Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

316
religie leidt tot starheid van denkbeelden, ik ben blij dat ik een vrouw ben én atheist


http://www.youtube.com/watch?v=VDvtkKZZ6OI

matou toch....


Het is allemaal de schuld van het menselijk lichaam. We zijn zo eenmaal gemaakt. HORMONEN! De hormonen slaan bij ons snel op hol. En dan komt er ook nog een portie schijnheiligheid bij. "Taboe"

317
Ja het is terecht. Vrouwen horen daar niet zelfstandig te gaan. Zij moeten door een echtgenoot, vader of broer vergezeld/ begeleid worden.Jij bent gek.. en slaat op hol..
Lees terug waar het onderwerp over gaat.

Verklaar je mij nou voor gek?

Dit is zo een slechte karakter eigenschap van jou Hadou. Ook heel typisch en k zie het wel bij meerdere. Draaikont! Zo heb k je wel vaker genoemd. Dat komt nu weer heel mooi te pas.

K hoef het niet terug te lezen. K ben de topicstarter. En begrijpend lezen leert men al op de Basis-School.

Je geeft het gewoon toe, je knielt gewoon voor die wahabisten, die jou zusters als "potentiële hoeren" bestempelen!

Leef je nog gelukkig met je Nederlandse vrouw? Schijnheiligerd!

318

qa dwa omi qhaan d'sqam

319
Plaatsen / Re: "Iqar3iyen", naam en verspreiding?
« on: 26/08/2010 om 03:00:58 »Récit extrait du livre de Raymond Jamous : Honneur et Bara
 
© 2004 ARRIF.COM 
 

Sterk verhaal.

Waar was/is de Ait Sishar? Want dat was hun gebied, volgens deze bron.

320
Saudi Arabie geeft jonge vrouwen uit Marokko geen visum voor deze pelgrim tocht. Omdat zij de visum misbruiken voor andere handelingen. En dat is terecht!Terecht?


SAY WHAT!!!

Dus je geeft het toe dat de "a3raben"onze vrouwen als hoeren zien en behandelen?

321
Protest tegen beleid of handel met 'voorkennis'?
Harvard Universiteit verkoopt alle Israëlische aandelen
24 augustus 2010

Al meer dan 60 jaar is de staat Israël de schandvlek op de Westerse beschaving. De details zullen u inmiddels wel bekend zijn, al is de mate waarin u het zionistische staatsterrorisme veroordeelt waarschijnlijk sterk afhankelijk van hoe groot uw geconditioneerde afkeer van moslims is.

Maar de tijden zijn veranderd.

Niet dat het gedrag van Israël is gewijzigd - verre van - maar steeds minder kijkt de rest van de wereld de andere kant op. Overal in het Westen wordt de kritiek luider en groeit het protest. Uiteraard eerst in de de onafhankelijke media op het internet, maar sinds de moordaanslagen op Gaza en op een boot met ongewapende vredesactivisten in internationale wateren worden zelfs in de gevestigde media regelmatig kanttekeningen geplaatst bij het beleid van de regering in Tel Aviv.

Daarnaast worden er overal ter wereld boycotcampagnes opgezet. Niet alleen van artiesten die weigeren nog langer in Israël op te treden, maar ook campagnes die oproepen geen Israëlische producten meer te kopen of niet langer te investeren in Israëlische bedrijven. Die boycotcampagnes beginnen zo langzamerhand hun vruchten af te werpen. Israël raakt steeds verder geïsoleerd en Israëlische bedrijven hebben grote moeite nieuwe afzetmarkten en investeerders te vinden.

De laatste dreun voor de Israëlische economie is de beslissing van de Amerikaanse universiteit Harvard om alle Israëlische aandelen in haar portefeuille te verkopen. De Harvard Management Company deelde dat vorige week mee aan de US Securities and Exchange Commission (SEC). Er werd geen reden opgegeven.

