Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 3ich

2
Filosofie / Re: Matrix
« on: 19/06/2016 om 16:14:40 »
Kijk uit bradda, dadelijk wordt je nog de volgende Edward Snowden ;D

http://www.youtube.com/watch?v=bCUhFZnxoBU

Bruur, ik heb way back besloten om de rode pil te nemen.

En jij?


3
Filosofie / Re: Matrix
« on: 18/06/2016 om 13:04:21 »
Dit is voor iedereen die een facebook account heeft en hun hele hebben en houden daar opzetten...

Van hun kinderen tot aan wat ze eten, hun dagelijkse bezigheden hun likes, en weet ik veel wat ze er nog meer mee doen. Jullie zitten allemaal in de zak van Sinterklaas. Al jullie gezichten staan opgslagen in een database.

Gefeliciteerd!!!

4
Filosofie / Re: Matrix
« on: 18/06/2016 om 12:52:04 »
En dit is dus precies wat Morpheus tegen Neyo had gezegd: Its the world that pulled over youre eyes!Deze topic is tijdloos! Hier komt die theorie tot leven...

Na 6 jaar is het nog steeds een actuele onderwerp!

Internetgigant Facebook wil direct toegang krijgen tot je gedachten. Mark Zuckerberg heeft gezegd dat sociale netwerken in de toekomst worden aangedreven door telepathie. Mensen staan dan via hun hersengolven en emoties rechtstreeks in contact met het internet.

Voor de meesten van ons klinkt een wereld waarin we allemaal zijn ingeplugd in de Matrix waarschijnlijk als een nachtmerrie. Maar de miljardair verdient zijn geld met het overtuigen van grote groepen mensen om elk aspect van hun leven te delen met vrienden, vreemden en adverteerders op Facebook.

“Je zult in staat zijn om een gedachte vast te leggen, om vervolgens wat je denkt of voelt met de wereld te delen,” zei hij in gesprek met de Washington Post over voorspellingen over de toekomst.
Rechtstreeks uit de Matrix

Hij zei dat er al wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan dat zijn droom realiteit kan maken. Hij zei dat wetenschappers al in staat zijn om de herinnering aan het doorkruisen van een doolhof van een rat te implanteren bij een andere rat. “Dat klinkt alsof het rechtstreeks uit de Matrix komt, toch?”

Hij noemde ook een experiment door onderzoekers van de Berkeley University waarbij men kan voorspellen waar je aan denkt door een MRI-scan te maken. Zuckerberg zei dat Facebook op dit moment niet van plan is om de gedachten van zijn gebruikers te lezen.
Voorproefje

Maar hij denkt dat telepathie binnen nu en 50 jaar realiteit kan worden. De krant The Sun spreekt van een enge ontwikkeling. Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona gaf de Facebook-baas alvast een voorproefje.

Bezoekers kregen een virtual reality-bril van Samsung op, waarna Zuckerberg de conferentiezaal binnenwandelde. Niemand zag hem omdat iedereen was ingeplugd in de vr-bril. Het beeld deed sterk denken aan de film The Matrix, waarin mensen zijn ingeplugd in een systeem en eigenlijk alleen maar dienen als energievoorziening voor robots die de wereld hebben overgenomen. De mensen leven in de film in een virtuele wereld.

http://www.ninefornews.nl/binnen-50-jaar-zijn-we-allemaal-ingeplugd-in-de-matrix/https://twitter.com/darth/status/701523432786112512/photo/1

s this picture an allegory of our future ? the people in a virtual reality with our leaders walking by us?

https://www.thesun.co.uk/news/techandscience/1287163/mark-zuckerberg-says-well-be-plugged-into-the-matrix-within-50-years/

5
Mededelingen / Ramadan2016
« on: 05/06/2016 om 21:50:30 »
Ramadan 2016 begint morgen insha Allah . Ik wens iedereen die mee doet alle sbar en zegeningen toe!


6
In de media / Re: Waarom Riffijnen altijd de schuld krijgen.
« on: 05/06/2016 om 12:44:29 »
De Riffijn streeft wel naar emancipatie als moslim zijnde in het westen en terecht, maar als Riffijn en Amazigh zijnde heeft hij moeite met het emanciperen omdat hij nog altijd meer bezig is de grote gemene deler het naar zijn zin te maken.
Deze begrijp ik niet helemaal?

