Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Y.assine

1
Mooie fotos! Moet zelf es vaker in de natuur zitten daar..

2
Babbelhoek / Re: Wat zijn jullie goede voornemens voor 2010...
« on: 03/01/2010 om 02:05:24 »
Ik wens jullie allen veel geluk en gezondheid in het nagelnieuwe jaar 2010!

Persoonlijk neem ik me voor om de mensheid een ietsie pietsie minder te haten,dat voornemen neem ik me al een jaar of twintig voor,tot nu toe met gemengd resultaat.

En jullie? Wat zijn jullie voornemens?

Minder haten over het algemeen. Maar dat lukt me toch niet =/

3
Voor zover k weer is Kingyassin nooit een moderator geweest?

het waren Tamza, Laysa, en later ook thirelifilms ofzo

Huh? Ik snap ook niet wat mijn naam daar doet..

4
Sport / Re: Whooo hah!!! Daredevil met enkel hoofdletters!!
« on: 31/12/2009 om 03:06:18 »
Wat is dat voor bullshit. Laat dat meisje met rust en laat haar maar met haar ouders oplossen of zij wel of niet de wereld rond mag zeilen, laat haar ouders ook maar toezicht houden.. Daar is geen mislukte jongerenzorgorganisatie noch rechter voor nodig.  :/ Dat meisje is 14 jaar oud en heel nederland weet over haar privéproblemen, alsof die problemen zelf al niet genoeg zijn!

En ja hoor... dreig haar ook maar lekker uit huis te halen, maakt toch allemaal niks meer uit! Ze's toch al naar de klote!

Was het trouwens niet zo dat haar ouders juist naar de rechter zijn gestapt om haar die wereldreis te verbieden? Volgens mij wel, triest.. hoe ouders een rechter nodig hebben om een meisje van 14 onder controle te houden..

5
Feedback / Re: Huisregels: Persoonlijke aanvallen
« on: 30/12/2009 om 02:30:32 »
PS: Wij willen mensen erop wijzen dat smaad bij wet verboden is in Nederland. Wij overwegen juridische stappen te nemen tegen de persoon die een linkedin account heeft geopend waarin de naam van de domeineigenaar van amazigh.nl staat met de vermelding Pedofiel, een twitter account met de vermelding homo en een facebook account met de vermelding "kanker jood". De persoon die voor deze acties verantwoordelijk is moet zich diep en diep schamen.

Om mijn advies maar even te geven: Doen, niet aarzelen. Laat hem/haar maar lekker boeten!

6
Mededelingen / Re: Laat je stem horen voor Aminatou!
« on: 20/12/2009 om 00:34:45 »
Ik meen het echt als ik zeg dat ik blij ben voor haar en voor jou.

Ze weigerde een papier in te vullen,die ze nu na 32 dagen hongerstaking toch maar wel gaat invullen? En dat wordt gepresenteerd als een grote politiek/humanitaire overwinning?

Ze heeft aangetoond dat Marokko aan een mensenleven weinig waarde hecht. Dat is oud nieuws,dat wisten we al.


What next Inco,what next?Klopt, ze heeft er niet echt veel mee bereikt.. Wel wat aandacht gebracht naar de kwestie, maar veel verschil gaat dat niet maken. Ze is in ieder geval weer terug bij haar kinderen...

7
Mededelingen / Re: Laat je stem horen voor Aminatou!
« on: 14/12/2009 om 01:18:34 »
Dan blijkt weer wat voor een gevoelloze mogolen dat zijn. Een moeder de toegang naar haar kinderen van 13 en 15 jaar oud blokkeren vanwege het opkomen voor mensenrechten. Gaat toch helemaal nergens over?

9
?

Tot op een tijd geleden kon dit wel, later is die mogelijkheid weggehaald. Is dus een bewuste keus geweest en zal wel een goede reden hebben..

Ik vind het igg goed zo, voorkomt heel wat verwarring  als je oude topics leest - is altijd vreemd opkijken als mensen reageren op een niet (meer) bestaand bericht..

