Amazigh Forum

Cultuur en Identiteit => Geschiedenis => Topic started by: Señor Canardo on 26/01/2010 om 17:00:16

Title: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 26/01/2010 om 17:00:16
Ondanks de verhitte discussie van de afgelopen paar dagen moet ik eerlijk toegeven dat Chatt ook wel een beetje gelijk heeft. Gelijk in die zin dat je bij politiek-gevoelige zaken zoals de Sahara soms beter je mond kan houden zeker als je kennis over het onderwerp ontoereikend is, want je weet maar nooit wat de gevolgen kunnen zijn voor jezelf en voor anderen. En dan kun je wel eens van een koude kermis thuiskomen. Zeker als je de Marokkaanse regering tegenover je hebt en Chatt kan het weten, want he´s been there, done that. En daar kan ik ook niet omheen. Het enige wat ik hiertegen in te brengen heb is de redenatie dat als ik mij niet bezig ging houden met zaken zoals Aminatou Haidar dan had niemand op amazigh.nl dat gedaan.... 

Waarin Chatt absoluut niet gelijk heeft is het feit dat hij mij beschuldigd dat ik overal verbanden in zie. Vandaar dat ik hem en anderen ongelijk wil bewijzen door te laten zien dat veel conspiracytheorieen - in tegenstelling tot men zou denken - meestal wel een kern van waarheid bevatten. Dus bij deze wil ik iedereen uitnodigen om in deze discussie verschillende historische samenzweringen aan te kaarten waarvan jezelf denkt dat je het voldoende kan beargumenteren met verifieerbare bronnen. Dit is erg belangrijk, met name in deze discussie, want als je mensen wilt overtuigen van een conspiracytheorie kun je moeilijk met lege handen aankomen...
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction
Post by: Señor Canardo on 26/01/2010 om 17:21:01
Alaoui-Glaoui

Na het lezen van deze discussie (http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=7182.0) en deze site (http://rami.tv/fr/alaouites/hassan2/fils-de-glaoui.htm) was mijn interesse gewekt en ben ik mij de volgende 2 vragen gaan stellen:


I Zou het mogelijk kunnen zijn dat H2 de zoon is van Thami Glaoui?


II Zou het mogelijk kunnen zijn dat de Glaoui-bloedlijn de Alaoui-bloedlijn probeert te overheersen?


(http://img695.imageshack.us/img695/4210/glaouialaoui.png) (http://img695.imageshack.us/img695/4210/glaouialaoui.png)

Om vraag I te kunnen beantwoorden heb ik de stamboom van de Alaoui en Glaoui in kaart gebracht (Zwart = Alaoui-bloedlijn / Rood = Glaoui-bloedlijn) en zoals jullie kunnen zien in het tabel is H2 de zoon van M5 en Lalla Abla = nichtje van M5 via zijn oom aan vaderszijde en dus ook van de Alaoui bloedlijn. Hieruit kunnen we concluderen dat het zeer onwaarschijnlijk is dat H2 daadwerkelijk de zoon is van Thami el Glaoui. Ook al kan de gelijkenis in het uiterlijk van beiden soms zo tot de verbeelding spreken.

(http://rami.tv/fr/alaouites/hassan2/1.bmp)  (http://rami.tv/fr/alaouites/hassan2/glaoui-abessadek.jpg)  (http://rami.tv/fr/alaouites/hassan2/glaoui-pere2.gif)

De beantwoording van vraag II is veel interessanter, aangezien we uit het tabel al kunnen halen dat Marokko in ieder geval tussen 1953 en 1955 een Glaoui-Alaoui hybrid sultan op de troon had - Sultan Mohammed ben Arafa. Weliswaar zonder enige streetcredibilty aangezien niemand in Marokko destijds deze Franse marionet erkende. En dan bedoel ik ook echt niemand - van Saharaanse nomade tot aan de Fassi-bourgeoisie aan toe - begon men te protesteren tegen de nep-sultan. Dit is ook gelijk een directe aanleiding geweest voor de volksopstand in de aanloop naar de onafhankelijkheid in 1956. De enige die het gezag van Sultan Mohammed ben Arafa erkende was de Franse bezetter op aandringen van Thami el Glaoui en nu weten we ook waarom.

Wat verder interessant is om te weten is dat de Freemason-Sultan Abdelhafid en de oudere broer van Thami - Madani el Glaoui - een onderonsje hebben afgesproken door elkaars dochters uit te wisselen. Zo trouwde Sultan Abdelhafid in 1907 met Lalla Rabia = 6e dochter van Madani el Glaoui en mocht Madani op zijn beurt trouwen met een nog onbekende dochter van Sultan Abdelhafid. Uit het huwelijk tussen de Sultan en de Glaoui-dochter is er een meisje voortgekomen genaamd Lalla Amina. Deze is op haar beurt weer getrouwd met de oudere broer van M5 en toenmalige Kalief van Tiznit - Moulay Hassan ben Yoessef. En ook uit dit huwelijk is een dochter voortgekomen genaamd Lalla Zoubeyda. Deze Glaoui-Alaoui hybrid is een directe nicht van H2 en ook van dezelfde leeftijdsgeneratie.

Het zou best wel eens mogelijk kunnen zijn dat H2 en Lalla Zoubeyda al op zeer jonge leeftijd verwisseld kunnen zijn met elkaar, hoewel het verschil in geslacht wel een belletje af zou moeten laten gaan in het paleis. Maar goed, weten wij veel wat daar achter die gesloten paleisdeuren allemaal gebeurt. Wat eventueel ook mogelijk zou kunnen zijn is dat M5 niet met Lalla Abla is getrouwd, maar met Lalla Amina de Glaoui-dochter van de oude sultan Abdelhafid. Of in ieder geval met haar het huwelijk geconsummeerd. Over echte broederliefde gesproken. En dit zou eens best wel mogelijk kunnen zijn aangezien zowel M5 als zijn oudere broer de Kalief van Tiznit – Moulay Hassan op dezelfde dag zijn getrouwd – 27 oktober 1926 – en ook in dezelfde plaats, namelijk Marrakesh. Hometown van Thami el Glaoui dus waarschijnlijk ook in het zelfde paleis.
 
En om het helemaal interssant te maken heb ik ook nog eens gekeken naar de bezittingen van de Glaoui´s en die van Alaoui´s. En ook daar blijkt weer sprake te zijn van belangenverstrengeling. Voor degenen die nog niet weten hoe de Alaouieten aan hun geld en bezittingen komen:

(http://img638.imageshack.us/img638/5473/62080550.png)

De ONA - Omnium Nord Africain - blijkt al in 1919 te zijn opgericht door de Frans-zionistische bezetter Lyautey, Parisbas-bankmedewerker Jean Epinat en zijn compagnons Eugène Paris en Paul Lutzy. Op aandringen van Thami el Glaoui...


Aanvullende info

- http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=7182.0
- http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=12157.30
- http://www.lavieeco.com/histoire-des-marques/2016-ctm-l-ancetre-de-l-ona-a-87-ans-et-transporte-3-millions-de-personnes-par-an.html
- Morocco: the Islamist awakening and other challenges door Marvine Howe (http://books.google.com/books?id=olBTEdJ0ncIC&printsec=frontcover&dq=Morocco:+the+Islamist+awakening+and+other+challenges&hl=nl&cd=1#v=onepage&q=ona&f=false) - trefwoord: ONA
- http://www.bladi.net/a-qui-appartient-le-maroc.html
- http://www.usa-morocco.org/alaoui.htm
- http://uqconnect.net/~zzhsoszy/states/islamic/morocco.html
- http://www.royalark.net/Morocco/morocco.htm
- http://rami.tv/fr/alaouites/hassan2/fils-de-glaoui.htm
- http://en.wikipedia.org/wiki/Thami_El_Glaoui
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 26/01/2010 om 20:14:17
De directe bloedlijn van Thami el Glaoui via zijn 5 ´officiele´vrouwen, inclusief 2 Turkse:

(http://rami.tv/fr/alaouites/hassan2/glaoui-genealogie.JPG) (http://rami.tv/fr/alaouites/hassan2/glaoui-genealogie.JPG)
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 26/01/2010 om 23:58:11
(http://rami.tv/ahmed.gif)

36. Glaoui sortit son poignard, et l'obligea de signer la Béiyâ بيعة.

La bourgeoisie féodale rurale et surtout citadine a toujours trahi la cause du peuple, imitant en cela fièrement le makhzen alaouite. Le rusé Hafid était tellement sûr de la réponse de ces féodaux voraces que la Béiyâ بيعة, l'acte d'allégeance, était déjà prête. Pour respecter la coutume, l'on présenta le précieux papier au plus vieux des assistants, le caïd Mouley Mustapha, oncle par alliance d'Abdelaziz et de Hafid. A la surprise générale le vieil homme refusa de signer. Ou il était fou, ou il était mal informé, il croyait Abdelaziz capable de mater ces mutins. Madani El Glaoui fit alors preuve de ce grand sens politique qui devait charmer Lyautey. Il sortit simplement son grand poignard courbe, son "khanjar" et demanda à Mustapha pourquoi il ne voulait pas signer.

Quoique fort versé dans le droit musulman, c'était son métier, l'oncle des sultans rivaux  ne trouva pas d'argument convainquant, après tout l'essentiel était que le pouvoir reste dans la famille, alors qu'importe le neveu pourvu qu'on ait l'ivresse du pouvoir! Subjugué par la forte simplicité du seigneur de l'Atlas, Moulay Mustapha signa illico l'acte d'allégeance et tout le monde l'imita. Il faut préciser que le palais d'Hafid était encerclé par 500 cavaliers Glaoua, fusil chargé sur la hanche.
 
C'était encore une fois une belle manifestation de ce "consensus populaire" qui, selon Hassan II, a toujours présidé au choix des sultans alaouites.

Une poignée d'oulémas représentant la communauté, à qui ce rôle revenait depuis des siècles, jeta aussitôt l'anathème sur Hafid, pour l'excellente raison qu'ils étaient à Fèz, à quelques pas des derniers fusils qui restaient à Abdelaziz.

http://rami.tv/fr/alaouites/index.htm#36

Extraits du nouveau livre d´Ahmed Rami:

UNE MONARCHIE COLONIALE JUIVE AU MAROC
Autopsie de l'état parasitaire de la monarchie alaouite au Maroc
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Chatt zie arif on 27/01/2010 om 00:23:31
 Mocht je geinteresseerd zijn in ONA en andere beurs-genoteerde ondernemingen in Marokko,dan kan ik je helpen...

ONA is inderdaad een (koninklijke) spin in het web van de Marokkaanse economie,als je (bij wijze van spreken) een balpen in Marokko koopt heb je grote kans dat ie door ONA ( of een dochterbedrijf) is gefabriceerd of geimporteerd.

Wat ik wel weet is dat ONA zware klappen te verduren heeft
gehad,haar mobiele telefonie/internet-tak 'WANA' heeft gigantische aanloopverliezen geleden...


http://www.ona.ma/
http://www.casablanca-bourse.com/bourseweb/index.aspx
http://www.wana.ma/bourse/accueil.php


   
Président Directeur Général Mouatassim BELGHAZI 
Directeur Général Délégué Hassan OURIAGLI    (zegt die achternaam je niks?)

 
   
 
Main historical dates :

 
1919 Compagnie Générale de Transport et de Tourisme (CGTT) is established.
1928 CGTT becomes the exclusive agent for General Motors in Morocco until 1945.
1930 CGTT beging mining research and exploitation activities.
1934 CGTT becomes Omnium Nord Africain (ONA).
1982-1985 The Group acquired invests in various sectors including milk & fresh dairyproducts, sugar, edible oils, banking, shipping, chemical and textile.
1986 Acquires a stake in Lesieur Afrique; 
         Acquires nearly 40% of Banque Commerciale du Maroc;
         Acquires a stake in Compagnie Africaine d'Assurances.
1989 Launch of the second Moroccan TV channel 2M and structuring of the multimedia segment.
         Launch of 2M, Morocco's second television channel and the multimedia division is restructured;
1990 The first Marjane hypermarket, Marjane Bouregreg opens.
1993 Acquires Optorg.
1995 ONA S.A listed on the Casablanca Stock Exchange.
1995-1997 Strategy refocused on core businesses including mining, building materials,food manufacturing, distribution, banking and insurance.
1999 ONA acquires control of SNI;
         Managem embarks on an international growth strategy;
         Partnership with DANONE strengthened.
2001 Partnership agreement with AUCHAN.
2002 Launch of the Acima supermarket chain.
2003 Rotation of ONA / SNI holdings;
        SNI becomes ONA's main shareholder's with a 29.84% stake.
2004 ONA increases its stake in Attijariwafa bank;
         New growth drivers are identified-telecoms, real state, energy and the environment.
2005 Morocco's third mobile phone licence awarded to Maroc Connect;
         Nareva is established;
         Attijariwafa bank acquires a 53.54 % stake in Banque du sud.
2006 Maroc Connect changes name to Wana;
         Obtains a 3G licence;
         Attijariwafa bank acquires 66.7% stake in BST.
2007 Acquires from Auchan its 49% stake in Marjane and Acima;
         Sale of 49% of Axa-ONA;
         Sale of Monégasque Maroc.
 
............................................................................Principaux actionnaires au 30/06/2009  (aandeelhouders per 30/06/2009)

SNI 35,05 %
Divers actionnaires 24,33 %
RMA WATANIYA 6,96 %
LAFICO 5,95 %
MCMA/MAMDA 5,27 %
SIGER 5,00 %
CIMR 4,14 %
FIII 2,85 %
GERVAIS DANONE 2,71 %
BSCH 2,23 %
ATTIJARIWAFA BANK 1,40 %
WAFA ASSURANCE 1,33 %
SGMB 1,15 %
AXA ASSURANCE MAROC 0,86 %
CMR 0,56 %
OFFICE NATIONAL DES HYDROCARBURES ET DES MINES 0,14 %
ZELLIDJA 0,04 %
INVESTIMA 0,03 %
 
 
  100%
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Chatt zie arif on 27/01/2010 om 10:57:41
De directe bloedlijn van Thami el Glaoui via zijn 5 ´officiele´vrouwen, inclusief 2 Turkse:

(http://rami.tv/fr/alaouites/hassan2/glaoui-genealogie.JPG) (http://rami.tv/fr/alaouites/hassan2/glaoui-genealogie.JPG)


Maar vijf vrouwen?  Jongen,dat was een amateur,die Glaoui...