Wat is de Riffijnse of Amazigh voor jou?

In welke vorm uit zich dat?

Hoe kan de Riffijnse Amazigh beter emanciperen? En welke baat zou hij of zij daar bij hebben?

7
In de media / Re: Waarom Riffijnen altijd de schuld krijgen.
« on: 05/06/2016 om 12:35:44 »
Het is duidelijk dat je oud zeer heb, Vutymas. Het is die macho/mannen cultuur van Ait Bu3yach. Het is daar aftroeven wie de grootste ego heeft.

Over persoonlijke verzorging gesproken. Als men een praktiserende moslim is dan heeft hij altijd woedoe en schone kleren aan.

Goed! nu een inhoudelijke reactie: Marokko heeft ook een allochtone bevolking. Wist je dat? In Oujda zit het vol met donkerlingen. In Casablanca ook daar hebben ze zelfs een eigen afdeling op de markt. Dit is iets wat al duizenden jaren afspeelt. Dat noemen ze een open beschaving.

Die ideeën die je er op na houd zijn noch Islamitisch noch Amazigh!

Jij bent zelf een kind van een gastarbeider. Dus jij en ik moeten als geen ander weten hoe die mensen zich voelen. Die inlevingsvermogen is ver te zoeken...

Je moet die capiciteit hebben om het grote plaatje te kunnen zien om te begrijpen in welke situatie en status wij met ze allen in verkeren.

Verder moet iedereen weten hoe hij of zij hun geld verdienen. Persoonlijke vetes horen niet in een openbare/publiekelijke forum uitgevochten te worden.

8
In de media / Re: Waarom Riffijnen altijd de schuld krijgen.
« on: 27/05/2016 om 11:41:20 »
Jordan Maxwell: https://vimeo.com/120315056

Heb geluk gehad want al zijn docu's zijn te koop en worden verwijderd van youtube

9
In de media / Re: Waarom Riffijnen altijd de schuld krijgen.
« on: 27/05/2016 om 11:34:52 »
Ik had al een enorme hekel aan hem gezien het laatste contact dat ik met hem had dat geëindigd was in een ruzie. Met deze aap
Sorry,

Ik vind jou de gebeten hond. Weet niet wat er precies heeft afgespeeld en hoe goed jullie mekaar kennen in reall Life?

Maar, jij komt echt gefrustreerd en hatelijk over. En Chatt heeft die OG Hood Mentality. Hij blijft cool...

Vutymas neem het me niet kwalijk ik geef alleen me persoonlijke waarneming. Ik heb verder persoonlijk niks tegen je of met je... ;)10
In de media / Re: Waarom Riffijnen altijd de schuld krijgen.
« on: 27/05/2016 om 11:25:18 »
De vijandigheid tussen extreem-links en extreem rechts zal altijd bestaan. Wat ik niet begrijp is dat een Marokkaan extreem rechtse standpunten poneert zonder schaamte.

Je hebt overigens wel gelijk dat ik te radicaal en op de man reageer, ik zou me veel gematigder uit moeten drukken. Mea culpa...
Het gaat goed met me, Itchy:-) Dank voor je belangstelling.

Je hebt ongetwijfeld wel eens het liedje 'Imagine' van John Lennon gehoord?
Ik heb ooit een docu gezien van Jordan Maxwell (Echt een aanrader. Neem het met een korreltje zout)

Dat was echt een mind opener. Ze letterlijke woorden waren dat: the left wing and the right wing. Are in controll bij the same mind. Hij doelde meer op de Amerikaanse politiek met hun democraten en republikeinen. Dus de vleugels van de Phoenix worden bestuurd door 1 en dezelfde hersens.

Precies wat Brainpower jaren geleden zei: het maakt niet of het rechts of het links is! Want dat is precies wat een JINX is!

In het geval van vutymas linkt hij de vluchteling probleem en criminaliteit als een Riffijnse probleem. Dus m.a.w. hun zijn vluchtelingen als hun probleem maken krijgen wij als Riffijnen daar de schuld van. Dit is wel heel kort door de bocht...

