Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

181
PJD en Adl Wal al Ihssane samen tegen Israël


De deelname van een Israëlische diplomaat aan de achtste zitting van de Parlementaire Vergadering van de Mediterrane Unie, op zaterdag en zondag op het Parlement in Rabat, zorgde bij de PJD voor onrust.


De Israëlische diplomaat nam namelijk deel aan de vergadering als lid van de Knesset, volgens kaderleden van de PJD, wiens partij geen betrekkingen wil met Israel.

Verschillende leden van de regerende partij hebben de bijeenkomst dan ook geboycot. Volgens hen is een normalisering van de betrekkingen met de joodse staat volledig

Israël is een volwaardige lid van de Parlementaire Vergadering van de Unie voor het Middellandse-Zeegebied, dit weekend georganiseerd onder het thema "Mediterrane Unie en de grote uitdagingen van het Middellandse Zeegebied".

Buiten het Parlement zijn zondag duizenden leden van de beweging Al Adl Wal Ihssane samengekomen. De Israëlische vlag werd in brand gestoken door leden van de Jamaa die het "officieel beleid voor het normaliseren van de betrekkingen met Israël, terwijl de Joodse staat de dodelijke aanvallen blijft voortzetten tegen het Palestijnse volk" aan de kaak hebben gesteld.


http://www.bladna.nl/pjd-israel,03213.html


182
Hmmm lekker nog een kusje derbij...


Bij de foto: Koning Fahd van Saoedie-Arabië op bezoek bij het Brits koningshuis, met een vrijmetselaars-kruis om de nek.


Ik blijf het zeggen!: Alleen hierom vind ik hem al een baas. Fucking vieze huichelaars die saud. Niemand heeft ze dit ooit verteld. Vernietigers van khalifaat, en hoogste verraad hebben hun gepleegd en plegen nog steeds de hoogste verraad.http://www.nujij.nl/politiek/gaddafi-vs-koning-abdullah.13025032.lynkx#axzz1cAWf63tS

Kadaffi vs de koning van Saudi Arabie.
de Arabische Liga haat Kadaffi omdat hij veel geheimen verteld over Arabische leiders

Lees meer: http://www.nujij.nl/politiek/gaddafi-vs-koning-abdullah.13025032.lynkx#ixzz1cAXUdc94

183
.

184
Helpen Saoedi's Israël bij aanval op Iran? |

Britse krant meldt dat Saudi-Arabië een oogje dichtknijpt voor Israëlische gevechtsvliegtuigen die zijn luchtruim gebruiken; Saoedi's ontkennen dit met nadruk.
De Londense Times meldde dit weekeinde, dat Saoedi-Arabië er mee heeft ingestemd een luchtcorridor te openen voor Israëlische gevechtsvliegtuigen, voor gebruik in een toekomstige aanval op nucleaire installaties in Iran.

"De Saoedi's hebben hun toestemming gegeven aan de Israëli's om over te vliegen en ze zullen ook de andere kant op te kijken", zo vertelde een Amerikaanse defensiebron in de Golf aan de krant. "Ze hebben al tests gedaan om ervoor te zorgen dat hun eigen jets niet gecodeerd zijn en niemand wordt neergeschoten. Dit alles is gebeurd met de instemming van het [Amerikaanse] Ministerie van Buitenlandse Zaken".

De Times citeerde ook een anonieme ambtenaar van de Saoedische regering, die bevestigde dat zijn volk een oogje zou dichtknijpen voor Israëlische straaljagers die gebruik maken van het luchtruim om Iran te treffen.

Het is geen geheim in Israël, dat als internationale diplomatieke inspanningen om het nucleaire programma van Iran te stoppen, blijven falen, de Joodse staat geen andere keuze heeft dan militair in te grijpen om te voorkomen dat een dergelijke serieuze existentiële bedreiging ontstaat.

