Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

256
Mannen / Re: Veel kinderen, wapen tegen arabisering
« on: 15/03/2011 om 21:47:21 »
Wat vinden jullie mensen?

Stel een man krijgt 10 kinderen die allen in het Berbers zijn opgevoed wat denken jullie is dit geen sterke wapen tegen de Arabieren?


Een man?


Ik vind dit geen zuivere intentie om kinderen te krijgen (beginnen).

Men moet er van bewust zijn en leven. Het belangrijkste is dat we op de eerste plaats mens zijn. Extreem zijn is nergens goed voor. In elke opzicht niet.

Ik denk dat de Arabieren niet onze grootste vijanden zijn. (die hebben overigens andere dingen aan hun hoofd)

257
Politiek / Re: demonstratie
« on: 01/03/2011 om 13:36:58 »
@ SeƱor Canardo, ik ben heel benieuwd naar jou mening hier over.

258
Politiek / Re: demonstratie
« on: 01/03/2011 om 13:34:55 »
Ik vraag me serieus af, of het wel verstandig is dat we die protesten steunen. En wie er nou eigenlijk echt achter de zogenaamde revolutie zitten in het midden-oosten en noord-afrika.

Ik denk dat de peak olie en de duivelse multinationals (rockeffelers, rotschilds, illuminati) hier achter zitten. Die conclusie werd door deze 50min durende filmpje bevestigd.

Ik zou zeggen neem die 50 min de tijd. En kijk en vorm je eigen mening hier over. Helaas word er op de dagelijkse nieuws niet over de steeds schaardere olie voorraad gepraat.

http://video.google.nl/videoplay?docid=5357867570699456785#

259
Washington, Morocco Marokko News Board-- Several Moroccan Websites are reporting an imminent Cabinet shuffle in Nieuws Board - Verscheidene Marokkaanse Websites zijn het melden van een op handen zijnde kabinet shuffle in Morocco Marokko . . According to a reliable online newspaper, King Mohammed VI will announce the selection of Mustapha Tarab as a new Prime Minister to replace Mr. Abbas EL-Fassi. Volgens een betrouwbare online krant, zal Koning Mohammed VI aan te kondigen de selectie van Mustapha Tarab als een nieuwe minister-president aan de heer Abbas El Fassi-vervangen. The same source indicated that the Moroccan Monarch will replace several key ministers with some new faces while some former cabinet members will be brought back. Dezelfde bron gaf aan dat de Marokkaanse Monarch zal een aantal belangrijke ministers met een aantal nieuwe gezichten te vervangen, terwijl een aantal voormalige leden van het kabinet zal worden teruggebracht.

A new non-partisan government will be the right decision in light of the preparations for the 2012 elections. Een nieuwe, niet-partijgebonden regering zal de juiste beslissing in het licht van de voorbereidingen voor de verkiezingen van 2012 te worden. Mr. Tarrab, who is currently the CEO of the very important Moroccan Office of Phosphate (OCP), is a well respected economist who worked at the World Bank. De heer Tarrab, die momenteel de CEO van de zeer belangrijke Marokkaanse Bureau van fosfaat (OCP), is een gerespecteerde econoom die werkte bij de Wereldbank. Mr. Tarrab is known for his intelligence, integrity, humility and discipline. De heer Tarrab staat bekend om zijn intelligentie, integriteit, nederigheid en discipline.

http://www.moroccoboard.com/viewpoint/68-hassan-massiki/5113-moroccan-media-reports-imminent-cabinet-shuffle-

260
Filosofie / Re: Wat is zionisme eigenlijk?
« on: 11/01/2011 om 16:06:44 »
Het zionisme gaat in de basis om overleven. Het is dan ook geen wonder dat deze beweging pas na de opkomst van Nazi-Duitsland echt in grote getalen Joodse aanhangers begon te trekken.


Yeah right!

Overleving op wat? Van de Farao ofzo?

261
In de media / Re: Grote mond en nu krijgt ie peper in zen kont!
« on: 11/01/2011 om 15:55:33 »
Ja de moederbedrijf van geenstijl is telegraaf voor zover ik weet. Die gozer is gewoon uitgelokt die opnames was ook gemaakt tijdens een protest tegen de joden of iets dergelijks


Ff voor de opfrissing.

