelhoek / Re: incogniet
« on: 25/03/2010 om 19:17:05 »
Ik vind het jammer dat men zo veel tijd kan besteden aan zaken die niet van nut zijn. ipv van iets te doen dat van algemeen belang is of in ieder geval voor zichzélf van nut kan zijn. 

Jij bent dus die jood waar men neefje het laatst over had. Jij zat naast hun op de vlucht na NL. Hij zei ook dat jij alles afluisterde en dat je met hun later aan de praat raakte....

420
Babbelhoek / Re: incogniet
« on: 25/03/2010 om 19:15:28 »
Hij is een slimme gozer, maar heeft een hele rare mening.

Hij heeft geen rare mening. Hij is alleen eigenwijs en heel erg leergierig en een doordrammer. Als je met hem weet om te gaan dan heb je nog wat aan hem. Kan je van velen niet zeggen. Al met al is het een goed mens die voor rechtvaardigheid strijd!