Het gaat bij deze portefeuille niet om zomaar een paar aandelen. De verkoop betrof 30,5 miljoen dollar aan aandelen van Teva Pharmaceutical Industries, 1,67 miljoen dollar aandelen van NICE Systems, 3,6 miljoen dollar aandelen van Check Point Software Technologies, 1,1 miljoen dollar aandelen van Cellcom Israel en 1,8 miljoen dollar aandelen van Partner Communications. In plaats van in Israël heeft de Harvard Management Company besloten een deel van zijn vermogen te beleggen in China en Brazilië.

Naast de logische conclusie dat Harvard gehoor geeft aan de oproepen van vele mensenrechtenorganisaties en druk vanuit de eigen gelederen om zich af te keren van de apartheidsstaat, zijn er ook mensen die menen dat de experts van Harvard vrezen voor een escalatie van de con

flicten van Israël met haar buren, met name Iran.

In een interview met het Duitse Chaostheorien.de zegt beursgoeroe en opgewonden standje Max Keiser dat Harvard rekening houdt met een Israëlische aanval op Iran. "Volgens mij gaan ze (Harvard) ervan uit dat de Verenigde Staten Israël niet zullen steunen wanneer die Iran aanvallen. De VS zullen met Israël doen wat ze met Zuid Vietnam deden, en dat betekent dat ze Israël zullen laten vallen als een baksteen. Niemand zal ze steunen. De sjekel en de beurs van Tel Aviv zullen daardoor waarschijnlijk zo'n 80 tot 90% in waarde dalen. De Harvard Universiteit heeft dit duidelijk begrepen. Daarom hebben ze elke op sjekels gebaseerde security gedumpt, omdat de beurs daar op zijn gat gaat," aldus Keiser.

Welke uitleg u ook verkiest, het feit dat een van de meest vooraanstaande onderwijsinstellingen ter wereld zijn (financiële) handen van Israël aftrekt zal een signaal zijn voor anderen om ook hun investeringen in Israël ongedaan te maken. Laten we hopen dat de fatsoenlijke Israëliërs (ze zijn er nog!) het signaal begrijpen en zich snel ontdoen van de haviken in hun regering. Daarmee komt een deel van de problemen op deze planeet een stuk dichter bij een oplossing.

http://zonnewind.be/midden-oosten/israel/harvard-verkoopt-alle-israelische-aandelen.shtml

322
Sociaal-maatschappelijke-controle is er niet in Marokko. En dat zal er de komende tijd niet zijn ook! Dit soort problemen zullen alleen bij de eerste generatie voorkomen, omdat onze moeders vaak onalfabeet zijn.... (65+)

Marokko is een dierentuin. Corrupt!

323
Jullie moesten 45 minuten zien bij Marokko1 afgelopen maandag. Dan zie je het ware gezicht van de vrouwen emnacipatie van de huidige Marokko anno 2010. Meisjes van 11 jaar die zwanger raken en die onmiddelijk gedumpt worden en dat allemaal met toestemming van haar ouders. In de Atlas was dat.

324
Plaatsen / Re: "Iqar3iyen", naam en verspreiding?
« on: 22/08/2010 om 17:09:09 »
Besten :)

Ik hoop dat jullie nog meer informatie vinden, ik zal nog even zoeken en ertoe bijdragen.
Vele onderwerpen zijn in het verleden al besproken hier op het forum. Zo ook dit onderwerp.

Zie hier een topic van 5 jaar geleden: http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=6490.0

Zeer informatief!

326
De Saoedische ambassade in Marokko weigert visums te strekken aan jonge Marokkaanse meiden voor de Umrah (Kleine Bedevaart).


De reden die de ambassade geeft is dat de meisjes te jong zijn voor Umrah.


 De tweede reden die tot grote woede leidde in de Marokkaanse gemeenschap is dat volgens de Saoedische ambassade "er meisjes zijn die Umrah als dekmantel gebruiken om visum te krijgen terwijl ze naar Saoedie Arabie komen voor iets anders" (verwijzend naar sommige Marokkaanse vrouwen die naar het Midden-Oosten gaan om in de prostitutie te werken).أثار رفض المصالح القنصلية السعودية بالمغرب منح تأشيرة العمرة لقريبات المعتمرين استياء كبيرا في الشارع المغربي، بسبب ما اعتبر أنه محاكمة لنوايا المعتمرات واتهامهن بطريقة غير مباشرة باتخاذ العمرة مطية لأهداف أخرى.

