Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

151
Handige tips / Re: Eerste islamitische sexartikelen winkel.
« on: 26/02/2012 om 12:30:55 »
Azul

Wij hebben gekozen voor een respectvolle benadering met respect tot de moslims en de niet-moslims en richten ons er binnen de moslimgemeenschap

Yeah right!

Respect hoort bij schaamte. En je grenzen kennen. Sexartikelen is een open deur na lfessad. Het is trouwens allemaal om de handel en het geld die er in die industrie omgaat.

152
Handige tips / Re: Eerste islamitische sexartikelen winkel.
« on: 26/02/2012 om 12:26:09 »
Eerste sexshop van Marokko opent in Casablanca


De eerste legale seksshop in Marokko heeft haar deuren geopend in de Jamila wijk van Casablanca. Marokkanen kunnen er in alle legaliteit producten en accessoires kopen om hun seksleven op te fleuren.

De boetiek, dat als credo "er is geen schaamte in godsdienst" heeft, is de eerste in zijn soort dat officieel wordt toegestaan ​​in een land waar men nog censureert om een ​​"te sexy" outfit.

Verbazingwekkend is dat de boetiek heeft besloten te openen na het aan de macht komen van de islamitische partij PJD. Het risico op sancties is dus nog sterker als de eigenaars van de seksshop hun business te ver duwen.

In Marokko zijn er al jarenlang illegale seksshops te vinden in Casablanca, Rabat of Marrakech. Marokkanen kunnen er, vaak onbetaalbare, erotische voorwerpen kopen.


http://www.bladna.nl/seksshop-marokko,02958.html

154
Babbelhoek / Re: Hassan de 2e
« on: 24/02/2012 om 13:03:47 »
Jacob Cohen, Azoulay samenwerking met de Mossad .
الأربعاء, 22 شباط/فبراير 2012 00:39 Woensdag de 22 februari 2012 00:39 عبد الله بن عالي* Abdullah bin Hoog * .Klampte zich vast aan de Franse schrijver - Marokkaanse Jacob Cohen, met behulp van het bijvoeglijk naamwoord "samen te werken met de Mossad", die werd op Andre Azoulay, adviseur van koning Mohammed VI, gelanceerd in een artikel gepubliceerd op zijn persoonlijke blog op 31 januari. وفي مقابلة مع الجزيرة نت ، أوضح المثقف اليهودي، الذي ولد عام 1944 بمدينة مكناس المغربية، أن أزولاي، الذي رأى النور سنة 1941 وسط عائلة يهودية بمدينة الصويرة جنوبي المملكة، يعد واحدا من أعضاء شبكة السايانيم" (المخبرين بالعبرية) اليهودية التي توظفها إسرائيل في مختلف أنحاء العالم. In een interview met Al Jazeera Net , verklaarde de gekweekte Jood, die in 1944 geboren in Meknes, Marokko, die Azoulay, die het licht in 1941 zag te midden van een joodse familie in Essaouira ten zuiden van het Koninkrijk, is een van de leden van het netwerk Alsaianim "(informanten in het Hebreeuws) Joodse dienst van Israël in de over de hele wereld.

ووصف كوهين مستشار العاهل المغربي بأنه "عراب" ما أسماها سياسة الحوار بين المغرب وإسرائيل التي لم تفض "إلا إلى إضفاء الشرعية على استحواذ الصهاينة على كل فلسطين"، على حد تعبيره. Cohen beschreef de Marokkaanse monarch adviseur als een 'godfather' van wat hij noemde het beleid van de dialoog tussen Marokko en Israël, die niet heeft geleid tot "alleen voor de overname van heel Palestina aan de zionisten te legitimeren ', zoals hij het uitdrukte.

وكانت هيئات ثقافية أهلية بالمغرب ألغت لقاءات كان كوهين سيتحدث فيها عن موضوع التعايش بين اليهود والمسلمين في المملكة ويناقش بعض الأفكار والمعلومات الواردة في نصوصه الأدبية وبالأخص في روايته السياسية "ربيع السايانيم" التي نشرت بفرنسا في أبريل 2010. De subsidiabiliteit van culturele instanties in Marokko werd afgelast bijeenkomsten waar Cohen zal op het onderwerp van co-existentie tussen Joden en moslims te spreken in het Koninkrijk en bespreekt een aantal van de ideeën en informatie in de literaire teksten, vooral in de politieke roman "Lente Alsaianim", die werd in Frankrijk gepubliceerd in april 2010.

