Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

1021
In de media / Marokkaans raadslid krijgt klappen
« on: 09/08/2009 om 23:05:57 »
De 36-jarige Moussa Aynan, PvdA-gemeenteraadslid van Haarlem, is gisternacht mishandeld door een plaatsgenoot.

Aynan, Haarlemmer van Marokkaanse afkomst, voelt zich 'slachtoffer van zinloos geweld'.

Aangifte

Het raadslid werd diverse malen met een vuist in zijn gezicht geslagen, aldus de politie. Het slachtoffer liep onder meer een gescheurde lip op. Aynan heeft intussen aangifte gedaan. De man die hem mishandelde, werd kort na het incident opgepakt. Hij zit momenteel nog vast.

Grap

Het raadslid was die avond gaan stappen in de stad. Aynan: "Ik was na het stappen onderweg naar huis, toen die man me aanviel. Wat eerder waren we elkaar al in een café tegengekomen. In het voorbijgaan raakte hij m'n broek met een brandende sigaret. Ik zei voor de grap: 'wat doe je nou?' Waarop hij vroeg: wat kost me dat? Weer voor de grap antwoordde ik: tien euro. Daarna haalde de man tot mijn verbazing een tientje tevoorschijn. Ik zei nog tegen de cafébaas: Dat geld schenken we aan een goed doel.'"

Aynan is erg geschrokken van het incident. Hij moest door een getuige naar huis worden gebracht, schrijft het Haarlems Dagblad.

http://www.spitsnieuws.nl/archives/provinciaal/2009/08/marokkaans_raadslid_krijgt_kla.html

1022
Babbelhoek / Re: Koning mohamed de 6e
« on: 09/08/2009 om 13:39:33 »

Als het aan mij ligt kwam hij er nooit en scheidde de Rif zich per direct af van de monarchie. Kan er eindelijk met een democratisch systeem gewerkt worden.

waarom komt hij bovendien alleen in de zomer de Rif blokkeren? is dat omdat het dan warm is? Of komt hij hengelen naar euro's die de europese Marokkanen netjes komen afgeven?

Zo is het met de Rif.

Ja ma natuurlijk!

Arif is er helemaal klaar voor om zich te scheiden van het rest van het land. Alles loopt goed daarzo? Heb je wel is gezien hoe de verkiezingen daar gaan in Arif? Mensen worden omgekocht met 5 liter olie of een zak met graan, en jij komt zeggen dat ze klaar zijn voor een democratie.... wuhahahahaha! Wie wil jij voor de gek houden?

Hengelen nar de euro's? De Marokkanen/Riffijnen waren altijd al trouw geweest aan hun naasten en hun land, ook al kwam M6 daar niet. De euro's worden zoiezo daar uitgegeven, dat wtje zelf ook.

1023
Babbelhoek / Re: Koning mohamed de 6e
« on: 09/08/2009 om 13:31:28 »
Jullie denken toch niet dat ik hier serieus op inga?

Vooral die TamurtIno de haat spat van het scherm af! (je bent trouwens een kei in overdrijven)

Als het er zo slecht aan toe gaat daarzo en de Imazighen zo onderdrukt zijn als men hier schetst dan zouden de signalen veel sterker geweest zijn. Ik merk en zie weinig haat in Marokko (Arif) tegenover de koning... Weinig mensen houden zich bezig met het Arabier/Amazigh zijnde, ze zijn meer bezig met hun brood te verdienen

Kortom wat jullie hier schetsen kan k niet in het beeld plaatsen van de Arif van nu!

De huidige koning is niet veel beter dan andere koningen/leiders

1024
Babbelhoek / Re: Koning mohamed de 6e
« on: 07/08/2009 om 15:29:35 »
zijn eerste paleis zeg je?

Als het aan mij ligt kwam hij er nooit en scheidde de Rif zich per direct af van de monarchie. Kan er eindelijk met een democratisch systeem gewerkt worden.

waarom komt hij bovendien alleen in de zomer de Rif blokkeren? is dat omdat het dan warm is? Of komt hij hengelen naar euro's die de europese Marokkanen netjes komen afgeven?