De grootste hindernis voor een dergelijke aanval is echter het uitzoeken hoe je Israëlische gevechtsvliegtuigen naar Iran krijgt. De meest voor de hand liggende route was natuurlijk door het Irakese luchtruim, dat door Amerikanen wordt gecontroleerd. Toen George W. Bush president was, was dat een reële mogelijkheid, maar met Barack Obama in het Witte Huis, die vastbesloten is om bevriend te raken met de Islam, is het uiterst onwaarschijnlijk dat Washington Israël zou helpen bij een aanval op een Islamitische natie.
Vliegen boven Turkije is ook onmogelijk, gelet op de groeiende vijandigheid van Ankara in de richting van Israël.

Gelukkig zijn de Saoedi's bijna net zo bang voor een nucleair bewapend Iran als Israël. Met dit ultieme wapen in hun handen zouden de ayatollahs genoeg politieke en militaire invloed bezitten, om de hegemonie in de regio uit te oefenen en mogelijk de economische invloed van Saudi-Arabië te verlammen.

De Saoedische ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk, Prins Mohammed bin Nawaf heeft in een verklaring het verslag in de Times stellig ontkend, hoewel hij volgens sommigen met zijn woorden gezichtsverlies wilde voorkomen.

http://israeltoday.nl/headlines/10-engels/964

185
’Israël en VS bereiden oorlog met Iran voor’

Volgens Iraanse nieuwsbronnen staan er Israëlische gevechtsvliegtuigen in Saoedi-Arabië, Amerikaanse grondtroepen in Azerbeidzjan, en is vorige week de Amerikaanse vloot verplaatst via het Suezkanaal.
Uit een groot aantal nieuwsberichten bleek de afgelopen week dat Israël en de VS zich gered maken voor een op handen zijnde militaire aanval op nucleaire installaties in Iran.

Woensdag meldde Iran’s semi-officiële persbureau Fars dat ongeveer een week geleden een squadron Israëlische militaire vliegtuigen waren geland op een militair vliegveld in Saoudi-Arabië, of all places. Eerder deze maand was gemeld dat Saoudi-Arabië Israël had toegestaan om door zijn luchtruim te vliegen om Iran aan te vallen.

De Israëlische vliegtuigen waren naar verluidt geland op de luchthaven van Tabuk, in het noordwesten van Saudi-Arabië, die volgens het bericht zal fungeren als centrale uitvalsbasis voor de Israëlische luchtaanvallen tegen Iran.

Fars citeerde een Saoedische burger, die zei dat de Israëlische aanwezigheid en de samenwerking tussen de over de plaats regerende Saoedische prins en de Joodse staat het gesprek van de stad was.

Saoudi-Arabië heeft geen formele betrekkingen met Israël, en noemt de Joodse staat in het openbaar een vijand. Maar Riyad is net zo bang voor een Iraanse atoombom als Israël, en wil blijkbaar zijn toevlucht nemen tot elk middel om te voorkomen dat zijn regionale economische invloed wordt verstoord

Tegelijkertijd meldt de Iraanse Press TV dat een zeer groot contingent van Amerikaanse grondtroepen zich heeft verzameld in het buurland Azerbeidzjan. De onafhankelijke Azerbeidzjaanse nieuwssite Trend bevestigt het bericht.

Deze berichten kwamen slechts enkele dagen nadat het Pentagon bevestigde dat een ongewoon grote vloot van Amerikaanse oorlogsschepen inderdaad door het Egyptische Suezkanaal was gevaren, onderweg naar de Perzische Golf. Ten minste één Israëlisch oorlogsschip zou zich naar verluidt bij de Amerikaanse troepenmacht hebben gevoegd.

http://israeltoday.nl/headlines/10-engels/987-report-israel-us-preparing-for-war-with-iran


186
.

187
Even een opfrissertje!

Dit komt steeds dichterbij.

188
In de media / Re: Imazighen Libya gaan in de aanval
« on: 14/11/2011 om 16:16:19 »
Ik voel me aangesproken door jou feedback.


Ow ja, voor de leden die grote lappen Engelse (en Franse) teksten hier droppen:
Neem aub even wat moeite om de tekst in het Nederlands kort samen te vatten, zodat ook degenen die geen engels gemachtigd zijn, het kunnen lezen. Een samenvatting van de tekst met de link eronder, zou het meest ideaal zijn.

Azul

Echter moeten mensen weten dat er een oplossing hiervoor is.