 
Moulay Ismaïl is alleged to have fathered 888 children. This is widely considered the record number of offspring for any man throughout history that can be verified. It is thought that Ismaïl would have had to copulate with an average of 1.2 women per day over 60 years to achieve that number of children.[8]

After Moulay Ismaïl's death at the age of eighty (or around ninety by the 1634 birthdate) in 1727, there was another succession battle between his surviving sons. His successors continued with his building program, but in 1755 the huge palace compound at Meknes was severely damaged by an earthquake. By 1757 his grandson, Mohammad III moved the capital to Marrakech.


bron:wiki

Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 27/01/2010 om 18:35:38
(http://img85.imageshack.us/img85/8984/76768907.png)
(http://img16.imageshack.us/img16/2342/74576176.png)
(http://img130.imageshack.us/img130/796/40318148.png)
(http://img130.imageshack.us/img130/2606/71973648.png)


L'économie de la paix au Proche-Orient door Louis Blin e.a. (http://books.google.com/books?id=eEdd72t_Im4C&printsec=frontcover&hl=nl&source=gbs_v2_summary_r&cad=0#v=onepage&q=&f=false) - Hoofdstuk: 22
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 27/01/2010 om 18:42:49
Moulay Ismaïl is alleged to have fathered 888 children. This is widely considered the record number of offspring for any man throughout history that can be verified. It is thought that Ismaïl would have had to copulate with an average of 1.2 women per day over 60 years to achieve that number of children.[8]

After Moulay Ismaïl's death at the age of eighty (or around ninety by the 1634 birthdate) in 1727, there was another succession battle between his surviving sons. His successors continued with his building program, but in 1755 the huge palace compound at Meknes was severely damaged by an earthquake. By 1757 his grandson, Mohammad III moved the capital to Marrakech.


bron:wiki


(http://img46.imageshack.us/img46/8750/430pxmoulayismail.jpg)

888 Kinderen is geen goddelijke zegen - baraka - meer, maar gewoon machinale massaproductie (http://www.youtube.com/watch?v=o3Hdobado20) (an average of 1.2 women per day over 60 years...alatief!). En dat in een tijd waar zelfs het Europese vasteland nog niet eens wist wat de Industriele Revolutie inhield, laat staan wat viagrapillen inhield. Desondanks heeft zoveel machinaal opgewekte lust in ieder geval wel een gunstige uitwerking gehad op zijn ouderdomsverschijnselen. Op bovenstaaande afbeelding zou Mouley Ismael (met de lange staaf) namelijk 82 jaar oud moeten zijn...iets teveel uit The Fountain of Youth gedronken zeker.


Ps. De naam Hassan OURIAGLI zegt mij niks, waarvan zou ik hem moeten kennen behalve van ONA?       
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 27/01/2010 om 18:55:29
Mocht je geinteresseerd zijn in ONA en andere beurs-genoteerde ondernemingen in Marokko,dan kan ik je helpen...

ONA is inderdaad een (koninklijke) spin in het web van de Marokkaanse economie,als je (bij wijze van spreken) een balpen in Marokko koopt heb je grote kans dat ie door ONA ( of een dochterbedrijf) is gefabriceerd of geimporteerd.

Zou jij voor mij kunnen nagaan in hoeverre onderstaande bedrijven en hun aandeelhouders zakelijke banden hebben gehad of nog steeds hebben met ONA?

1. Alstom (http://www.alstom.com)
- Bouygues (30%)
- FMR (5%)
- Morgan Stanley & Co (3.3%)

2. Manitou (http://www.manitou.com)
- Societe Financiere Etudes Realisations et Techniques (41.79%)
- Himsworth (10.17%)
- Braud (10.02%)
- Geneval (6.55%)
- Toyota (2.96%)

3. Veolia Environnement (http://www.veolia-finance.com)
- Capital Research and Management Company (12%)
- Caisse des Dépôts et Consignations (10%)
- Groupama A.M (5%)
- Natixis Asset Management (5%)
- Electricité de France (4%)
- Autocontrôle (3%)


Ps. Bovenstaande gegevens zijn van eind 2008.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction
Post by: 3ich on 27/01/2010 om 19:05:50
Alaoui-Glaoui

Na het lezen van deze discussie (http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=7182.0) en deze site (http://rami.tv/fr/alaouites/hassan2/fils-de-glaoui.htm) was mijn interesse gewekt en ben ik mij de volgende 2 vragen gaan stellen:

Aanvullende info

- http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=7182.0
- http://www.lavieeco.com/histoire-des-marques/2016-ctm-l-ancetre-de-l-ona-a-87-ans-et-transporte-3-millions-de-personnes-par-an.html
- Morocco: the Islamist awakening and other challenges door Marvine Howe (http://books.google.com/books?id=olBTEdJ0ncIC&printsec=frontcover&dq=Morocco:+the+Islamist+awakening+and+other+challenges&hl=nl&cd=1#v=onepage&q=ona&f=false) - trefwoord: ONA
- http://www.bladi.net/a-qui-appartient-le-maroc.html
- http://www.usa-morocco.org/alaoui.htm
- http://uqconnect.net/~zzhsoszy/states/islamic/morocco.html
- http://www.royalark.net/Morocco/morocco.htm
- http://rami.tv/fr/alaouites/hassan2/fils-de-glaoui.htm
- http://en.wikipedia.org/wiki/Thami_El_Glaoui
Waarom heb je deze topic er niet bij gezet? http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=12157.30

Daar komt immers ook de bronnen vandaan!


Je beseft wel dat je nu met vuur aan het spelen bent...?

Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction
Post by: Señor Canardo on 27/01/2010 om 19:11:15
Waarom heb je deze topic er niet bij gezet? http://www.amazigh.nl/awar/index.php?topic=12157.30


Daar komt immers ook de bronnen vandaan!

Ik heb voor jou de link erbij gezet.


Je beseft wel dat je nu met vuur aan het spelen bent...?

Vandaar dat ik ook jouw hulp kan gebruiken a 3ich. Dus als je informatie over het bovenstaande hebt laat mij ff weten.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Chatt zie arif on 28/01/2010 om 00:04:06

Ps. De naam Hassan OURIAGLI zegt mij niks, waarvan zou ik hem moeten kennen behalve van ONA?       

Ouriagli-Ouriagel-->Ayth-Waryagher...

Vergeet die franse bedrijven,die hebben zonder twijfel ook belangen in Marokko en als je belangen in Marokko hebt heb je automatisch belangen in ONA.


Wat dacht je van IAM-Itisalat Al Maghrib/Maroc Telecom ? Een van de grootste bedrijven van Marokko gerekend naar marktkapitalisatie.

Principaux actionnaires au 30/06/2009


VIVENDI 53,00 %
Etat marocain 30,00 %
Divers actionnaires  16,84 %
SALARIES 0,12 %
AUTO DETENTION 0,04 %
 
100%


De topman van VIVENDI heet:Jean-Bernard Levy... (google voor de grap ook eens naar -GVT holding S.A- en de namen Shaul Shani en Amos Genish,vooral de achtergrond van laatstgenoemde twee heren is zeer interessant)


On the heels of these successes, ex-Israeli army captain Genish is heading into another battle.
http://www.bnamericas.com/ten/articulo.jsp?idioma=I&documento=25


Dat is maar een van de bedrijven,ga naar http://www.casablanca-bourse.com/bourseweb/en/index.aspx en kijk wie de aandeel-houders van de andere beurs-genoteerde bedrijven zijn.Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Mister1979 on 28/01/2010 om 10:31:15
Ouriagli-Ouriagel-->Ayth-Waryagher...

Vergeet die franse bedrijven,die hebben zonder twijfel ook belangen in Marokko en als je belangen in Marokko hebt heb je automatisch belangen in ONA.


Wat dacht je van IAM-Itisalat Al Maghrib/Maroc Telecom ? Een van de grootste bedrijven van Marokko gerekend naar marktkapitalisatie.

Principaux actionnaires au 30/06/2009


VIVENDI 53,00 %
Etat marocain 30,00 %
Divers actionnaires  16,84 %
SALARIES 0,12 %
AUTO DETENTION 0,04 %
 
100%


De topman van VIVENDI heet:Jean-Bernard Levy... (google voor de grap ook eens naar -GVT holding S.A- en de namen Shaul Shani en Amos Genish,vooral de achtergrond van laatstgenoemde twee heren is zeer interessant)


On the heels of these successes, ex-Israeli army captain Genish is heading into another battle.
http://www.bnamericas.com/ten/articulo.jsp?idioma=I&documento=25


Dat is maar een van de bedrijven,ga naar http://www.casablanca-bourse.com/bourseweb/en/index.aspx en kijk wie de aandeel-houders van de andere beurs-genoteerde bedrijven zijn.
Vivendi heeft deel in Maroc Telecom, maar Marokkaanse CDG heeft in ruil daarvoor aandelen gekregen in Vivendi..CDG will become a 0.6% shareholder of Vivendi.

http://www.encyclopedia.com/doc/1G1-170252292.html
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Mister1979 on 28/01/2010 om 10:34:33
Ik weet wel dat Kadhaffi aandelen heeft in ONA.
ONA is niet de grootste bedrijf van het koningshuis. Siger is van het koningshuis en is  nog groter.
Men schat het vermogen van het koningshuis op meer dan 40 miljard euro...


Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Mister1979 on 28/01/2010 om 10:46:11
Quote
Dat is maar een van de bedrijven,ga naar http://www.casablanca-bourse.com/bourseweb/en/index.aspx en kijk wie de aandeel-houders van de andere beurs-genoteerde bedrijven zijn.


Maar 2% van de beurs van Casablanca is in handen van buitenlanders. 60% is van de koning en zijn familie. De rest is van de elite..

Marokko privatiseert zogenaamd bedrijven die dan gekocht worden door het koningshuis en elite. Buitenlanders mogen alleen maar aandelen als Marokkaanse bedrijven aandelen mogen in hun bedrijven...
En de Makhazen willen altijd 50% in alle projecten.
Kijk naar Air Arabia, Renault, Veolia, Fadesa etc
Marokko is geen vrije economie. Buitenlandse investeerders hebben maar beperkte toegang..Dit zijn een paar voorbeelden:

CDG subsidiary holds 47.6% of Renault Tangier-Mediterranean project
http://www.map.ma/eng/sections/economy/cdg_subsidiary_holds/view
Telecommunicatie: Meditel wordt 100% Marokkaanse
Marokkaanse ondernemers.  la Caisse d'épargne et de gestion (CDG),  en de groep Finance.com, Othman Benjelloun. Beide groepen verwierf de 64% van de Spaanse operator Telefonica en Portugal Telecom Portugal.

http://maghreb.msn.com/Actualites/ViewArticle.aspx?Cat=Local&Id=2009-September-02_07_26_08
Addoha buys Fadesa's Moroccan units


RABAT, Oct 20 (Reuters) - Moroccan property developer Addoha (ADH.CS) took control of Spanish construction firm Fadesa's FAD.MC two Moroccan arms after buying additional 50 percent stakes in the two units, Addoha said on Monday.

http://www.reuters.com/article/idUSLK29871820081020
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: arriset on 28/01/2010 om 10:49:24
Economische Tamazgha West is onderverdeeld in drie delen : palace (King) - fassi - frankrijk
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Chatt zie arif on 28/01/2010 om 11:38:39

Maar 2% van de beurs van Casablanca is in handen van buitenlanders. 60% is van de koning en zijn familie.

Aan de hand van bovenstaande uitspraak kan ik concluderen dat je kennis over de Marokkaanse economie nihil is. Hoe kom je daar nou bij ?

Jij bedoelt denk ik de publiek beschikbare aandelen die op de 'marche centrale' aangeboden worden,dat is altijd maar een fractie van de aandelen in een bedrijf,meestal tussen de 15 en 30%! Van wie zijn dan de overige aandelen die niet verhandelbaar zijn op de marche centrale? De preferente aandelen die ik bedoel worden exclusief verhandeld op de 'marche des blocs'.Oh ja,hier is trouwens onze Amir el mouminien,de leider der gelovigen,de grootaandeel-houder van ONA,die het geen probleem vindt om de grootste bier-brouwerij en wijn-producent van Marokko te kopen... ( kijk bij het jaar 1999) Ehmm,en proost nog,Koning Pils...
(http://i46.tinypic.com/9r0j9k.jpg)


Enkele producten van de SBM...
http://www.brasseries-maroc.com/biereslocales.aspx
http://www.brasseries-maroc.com/vinslocaux.aspx
http://siab.heineken.com/morocco/WOH/SplashPage/SplashPage.aspx?ReturnURL=  (nu weet je ook meteen waar al die groene flesjes op de stranden vandaan komen)

.......................................................
SONASID (staal-concern in handen van ARCELOR-MITTAL)

Dirigeants /topmannen
 
Président Directeur Général Enrique DE LA RUBIERA 
Directeur Général Bérold Costa DE BEAUREGARD 
Directeur Général Adjoint Tarafa MAROUANE 
Directeur Financier Nasr-Eddine AZZAM 
 


Principaux actionnaires au 30/06/2009

NOUVELLES SIDERURGIES INDUSTRIELLES "NSI" 64,86 %  (2% jegh?)
Divers actionnaires 23,07 %
RCAR 10,02 %
WAFA ASSURANCE 0,83 %
MCMA 0,59 %
ATTIJARIWAFA BANK 0,25 %
MAMDA  0,21 %
CMR 0,17 %
 
 
100%


........................................................
HOLCIM (cement en bouwproducten)

Principaux actionnaires au 30/06/2009


HOLCIBEL S.A 51,00 %       (2% ?)
Divers actionnaires 35,00 %
Banque Islamique de Développement 14,00 %
 
 
100%

......................................................................
LAFARGE (ook cement en bouwproducten)


Principaux actionnaires au 30/06/2009
 
Lafarge Maroc  69,42 %           (in handen van SNI-ONA-SIGER/ERGIS=Koning)
Divers actionnaires 13,35 %
CDG 7,25 %
Banque Islamique de Développement 5,46 %
CIMR 3,88 %
Lafarge Cementos 0,64 %


Dus...,of je nu belt,iets eet,een huis bouwt,een cola'tje of stiekem een biertje drinkt,well...'you catch my drift,don't ya?'
 