10
Politiek / Re: Wetenschapper: mens onsterfelijk over 20 jaar
« on: 29/09/2009 om 22:48:09 »
het is niet de ziekte, of een ongeluk   die je dood maken..nee  nee..het is de dood zelf.
de dood  maakt een eind aan het leven van elke  organisme = bacterie, dier, plant en  mens.....

De dood maakt je dood, daar is geen twijfel aan.. Maar het punt is dat die dood niet uit het niets komt.

11
Politiek / Re: Wetenschapper: mens onsterfelijk over 20 jaar
« on: 29/09/2009 om 03:23:05 »
Om maar on-topic te blijven, ik geloof er zelf niet in. Je kan zoveel onderdelen van het menselijk lichaam blijven vervangen, je zult nooit een heel menselijk lichaam kunnen vervangen voor een nieuw vers lichaam.. Ouderdom leidt tot verzwakking en groeiende kwetsbaarheid van het lichaam.. Je kan dan wel zoveel vervangen met door de mens gecreërde troep, het blijft erop neerkomen dat een lichaam een x aantal jaar leeft en blijft slijten als geheel en niet enkel ingewanden of huidcellen die over 20 jaar 'gerepareerd' zouden kunnen worden. Ik geloof niet in oneindig leven, dat  er veel meer jaren uit het leven gehaald kunnen worden door betere gezondheidszorg in de toekomst geloof ik wel.. maar het eerste vind ik totale onzin.

Verder moet je er ook rekening mee houden dat niet alleen een functionerend lichaam het leven in stand houdt, want het is zo dat je ziel in je  lichaam leeft, zonder ziel heb je niks aan het lichaam.  Stel nou dat je 300 jaar leeft(gekkigheid maar goed), blijft de ziel wel voor 300 jaar in het lichaam doorleven? Of komt dat op een of andere manier ook ooit tot een einde....

Daarbuiten moet je je ook als mens afvragen of jij dan, als  bijv. 80 jaar oud persoon, die een lang gelukkig leven heeft geleid maar nu niets meer dan een weliswaar wijze maar ook kwetsbare, zwakke en mischien zelfs zieke oude man is wel verder wilt leven.. Ik in ieder geval niet.

12
Politiek / Re: Wetenschapper: mens onsterfelijk over 20 jaar
« on: 29/09/2009 om 03:05:28 »
je snapt heel goed wat ik bedoelde, maar  tegenover een kip heeft een korrel nooit gelijk.


Je mist Allasians punt: Of je nou als kerngezond mens van een berg valt, of aan een ziekte overlijdt - je overlijdt doordat er iets aan vooraf gaat: Een ongeluk, een ziekte, hartstilstand(ook dat komt niet uit het niets; dat heeft ook altijd een oorzaak).. Je lichaam stopt nooit plots met functioneren, iets moet het stopzetten.

13
Mededelingen / Re: Eid al Fitr 2009
« on: 19/09/2009 om 19:08:48 »
Ik blijf me ieder jaar maar verbazen over hoe snel deze maand altijd voorbij vliegt.. Maargoed, mabrouk l3id allemaal!

14
Mededelingen / Re: Ramadan 2009
« on: 26/08/2009 om 00:27:12 »
Lekker gezellig weer. ..als vanouds.

Een topic over hoe men dit jaar de heilige maand Ramadan wil/gaat beleven eindigt in babygejank en pubergedrag.. Sorry dat ik onderbreek, maar kunnen we weer terug naar het onderwerp?

15
Mededelingen / Re: Ramadan 2009
« on: 20/08/2009 om 22:38:57 »
ja man!


lijkt me cool om weer de ruziënde mannen te zien omdat ze niet aan roken komen of het dagelijkse tekort aan noodzakelijke producten  zoals melk...Een -volgens jou bestaand- tekort aan melk en een groepje mensen dat -volgens jou- ruzie maakt zijn de belangrijkste redenen om het vasten in land van herkomst af te raden? Het spijt me, maar dat is inderdaad echt overdreven negatief.

In ieder geval, ik kan niet wachten! Vind het eigenlijk vreemd dat er altijd mensen zijn die ertegenop zien..