ويرى المؤلف أن أصحاب تلك المؤسسات تراجعوا عن دعوته في آخر لحظة، لأنهم اطلعوا على آرائه المخالفة للخطاب الرسمي المغربي القائل بأن اليهود لم يتعرضوا لأي معاملة سيئة على مر تاريخ البلاد. De auteur is van mening dat de eigenaren van deze instellingen gesteund uit de buurt van zijn oproep op het laatste moment, omdat ze werden geïnformeerd over zijn opvattingen in strijd zijn met de officiële brief dat de Marokkaanse joden niet werden blootgesteld aan een nadelige behandeling over de geschiedenis van het land.

كما اكتشفوا مواقفه النقدية إزاء ما أسماها "سياسة الحوار (بين الرباط وتل أبيب) التي يقوم عليها، خير قيام، أحد يهود البلاط، السايان أندريه أزولاي". Zij vonden ook zijn geld op wat hij noemde "een beleid van dialoog (tussen Rabat en Tel Aviv), waarop het gebaseerd is, de best mogelijke manier, een joodse rechter, Andre Azoulay Alsayn."

ويعرف الكاتب السايانيم (مفردها السايان) بأنهم "يهود من الشتات يقبلون "بدافع الوطنية" التعاون -ظرفيا- مع الموساد أو غيره من المؤسسات الصهيونية عن طريق تقديم العون الضروري في مجال تخصصهم". De schrijver weet Alsaianim (Alsayn meervoud) als uit de nationale "Joden van de diaspora het te accepteren" "samenwerking - indirect -. Met de Mossad of andere zionistische instellingen, door het verstrekken van de noodzakelijke hulp in hun vakgebied"

ويشير إلى أن الموساد أنشأ هذه الشبكة في خمسينيات القرن الماضي واستخدمها في عمليات استخبارية ودعائية عديدة. Hij wijst erop dat de Mossad heeft dit netwerk opgericht in de jaren vijftig van de vorige eeuw en gebruikt in de activiteiten van inlichtingen-en propaganda zijn talrijk.

وأكد الكاتب، الذي اعتنق الفكر الصهيوني في شبابه قبل أن يدير له ظهره وينضم لمنظمة يهودية فرنسية تناصر القضية الفلسطينية، للجزيرة نت أن الهدف من إصداره لكتاب "ربيع السايانيم" هو كشف حقيقة هذه "الشبكة الأخطبوطية المجهولة من المخبرين اليهود المتطوعين الذين يوجدون في بلدان مختلفة من العالم وينشطون في كل القطاعات". De auteur, die zich bekeerde tot zionistische dacht in zijn jeugd, voordat hij loopt het terug en toetreden tot de Franse joodse pro-Palestijnse kwestie, het eiland bleek dat het doel van uitgifte van het boek "Lente Alsaianim" is de waarheid over deze "netwerk tentakels anonieme informanten joodse vrijwilligers die zich in verschillende landen van de wereld en zijn actief in alle sectoren. "

وأوضح أن الموساد يلجأ، بالأساس، لخدمات السايانيم الذين يعملون في ميادين حساسة كالسياسة والإعلام ومراكز الأبحاث والفنادق الكبيرة ووكالات الأسفار. Hij legde uit dat de Mossad kan in de eerste plaats, om Alsaianim diensten die werkzaam zijn in kwetsbare gebieden Calceash, media, onderzoeksinstellingen en grote hotels en reisbureaus.

ويقدر كوهين عدد السايانيم في فرنسا وحدها بـ3000 مخبر، مشيرا إلى أن أحدهم كان يعمل في مركز الدراسات النووية بمدينة ساكلاي الفرنسية. Er wordt geschat dat het aantal Cohen Alsaianim in Frankrijk alleen al tot 3000 de informant, erop te wijzen dat een van hen was werkzaam bij het Centrum voor Nucleair Onderzoek in het Frans Saklaa.

ويلفت إلى أن الأخير زود الموساد، في نهاية سبعينيات القرن الماضي، بالنسخ الأصلية لملفات علماء عراقيين كانوا يتدربون في هذا المركز. Hij wijst er ook op dat deze laatste de Mossad verstrekt, aan het eind van de jaren zeventig van de vorige eeuw, het kopiëren van de originele bestanden, werden Iraakse wetenschappers opgeleid in dit centrum.