PS:Hey, Inco..google ook eens op 'COPROPAR'.


Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Mister1979 on 28/01/2010 om 13:50:41
Quote
Aan de hand van bovenstaande uitspraak kan ik concluderen dat je kennis over de Marokkaanse economie nihil is. Hoe kom je daar nou bij ?

Jij bedoelt denk ik de publiek beschikbare aandelen die op de 'marche centrale' aangeboden worden,dat is altijd maar een fractie van de aandelen in een bedrijf,meestal tussen de 15 en 30%! Van wie zijn dan de overige aandelen die niet verhandelbaar zijn op de marche centrale? De preferente aandelen die ik bedoel worden exclusief verhandeld op de 'marche des blocs'.


Ik heb het alleen over de beurs van Casablanca en niet over de hele economie. Niet alle bedrijven zitten ook op de beurs. Als je kijkt naar ONA de 'gouden delen' zitten niet op de beurs.
Het zijn maar een paar Marokkaanse bedrijven of neven bedrijven die op de beurs staan..

Meest van die bedrijven zitten pas sinds kort op de beurs. Het gaat voornamelijk om Telecom en banken.

Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Mister1979 on 28/01/2010 om 13:57:54
Quote
Dus...,of je nu belt,iets eet,een huis bouwt,een cola'tje of stiekem een biertje drinkt,well...'you catch my drift,don't ya?'
 

PS:Hey, Inco..google ook eens op 'COPROPAR'.


Dat is algemeen bekend.


In 1965 schreef Moumen Diouri al over ONA. Hij werd zelf ter door veroordeeld en moest het land uitvluchten.
In zijn boek: Wie bezit Marokko, schreef hij over ONA die alles in Marokko bezit van  de meel, suiker, melk, fosfaat, banken, verzekeringen, ijzer, winkels, beste landbouwgrond etc .http://www.trouw.nl/krantenarchief/1992/02/05/2698729/_Zijne_Majesteit_de_Koning_Hassan_II_vult_zijn_zakken_.html

.

Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/01/2010 om 15:42:49
Ok, dat de koning en de zijnen zakelijke banden heeft met zionisten is duidelijk. Dat dit gebeurt via ondernemeningen van ONA, het bedrijf wat in eerste instantie opgericht is door samenwerking tussen Thami el Glaoui en france-maconique Lyautey en later is voortgezet door zionistische Marokkaanse Joden is nu nog duidelijker...


Quote
David Amar (et son fils Daniel Amar) de 1981 à 1987
Le père spirituel de l’ONA


Au tout début, l’Omnium Nord Africain, était dirigé par Pierre Moussa, au nom de la banque Paribas, avant le rachat des parts françaises et la marocanisation en 1980. Le prince Moulay Ali en devint, de 1980 à 1986, le Pdg, mais le véritable gestionnaire était David Amar. Auquel a succédé Mohamed Benhima secondé par le jeune Daniel Amar. Né en 1921 à Settat, ce fils d’un pauvre négociant agricole a commencé sa carrière comme simple employé des « comptoirs du Sebou ». En quelques années, le simple doker s’est retrouvé patron d’un véritable empire spécialisé dans l’industrie agroalimentaire. C’est là où le Secrétaire général du conseil des communautés israélites du Maroc et président du rassemblement mondial du judaïsme marocain se fait remarquer par Hassan II. Homme d’affaires prospère, il se retrouve à la tête de deux boîtes qui marchent plutôt bien, Lesieur Maroc et La Centrale Laitière, il contrôle par la même occasion un tiers de l’Omnium nord-africain, futur ONA, et gère les deux tiers restants pour le compte de la famille royale, en qualité d’administrateur délégué. Avec l’arrivée de Fouad Filali, pour cause d’incompatibilité d’humeur, il quitte à contrecoeur l’ONA en 1987. Il se retire en Suisse. Accompagné de son fils qui a lui aussi quitté l’ONA juste après son père, le milliardaire fait une très mauvaise affaire avec le rachat de la chaîne de superettes Félix Potin qui fera faillite juste après. Aigri, il mènera une vie de retraité particulièrement difficile, avant de s’éteindre il y a deux ans de cela, dans l’anonymat le plus complet.Robert Assaraf de 1984 à 1991
Devenu écrivain et journaliste


On dit que le journalisme mène à tout à condition d’en sortir. Robert Assaraf a inversé la maxime, il est passé des affaires au journalisme. Le président de Radio Shalom est également vice-président de Marianne, le premier des hebdomadaires de l’hexagone. Depuis son départ de l’ONA, l’homme que l’on dit particulièrement aigri, est passé par des problèmes de santé sérieux, deux opérations du cerveau pour une tumeur heureusement bénigne. Assaraf n’hésite ainsi jamais à coiffer la casquette du journaliste, pour donner sa vision du parcours du judaïsme marocain et de « la rencontre d’une communauté multiséculaire avec la modernité », jusqu’au départ des juifs du royaume. Aujourd’hui, le chantre de la question juive bat le pavé pour expliquer de long en large et par tous les moyens, la réalité de l’histoire millénaire des Juifs du Maroc. Le mercredi 26 novembre 2008, il avait repris son bâton de pèlerin pour présenter à l’Alliance israélite universelle son dernier livre «Juifs du Maroc à travers le monde : émigration et identité retrouvée». La soirée a été clôturée par des briouates et un buffet marocain bien garni offert par le Centre international de recherche sur les Juifs du Maroc. Lequel avait été créé, en mai 1994, à Paris à l’initiative de Assaraf. Il avait été coopté par David Amar, véritable patron de la communauté juive post-1956, pour occuper le poste de directeur financier puis administrateur de l’ONA, dans les années 80, n’a jamais caché ses ambitions de faire de ce centre un pôle de réflexion international à vocation universitaire et scientifique, dont l’objectif avoué est de développer par n’importe quels moyens, la connaissance et l’étude de l’histoire des Juifs du Maroc. Ce n’est pas pour rien que le premier congrès du CRJM organisé à Marrakech, en septembre 1995 avait pour but précisément de souligner l’aspect global -interdisciplinaire et «inter confessionnel» à la fois- de la vocation de ce centre. Sous le thème «Relations judéo musulmanes au Maroc», les organisateurs avaient choisi la musique andalouse, héritage commun aux Juifs et aux Musulmans du Maroc. En Israël, une «chaire d’histoire du Maroc et des Juifs du Maroc» a été créée par le CRJM, à l’Université hébraïque de Jérusalem. Le CRJM a conclu également un accord avec l’Académie israélienne de la langue hébraïque, en vue de la promotion des recherches sur l’étude des manuscrits judéo marocains. Enfin, au Maroc, le centre créé par Assaraf a développé des relations étroites avec les Facultés de Rabat, Kénitra, Fès et Oujda.
En tout cas, le départ d’Assaraf du Maroc ne l’empêche pas de suivre de très près ce qui se passe dans le royaume. Et lorsqu’on connaît les inimitiés qu’il voue à Serge Berdugo, dont il conteste la position de leader à la tête de la communauté israélite de Casablanca, de très loin la plus importante du Maroc, menacé d’ailleurs par la candidature d’un richissime industriel, Raphaël Devico, on comprend mieux l’aigreur du personnage qui n’hésite jamais à entretenir le feu de la polémique par des tribunes libres publiées régulièrement dans la presse marocaine. Ce qui fait dire à un membre de la communauté juive locale que «Bob ( le surnom donné à Assaraf) a le corps en France mais le cœur solidement attaché au Maroc».

28 November 2008

Abdellatif el Azizi

http://www.lagazettedumaroc.com/articles.php?id_artl=18811&n=601&r=2&sr=852
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/01/2010 om 15:55:20
Maar om werkelijk te begrijpen hoe die samenwerking tussen zionistische bedrijven en ONA tot stand komt wil ik ff verwijzen naar de film The Devils Advocate. Voor degene die deze film nog niet hebben gezien, wil ik hem echt aanraden. Goed verhaal met een nog beter acteerwerk en een duivels goede Al Pacino.


(http://www.freewebs.com/campbellsongs/Devils%27%20Advocate.jpg) (http://www.youtube.com/watch?v=LpkTjtmuNA4)

Een van mijn favoriete scenes is onderstaand gesprek tussen Keanu Reeves en Al Pacino:


[Keanu Reeves] Why the law?

   
                   
[Keanu Reeves] Cut the shit, Dad! Why lawyers? Why the law?

   
                   
[Al Pacino] Because the law, my boy, puts us into everything.

   
                   
[Al Pacino] It's the ultimate backstage pass. It's the new priesthood, baby.

   
                   
[Al Pacino] Did you know there are more students in law school......than lawyers walking the Earth?

   
                   
[Al Pacino] We're coming out......guns blazing!

   
                   
[Al Pacino] The two of you...

   
                   
[Al Pacino] ...all of us, acquittal after acquittal after acquittal...

   
                   
[Al Pacino] ...until the stench of it reaches so high and far into Heaven...

   
                   
[Al Pacino] ...it chokes the whole fucking lot of them!
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/01/2010 om 16:12:07
Ik stel u voor aan de succesvolste advocaat van Marokko van het afgelopen decennium. Deze advocaat van een internationaal advocatenkantoor vormt als het ware een tussenschakel tussen zionistische bedrijven / internationale bankiers en de diverse Marokkaanse dochterondernemeingen van ONA en kan via zijn juridische kennis en advies alle mogelijke samenwerkingen en joint-ventures voor elkaar krijgen:


(http://www.whoswholegal.com/_img/_people/naciri_hicham.jpg)
Hicham Naciri

Quote
Hicham Naciri est associé responsable du Bureau de Casablanca depuis 2003. Il est spécialisé en fusions-acquisitions, en financements structurés et en financement de projets. Fort d'une solide expérience dans le domaine des investissements étrangers, il est intervenu dans la plupart des opérations majeures réalisées au Maroc au cours des trois dernières années.

• Conseil local d’un syndicat de banques pour un financement dans le domaine des télécommunications d’un montant de 1.000.000.000 Euros (2000).
• Conseil d’une banque internationale pour l’acquisition en bourse d’une société de crédit à la consommation, leader sur le marché marocain (2002).
• Conseil d’une société de télécommunications marocaine dans le cadre d’un financement de 2.000.000.000 Dirhams (2002).
• Conseil d’un opérateur de premier plan pour la privatisation de la Régie marocaine des Tabacs (2003).
• Conseil d’un syndicat de banques marocaines dans le cadre d’un financement d’infrastructure de 940.000.000 MAD.

Associé Gide Loyrette Nouel depuis 2003
Associé du Cabinet Naciri & Associés à Casablanca de juin 2000 à juin 2003
Collaborateur du Cabinet Gide Loyrette Nouel, Paris, au sein des départements fusions acquisitions et banque/finance de 1995 à 1998
DEA Accords Industriels et Commerciaux - Université de Montpellier
Magistère DJCE de juriste d’affaires de la Faculté de Droit de Montpellier

Cité dans l’édition 2002 de Chambers : "Hicham Naciri is by popular consensus the rising star of the region. Clients are attracted to his ability to excel in very complex international transactions and he is deemed truly commercial becoming one of the best lawyers in the country".
Hicham Naciri est classé comme un "leading individual" en corporate and commercial par l’édition 2002 de Global Counsel 3000.

Compétences :  Arbitrage, Assistance aux investisseurs internationaux, Contentieux pénal et commercial, Droit fiscal, Droit public / Environnement, Droit social, Financier / Financement de projet, Fusions, acquisitions et droit des sociétés, Opérations et financements immobiliers, IP-TMT (télécoms, médias & technologies)

http://www.gide.com/front/FR/bureaux/bureaux_casablanca.htm
   
Quote
Hicham Naciri has been a partner of Naciri & Associés - Gide Loyrette Nouel since 2003. Hicham holds a postgraduate degree (DEA) in Industrial and Commercial Agreements from the University of Montpellier, and he has been managing the Casablanca office since 2003.

Hicham specialises in mergers and acquisitions, structured financing and project financing, and has been involved in all major transactions that took place in Morocco over the past seven years.

He advised Wana Corporate, a telecoms operator, subsidiary of ONA and SNI, for the financing of its telecommunications project in Morocco from a syndicate of Moroccan banks led by Attijariwafa bank, Banque Centrale Populaire and CDG Capital (June 2007, €300 million). Hicham also advised his international clients Kerzner International Limited/Mazagan Tourist Resort on the financing by the Moroccan Bank, Banque Centrale Populaire, of the hotel accommodation part of the Mazagan tourist resort - El Jadida Province (June 2007, US$588 million for the three phases of the project). In addition, he advised EHC Maroc on the financing of a mixed-used hotel and residential development project in Marrakech for Four Seasons. EHC Maroc is a joint venture company formed between the European Hotel Corporation (EHC), Alliances Development Immobilier and Kingdom Hotel Investments (KHI) (March 2007, €116 million).

