Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Azghar

Pages: 1 2 3 »
2
Feedback / Admin in actie ????
« on: 24/12/2009 om 23:21:15 »
laat de leden elkaar goed uitschelden, op een gegeven moment houdt het vanzelf op.
door de topics te gaan sluiten bereik je geen goede effect.
je wekt alleen maar haatgevoelens bij topicstarters op, zodoende verlaten ze het forum.

3
Politiek / is het forum van Amazigh.nl ook een kut forum?
« on: 24/12/2009 om 20:10:58 »

als  hier ook de topics worden verwijderd dan weet ik het niet  meer.
om welke reden worden de reacties en de topics verwijderd? het is geen Marokko.nl forum.
 5

Geert Wilders:  “Op 20 januari start een politiek proces. Ik word vervolgd vanwege mijn politieke overtuiging. De vrijheid van meningsuiting balanceert op de rand van de afgrond. Als een politicus geen kritiek meer mag geven op een ideologie, is het einde zoek, dan betekent dat het einde van onze vrijheid. Maar ik blijf strijdbaar: Ik ben er van overtuigd dat ik zal worden vrijgesproken”.Klik hieronder om de dagvaarding te bekijken

http://www.pvv.nl/images/PDF/dagvaarding%20NL.pdf


6
In de media / Jongetje (4) verkracht en vermoord in moskee
« on: 02/12/2009 om 23:32:38 »
DUBAI (ANP) - In Dubai is een jongetje van vier jaar oud in een moskee verkracht en vermoord. Dat hebben media in de Verenigde Arabische Emiraten woensdag gemeld. De zaak heeft in Dubai tot grote verontwaardiging geleid.

Het jongetje is geboren in een Pakistaanse familie die al decennia in het emiraat aan de Perzische Golf woont. De politie heeft een 30-jarige Arabier opgepakt die een bekentenis zou hebben afgelegd. Hij kan de doodstraf krijgen.

De man zou alcohol hebben gedronken. Hij zou het jongetje de wasruimte van de moskee in hebben gelokt waar hij het seksueel zou hebben misbruikt. Vervolgens zou hij het kind hebben gedood door zijn hoofd tegen een muur te slaan.

http://www.omroepbrabant.nl/anp.aspx?id=021209212

7
Films / Ighabiyen zijn nog steeds dom..
« on: 01/12/2009 om 00:27:29 »
kijk eens deze video..

http://www.youtube.com/watch?v=rea3vqsqwvU

wat is dit?

8
Niet alleen Hollanders vieren feest in deze tijd van het jaar. Ook Nieuwe Nederlanders hebben binnenkort weer wat te vieren. Het Offerfeest, of Slachtfeest of Schapenfeest, is het leukste feest van de islam. Gezellig mensen. De fuif duurt liefst drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. Even omgerekend is dat 27 november a.s. DUS DAT IS ALWEER BIJNA! Het offerfeest is het feest van het offer van Ibrahim (Abraham, duh). Een beetje moslim die geld heeft slacht op de eerste dag van het Offerfeest een schaap. Maar dan moet je dus wel eerst een schaap kopen. En dat is niet goedkoop, mensen, vandaag de dag. Een schaap kost tegenwoordig soms wel 300 euri. Nou, dat zullen ze weten in de Rest van Nederland. Tadaa, wij presenteren u: Het Geheim van het Verdwenen Schapenmysterie.


Negentien schapen uit weiland gestolen VUGHT
Uit een weiland tussen de Raaikampenweg en de Gementweg in Vught zijn negentien schapen gestolen. De eigenaar trof dinsdagmiddag bij aankomst om 17.00 uur een leeg weiland aan. Dat meldde de politie woensdag

 
Uit een weiland aan de Dwarssloot bij Wanneperveen zijn dinsdag vier schapen gestolen.
's Morgens had de eigenaar zijn schapen nog geteld, maar 's middags kwam de man erachter dat er vier schapen misten. De man heeft aangifte gedaan

Schapen gestolen op kinderboerderij
ARNHEM - Van een kinderboerderij aan de Ruitenberglaan in Arnhem zijn twee schapen gestolen. De twee dieren moeten in de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 november uit het weiland zijn gehaald.
De schapen hebben bruine wol. Ook hebben zij een groene vlek op de achterzijde.
Mogelijk zijn er mensen die de diefstal hebben gezien of er informatie over hebben. Dat kan telefonisch op 0900-8844


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Er gaan  elke maand talloze schappen dood. Daar hoor je er niets van op de media. nu het offerfeest nadert beginnen ze te zeuren over het verdwijnen van hen kutschappen>>>>>wat een kutvolk zeg

10
Amazigh keuken / waar zijn izufriyyen?
« on: 15/11/2009 om 20:42:28 »
wie woont  alleen of is iedereen gehuwd?


11
ELBURG - Fractievoorzitter Klein van de SGP in Gelderland moet zijn uitlatingen over de Islam terugnemen. Dat zeggen fractievoorzitter Markink van de Gelderse VVD-fractie en D66-statenlid Leisink.

SGP-voorman Klein zegt dat hij liever geen moskeeën ziet en dat de Islam tot nu toe niets goeds gebracht.

Markink noemt de uitspraken van Klein kwetsend voor Islamitische Statenleden. De fractievoorzitters van het CDA en PvdA zijn verbaasd over de uitspraken van Klein, maar vinden dat die vallen onder vrijheid van meningsuiting.

http://www.omroepgelderland.nl/web/Nieuws/nieuwsartikel/417731/Kritiek-op-Islamstandpunt-SGPer.htm

12
De meesten vinden een prik niet nodig, de anderen twijfelen.
Het merendeel  is bang.
de media doet geheim.
onafhankelijke arsten zeggen dat een  mexicaase griepprik kan je zenuwstelsel, hersencellen aantasten...
de bijwerkingen zijn nog niet bekend.
niet getest op mensen...etc etc..

wat zijn jullie meningen...

13
onzin verkopen aan cha3b.
Ik vind het raar dat men niet  kan reageren op de link ( www.dailymotion.com)

http://www.dailymotion.com/video/xb28qb_discours-de-sm-mohamed-vi-06-nov-20_news

14
zo gaat het in marokko met een kut regering

http://www.r3oditop.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49789

15
Politiek / Man wil boete betalen na 21 jaar:
« on: 01/11/2009 om 22:08:14 »

NIJMEGEN - De politie in Nijmegen keek zondagochtend vreemd op toen een man aan de balie vroeg of de politie een personeelspot heeft. De man wilde een 21 jaar oude boete van 60 euro betalen, aldus de politie zondag. De man kreeg in 1988 een boete toen hij te hard reed. Omdat de auto van zijn vader was, kreeg de vader de boete van 130 gulden thuisgestuurd.
De vader overleed echter korte tijd later aan een ernstige ziekte, waardoor de boete onbetaald bleef.
De hardrijder had zondag 60 euro bij zich en wilde het geld in de personeelspot stoppen. Omdat de politie geen giften aanneemt en omdat de bekeuring inmiddels is verjaard, adviseerde de baliemedewerkster hem om het geld aan een goed doel te geven. De man koos het Koningin Wilhelmina Fonds en verliet opgelucht het bureau, aldus de politie.


Pages: 1 2 3 »