وتمكنت المخابرات الإسرائيلية آنذاك من استدراج أحد أولئك الخبراء والتعرف عن طريقه على هوية المشرف على البرنامج النووي العراقي الدكتور المصري يحيى المشد الذي اغتاله الموساد داخل غرفته بأحد فنادق باريس في 13 يونيو 1981. Israëlische inlichtingendienst en was in staat om een ​​op het moment van deze deskundigen te lokken en zijn zin te krijgen over de identiteit van de toezichthouder van de Iraakse nucleaire programma, Dr Yahia al-Masri, die door de Mossad vermoord in zijn kamer in een hotel in Parijs op 13 juni 1981.

وأضاف الكاتب أن دائرة "حرب الدعاية" في جهاز الموساد تعتمد على السايانيم الموجودين في قطاعات الإعلام والسينما في الدول الغربية لتلميع صورة إسرائيل وتشويه سمعة أعدائها وخصومها. Hij voegde eraan toe dat de afdeling een "oorlog propaganda" in de Mossad is gebaseerd op Alsaianim aanwezig in de media en film sectoren in westerse landen om Israël's imago op te poetsen en in diskrediet zijn vijanden en tegenstanders begonnen.

http://translate.google.nl/translate?sl=ar&tl=nl&js=n&prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Flakome.com%2F%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D8%B3%D8%A9%2F78-%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D8%B3%D8%A9%2F12491-2012-02-22.html&act=url

155
Babbelhoek / Re: Hassan de 2e
« on: 24/02/2012 om 13:00:21 »
http://lebreviairedespatriotes.over-blog.com/article-jacob-cohen-israel-se-croit-intouchable-mais-le-vent-est-en-train-de-tourner-78716635.html

Jacob Cohen is een franco-marocain schrijver geboren in 1944 in de Marokko. Anti-Zionist activist, lid van de Franse Joodse vereniging voor vrede, publiceerde hij heeft dit jaar een roman getiteld "de lente van de sayanim" Éditions L'Harmattan.

- De blog van Jacob Cohen

 

 

 

 

Kunt u, voor onze lezers in de context, samenvatten ons in een paar woorden wat een sayan? 


A - informant in Hebreeuws - sayan is een Jood die woont buiten Israël en aanvaardt dat, door "patriottisme", samen met de Mossad, helpen spionnen, of deel te nemen aan de oorlog van desinformatie.
156
Babbelhoek / Re: Hassan de 2e
« on: 24/02/2012 om 12:59:00 »
.

157
Babbelhoek / Re: Hassan de 2e
« on: 24/02/2012 om 12:58:19 »
Blog van De Marokkaans-Joodse schrijver: http://jacobdemeknes.blogspot.com/

158
Babbelhoek / Re: Hassan de 2e
« on: 24/02/2012 om 12:57:40 »
Een Marokkaanse schrijver behandelt adviseur Koninklijke Azoulay "medewerker van de Mossad".


Casablanca - Marokkaanse schrijver Jacob Cohen in een adviesstuk bespreekt gepubliceerd op zijn blog (en gereproduceerd door  Casablanca.- L’écrivain marocain Jacob Cohen traite dans un article d’opinion publié sur son blog (et reproduit par Demain), le conseiller royal et homme d’affaires André Azoulay de « sayan ». Un « sayan », comme l’explique Cohen dans son dernier livre « Le printemps des Sayanim », est un informateur en hébreu.

De Sayanim " zijn Joden van de diaspora, die door 'patriottisme', ermee akkoord om samen te werken van tijd tot tijd met de Mossad, of andere zionistische instellingen, bijstand op het gebied van hun jurisdictie. . Een " Sayan ", Jacob Cohen dringt erop aan in een interview gepubliceerd door de site Frans de   Post, is " een informant, in Hebreeuws - is een Jood leven buiten van Israël, die aanvaardt, door 'patriottisme', samen met de Mossad, helpen spionnen, of deel te nemen aan de oorlog van desinformatie. . »

Jacob Cohen, die meer in de politieke lijn van de Marokkaanse progressieve Joden van het kaliber vanAbraham Serfaty en Simon Lévy ligt, is een felle tegenstander van het beleid van dialoog met Israël. Het tegenovergestelde van André Azoulay en Robert Assaraf, een andere Marokkaanse wheeler-dealer.

« Dit beleid van "dialoog", goed bediend door een een andere 'Hof Jood', sayan andré Azoulay, had geen resultaat tot nu toe alleen te legitimeren de zionistische wurggreep op alle van Palestina. Als zionistische leiders, zoals de 'worm Gaza' (Editor's Note: Tzippi Livni, uitgenodigd in 2009 naar de Marokko door Brahim Fassi Fihri, de zoon van de voormalige Minister van buitenlandse zaken en nieuwe adviseur Koninklijke Taïb Fassi Fihri), de Marokko, naar Tanger, arriveren als in wingewest, en ontvangen met Palmares, ik vind dit een Arabische en islamitische land onwaardig. "Cohen schreef in zijn column.