His projects team continues to undertake transactions arising from some of the largest ongoing development projects in Morocco with which the team had been involved since the beginning, advising international clients, Gulf Finance House, on the Gateway to Morocco project on the financing aspects of its major long-term projects.

He advised the Veolia group for the additional financing of its facilities subsidiaries (water and electricity distribution). Amendis and Redal (January 2008, €100 million each). He advised the group for the first part of these financing in 2003 (Amendis, €85 million) and 2004 (Redal, €195 million). He advised Meditel, telecoms operator, subsidiary of Telefónica, and Portugal Telecom, for a further financing (June 2008, €100 million) in addition to the initial €550 million financing for which he assisted Meditel in 2000 (he also assisted for refinancing of this debt in 2006).

Hicham Naciri has been the chairman of the Law Commission of the General Confederation of Moroccan Businesses (CGEM) since 2006. He is a member of the Paris and Casablanca Bars.

http://www.whoswholegal.com/profiles/23923/0/Naciri/hicham-naciri/
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Hadou on 28/01/2010 om 16:22:36
http://en.wikipedia.org/wiki/Driss_Ben-Brahim
Driss Ben-Brahim is employed by London-based GLG Partners. He was a former partner and head of Goldman Sachs trading, based in London, England. He was the "toast of the City of London" in 2003 when he received what was then the largest bonus in the City's history — £30M.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/3406965.stm
The newspaper quotes a City insider as saying Mr Ben-Brahim had developed a complicated trading strategy which had generated "some unbelievable windfalls".
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Hadou on 28/01/2010 om 16:33:25
Mohammed and his family have The ONA GROUP which is a Holding invested in several areas of activity ( mining, food processing, retail and financial services ...) making the Royal family one of the largest fortunes of the world.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mohammed_VI_of_Morocco
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/01/2010 om 16:42:08
Ik stel u voor aan de succesvolste advocaat van Marokko van het afgelopen decennium. Deze advocaat van een internationaal advocatenkantoor vormt als het ware een tussenschakel tussen zionistische bedrijven / internationale bankiers en de diverse Marokkaanse dochterondernemeingen van ONA en kan via zijn juridische kennis en advies alle mogelijke samenwerkingen en joint-ventures voor elkaar krijgen:


(http://www.whoswholegal.com/_img/_people/naciri_hicham.jpg)
Hicham Naciri

En ik stel u ook voor aan de vader van de succesvolste advocaat van Marokko. De vader die een paar weken geleden - tijdens de kabinetsshuffle van M6 - benoemd is tot...Minister van Justitie in Marokko:


(http://www.haca.ma/eng/photos/MohamedNaciri.JPG)
Mohamed Naciri

Quote
Power transfer between Mr. Abdel Wahed Radi and Mr. Mohamed Naciri
 
Rabat the transfer of power between Mr. Abdel Wahed Radi, outgoing justice minister, and his successor Mohammad Naciri took place on Tuesday, 5th January 2010 at the ministry of justice 
 
On this occasion, Mr. Radi congratulated the new minister for the confidence placed in him by His Majesty the King, wishing him success in his new duties.

For his part, Mr. Naciri paid tribute to the outgoing minister, stressing his sincere commitment to the comprehensive reforms in the judicial system. He also said that the modernization of the judiciary and qualification of human resources are considered inescapable in the process of judicial reform, highlighting his willingness to continue the workshops launched by his predecessor.

6 Januari 2010

http://www.justice.gov.ma/an/Actualites/Actualite.aspx?actualite=464&_=0


Quote
King Picks Two Business Luminaries
 
The royal palace has never concealed the fact that it always seeks to strike a careful balance between political and business circles when it comes to forming governments. King Mohamed VI prepared all the ingredients of the new magic potion to set up his new administration on Jan. 3. Steering clear of party politics as always, the monarch co-opted new technocrats (see opposite) and promoted two high fliers in the business world.

The appointment of Mohamed Naciri as justice minister will no doubt be applauded by customers of Gide Loyrette Nouel in the kingdom. The former president of the Casablanca bar - and the king's lawyer on occasion - Naciri is a former boss of the corporate law concern Nacriri & Associes, who turned over management of the concern to his son Hicham. The latter has been a partner of the Gide Loyrette Nouel firm since 2003. In replacing Abdelouaheb Radi, Mohamed Naciri inherits the job of reforming the justice system that has been marking time of late.

Another minister with a robust business profile is Yassir Zenagui, virtually unknown to the public, who will take over the key post as tourism minister in the place of Mohamed Boussaid. Said to be a member of the Rassemblement National des Independants, Zanagui made his name in London's financial world, at both Societe Generale and Deutsche Bank, where he was head of derivatives arbitrage and trading. According to his official biography, Zenabui is "an engineer in artificial intelligence." But also - and this was less underlined - the new minister for tourism and the arts and crafts heads the Sienna Group, a mysterious investment fund in the tourism branch. According to our sources the Sienna group is pushing for the construction of a Ritz Carlton hotel in Tamouda bay near Tetouan. A study of the project is on the drawing boards at the London architecture concern WATG. Also in London, Zenagui joined forces with Majid El Ghzal in 2006, to open Dune, a "Mediterranean fusion cuisine" restaurant for London's top crust in highly posh Haymarket street. His predecessor left him to handle two sensitive projects; one concerning the Anfa Palace on the Casablanca cliff road, which has fallen behind schedule, and Saidia, which the press is now describing as a "ghost resort."

>The Newcomers Moulay Taib Cherkaoui, former royal prosecutor- general at the Supreme Court and then president of the court, has been quickly propelled into the post of interior minister, replacing Chakib Benmoussa. In promoting one of his men, who also happens to be a second cousin, Mohamed VI sent a clear signal that it was he who is ultimately in charge of interior affairs. As if anybody doubted it...The king also made it clear he was aware of criticism about human rights. Cherkaoui acted as a link between the Conseil Consultatif des Droits de l'Homme and the government. He did so hand in hand with a certain Yassine Mansouri, who has been boss of the DGED foreign intelligence agency since 2005. The two men hail from the same village. Driss Lachgar is a pure product of the Uniuon Socialiste des Forces Populaires, having belonged to it since 1970. During his career in Parliament (1993-2006), he had a hand in two important issues: the reforms of the Moudawana (the family code) in 2003 and, two years later, he sat on the board of inquiry into the case of Credit Immobilier et Hotelier. He was put in charge of relations with Parliament. Mohamed Saad Alami, who stood aside for Lachgar, was handed a new mission to modernize state-owned sectors. >

14 Januari 2010

Maghreb Confidential


Ps. Terwijl zoonlief het telecomproject van ONA (Wana) met juridische raad bijstond, zorgde papa als commissaris van Haute Autorité de la Communication Audiovisuelle (HACA) voor de benodigde juridische hervorming van het Marokkaanse media-landschap. En aan papalief is nu ook de zeer belangrijke taak toevertrouwd voor de hervorming van het rechtssysteem van Marokko...

- http://www.emarrakech.info/La-HACA-et-l-ANRT-Main-dans-la-main-!_a6231.html (http://www.emarrakech.info/La-HACA-et-l-ANRT-Main-dans-la-main-!_a6231.html)
- http://asmaa-masscommunication.blogspot.com/2008/11/regulation-of-radio-and-tv-in-morocco.html
- http://www.lopinion.ma/def.asp?codelangue=23&id_info=15911
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 29/01/2010 om 16:29:21
Maar vijf vrouwen?  Jongen,dat was een amateur,die Glaoui...

Nou Chatt, een amateurtje zou ik die Thami el Glaoui niet willen noemen, want wat betreft zijn blonde "Circassian" vrouwensmaak, wist hij zijn kaarten goed te spelen...


(http://img21.imageshack.us/img21/8786/glaoui.png)

- The Milwaukee Journal - 3 Februari 1956 (http://news.google.com/newspapers?nid=1499&dat=19560203&id=NzEaAAAAIBAJ&sjid=WyUEAAAAIBAJ&pg=5664,1019426)

(http://img709.imageshack.us/img709/2310/glaoui1.png)

- The Evening News - 3 November 1927 (http://news.google.com/newspapers?id=kA4vAAAAIBAJ&sjid=9qMFAAAAIBAJ&pg=1018,4943679&dq=circassian+glaoui&hl=en)
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 29/01/2010 om 16:45:05
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/7d/Circassian_girl.jpg/180px-Circassian_girl.jpg)

Circassian beauties

Circassian beauties is a term used to refer to an idealized image of the women of the Circassian people of the Northern Caucasus. A fairly extensive literary history suggests that Circassian women were thought to be unusually beautiful, spirited and elegant, and as such were desirable as concubines. This reputation dates back to the Ottoman Empire when Circassian women living in the Sultan's Imperial Harem started to build their reputation as extremely beautiful and genteel, and then became a common trope in Western Orientalism.

As a result of this reputation, in Europe and America Circassians were regularly characterised as the ideal of feminine beauty in poetry, novels and art. Cosmetic products were advertised, from the 18th century on, using the word "Circassian" in the title, or claiming that the product was based on substances used by the women of Circassia.

In the 1860s the showman P. T. Barnum exhibited women whom he claimed were Circassian beauties. They wore a distinctive Afro-like hair style, which had no precedent in earlier portrayals of Circassians, but which was soon copied by other female performers, who became known as "moss haired girls". These were typically presented as victims of sexual enslavement among the Turks, who had escaped from the harem to achieve freedom in America.

Racial theories

By the early nineteenth century, Circassians were associated with theories of racial hierarchy, which elevated the Caucasus region as the source of the purest examples of the white race, which was named the Caucasian race after the area by Johann Friedrich Blumenbach. Blumenbach theorised that the Circassians were the closest to God's original model of humanity, and thus "the purest and most beautiful whites were the Circassians".[10] This fuelled the idea of female Circassian beauty.[11]

Circassians are depicted in images of harems at this time through these ideologies of racial hierarchy. John Frederick Lewis' The Harem portrays Circassians as the dominant mistresses of the harem, who look down on other women, as implied in the review of the painting in the Art Journal, which described it as follows,

It represents the interior of a harem at Cairo, wherein is seated in luxurious ease a young Turk, attired in the excess of Moslem fashion. Near him, and reclining upon cushions, are two Circassian women, also dressed in the extremity of Oriental taste... On the right is seen a tall Nubian eunuch, who removes from the shoulders of an Egyptian slave the shawl by which she had been covered, in order to show her to the master of the harem; this figure with her high shoulders and the characteristics of her features, is a most successful national impersonation. The Circassian women look languidly to the Egyptian with an expression of supreme contempt, which is responded to by a sneer on the face of the Nubian eunuch.[12]

Orientalizing paintings of nudes were also sometimes exhibited as "Circassians".

The Circassians became major news during the Caucasian War, in which Russia conquered the North Caucasus, displacing large numbers of Circassians southwards. In 1856 The New York Times published a report entitled "Horrible Traffic in Circassian Women — Infanticide in Turkey", asserting that a consequence of the Russian conquest of the Caucasus was an excess of beautiful Circassian women on the Constantinople slave market, and that this was causing prices of slaves in general to plummet.[13] The story drew on ideas of racial hierarchy, stating that,

the temptation to possess a Circassian girl at such low prices is so great in the minds of the Turks that many who cannot afford to keep several slaves have been sending their blacks to market, in order to make room for a newly-purchased white girl.

The article also claimed that children born to the "inferior" black concubines were being killed. This story drew widespread attention to the area, as did later conflicts.

At the same time writers and illustrators were also creating images depicting the authentic costumes and people of the Caucasus. Francis Davis Millet depicted Circassian women during his 1877 coverage of the Russo-Turkish war, specifying local costume and hairstyle.

- http://en.wikipedia.org/wiki/Circassian_beauties
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 30/01/2010 om 08:59:57
Maar toch blijft die Glaoui een amchum...


(http://img163.imageshack.us/img163/5412/glaoui2.png)
(http://img525.imageshack.us/img525/4264/glaoui3.png)

- International Dictionary of Historic Places: Middle East and Africa Door Trudy Ring e.a. (http://books.google.com/books?id=2aOpeBnbxvsC&pg=PA472&lpg=PA472&dq=glaoui+bahia&source=bl&ots=ji0rLIT3_t&sig=WuGtJBsIgSamE7sj6fQyQ0OmoDE&hl=nl&ei=GrhgS5SPDIfZ-QbBp7jDDA&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=4&ved=0CBcQ6AEwAw#v=onepage&q=glaoui%20insatiable&f=false) - blz. 472
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 30/01/2010 om 09:38:08
En bovendien had deze amchum als een van de eerste Imazighen de beschikking over modern warfare:
77 mm Feldkanone M.96 (Krupp)


(http://www.peopleandplaces.us/eh66/tao10.jpg)

- http://www.soldatini.miniatures.de/FK-77-mm-Krupp-M96.html
- The Encyclopedia of Weapons of WWII: The Comprehensive Guide to Over 1,500 ... Door Chris Bishop (http://books.google.com/books?id=MuGsf0psjvcC&pg=PA145&dq=krupp+77+mm&lr=&hl=nl&cd=10#v=onepage&q=krupp%2077%20mm&f=false) - blz. 145
- http://www.galenfrysinger.com/maroc_atlas_glaoui_kasbah.htm


Ps. Historische inconsistentie: de Glaoui´s zouden al in 1893 de 77 mm Krupp kanon hebben gekregen, echter het Duitse wapenbedrijf is voor zover ik weet pas in 1896 gestart met de productie van de 77 mm kaliber kanonnen.