Ja zn eerste paleis die hijzelf heeft laten bouwen is in Alhoceima (Bouskour)

Dus jij denkt als Arif zich scheide van de koninklijke huis dat het dan wel goed zou gaan!? Ben je wel is in Arif verdiept/geweest be3da om te weten waar je over praat?

Hij komt daar om te controleren en dingen te openen ( bijv een nieuwe station) het is ook nooit goed hé zn vader die draaide zn nek niet eens naar ons om niet dat k daar van baal ofzo...maar mo 6 laat zich duidelijk van een andere kant zien sinds hij op de stoel zit is er redelijk veel verandert in arif...(denk aan wegen, ziekenhuizen, stations, vliegvelden, havens, etc, etc) K heb geen vies woord over hem persoonlijk te zeggen!


De europese Marokkanen die gaan zoiezo wel elke jaar na Marokko en spenderen daar hun zuurverdiende euro'tjes

Kan jij mij een Koning opnoemen die zich zo laat mengen in zijn volk en gewoon er bij loopt alsof het een doodnormale burger is? Hij is op het strand te vinden tussen de mensen, concerten op de parki, restuarantjes, etc, etc, etc,,,,,,,

?????????

1025
Babbelhoek / Koning mohamed de 6e
« on: 07/08/2009 om 14:21:44 »
Zit nog steeds in Alhoceima! Net als elke jaar verblijft die daar gedurende tijd.... Hij heeft al zn officiele zaken geregeld en zn aanhang terug getuurd hij is daar nu vakantie vieren zoals elk jaar...

Zelfs hij vind het de mooiste stadje! Zn eerste paleis laat die daar ook bouwen

1026
Algemeen / Re: Terug naar Marokko
« on: 28/07/2009 om 14:35:24 »
K zou eerlijk gezegd ook wel terug willen gaan. Heb hier niks meer te zoeken en voel me hier ook steeds minder thuis. Het leven hier is echt geest slopend/beperkt...

Het liefst zou k gewoon 6 maanden daar en 6 maanden hier. Dat langzaam opbouwend...

1027
In de media / Re: "Blanke Nederlanders" Vallen Homo's Aan
« on: 28/07/2009 om 14:33:05 »
Typisch!

Heb al tal van zulke voorbeelden mee mogen maken de afgelopen tijden!

1028
In de media / "Blanke Nederlanders" Vallen Homo's Aan
« on: 28/07/2009 om 14:31:20 »
Nou goed, dan zetten wij het e.e.a. maar weer recht. Ik presenteer Hugo Braakhuis, een van de organisatoren van de Gay Pride. Meneer was nietsvermoedend aan het knuffelen met zijn homoseksuele vriend in Amsterdam toen hij opeens werd uitgescholden door een groep jongens. Het liep uit op een vechtpartij, waarbij zijn vriend de meeste trappen mocht opvangen. Diep triest dat homoseksuelen nog steeds niet met rust worden gelaten door hun medeburgers.

Maar wie waren die medeburgers dan? Onze vriend Hugo zegt in een interview tegen de Volkskrant: "Groepje van 6/7 jongeren, 18/19 jaar... ennuh... Marokkaanse komaf. Ja, feiten mogen genoemd worden." Tegen Gay.nl zegt hij: "De daders waren Marokkaans uitziende jongens, maar ik zag er ook een blonde jongen bij." Ha, hij noemt hier in ieder geval al één niet-Marokkaan. In werkelijkheid blijkt er nog minder van te kloppen.In een uitzending van NOVA wordt hem gevraagd ongeveer 10.08 min:

"De politie... euhm... hebben wij gebeld en gevraagd om wie gaat het, wat voor groep jongens zijn dat. En die politie zegt heel uitdrukkelijk 'normaal doen wij dat niet, maar in dit geval hechten wij er aan om te vertellen dat het gaat om... euh jongens die wij vast hebben gezet... om blanke Nederlandse jongens'. Klopt dat met uw waarneming?"