Deze rather bold adviezen voor een Jood die in Frankrijk wonen, hebben hem nog aangetrokken van zaden aan de... Marokko.

Inderdaad, de presentatie van een boek van deze auteur, 26 januari worden gehouden- de ruimte Tayeb Saddiki in Casablanca, werd afgelast voor onbepaalde tijd door de directeur van de ontwikkeling van deze site, Baker Saddiki, vanwege "dringend werk".

Volgens de auteur, die vrienden ter plaatse verzonden, is er momenteel echter geen spoor van "dringend werk" in de ruimte Tayeb Saddiki.

De man van het theater Tayeb Saddiki, die eigenaar is van de ruimte van dezelfde naam, is een persoonlijke vriend van André Azoulay.

Volgende keer Jacob Cohen moeten denken te geven een lezing over "de broederlijke betrekkingen tussen Israël en de Marokko." Het zou zeker meer succes makers van deze ruimte.

Badr Dave

http://www.demainonline.com/2012/02/03/un-ecrivain-marocain-traite-le-conseiller-royal-azoulay-de-collaborateur-du-mossad/

159
Marokko komt op voor Amazigh bij Arabische Unie
23-02 13:09 | Reacties: 118De Marokkaanse minister van BuZa Saadeddine El Othmani heeft een opmerkelijk verzoek ingediend bij de AMU.


Tijdens een vergadering van de Arabische Maghreb Unie vroeg El Othmani om het deel 'Arabische' te schrappen. Het woord Arabische is volgens de minister rassenscheiding omdat Noord-Afrika bestaat uit Arabieren en Amazigh. De Unie zou dus verder moeten gaan als de Maghrebijnse Unie, zo meldt Lakome. De andere leden van de Unie liepen echter niet warm voor het voorstel, zo meldt Lakome.  De Tunesische minister Toufik Abdeslam was de eerste die El Othmani van repliek diende: 'De Arabische Maghreb Unie is een geografische en taalkundige aanduiding'.


Marokko kon alleen van Mauritanië steun verwachten. Het Observatorium van de Amazigh is teleurgesteld in het besluit om geen gehoor te geven aan El Othmani. Volgens hen is het voorstel rechtmatig en voldoet het aan de eisen van de democratie. Zeker nu Marokko de Amazigh in de nieuwe grondwet met erkenning heeft opgenomen.

http://nieuws.marokko.nl/?nid=20519

160
رد وزير الخارجية التونسي، رفيق عبد السلام، على الانتقادات التي وجهت له عبر تشن صحف ومؤسسات أمازيغية في المغرب على لاعتراضه على مشروع تقدم به نظيره المغربي، سعد الدين العثماني، خلال المؤتمر الوزاري لإتحاد دول المغرب العربي الذي انعقد بالرباط الأسبوع الماضي، يقضي بأسقاط لفظ "العربي" من تسمية المنظمة.


وكتب الوزير التونسي على صفحته على الفيسبوك، إن اعتراضه على تغيير الاسم الحالي للاتحاد، جاء لأنه يعتبر أن لفظ "عربي" في التسمية "لا يحيل إلى تصنيف عرقي بذاته، بل إلى انتماء حضاري وثقافي عام يتسع لمكونات وعناصر متنوعة، وتحديد جغرافي لدول المنطقة التي تمثل الجناح الغربي للعالم العربي إلى جانب جناحه الشرقي"، على حد ما جاء في صفحة الدبلوماسي التونسي.


http://lakome.com/سياسة/78-سياسة/12497-2012-02-22.html

google vertaling:  http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=ar&u=http://lakome.com/&ei=C3JGT7ewL8PqOcXIxf4N&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&sqi=2&ved=0CDIQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dlakome%26hl%3Dnl%26biw%3D1280%26bih%3D587%26prmd%3Dimvns


161
Geschiedenis / Re: Het Grote Piramide-Mysterie
« on: 31/12/2011 om 11:37:40 »
Goede serie , het is een begrijpelijke goed te volgen stof.!!!!                                    

Ja. Dit is een serie die ik zeer recentelijk gekeken heb. Het is echt de tijd waard mocht je dorstig zijn naar kennis. Er word ook bijna alles in behandeld. Van islam/kaaba tot de oude primitieve volkeren van deze wereld. Die theorie van jou over magnetische velden en lasers komt er ook in voor.