Pps. Als het goed is, is er een exemplaar van de Krupp kanon nog bewaard en te zien in een van Thami´s kasbahs in Ouarzazate...
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 30/01/2010 om 10:54:56
ach so... krupp de opportunist heeft kapitalen verdient dankzij de oorlogsindustrie, vooral in WW2 , aangezien "zijn'  slavenarbeiders gratis en voor niks en onder erbarmelijke toestanden "mochten" werken in zijn fabrieken :


'ARBEIT MACHT FREI' was het eerste dat de dwangarbeiders lazen wanneer zij het concentratiekamp Auschwitz I binnen werden gedreven. Dwangarbeid gaf hen slechts uitstel van executie. Zij kwamen om als gevolg van honger, ziekte en mishandeling. Duitse concerns als Krupp, Siemens en IG Farben maakten in Auschwitz gebruik van slavenarbeid. Het laatstgenoemde bedrijf betaalde aan de SS een dagtarief van vier Reichsmark voor een vakman en drie Reichsmark voor een hulparbeider (akkoord gesloten voor de periode 1 tot 31 december 1943).

bron: http://home.hccnet.nl/h.werk/Geza%20Berger.htm
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 30/01/2010 om 11:07:19
Duitse concerns als Krupp, Siemens en IG Farben maakten in Auschwitz gebruik van slavenarbeid. Het laatstgenoemde bedrijf betaalde aan de SS een dagtarief van vier Reichsmark voor een vakman en drie Reichsmark voor een hulparbeider (akkoord gesloten voor de periode 1 tot 31 december 1943).

Niet alleen Duitse bedrijven hebben zich schuldig gemaakt aan de nazi-slavenarbeid tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook bedrijven uit de geallieerde landen hebben flink aan de nazikampen geprofiteerd. Gerenomeerde bedrijven als IBM, General Motors en Coca Cola.


Ps. De Krupps uit Duitsland maken al meer dan 400 jaar wapens.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: arriset on 30/01/2010 om 11:24:16
(http://books.google.fr/books?id=aGdmAAAAMAAJ&pg=PT164&img=1&pgis=1&dq=aglaou&sig=ACfU3U1i5MivT29ZM2XXHkguupq5iAzGnA&edge=1)
bron: Dictionnaire des noms de famille du Maroc by Mouna Hachim

etymologie weinig betrouwbare !
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: TamurtIno on 30/01/2010 om 11:47:21
Een serieuze discussie begint niet met "zionistische-schaduwregering"

Je moet gewoon accepteren dat velen waaronder moslims liever met zionisten dan met Palestijnen bevriend willen worden. Wie bevriend wil worden met zionisten is niet de zionist, maar de slimst.

Koning van Marokko is een heilige uit het midden-oosten en is een vriend van zionisten.
Premier van Marokko is een extreme Arabische nationalist en is een vriend van zionisten.
Zionisten waren altijd trouw geweest en hun vader land Marokko en hebben Marokko vaak verdedigt.
Zelfs Kaddafie wil graag bevriend worden met zionisten.

Wie wil niet bevriend worden met zionisten?  Indianen, Aboriginals, communisten, en berbers.  Deze sterven bijna uit.
Irak van Saddam was ook tegen zionisten, en deze is vermoord door de hele wereld.
Iran van Ahmadinjad is ook tegen zionisten en zijn lot begint te lijken op die van Saddam.

Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 30/01/2010 om 11:51:57
(http://books.google.fr/books?id=aGdmAAAAMAAJ&pg=PT164&img=1&pgis=1&dq=aglaou&sig=ACfU3U1i5MivT29ZM2XXHkguupq5iAzGnA&edge=1)
bron: Dictionnaire des noms de famille du Maroc by Mouna Hachim

etymologie weinig betrouwbare !

Historie volgens Abdessadeq El Glaoui ook weinig betrouwbaar!


(http://www.maroc-hebdo.press.ma/MHinternet/Archives_616/ph_616/elglaoui%20abessadek.jpg)

El Glaoui était un héros

Entretien avec Abdessadeq El Glaoui, auteur du livre Le Ralliement. L’objectif premier de Abdessadeq El Glaoui, fils du plus célèbre des pachas marocains, est d’abord d’apporter son éclairage de témoin oculaire sur les dernières années du Protectorat français au Maroc. Pour lui, Thami El Glaoui est un patriote dupé par les autorités françaises de l’époque.

Maroc Hebdo International: Pour quelles raisons avez-vous écrit ce témoignage?

- Abdessadeq El Glaoui: C’était un impératif de conscience. Fixer pour la mémoire des événements de cette phase cruciale de l’histoire de notre pays, et en donner une image aussi franche et aussi objective que possible.

MHI: Vous voulez défendre votre père?

- Abdessadeq El Glaoui: L’objectif de ce livre est d’apporter un témoignage sur l’histoire, en relatant des faits historiques exacts et très importants, dont je fus témoin. Cependant, si en disant la vérité j’arrive à défendre mon père et à expliquer son comportement, c’est tant mieux. Il faut savoir que les Français, jusqu’à la fin, ont continué à tenter de s’appuyer sur le Glaoui, dont ils se sont servis pour monter une conjuration insensée. Aussi, en offrant au Sultan de l’installer en France, ils espéraient construire je ne sais quelle structure qui puisse sauvegarder le maximum de leurs intérêts. Il faut bien le dire: Le retour du Sultan, dès novembre 1955, a déjoué bien des calculs et coupé court à bien des ambitions, et pas seulement françaises.

MHI : Comment expliquez-vous le comportement de votre père ?

- Abdessadeq El Glaoui: Sans vouloir justifier le comportement de mon père, je sais qu’il avait réalisé son erreur et constaté que, aussi bien à l’intérieur du Maroc qu’à l’étranger, cette action funeste soulevait l’indignation de tous. De toutes les façons, ce que j’ai voulu souligner, c’est que le Glaoui, de 1951 à 1955, a vécu, malgré toutes les apparences, dans une souffrance morale intense et qu’il n’a trouvé de répit qu’en revenant à son allégeance à Sidi Mohammed Ben Youssef, dont il a, par son ralliement surprenant pour beaucoup, précipité la restauration. Le pacha El Glaoui a demandé le retour de Mohammed V, et a obtenu son pardon pour son égarement. Chose que le Roi n’a pas hésité à lui accorder. Je pense qu’il est de mon devoir, moi qui ai vécu aux côtés d’un personnage important de l’histoire, de le faire découvrir à ceux qui ne connaissent pas tout de lui.

MHI : Racontez-nous comment s’est déroulé ce ralliement ?

- Abdessadeq El Glaoui: Ce revirement spectaculaire du Glaoui a été obtenu dans des circonstances, il faut le dire, assez dramatiques: invité à se présenter le 25 octobre 1955 devant le Conseil des Gardiens du Trône, mon père allait, sans le savoir, en reconnaissant ce conseil, servir à mettre en place une structure qui n’est pas susceptible à mon avis de résoudre le véritable problème. En effet, mon livre, Le Ralliement, décrit la manière dont a été réalisé ce véritable coup de théâtre, avec quelques amis du parti de l’Istiqlal: Haj Ahmed Bennani, Abbas El Kabbaj, et Ahmed Guessous. Ainsi, nous avons déjoué, ensemble, ce que je considérais à l’époque comme une désastreuse machination. Nous avons convaincu Haj Thami El Glaoui qu’il n’y avait pas une meilleure solution que le retour du Sultan Mohammed V. Nous l’avions convaincu, et c’était similaire à une bombe pour beaucoup de personnes qui s’attendaient à ce que cette brouille dure. A l’époque, j’avais trente ans, et je me lançais dans une opération délicate. Le délai dont nous disposions était très court: entre le 22 octobre, date de l’invitation de Haj Fathmi Ben Slimane, et le 25 octobre, date fixée par lui pour la visite du Glaoui au Conseil des Gardiens du Trône. Il nous a fallu donc nous activer pour convaincre le pacha de déclarer publiquement son ralliement au retour immédiat de Mohammed V, juste après cette visite.

MHI : Comment la famille El Glaoui a-t-elle toujours été proche de la famille royale ?

- Abdessadeq El Glaoui: Le Pacha El Glaoui était très proche de Mohammed V. Et, depuis toujours, notre famille a eu des liens très forts avec la famille alaouite. Nous sommes demeurés attachés à eux par des liens basés sur l’allégeance et le respect que notre famille leur a toujours témoignés, dans toutes les circonstances. Nos relations sont vraiment très anciennes. Mon père m‘envoyait souvent le représenter à des fêtes organisées au Palais, lorsqu’il était malade ou avait un empêchement. C’est ainsi que j’ai tissé, à mon tour, des liens, avec feu Hassan II, qui avait presque mon âge. J’ai également vécu un moment fort lorsque j’ai été reçu par Sidi Mohammed Ben Youssef, le 8 novembre 1955, à Saint-Germain en Laye.

MHI : Quelle est l’importance des documents qui figurent dans ce livre ?

- Abdessadeq El Glaoui: Les documents qui illustrent ce livre constituent une preuve des relations anciennes de notre famille avec la dynastie alaouite. D’autres sont pour démontrer les relations entretenues par mon père avec des personnalités françaises, marocaines ou américaines, prouvant par là son civisme et son amour pour son pays quoi qu’on ait pu dire de lui.

MHI : L’histoire témoigne de la trahison de votre père, qui a indigné tous les Marocains.

- Abdessadeq El Glaoui: A mon avis, cela doit être dépassé. Je trouve que ça ne sert à rien de parler de quelqu’un en mal après sa mort. Je ne suis pas en train de nier ce qu’a fait mon père, ou de justifier son comportement. Cependant, il ne faut pas perdre de vue tout ce qu’il a fait de bien autour de lui. C’était une dérive pour lui, qu’il a regrettée, et je pense que le meilleur exemple à suivre est celui de Sidi Mohammed Ben Youssef, qui n’a pas hésité à pardonner mon père, quand ce dernier le lui a demandé. Feu Hassan II, après lui, a continué à traiter notre famille avec la même façon, et n’a plus évoqué cet acte du passé.

MHI :Comment avez-vous procédé pour expliquer le déroulement des évènements dans votre livre ?

- Abdessadeq El Glaoui: En ce qui concerne le déroulement des événements de 1950 à 1955, je me suis permis de brosser un tableau qui situe le personnage du Glaoui, mon père, dans l’environnement qui a été le cadre de sa vie. Ainsi, son itinéraire, depuis le début du siècle dernier jusqu’en 1956, serait peut-être mieux compris. La phase importante de mon discours couvrira bien entendu la crise qui a bouleversé le Maroc avec la déportation du Sultan Sidi Mohammed Ben Youssef. Autant Juin et Guillaume représentaient un durcissement après le fameux discours de Tanger, dans l’intention de perpétuer la domination de la France sur le Maroc, autant la France s’inclinait progressivement devant la revendication nationale du retour du Souverain: Il était évident pour tous que Sidi Mohammed Ben Youssef n’avait pas cessé de régner sur les cœurs de ses sujets.

MHI : Quels sont les souvenirs forts que vous gardez de votre père ?

- Abdessadeq El Glaoui: Le pacha nous a élevés, mes frères et moi, dans une éthique religieuse et morale. Cependant, il y avait une grande distance entre nous: C’était un homme fort, au caractère impressionnant, qu’il était difficile de contredire. Ce n’est qu’en 1954 que je me suis rapproché de lui, jusqu’à lui servir de secrétaire et de l’accompagner dans quelques-uns de ses voyages, notamment à Londres en 1954, à l’occasion de sa rencontre avec Churchill. J’ai pu ainsi exercer sur lui un peu d’influence. J’ai pu le rapprocher des média et lui faire suivre, en lui traduisant les journaux, l’évolution de la situation au Maroc.

Chifaâ Nassir, Maroc Hebdo International

http://www.maroc-hebdo.press.ma/MHinternet/Archives_616/html_616/elglaoui.html
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 30/01/2010 om 12:04:50
Wie wil niet bevriend worden met zionisten?  Indianen, Aboriginals, communisten, en berbers.  Deze sterven bijna uit.

Ik dacht dat jij allergisch was voor het woord berber...

Dan hebben Grieken en Arabieren je een mooie naam gegeven. Je mag jezelf Berber en barbaar noemen. Maar  wij willen dat woord  niet horen. Ik ben allergisch voor dat verschrikkelijke woord. Noem mij liever Arabische nationalist, dan Berber.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Chatt zie arif on 30/01/2010 om 13:12:16
Nou Chatt, een amateurtje zou ik die Thami el Glaoui niet willen noemen, want wat betreft zijn blonde "Circassian" vrouwensmaak, wist hij zijn kaarten goed te spelen...


(http://img21.imageshack.us/img21/8786/glaoui.png)

- The Milwaukee Journal - 3 Februari 1956 (http://news.google.com/newspapers?nid=1499&dat=19560203&id=NzEaAAAAIBAJ&sjid=WyUEAAAAIBAJ&pg=5664,1019426)- The Evening News - 3 November 1927 (http://news.google.com/newspapers?id=kA4vAAAAIBAJ&sjid=9qMFAAAAIBAJ&pg=1018,4943679&dq=circassian+glaoui&hl=en)

Ach,'baas boven baas...'

Alaoui nummer twee: Moulay Ismail had 'reportedly' 500 vrouwen in zijn harem,en is zoals ik eerder schreef nog altijd de 'uncontested' wereldrecordhouder 'nageslacht produceren',namelijk 888 stuks. Misschien was het de nummerieke overwicht die maakt dat we vandaag de dag een Alaoui en geen Klaoui als caudillo hebben.

Persoonlijk denk ik dat dat een van de grootste problemen in Marokko is:het produceren van kinderen. Onze belangrijkste export-producten zijn namelijk fosfaat,tomaten en mensen...

Ik ben bevriend met een landbouwertje zonder land uit Temsaman met 12 kinderen bij één vrouw,God verhoede dat hij de mogelijkheid had gehad om vier vrouwen te huwen. Ik heb hem wel eens gevraagd waarom hij zoveel kinderen heeft verwekt? Hij zei: wij wonen hoog in de bergen en 's nachts is het verdomd koud!