Een camerateam van GeenStijl.TV filmde op 10 januari 2010 een nogal gare Palestina Komitee flashmob in Hoog Catharijne, Utrecht. De uitlatingen van een zeker bontkraagje in dat filmpje verschenen diezelfde avond gepinpoint op GeenStijl met als kop: Wat te doen met Deze Gast.


http://www.google.nl/search?hl=nl&q=telegraaf+media+group&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw

262
In de media / Re: Grote mond en nu krijgt ie peper in zen kont!
« on: 11/01/2011 om 15:53:09 »
Ik hoop dat hij een dikke boete van duizenden euro opgelegd krijgt en daarboven een taakstraf in de vorm van toilettenschoonmaker  in een synagoge.


Het scheelt niet veel.

'Jodenhater' moet in Anne Frank Huis werken

De 18-jarige Omar E. uit Utrecht moet omdat hij Joden discrimineerde op de website GeenStijl zestien uur in het Anne Frank Huis gaan werken.

http://www.at5.nl/artikelen/55535/jodenhater-moet-in-anne-frank-huis-werken

263
Taal / Re: Raadsel uit de Rif...
« on: 06/01/2011 om 20:32:08 »
zith innegh,mecce agrum inu...


Wuhahahahahahahaaa

Deze heb ik hard om moeten lachen.

Is dit diezelfde man die na een vrijdagsgebed zei: dat mensen na de maan zijn gegaan, en dat terwijl de moskeegangers nog aan het discussiƫren zijn over hoe ze hun achterste moeten wassen?


(Dit heb ik ook gelezen hier op het forum. Weet alleen niet meer welke topic.)

264
Mededelingen / Re: Gelukkig en voorspoedig Nieuwjaar allemaal!!
« on: 06/01/2011 om 20:09:34 »
Ja, wat nou,Itchy?

Identiteitsloos?
Turrik,spreek voor jezelf,wil je...

D'r is wel een Amazigh,Islamitische,Hindoestaanse en tig andere jaartellingen,maar de Christelijke jaartelling is de dominantste gebleken...

Het is gewoon een soort van Microsoft IE,de Dollar of Engelse taal,de gebruiker ervan hoeft zich niet gebonden te voelen aan het gebruikte produkt,valuta of taal...


Kzie jou de amazigh.nl leden geen gelukkig amazigh nieuwjaar wensen. Ma bij de Christelijke jaartelling ben je er als de kippen er bij....

Echt zo een geval van, hoe de wind in de bomen waait, .....

Jou logica is hetzelfde als: In Marokko spreekt 2/ 3e van de bevolking darija dus laten ik ook maar darija gaan praten. Ja! Want dat is het dominantste?

266
Filosofie / Re: Wat is zionisme eigenlijk?
« on: 03/01/2011 om 22:41:19 »
... en voel je je beledigd als iemand je zionist noemt?

In feite is het een berg.

Maar, vanwaar die vraag? "beledigd"

267
Feedback / Re: Waar is het beheer???
« on: 01/01/2011 om 19:31:53 »
Dit is nu opgelost.

Heel goed!

268
Mededelingen / Re: Gelukkig en voorspoedig Nieuwjaar allemaal!!
« on: 01/01/2011 om 19:29:42 »
Happy new year!


A identiteitloze volk.... Wij zijn Imazighen en dit is het Christelijke nieuwe jaar. Wat volgen wij nou eigenlijk? De Amazigh jaartelling, Islamitische jaartelling of toch de Westerse/Christelijke ?????????


Zo zie je maar dat zelfs oud en nieuw een religieus iets is.

Ewa wat

269
Politiek / Re: Wat is er aan de hand in Boukidarren?
« on: 20/12/2010 om 16:43:35 »
Wat een wending heeft deze topic gekregen zeg! We laten ons weer van onze best kant zien.... Tazzzzzzzz!!!!

270
Muziek / Re: wie kan mij helpen met dit liedje
« on: 10/12/2010 om 19:10:52 »
Succes!

(Y)