Ik heb de afgelopen 10 jaar veel opgezocht en onderzocht hier over. Na 11 september 2001 knaagde er iets aan mij. Ik heb nog wel een paar andere zeer interessante docu's. Laat me maar weten als je er behoefte aan heb.

162
Geschiedenis / Re: Het Grote Piramide-Mysterie
« on: 30/12/2011 om 13:22:24 »
Stenen en rotsen. Zijn altijd al iets mysterieus iets geweest. Ik denk daar bijvoorbeeld aan Arif-ennegh. Die ook talloze "heilige plaatsen" kent die de oude vreemdelingen ons na gelaten hebben.

Paar voorbeelden zijn:

Sidi marak. Beqoya gebied.

Tawar n re7ba. Terra youssef.

Sidi ch3aib. Temsemane.

Zo kan ik nog wel even doorgaan.


 

Dit is ook iets vreemds. Dit was ook een fragment die uit ancient aliens serie komt. Dit is een steen onder de stoel waar Queen Elizabeth beeëdigd werd. Hier zit ook een hele diepe gedachte achter....
163
Filosofie / Re: Kaaba
« on: 30/12/2011 om 13:14:41 »
Vanuit mijn islamitische overtuiging zeg ik: Allah ou 3alam.

164
Filosofie / Re: Kaaba
« on: 30/12/2011 om 13:10:07 »

En nu de reden hiervan: Weet je wat ons bindt als mensen aan dit leven op deze dimensie en deze aarde. Dat zijn de grenzen van tijd en ruimte. We zijn gebonden aan deze dimensie en deze werkelijkheid door tijd en ruimte. Dus? Als men dit dimensie of realliteit willen verlaten, moeten ze de band met tijd en ruimte verbreken. Dus! Als je de kaaba bezoekt en de ritueel uitvoert, dus linksom cirkelt om de kaaba voor 7 keren wat is deze praktijk dan aan het doen. Het is letterlijk uw ziel helpen verheffen door jezelf te verheffen en te breken met tijd en ruimte.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wetenschap-Gezondheid/article/detail/2924469/2011/09/22/Deeltjes-reizen-sneller-dan-het-licht.dhtml


Die wetenschappelijke feit. Dat die deeltjes sneller reizen dan de licht. Houd dus in dat die deeltjes sneller van A naar B zijn gegaan dan de licht. (licht=tijd/sec) Dus als deeltjes niet tijd verbonden zijn? Dan is onze ziel dat ook niet. M.a.w. we kunnen door de tijd reizen. Of we kunnen ons los koppelen van deze werkelijkheid van deze dimensie. Mits je natuurlijk weet hoe je dat moet doen. En of je wel van bewust bent dat je dat doet.

165
Geschiedenis / Re: Het Grote Piramide-Mysterie
« on: 30/12/2011 om 12:45:13 »
http://www.youtube.com/watch?v=qK6ithziX3o

Ik heb vanaf seizoen 3 gedaan. Ik vind dat de meest interessante.

Dit is ook een hele interessante serie. Dit is een samenvatting over alle plaatsen op de wereld. En geschiedenissen van deze oude vreemdelingen. Het zijn in feite gewoon Djinns. Die de mensen manipuleren, om macht over ons te krijgen, het is een duivels iets. Ze willen bloed en goud. (want waar is de wereldeconomie op gebasseerd?) En we zitten gevangen in een door hun gecreerde systeem, zodoende verspillen wij onze energie aan deze systeem. Vroeger toen de hoogste soevereniteit onze schepper was. En nu is de hoogste soevereniteit de grondwet, dit is de grootste bedrog die de mensen hebben meegemaakt.\ (Nogmaals: Democratie is nog wel de grootste bedrog)


Over die obelisken en pyramides die zijn op een speciale leylijn gebouwd. Die overigens de Iblies hemzelf representen. Ze willen op al die plekken een negatieve energie laten door vloeien. Ze maken de deuren open voor de Dajjaal. Dat houd in dat die leylijnen en vinexpunten de meest krachtigste energiepunten zijn van de aarde. Dit heb ik al eerder proberen uit te leggen in mijn topic over de Kaaba. Echter moet men begrijpen dat wij ook de hele dag door energie opvangen en uitstralen waar wij positief of negatief kunnen worden beïnvloed. Dit hele verhaal gaat eigenlijk over energie. (matrix)


Ik zie dat er steeds meer mensen wakker worden. Want nogmaals. De echte revolutie is de revolutie die in je hoofd gebeurt. De revolutie van bewustwording!

Ps: http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=16683.0