Wat die Glaoui betreft:als je in Marokko zijn naam in de mond neemt denkt iedereen meteen aan een heerser die tevens pooier was. Ik heb geen bronnen,maar het schijnt dat hij de bordelen in zijn gebied een speciale Klaoui-belasting liet betalen.


Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: TamurtIno on 30/01/2010 om 13:46:20
Ik dacht dat jij allergisch was voor het woord berber...

Dat is waar.
Berbers en Indianen steunen HamAs.  Imazighen, westerlingen, beschaafden, intellectuelen, Arabische regeringen  steunen Israël.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 30/01/2010 om 13:47:59
Alaoui nummer twee: Moulay Ismail had 'reportedly' 500 vrouwen in zijn harem,en is zoals ik eerder schreef nog altijd de 'uncontested' wereldrecordhouder 'nageslacht produceren',namelijk 888 stuks. Misschien was het de nummerieke overwicht die maakt dat we vandaag de dag een Alaoui en geen Klaoui als caudillo hebben.

Wees daar maar niet zo zeker van. Oedhayen volgen hun afstamming in de vrouwelijke lijn op.


Wat die Glaoui betreft:als je in Marokko zijn naam in de mond neemt denkt iedereen meteen aan een heerser die tevens pooier was. Ik heb geen bronnen,maar het schijnt dat hij de bordelen in zijn gebied een speciale Klaoui-belasting liet betalen.

Zijn grootste bordeel in Marakkesh schijnt het Bahia paleis te zijn geweest. Alleen high-class stuff - Circassian beauties - dus je kan wel raden waarom Lyautey dit paleis als kantoor heeft uitgekozen.


Ps. Weet jij toevallig waar Churchill de laatste dagen van zijn leven slijtte in Marokko?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Chatt zie arif on 30/01/2010 om 13:53:32


Ps. Weet jij toevallig waar Churchill de laatste dagen van zijn leven slijtte in Marokko?

Ehhhmm, laat me raden... Toch niet in Marrakech,vlakbij dat ehm paleis?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 30/01/2010 om 13:57:55
Ach,'baas boven baas...'

Baas boven baas = Yeshoua Corcos

(http://img63.imageshack.us/img63/8172/corcos3.png)
(http://img52.imageshack.us/img52/8731/corcos1.png)
(http://img246.imageshack.us/img246/5391/corcos2.png)

- The mellah of Marrakesh: Jewish and Muslim space in Morocco's red city Door Emily Gottreich (http://books.google.com/books?id=u78NXajxi8cC&pg=PT145&lpg=PT145&dq=corcos+glaoui&source=bl&ots=BDe78lsaKP&sig=HaIIbFk65LZHyMAgiGeVIRKLPIY&hl=nl&ei=HyNiS9KQE8je-Qae7d3ADA&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CAcQ6AEwAA#v=onepage&q=corcos%20glaoui&f=false) - blz. 126
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 30/01/2010 om 13:58:34
Ehhhmm, laat me raden... Toch niet in Marrakech,vlakbij dat ehm paleis?

Ik weet niet ik dacht mischien weet jij het...
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Chatt zie arif on 30/01/2010 om 14:14:31
Ik weet niet ik dacht mischien weet jij het...


Geen idee, wat ik weet over Churchill is dat: we'll fight on the beaches,we'll  fight on the bla bla bla...en ook dat het een zware whiskey-drinker was en dat hij alleen als oorlogs-premier iets voorstelde...
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 31/01/2010 om 15:45:33
Niet alleen Duitse bedrijven hebben zich schuldig gemaakt aan de nazi-slavenarbeid tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook bedrijven uit de geallieerde landen hebben flink aan de nazikampen geprofiteerd. Gerenomeerde bedrijven als IBM, General Motors en Coca Cola.


Ps. De Krupps uit Duitsland maken al meer dan 400 jaar wapens.

ja ja dat weet ik maar we hadden het hier over krupp,toch
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 31/01/2010 om 17:48:29
ja ja dat weet ik maar we hadden het hier over krupp,toch

Ja, dat Krupp uiteindelijk geholpen werd door nazis wat betreft de goedkope arbeidskracht dat spreekt voor zich. Bijna elk bedrijf uit de Duitse MKB-sector kon rekenen op die ondersteuning van Hitlers uitzendbureau.


(http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:2d1dY_-URTE_GM:http://www.enterprise.mtu.edu/highschool/partners/logos/ibm-logo.jpg)   

Wat veel interresanter is om te weten is dat ook Amerikaanse bedrijven gebruik hebben gemaakt van de zeer gunstige arbeidsvoorwaarden van Hitlers uitzendbureau, althans gunstig voor de werkgever/slavendrijver. Zo heeft IBM met haar revolutionaire ponskaartmachine een cruciale rol gespeeld wat betreft de dataverwerking van persoonsgegevens. Matou, heb je je ooit wel eens afgevraagd hoe het mogelijk was dat Hitler binnen 5 jaar gegevens van miljoenen joden, zigeuners, gehandicapten kon verzamelen en verwerken? En dat allemaal in een tijd waar ze nog steeds werkten met potlood en papier.


(http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:xBQyLE_DpvMeCM:http://www.popandroll.com/coke-art/Coca-Cola-Art_Enjoy_Logo_Ribbon.jpg)

Coca Cola wenste ondanks het feit dat er spanningen en uiteindelijk zelfs een wereldoorlog uitbrak tussen nazi-Duitsland en Amerika, toch wel dat er gewoon zaken gedaan kon worden met de nazis. Want tja the show must go on en geld moet in het laatje komen. En het liefst zonder dat het Amerikaanse volk lastige vragen ging stellen. Dus bedachten de heren van Coca Cola een nieuwe frisdrank die alleen maar in nazi-Duitsland geproduceerd werd en ook als the nazi refreshment drink op de Duitse markt werd gepositioneerd. Zie hier het ontstaan van Fanta.


(http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:YmJu9Pz94SAQSM:http://www.topnews.in/files/General-Motors3.jpg) 

Van General Motors deelname aan het nazibeleid weet ik eerlijk gezegd niet zo veel vanaf. Het enige wat ik weet is dat General Motors zo vlak voordat Hitler aan de macht kwam (1931) het Duitse autobedrijf Opel heeft overgenomen (100%). Hetzelfde autobedrijf dat in de 2e wereldoorlog later omgebouwd werd tot oorlogsfabriek voor Hitler en zijn nazis.


(http://homepage.mac.com/ehara_gen/jealous_gay/images/prescott_bush.jpg)

Maar wat de meeste mensen - en ik gok incl. jij matou - echt niet weten is dat er in 1933 door Amerikaanse nazis + Amerikaanse industrielen + internationale bankiers een poging tot staatsgreep is gepleegd op het White House in Washington. In 1933 werd aan Marine Corps Maj.-Gen. Smedley Butler gevraagd door bovenstaande mensen om met een leger van 500.000 man de Amerikaanse president Franklin Delano Roosevelt af te zetten. Waarschijnlijk om zo politieke aansluiting te vinden bij Hitler en Mussolini, die toen rijzende sterren waren in de internationale politiek. En waarschijnlijk ook zodat de nazis vrij spel konden krijgen tijdens de komende Tweede wereldoorlog. De oorlog waar ze al in 1933 al naar uitkeken dus. Een van die mensen die actief hebben deelgenomen aan die nazi-staatsgreep was niemand minder dan de opa van de latere president George W. Bush - namelijk Prescott Bush (zie foto boven)... Toeval?     


Aanvullende info

- http://www.ibmandtheholocaust.com/
- http://emperors-clothes.com/analysis/ibm.htm
- http://en.wikipedia.org/wiki/Fanta
- http://www.washingtonpost.com/wp-srv/national/daily/nov98/nazicars30.htm
- http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=5571
- http://en.wikipedia.org/wiki/Business_Plot
- http://www.guardian.co.uk/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 31/01/2010 om 18:04:34
dat ponskaart systeem v ibm heeft idd een doorslaggevende functie vervuld, op die manier kon herr hitler veel joden vergaren, feilloos systeem , heb ik een boek over gelezen, en ik moet toegeven dat ik daarvóór er niet bij stil had gestaan hoe het kwam dat ze zoveel joden hebben kunnen opsporen aangezien er nogal wat  "bekeerd" waren, of zich niet eens bewust waren v hun jood zijn na een intensieve integratie zoals in hollanda, ze werden zogezegd "herinnerd" aan hun joodse afkomst op een brute manier, anderen waren makkelijk te vinden, herkenbaar aan hun levensstijl en vaak ook uiterlijk, zo ook zigeuners
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 31/01/2010 om 18:32:57
en ik moet toegeven dat ik daarvóór er niet bij stil had gestaan hoe het kwam dat ze zoveel joden hebben kunnen opsporen aangezien er nogal wat  "bekeerd" waren, of zich niet eens bewust waren v hun jood zijn na een intensieve integratie zoals in hollanda, ze werden zogezegd "herinnerd" aan hun joodse afkomst op een brute manier, anderen waren makkelijk te vinden, herkenbaar aan hun levensstijl en vaak ook uiterlijk, zo ook zigeuners

Dat klopt niet wat je zegt, a mattie!

De ponskaartmachine van IBM heeft vooral de verwerking van persoonsgegevens vergemakkelijkt voor de nazi´s en niet de daadwerkelijke opsporing van joden. Het opsporen van joden - althans in Nederland - is namelijk vooral gebeurd door de joden zelf. Joodse mensen van hogere klasse die andere joden aangaven bij de nazi´s in ruil voor een traktatie of uitstel van executie.

Matou, weet jij wat de Joodsche Raad is en wat het allemaal heeft gedaan tijdens de 2e Wereldoorlog?   

- http://nl.wikipedia.org/wiki/Joodsche_Raad
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 31/01/2010 om 20:19:41
 verwerking v persoonsgegevens ? mon cher je weet echt niets, al doe je voorkomen dat je alles weet, je komt via pers.gegevens bij de adressen waar joden zich bevinden,
 en jouw uitspraak dat joden VOORAL zijn aangegeven door joden zelf voor beloning etc. slaat kant noch wal, het is sporadisch gebeurd maar zeker niet vaak, , wat de joodse raad betreft heb ik veel over gelezen, hadden ze een keus onder het terreurbewind? dacht het niet, degenen die werden verkozen voor die job werden regelrecht geexecuteerd of door gestuurd naar vernietigingskampen als ze weigerden, hoe dan ook, je zou meer moeten lezen ipv je gelijk alsmaar halen via kopieren/plakken all the time
wat ben je doorzichtig
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 31/01/2010 om 20:33:05
verwerking v persoonsgegevens ? mon cher je weet echt niets, al doe je voorkomen dat je alles weet, je komt via pers.gegevens bij de adressen waar joden zich bevinden,
 en jouw uitspraak dat joden VOORAL zijn aangegeven door joden zelf voor beloning etc. slaat kant noch wal, het is sporadisch gebeurd maar zeker niet vaak, , wat de joodse raad betreft heb ik veel over gelezen, hadden ze een keus onder het terreurbewind? dacht het niet, degenen die werden verkozen voor die job werden regelrecht geexecuteerd of door gestuurd naar vernietigingskampen als ze weigerden, hoe dan ook, je zou meer moeten lezen ipv je gelijk alsmaar halen via kopieren/plakken all the time
wat ben je doorzichtig

Pas maar op met wat je zegt a mattie, als ik wil kan ik de gehele joods-zionistische-nazi samenwerking tijdens de 2e wereldoorlog blootleggen en hier posten. Onderbouwd met voldoende argumentatie en historische bronnen. En dat geldt ook voor alles wat ik tot nu toe in deze discussie heb gepost. Jij daarentegen komt niet verder dan wat loze woorden en een wir-haben-es-nicht-gewusst redenatie = ...'wat de joodse raad betreft heb ik veel over gelezen, hadden ze een keus onder het terreurbewind? dacht het niet'...


Quote
Na de Tweede Wereldoorlog heeft de Joodsche Eereraad uitgesproken: 'dat de voorzitters van de Joodsche Raad gefaald hebben in een wereld, die zelf in gebreke is gebleven'. Aan het eind spreekt deze Ereraad als zijn mening uit:

I- dat het laakbaar is geweest, de opdracht tot vorming van een 'Amsterdamse Jodenraad' en het voorzitterschap van deze raad (wat verantwoordelijkheid jegens de Duitsers medebracht) uit handen van de Duitsers te hebben aanvaard;

II- dat het laakbaar is geweest, het Joodse Weekblad te blijven uitgeven, toen eenmaal bleek, dat het de Duitsers van meer nut dan de Joden moest zijn, waarbij de Ereraad tevens herinnert aan zijn afkeurend oordeel over een aantal berichten, die hiervoor zijn genoemd;

III- dat het laakbaar is geweest, medewerking te verlenen aan een aantal anti-Joodse maatregelen, zoals het uitgeven van de Jodenster en het verzenden van bevelen om naar Westerbork te vertrekken;

IV- dat de wijze, waarop de voorzitters de weigerachtigen tot het geven van de bijdrage tot de eerste heffing aanschreven, laakbaar is geweest;

V- dat de medewerking, verleend bij de selectie voor deportatie, in het bijzonder de medewerking in mei 1943, zeer laakbaar is geweest.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Joodsche_Raad#Oordeel


Ps. Keuze heb je altijd, ook al lijkt het soms een onmogelijke keuze...   
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 22/02/2010 om 22:27:04
Dat die zionisten een geweldige handelsgeest hebben kun je ze eigenlijk niet kwalijk nemen...>


Sugat to Export Sugar to Morocco

Israeli sugar maker Sugat will begin exporting sugar from Israel, with the first exports to be sent to Morocco, after the company signed an agreement with a company there. The first shipment will be for 100,000 tons of sugar, worth about $80,000. The sugar will be packed for the Moroccan company distributing it, and will bear a "made in Israel" label. This is Sugat's first export deal ever.