Hugo:

"Ja, dat is waar. De vraag natuurlijk of er Marokkanen bij betrokken waren. Probleem is er zijn er twee voortvluchtig. Inderdaad er waren ook autochtone jongens bij betrokken en die VIER zijn ook vastgezet"

Dus om het samen te vatten. Meneer werd aangevallen door een groep jongens. Hij geeft soms aan dat het gaat om Marokkanen, dan weer dat het gaat om Marokkanen met een blond jongen ertussen en bij NOVA erkent hij zelfs dat er blanke Nederlanders bij betrokken waren... om precies te zijn minimaal vier. Vier blanke autochtonen wat de politie onderschrijft, waarmee het maximale aantal betrokkene Marokkanen is gedaald tot twee, dat overigens net zo niet-Marokkaans kan zijn als de vier eerder opgepakte niet-Marokkanen.

Meneer Braakhuis, als de vier blanke Nederlanders overeenkomen met uw waarnemingen... waarom vindt u het dan nodig om de Marokkanen zo op de voorgrond te noemen? Als u de afkomst toch zo belangrijk vond, had u net zo goed gelijk kunnen aangeven dat het ging om minimaal vier blanke Nederlanders... of zie ik ze vliegen? Wie zet deze vier jongens even het land uit? Of gaan we toch over op de methode 'knieschijfjes schieten'?

Jammer, dat in mijn land nog steeds jongeren leven die niet met hun poten van homoseksuelen af kunnen blijven. En dat in mijn land de Marokkaan als dader zonder verdere vragen door het gros geslikt wordt.


http://www.wijblijvenhier.nl/archives/2136-Blanke-Nederlanders-Vallen-Homos-Aan.html#extended

1029
Muziek / Re: Waarnaar luister je op dit moment ?
« on: 26/06/2009 om 15:15:55 »
Michael Jackson - Leave Me Alone

http://www.youtube.com/watch?v=h5KAJw4y8wE&feature=channel

Dit is/was pas muziek! Nooit zal er zo een artiest komen...

1030
Muziek / Re: Old School
« on: 26/06/2009 om 15:10:57 »
Wuhahaha, de MJ fans komen tevoorschijn. (Y)


Respect voor deze man! Stukje van mijn jeug is ook dood gegaan :'-(

Michael Joseph Jackson (Gary (Indiana), 29 augustus 1958) is een Amerikaanse popzanger. Hij geldt als een van de meest succesvolle artiesten van de 20e eeuw, zo niet de succesvolste. Jackson onderscheidt zich door zijn herkenbare castraatachtige zangstem, zijn typische dansbewegingen en zijn grote muzikale diversiteit. Op 25 Juni 2009 is Michael Jackson overleden. Hij werd 50 jaar oud.


1031
De corrupte regering is misschien niks veranderd.

Maar Imazighen zijn wel degelijk veranderd > wij zijn niet meer zo onwetend > dus doe wat je moet doen en laat je stem horen!

Marokkaanse Mensenrechten organisatie schetst een somber beeld van de situatie van mensenrechten

http://www.thamazigh.com/ThamazighKortnieuws/ThamazighKortnieuwsC.php?page=201

1032
Sport / Re: Whooo hah!!! Daredevil met enkel hoofdletters!!
« on: 25/06/2009 om 12:52:19 »


De Marokkaan-moeie schudt zijn hoofd en denkt; ja lmosiba,kijk hoe ver een invalide Marokkaan is gekomen laat staan een gezonde!
Ken ook wel een leuke...

2 gasten zitten s'avonds op een berg (in de Rif vanzelfsprekend)filosoferend en kijkende naar de skyline ze zijn mqeyuf (stoned) zegt de één tegen de andere kijk een vliegtuig zal vast wel van de koning zijn? antw hij weer op zn beurt a rou7 ayaghyour als dat echt de vliegtuig van de koning is dan zouden motors hem volgen... hij brazzelt nog er 8er na, hoe vaak moet k jou nog corrigeren! ayaghyour!

1033
Cultuur / Re: Vraag: Van wie stammen de Imazighen eigenlijk af?
« on: 25/06/2009 om 12:43:35 »
Wij stammen af van BARBAREN 

NIET ARABIEREN !

Yeah Right

1035
Voor de geinterresseerden hierbij een klein voorproefje van het misbruik van de monopoliepositie door AFP, AP en Reuters op het nieuws dat iedereen in het Westen voorgeschoteld krijgt.

http://www.nationalreview.com/issue/gross200407120846.asp

http://www.tomgrossmedia.com/mideastdispatches/archives/000026.html

 

Wie zijn de mensen die daar weer 8er zitten dan?