Google Translate: http://translate.google.com/?hl=nl&tab=iT#en|nl|189
In de media / Re: Imazighen Libya gaan in de aanval
« on: 14/11/2011 om 16:14:18 »
Gelukkig dat er inmiddels veel moslims wakker zijn geworden.

AlhomdillAllah.


190
In de media / Re: Imazighen Libya gaan in de aanval
« on: 12/11/2011 om 22:17:09 »
Er zit weinig verschil tussen een seculiere dictatuur of een religieuze dictatuur.

Oh, onderbouw het is,

waar basseer je het op?

191
In de media / Re: Imazighen Libya gaan in de aanval
« on: 12/11/2011 om 22:14:44 »
Kunnen baardapen uit Libie hun vlag in volle glorie laten wapperen

  • ja

[  ] nee

Kunnen berggeiten uit Ait Bouayach hun vlag in volle glorie laten wapperen?

[  ] ja
  • nee


Kunnen berggeiten uit Nador hun vlag in volle glorie laten wapperen?

  • ja

[  ] nee

Kifesh roxa?

Wat zijn je 8erliggende hierbij?

192
In de media / Re: Imazighen Libya gaan in de aanval
« on: 11/11/2011 om 11:08:53 »
Je haalt twee verschillen begrippen door elkaar.
Secularisatie http://www.encyclo.nl/begrip/Secularisatie waar je voor pleit heeft niets met democratie te maken. De meeste dictatoriale leider van  islamitische landen pleiten voor secularisatie zoals Ben Ali, Mobarak, Asad, Kaddafi, Saleh, Saddam....enz.

Secularisatie heeft helemaal niks te maken met Islam. Sterker nog het is het tegenovergestelde waar de Islam en sharia voor pleit. Anno nu proberen ze het slim te spelen en willen ze eten van 2 walletjes.

Een seculiere staat met een op sharia gebasseerde grondwet. Dit is dit grootste truc die ze hebben uitgehaald. Er word al deccania lang zand in onze ogen gegooid. Om het volk maar de mond te snoeren.

193
In de media / Re: Imazighen Libya gaan in de aanval
« on: 11/11/2011 om 11:01:59 »
Ja, dankjewel. En wat vind je er van ? Of hoor ik zo iets niet te vragen aan "Iwdan icin ur nsan " ?

Hiwa michoran?

Ik vind het een trieste zaak. De geschiedenis herhaalt zich.

http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=16699.msg273736#msg273736

194
De gevreesde religieuze politie van Saoedi-Arabië heeft een Egyptenaar gearresteerd die beweerde een exorcist te zijn. De oplichter dreef de duivel uit bij tientallen goedgelovige vrouwen. Hij deed dat via de vagina van zijn slachtoffers. Dat meldt de krant Sabq.

De man was gehuld in een religieus gewaad en droeg een tulband. Hij lokte zijn slachtoffers naar zijn huis in Jeddah door te beweren dat hij hen kon afhelpen van hun fysieke en psychologische problemen door hen te verlossen van boze geesten. De kerel voegde de daad bij het woord door de geslachtsorganen van de vrouwen te betasten en hen te penetreren.

'De meeste vrouwen lieten zich dit welgevallen', sprak de man in de rechtbank. 'Wie zich verzette, suste ik door te zeggen dat de boze geesten hun lichaam via de vagina zou verlaten. Het is allemaal de fout van de duivel', verontschuldigde de 'exorcist' zich voor de rechter. Hij bekende ook dat hij met tientallen vrouwen seks had gehad terwijl hij koranverzen citeerde.

http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3023898/2011/11/09/Exorcist-drijft-duivel-uit-via-vagina-van-slachtoffers.dhtml

195
In de media / Re: Imazighen Libya gaan in de aanval
« on: 10/11/2011 om 12:23:17 »
Het is de 2e keer dat je die bewering doet zonder het te onderbouwen. Is dat niet eens nodig ?

Hiwa a Vou-tghmas: Nu hoor je het van het volk/strijders zelf. Is het zo genoeg onderbouwd?

Ps: Shek taccid re3qar inak.