Israel's sugar market in 2009 was worth about NIS 350 million, with Sugat's market share at 77%. The company opened a new processing plant in Kiryat Gat in 2009, which can produce 400,000 tons of refined sugar a year.

21 Februari 2010

IsraelNN.com

http://www.israelnationalnews.com/News/Flash.aspx/180964
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 23/02/2010 om 00:44:48
Of kun je het de zionisten wel kwalijk nemen dat ze al in 1933 vrijwillig een economische handelsovereenkomst hadden afgesloten met Nazi-Duitsland? >


Haavara Agreement

The Haavara Agreement was signed on 25 August 1933 after three months of talks by the Zionist Federation of Germany, the Anglo-Palestine Bank (under the orders of the Jewish Agency, an official executive agency in then Palestine) and the economic authorities of the Nazi regime of Germany. The agreement was designed to help facilitate the emigration of German Jews to Palestine. While it helped Jews emigrate, it forced them to give up most of their possessions to Germany before departing. Those assets could later be obtained by transferring them to Palestine as German export goods. Approximately 50,000 Jews emigrated to Palestine under this agreement. The main proponent of the Ha'avara Agreement was Haim Arlosoroff.

The Company

The Haavara (Transfer) company was established in 1935 as the result of the agreement.

Controversy

The Haavara Agreement was highly controversial. While it helped persecuted Jews emigrate from Germany, it provided a major market for German goods in Palestine. This helped Germany's weak economy at a time when many Jews were boycotting the country's goods. The following is a passage from an anti-Haavara circulated pamphlet in Palestine.

Until When Will the Yishuv Support Hitler? BOYCOTT Hitler's Products! BOYCOTT German Movies! Ivri! Remember What the German Did to Your Brother

From the German point of view the German economy was being weakened not because the 1914-1918 war had done major damage to the nations's production capacity but rather simply because the economic restitution provisions of the Treaty of Versailles were deliberately fashioned with a punitive intent to keep the German people in perpetual debt slavery and insure that they would never be able to throw off the yoke which was being imposed on them. Almost all natural resources were being expropriated out of the country being paid for exclusively with the severely debauched Reichsbank Marks but foreign debtors would invariably demanded payment for the few things Germany was actually allowed to buy in "Goldrecknung Marks" at full, fair actual internationally honored exchange rates. The Haavara agreement was simply a workaround which allowed Germany to get fair value for at least some if it's production and ameliorate some of the most onerous consequences of the Versailles Reparations.

Certificate

An example of the certificate issued by Haavara to Jews emigrating to Palestine:

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/5/51/Haavara1.jpg)

- http://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement


Aanvullende info

- http://www.codoh.info/incon/inconhaa.html
- http://www.geschichteinchronologie.ch/judentum-aktenlage/hol/EncJud_haavara-agreement-1933-ENGL.html
- http://www.freearabvoice.org/naziZionistCooperation.htm
- http://www.amazon.com/Transfer-Agreement-Dramatic-Between-Palestine/dp/0786708417
- http://www.marxists.de/middleast/brenner/ch06.htm
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 23/02/2010 om 01:00:58
(http://img186.imageshack.us/img186/3125/havara.png)

(http://img24.imageshack.us/img24/6743/havara1.png)

(http://img199.imageshack.us/img199/7933/havara2.gif)

(http://lh3.ggpht.com/_ItGbU97DGjc/SqRmF2CPP1I/AAAAAAAAASY/7lNrAqKHqng/Haavara+Agreement.png)
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 23/02/2010 om 15:37:39
Als men mij gaat censureren zonder geldige reden, dan weet ik in ieder geval dat ik historisch gezien op het juiste spoor zit...>

(http://img215.imageshack.us/img215/4739/censuur.png)
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: TamurtIno on 23/02/2010 om 15:56:22
Als men mij gaat censureren zonder geldige reden, dan weet ik in ieder geval dat ik historisch gezien op het juiste spoor zit...>

(http://img215.imageshack.us/img215/4739/censuur.png)
( ik praat liever niet over mensen... ).
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 23/02/2010 om 16:01:59
Badabing is een Arabische fascist en getrouwd met een Amazigh vrouw.

Goh... Ik wist nog niet dat ik al getrouwd was... Ma gir cen ura mli7?


Ps. Wat ben je toch weer een mietje en een watje; zelfs een vmbo-leerling lult jou nog onder de tafel...;)
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 23/02/2010 om 21:07:00
(http://i42.tinypic.com/ztu2ko.jpg)

Jim Condit - The Final Solution to Adolf Hitler (Adolph Hitler)

"The Zionists brought us to the Holocaust. It is well known that it was possible to redeem Jews from the Nazis with money, and save many hundreds of thousands of Jews in Hungary...THE ZIONIST LEADERS WHO NOW SIT IN GOVERNMENT PREVENTED IT!" -- Rabbi Shlomo Zalman Ehrenreich (circa 1954) To the billions of people around the world who know only the standard Establishment version of 20th Century history, the above quotation is incomprehensible, its implications impossible to fathom. Adolf Hitler and the Nazis were the sworn enemies of all Jews, they will say, and to suggest there could be any collusion between Zionists and Hitler's Third Reich is both beyond belief and a slap at the memory of those who died at the hands of Nazi persecutors. Incomprehensible, perhaps, but by no means impossible. The Zionist-Nazi collaboration, however suppressed it has been to the general public, is a little-known, but crucial, part of European history, one that continues to profoundly shape and affect world events in the 21st Century. This mind-boggling voyage is but one of many facts which have been compiled and collated, and which is presented in this DVD by Jim Condit Jr. in this fascinating new DVD entitled The Final Solution to Adolf Hitler. This thorough analysis examines Hitler's career and influence, from his humble beginning in Austria to his appointment as German Chancellor by President Paul von Hindenburg, from his ascent to absolute dictator of the Third Reich to his role in bringing about the modern state of Israel and the emerging world government.

- http://video.google.com/videoplay?docid=6759022809518563654#
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: 3ich on 24/02/2010 om 12:00:14
(http://i42.tinypic.com/ztu2ko.jpg)

Jim Condit - The Final Solution to Adolf Hitler (Adolph Hitler)Weet jij wie de 2e wereldoorlog gefinancieërd heb?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: TamurtIno on 24/02/2010 om 12:38:11
Weet jij wie de 2e wereldoorlog gefinancieërd heb?
Marsmannetjes , zegt matrix. Dat snappen sommigen helaas niet. te moeilijk allemaal om te snappen  dat wanneer je roep: "O sap saladam chalam damon ooo dam dalon".  Dat je gewoon alles kunt vernietigen. Echt waar, laat ze slapen broeder.

Het marsmannetje chamladon werkt samen met zionisten om ons wereld te veroveren.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: 3ich on 24/02/2010 om 12:43:22
Marsmannetjes
Nee. Het waren jou ow zo geliefde zionisten die er geld in hebben gepompt. De internationale bankiers, de multinationals, de freemasons, etc, etc,


grotedeels was het 1 familie, aan inco de eer om daar een antwoord op te geven.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: TamurtIno on 24/02/2010 om 12:44:38
Nee. Het waren jou ow zo geliefde zionisten die er geld in hebben gepompt. De internationale bankiers, de multinationals, de freemasons, etc, etc,


grotedeels was het 1 familie, aan inco de eer om daar een antwoord op te geven.
Heb ik ook gezegd. Zionisten hebben samengewerkt met marsmannetjes.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: TamurtIno on 24/02/2010 om 12:46:48
Nee. Het waren jou ow zo geliefde zionisten die er geld in hebben gepompt. De internationale bankiers, de multinationals, de freemasons, etc, etc,


grotedeels was het 1 familie, aan inco de eer om daar een antwoord op te geven.
Deze professor uit Irak bewijst dat zionisten dat ook gedaan hebben. Hij toont aan dat zionisten in onze huizen wonen. Ze verstoppen zich onder onze stolen, spullen om te spioneren.

http://www.dailymotion.com/video/x82t56_ahmed-alrabii-misinformation-a-memr_news
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: 3ich on 24/02/2010 om 13:03:37
Deze professor uit Irak bewijst dat zionisten dat ook gedaan hebben. Hij toont aan dat zionisten in onze huizen wonen. Ze verstoppen zich onder onze stolen, spullen om te spioneren.

http://www.dailymotion.com/video/x82t56_ahmed-alrabii-misinformation-a-memr_news

Ik heb elke keer spijt van dat ik op jou reageer. Die Irakees kan lullen tot ie een ons weegt maar hij domineert het geld niet! Zijn land is bestolen van werelds belangrijkste grondstof en hun stonden er bij en keken er naar. Dit is dus wat ik bedoel dat je een schizobrain heb!

http://achtergeslotendeuren.punt.nl/index.php?r=1&id=265819&tbl_archief=0


Hier sluit jou gedachte gang op aan. http://www.nujij.nl/pvv-onderwijs-over-tweede-wereldoorlog-is-geen.7216584.lynkx

http://video.google.com/videoplay?docid=-4020719354420953428&ei=oc18Sf-RHp64qAP-3pmzBA&q=The+Gig+Is+Up%3A+Money%2C+the+Federal+Reserve+and+You#

http://www.beursbox.nl/200902121124/laatste-nieuws/de-eigenaren-van-de-fed.html
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: TamurtIno on 24/02/2010 om 13:08:25
Ik heb elke keer spijt van dat ik op jou reageer. Die Irakees kan lullen
Klopt.
Feisal Qasem van AljazeeraTV  zei dat onze landen worden niet geregeerd dor professoren, intellectuelen, wetenschappers, mensen met universitaire opleidingen, etc.  Onze landen worden geregeerd door imams, ongeschoolde dictators, analfabeten en lage opgeleide mensen.

Je voegt eraan toe; sites zoals dumpert.nl, onzin.net, afval.com, etc.

Ach, blijf strijden. Straks land hier een marsmannetje en dan zien ze zelf hoe gevaarlijk het is als je niet goed onder je stoel kijkt waar zionisten wonen.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 24/02/2010 om 13:19:58
Weet jij wie de 2e wereldoorlog gefinancieërd heb?

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dc/JohnFosterDulles.jpeg)

John Foster Dulles

- http://en.wikipedia.org/wiki/John_Foster_Dulles
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 24/02/2010 om 13:21:59
Ach, blijf strijden. Straks land hier een marsmannetje en dan zien ze zelf hoe gevaarlijk het is als je niet goed onder je stoel kijkt waar zionisten wonen.

En als die marsmannetjes al contact hebben gelegd met de mensen. Wat dan?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: 3ich on 24/02/2010 om 13:39:24
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dc/JohnFosterDulles.jpeg)

John Foster Dulles
Je gaat ons niet wijsmaken dat het éénmans actie was.

Ik citeer: Dat de halve jood Hitler, die zelf waarschijnlijk ook als bastaard afstammeling tot de Rothschild familie behoorde, tot in de oorlog via IG Farben werd gefinancierd door Amerikaanse joden en dan met name de Rothschild familie, is waarschijnlijk ook een feit. Dat feit is misschien qua bloederigheid niet zo smerig als het ombrengen van al die mensen, maar de bankiers speelden op hun niveau hun spel en ze doen dat tot op de dag van vandaag en frisser wordt het er de laatste jaren niet op.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: TamurtIno on 24/02/2010 om 13:50:21
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dc/JohnFosterDulles.jpeg)

John Foster Dulles
Dat is hem.  Aliens je hebt hem te pakken.  Hij komt uit mars.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 24/02/2010 om 13:51:45
Je gaat ons niet wijsmaken dat het éénmans actie was.

Nee ik ga jullie niet wijsmaken dat het een éénmansactie was, maar John Foster Dulles stond wel aan het hoofd van de economische samenwerkingsverband tussen de bedrijven = Brown Brothers Harriman-Schroeder- Rockefeller (http://www.aracnet.com/~gdy52150/timeline.html). En deze bedrijven hebben in de jaren 30 en onder zijn leiding een heel netwerk opgezet van shady companies (http://www.american-buddha.com/hig.tradingwithenemytoc.htm) die rechtstreeks werkte voor de Nazis. Met name de Schroeder bank - waar Dulles zelf juridisch adviseur van was - hebben in dienst van de nazis voor en tijdens de 2e wereldoorlog al hun financiele zaken op een rijtje gezet.


Ik citeer: Dat de halve jood Hitler, die zelf waarschijnlijk ook als bastaard afstammeling tot de Rothschild familie behoorde, tot in de oorlog via IG Farben werd gefinancierd door Amerikaanse joden en dan met name de Rothschild familie, is waarschijnlijk ook een feit. Dat feit is misschien qua bloederigheid niet zo smerig als het ombrengen van al die mensen, maar de bankiers speelden op hun niveau hun spel en ze doen dat tot op de dag van vandaag en frisser wordt het er de laatste jaren niet op.