Imagine is een andere woord voor fantaseren. Valt weinig te fantaseren in mij belevingswereld. Als je ziel uit je lichaam verkast zal die ter verantwoording worden geroepen. Ongeacht ras, religie, geslacht of wat dan ook.

11
Filosofie / Re: African hunger 4 Semitic identity
« on: 21/05/2016 om 20:24:31 »
In deze topic staat centraal the African hunger 4 Semitic identity. maw. donkere afrikanen die een Hebreeuwse afkomst


Het zijn ook donker getinte mensen de echte kinderen van Israël.

Ze zijn alleen 2e rangsburgers in Israël.


12
In de media / Re: Waarom Riffijnen altijd de schuld krijgen.
« on: 21/05/2016 om 20:16:06 »
Wat is tegenwoordig nog normaal, Itchy?
Je weet heel goed waar ik op doel...

Maar goed. Hoe isie verder Chatt? Ben je nog steeds die Amazigh seculier?


13
In de media / Re: Waarom Riffijnen altijd de schuld krijgen.
« on: 20/05/2016 om 11:18:35 »
Yo Itchy, ma main man! What up man, where y'a been all that time?

Barbie zeg je, he? Toen ik een kleine jongen was en me onbespied waande heb ik haar een keer de kleren van het lijft gerukt! Teleurstelling alom toen ik dat dunne lijfje zonder tieten, zonder derriere, in een roze biggetjeskleur aanschouwde. Ik heb haar d'r kleren weer aangetrokken en nooit meer aangeraakt.

Dat gips dat ze voor veel geld zich op laten smeren heet ' make up', Itchy. Da's afwasbaar, in tegenstelling tot het permanent bleken waar ik het over heb.

Me Itchy, I didn't look at her face tha wedding night, cause I already knew what she looked like. I was more wandering how thebody parts looked that I didn't have the chance to see before :-)
Ewa a Chatt, Is veel gebeurd and Life goes on... Heb inmiddels ook een gezinnetje.

Ik zeg je eerlijk man. Nadat ik deze topic gelezen heb, heb ik al spijt dat ik hier gereageerd heb. Alleen maar negativiteit man. Na 10 jaar is het niveau van communicatie nog steeds zero.

Gaat nergens over man...

Ik heb veel onderwerpen die ik wil aankaarten hier op het forum. Maar als ik dit lees dan denk ik, van nee man laat maar!

Alsof de tijd hier stil heeft gezeten en de persoonlijke en geestelijke ontwikkeling van sommige leden idem dito.

Doe normaal. wat ga je hier je persoonlijke issues met elkaar uitvechten?

14
In de media / Re: Waarom Riffijnen altijd de schuld krijgen.
« on: 18/05/2016 om 22:39:53 »
wie bepaalt het ideaal en waarom?

Riffijnen bleken hun huid niet, het haar wordt evenmin gebleekt en bij een flink aantal Riffijnse dames wordt het haar bedekt met een hoofddoek, wij zijn onveranderlijk, wij zijn niet te assimileren. Dat is denk ik de reden waarom wij gehaat worden of in jouw termen: de schuld krijgen.
Het is allemaal de schuld van die verdoemde Barbie!

Haha

De Riffijnse bruiden worden anders flink gebleekt op hun trouw dag...15
In de media / Re: Imazighen Libya gaan in de aanval
« on: 11/05/2014 om 15:09:55 »
Denk niet dat die arme Imazighen Libya hebben aangevallen....

it's all about the money

http://www.nujij.nl/algemeen/bevestigd-vs-had-al-qaeda-bewapend-om-qadhafi-te.28160641.lynkx


Bevestigd: VS had Al Qaeda bewapend om Qadhafi te verwerpen

De VS en NATO ondersteunde oppositie in Libië was grotendeels samengesteld uit Al Qaeda terroristen.

"NATO en VS leverden willens en wetens wapens aan bekende terreur organisaties van Al-Qaeda", Clare Lopez, een lid van de commissie en een voormalig CIA agent, vertelde MailOnline.

Zie ook:
http://www.washingtonsblog.com/2014/05/usa-creat

www.washingtonsblog.com