وقد حرم هذا القرار مئات من الراغبات في العمرة من التوجه إلى الديار المقدسة، رغم أنهن مرافقات بآبائهن أو أقاربهن، كما أن بعضهن تعودن التوجه إلى العمرة كل شهر رمضان.

وبررت الجهات القنصلية بسفارة المملكة العربية السعودية قرارها بـ"صغر سن" الفتيات المتقدمات للحصول على التأشيرة، و"احتمال وجود نوايا أخرى غير العمرة"، وهو الأمر الذي أثار حفيظة كثيرين رأوا في القرار اتهاما لشرف هؤلاء الفتيات.

واعتبر فريق حزب العدالة والتنمية الإسلامي بالبرلمان أن ما قامت به المصالح القنصلية السعودية يمثل "إهانة" للفتيات المغربيات الشريفات"، و"حطا من كرامة المرأة المغربيةVertaald door www.aitwayagher.nl

Bron: http://aljazeera.net/NR/exeres/AF927B7D-1853-44E7-9077-A31F3C1A9715.htm?GoogleStatID=30


http://nieuws.aitwayagher.nl/saoedie-arabie-verbiedt-umrah-voor-marokkaanse-meiden

327
Mannen / Re: Gemengde huwelijken?
« on: 22/08/2010 om 14:39:47 »
haha watskeburt is dat Nederlands?

De term Wat-ske-burt is in het leven geroepen door De Jeugd van Tegenwoordig.

http://www.youtube.com/watch?v=rjER3EX948w

328
Mannen / Re: Gemengde huwelijken?
« on: 21/08/2010 om 02:13:46 »
Vertel, watskeburt?

Je hebt echt isseu's ouwe.

329
'Bilderberg leidt mensheid in nucleaire holocaust'


HAVANA - De Bilderbergconferentie is een wereldwijde samenzwering met het doel de mensheid in een ''nucleaire holocaust'' te leiden. Dit schrijft de Cubaanse revolutionaire leider Fidel Castro in een nieuw commentaar.

De eerste Bilderbergconferentie werd in 1954 mede georganiseerd door prins Bernhard. Later namen ook koningin Beatrix en premier Balkenende deel aan bijeenkomsten van wereldleiders.

Volgens Castro is ''Hitler, het beest, gecreëerd door hen die vandaag deelnemen aan de bijeenkomsten van de Club Bilderberg''.

De samenzwering heeft de muziekzender MTV in het leven geroepen als ''perfecte machine voor hersenspoeling'' om de jeugd te verleiden tot hedonisme en ongeremde consumptie.

Volgens Castro heeft de Bilderbergconferentie eerder al de Beatles en New Age gebruikt om de massa's af te leiden van politieke thema's.

http://www.nu.nl/algemeen/2315261/bilderberg-leidt-mensheid-in-nucleaire-holocaust.html

330
Taal / Re: adjectivor prefixes "bu (m.) / mu (f.)"
« on: 19/08/2010 om 16:14:41 »
Logisch wordt pas wanneer je kan aantonen dan een ander ongelijk heeft. Zolang niemand met overtuigend bewijs kan aantonen dat de manier hoe ik Thighyar vertaal verkeerd is, blijf ik trouw aan de uitspraak en betekenis van het woord zoals die bij ons in Ait Said wordt uitgesproken, ongeacht wat iemand van buiten Ait Said daarvan denkt.

Is goed inco.

Dit bewijst maar weer is wat voor kortzichtigheid je heb op het Tamazight je wilt een paar termen door drukken omdat je die termen hoort in jou dorp.

K zelf heb be3da nooit van gehoord. En "Bu" word bij ons nooit voor het woord Aghyour gebruikt.