Dat deze Dulles of Hitler ook maar orders opvolgen van anderen - lees Rothschilds! - lijkt mij logisch en valt ook moelijk te ontkennen. Maar dat betekent nog niet dat jij kan bewijzen dat Hitler familie is van de Rothschilds, of wel soms?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 24/02/2010 om 22:55:47
Omdat ik de afgelopen paar dagen lekker op dreef ben met mijn anti-zionistische (Dat is anti-zionistisch en niet anti-semitisch!) kruistocht. Bij deze een wat diepere duik in de ideologie van de zionisten en hun plannen voor werelddominantie. Benjamin Freedman speech uit 1961 inclusief transcriptie...>


(http://trinityeyes.files.wordpress.com/2008/12/freedman21.jpg)

- http://www.erichufschmid.net/BenjaminFreedmanSpeechPart_1.mp3
- http://www.erichufschmid.net/BenjaminFreedmanSpeechPart_2.mp3
- http://www.erichufschmid.net/BenjaminFreedmanSpeechPart_3.mp3
- http://www.scribd.com/doc/2176263/Benjamin-Freedman-Transcript-1961


Aanvullende info

- http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_H._Freedman
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 25/02/2010 om 22:04:51
Mede dankzij een tip van 3ich (http://www.nujij.nl/pvv-onderwijs-over-tweede-wereldoorlog-is-geen.7216584.lynkx), wil ik bij deze ook een historische revisie doen wat betreft de datering van de 2e Wereldoorlog. De meeste mensen denken dat de oorlog namelijk tussen 1940-1945 (http://nl.wikipedia.org/wiki/Tweede_Wereldoorlog) heeft geduurd toen de nazi-Duitsers Nederland binnen vielen en bezetten. Maar dat klopt niet helemaal. In die jaren is Nederland daadwerkelijk openlijk betrokken bij de oorlog, maar de 2e Wereldoorlog is in feite al begonnen in 1933. Toen de Joodse gemeenschap vanuit Amsterdam een wereldwijde en algehele boycot afkondigden op Duitse producten. Dat is dus 1933 en vanuit Amsterdam!. En dat is de werkelijke reden voor de sociale crisis uit de jaren 30 (http://entoen.nu/crisisjaren). En dat terwijl rond dezelfde tijd er een bepaalde groep joden in Duitsland - lees zionisten! - een handelsovereenkomst (de haavara) aangingen met nazi-Duitsland, mede mogelijk gemaakt door het Britse koninkrijk en Amerikaanse industrielen a la Prescot Bush en John Foster Dulles die in datzelfde jaar zelfs een staatsgreep hebben willen gepleegd op het Witte Huis...>


(http://img121.imageshack.us/img121/177/1933.png)


Ps. Maw. Westerse joden = Ashkenazische joden zijn zelf verantwoordelijk voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog en voor het gevolg dat er "6 miljoen" joden zijn omgekomen in de nazi concentratiekampen.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 26/02/2010 om 00:46:18
de engelsen waren net als de rest super opportunisten, dat opruiend artikeltje is uitgegeven precies rond de tijd dat de engelsen joden niet meer toelieten in palestina, maw ze lieten creperen in europa ,dus dat verzonnen artikel kwam goed uit
weet je, al wat jij hier beweert is dikke vette bullshit, en bovendien neem jij nu ineens wél voor zoete koek aan wat in een krantje staat terwijl alles wat tegenwoordig gepubliceerd wordt wat je niet bevalt , niet klopt in jouw ogen, de media, weet je wel..
incogniet je bent zielig bezig en ik ga niet meer tegen jou in, ik weet wat ik weet en dat is voldoende voor mij, ik ga niet meer met copy/paste mensen zoals jij in discussie, schluss für mich
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 26/02/2010 om 01:00:39
..en kruip maar weer snel uit je hol om te reageren,je zal niet veel meer "naar boven weten te  brengen" dan  een hoop los zand   

(http://www.animaatjes.nl/plaatjes/m/mollen/2.gif) (http://www.animaatjes.nl/plaatjes/mollen)
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 26/02/2010 om 01:01:22
en ja hoor daar ist'ie weer, doei!!
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 26/02/2010 om 01:02:02
de engelsen waren net als de rest super opportunisten, dat opruiend artikeltje is uitgegeven precies rond de tijd dat de engelsen joden niet meer toelieten in palestina, maw ze lieten creperen in europa ,dus dat verzonnen artikel kwam goed uit
weet je, al wat jij hier beweert is dikke vette bullshit, en bovendien neem jij nu ineens wél voor zoete koek aan wat in een krantje staat terwijl alles wat tegenwoordig gepubliceerd wordt wat je niet bevalt , niet klopt in jouw ogen, de media, weet je wel..
incogniet je bent zielig bezig en ik ga niet meer tegen jou in, ik weet wat ik weet en dat is voldoende voor mij, ik ga niet meer met copy/paste mensen zoals jij in discussie, schluss für mich

Auf wiedersehen dan maar!


Ps. Het is wel een verstandige keus van jou, als je bij voorbaat al weet dat je het op het inhoudelijke van mij verliest...
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 26/02/2010 om 01:21:26
kijk, beste jongen, deze reaktie had ik verwacht, je bent erg voorspelbaar, maar goed
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 26/02/2010 om 01:23:13
jij hebt geen inhoud maar alleen copy/paste, dus gekopieerde shit hier en daar,ik vorm mijn eigen mening zonder beinvloeding
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 26/02/2010 om 01:24:16
ciao en sweet dreams about your zionist complotten
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 26/02/2010 om 01:29:39
(http://img25.imageshack.us/img25/1403/19331.png)

(http://4.bp.blogspot.com/_qUFDMUpk9jE/Shi7v-uyQWI/AAAAAAAATP8/fFxXg8xBJ94/s400/americansforhitlerstore.jpg)

(http://i106.photobucket.com/albums/m254/bmw535guy/judea_declares_war_on_germany.jpg) (http://i106.photobucket.com/albums/m254/bmw535guy/judea_declares_war_on_germany.jpg)

Quote
The Daily Express (London) published an article on March 24, 1933 announcing that the Jews had already launched their boycott against Germany and described a forthcoming "holy war". The Express urged Jews everywhere to boycott German goods and demonstrate against German economic interests.

The Express said that Germany was "now confronted with an international boycott of its trade, its finances, and its industry....In London, New York, Paris and Warsaw, Jewish businessmen are united to go on an economic crusade."

The article went on, "worldwide preparations are being made to organize protest demonstrations."

On March 27, 1933 the planned protest at Madison Square Garden was attended by 40,000 protestors (New York Daily News headlines: "40,000 Roar Protest Here Against Hitler").

Similar rallies and protest marches were also held in other cities. The intensity of the Jewish campaign against Germany was such that the Hitler government vowed that if the campaign did not stop there would be a one-day boycott in Germany of Jewish-owned stores.

Hitler's March 28, 1933 speech ordering a boycott against Jewish stores and goods was in direct response to the declaration of war on Germany by the worldwide Jewish leadership.

That same spring of 1933 there began a period of private cooperation between the German government and the Zionist movement in Germany and worldwide to increase the flow of German-Jewish immigrants and capital to Palestine.

Growing anti-Semitism in Germany and by the German government in response to the boycott played into the hands of the Zionist leaders. Prior to the escalation of anti-Semitism as a result of the boycott the majority of German Jews had little sympathy for the Zionist cause of promoting the immigration of world Jewry to Palestine. Making the situation in Germany as uncomfortable for the Jews as possible, in cooperation with German National Socialism, was part of the Zionist plan to achieve their goal of populating Palestine with a Jewish majority.

"For all intents and purposes, the National Socialist government was the best thing to happen to Zionism in its history, for it "proved" to many Jews that Europeans were irredeemably anti-Jewish and that Palestine was the only answer: Zionism came to represent the overwhelming mjaority of Jews solely by trickery and cooperation with Adolf Hitler." [1]


[1] - The Jewish Declaration of War on Nazi Germany, The Economic Boycott of 1933 (http://www.wintersonnenwende.com/scriptorium/english/archives/articles/jdecwar.html) door Barnes Review
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: 3ich on 26/02/2010 om 20:07:42
jij hebt geen inhoud maar alleen copy/paste, dus gekopieerde shit hier en daar,ik vorm mijn eigen mening zonder beinvloeding
Wuhahahhaa, hier sla je de plank wel volledig mis vind ik. Hoe kan je nou een mening hebben zonder invloed?

Wat is jou antwoord dan, op de vraag: wie heeft de 2e wereldoorlog gefinancieërd?

matou soms is het beter om te zwijgen dan toe te geven. Zodra er een geluid komt van een hoek die je niet ziet aan komen, maken mensen rare sprongen. De wereld is gemeen en zit vol geheimen,
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 26/02/2010 om 20:48:22
matou soms is het beter om te zwijgen dan toe te geven.

Spreken is zilver, maar zwijgen is inderdaad goud... "mon cherie"...
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 03:26:44
Omdat Amazigh/Rebel (= TamTam & Co) mij nog steeds mailtjes stuurt waar ik weinig behoefte aan heb en omdat ik gehoor wil geven aan de oproep die de joodse rabbijn Joseph Dershowitz al in 2004 deed...>


An Outcry From Bold Jewry

Contact person: Rabbi Joseph Dershowitz
Representative Telephone: 212-990-6613
Website: www.jewsagainstzionism.com

Bold Jewry is looking for brave statesmen and open-minded journalists who could
help defend us from our tragic enemies, camouflaged as our spokesmen, our
defenders and friends: the Zionist so-called “state of Israel” and their sympathizers
abroad.

Theodor Herzl (1860-1904), the founder of modern Zionism, recognized that anti-
Semitism would further his cause, the creation of a separate state for Jews. To solve
the Jewish Question, he maintained “we must, above all, make it an international
political issue.”1 Herzl wrote that Zionism offered the world a welcome “final solution
of the Jewish question.”2 In his “Diaries”, page 19, Herzl stated “Anti-Semites will
become our surest friends, anti-Semitic countries our allies.”

Zionism was supported by the German SS and Gestapo.3 4 5 6 Hitler himself
personally supported Zionism.7 8 During the 1930’s, in cooperation with the German
authorities, Zionist groups organized a network of some 40 camps throughout
Germany where prospective settlers were trained for their new lives in Palestine. As
late as 1942 Zionists operated at least one of these officially authorized “Kibbutz”
training camps9 over which flew the blue and white banner which would one day be
adopted as the national flag of “Israel”.10

The Transfer Agreement (which promoted the emigration of German Jews to
Palestine) implemented in 1933 and abandoned at the beginning of WWII is an
important example of the cooperation between Hitler’s Germany and international
Zionism. 11 Through this agreement, Hitler’s Third Reich did more than any other
government during the 1930’s to support Jewish development in Palestine and
further the Zionist goals. Hitler and the Zionists had a common goal: to create a
world Jewish Ghetto as a solution to the Jewish Question.

The Zionist so-called “World Jewish Congress” declared war on the country of
Germany,12 13 knowing that it would affect their Jewish brothers residing in that
country who would be left without protection. When others tried to help them
escape to other countries, the Zionist movement took actions which caused those
countries to lock their doors to Jewish immigration (read more in the books, “Perfidy”
and “Min Hametzer”). As a result of the Zionist influence five ships of Jewish
refugees from Germany arriving in the United States were turned back to the gas
chambers.

The fundamental aim of the Zionist movement has been not to save Jewish lives but
to create a “Jewish state” in Palestine.

On December 7, 1938, Ben Gurion, the first head of the Zionist ‘state of Israel’
declared “If I knew it was possible to save all the children in Germany by taking
them to England, and only half of the children by taking them to Eretz Israel, I would
choose the second solution. For we must take into account not only the lives of
these children but also the history of the people of Israel.”14

On August 31, 1949, Ben Gurion stated: “Although we have realized our dream of
creating a Jewish State, we are only at the beginning. There are still only 900,000
Jews in Israel, whereas the majority of the Jewish people still remains abroad. Our
future task is to bring all the Jews to Israel.”

Of the two and a half million Jews seeking refuge from the Nazis between 1935 and
1943, less than 9% went to settle in Palestine. The vast majority, 75%, went to the
Soviet Union. In the mid-70’s, more people emigrated out of ‘Israel’ than came in.
The only surges of immigration to the Zionist state have occurred during anti-Semitic
threats and persecution in foreign countries.15

It follows that for the Zionist state to achieve its goal of a Jewish world ghetto anti-
Semitism must be promoted and encouraged, and as we have seen, by acts of
violence if necessary.

“To attain its practical objectives, Zionism hopes it will be able to collaborate with a
government that is fundamentally hostile to the Jews”.16

The use of anti-Semitism as a tool to coerce immigration to the Zionist state
continues to the present day:

Prime Minister Sharon has stated that anti-Semitism is on the rise and that the only
hope for the safety of Jews is to move to Israel under the protection of the Zionist state.
“The best solution to anti-Semitism is immigration to Israel. It is the only
place on Earth where Jews can live as Jews," he said.17

Those who continue to call the so-called “state of Israel” the “Jewish State” are not
only promoting Zionism which is contrary to the beliefs of true Judaism, but also
endorsing the promotion of worldwide anti-Semitism. In doing so they are
endangering the lives of traditional Jews and denying their civil liberties and human
rights.

When the British foreign secretary, Arthur Balfour (sponsor of the 1905 Aliens Act to
restrict Jewish immigration to the UK), wanted the British government to commit
itself to a Jewish homeland in Palestine, his declaration was delayed - not by anti-
Semites but by leading figures in the British Jewish community. They included a
Jewish member of the cabinet who called Balfour's pro-Zionism "anti-Semitic in
result". In contrast, a great statesman like Secretary of State Colin Powell, a
supporter of traditional Judaism, has the courage to separate Judaism from Zionism
and to acknowledge that speaking out against the actions of the Zionist state is not
“anti-Semitism”.

We call upon our leaders in Washington to disassociate the actions of the Zionist
state from traditional Judaism by no longer referring to “Israel” as the “Jewish State”
but as “the Zionist State” and to speak out against the Zionist actions which promote
anti-Semitism.

For more information and supporting documentation, visit http://www.jewsagainstzionism.com/


1 Quoted in: Ingrid Wecker, Feuerzeichen: Die “Reichskristallnacht” (Tubingen: Grabert, 1981), p. 212.
See also: Th. Herzl, The Jewish State (New York: Herzl Press, 1970), pp 33, 35, 36, and Edwin Black, The
Transfer Agreement (New York: Macmillan, 1984), p.73
2 Th. Herzl, “Der Kongress, “ Welt, June 4, 1897. Reprinted in: Theodore Herzls zionistische Schriften
(Leon Kellner, ed.), ester Teil, Berlin: Judischer Verlag, 1920, p. 190 (and p.139)
3 Francis R. Nicosia, The Third Reich and the Palestine Question (1985), pp. 54-55.; Karl A. Schleunes,
The Twisted Road to Auschwitz (Urbana: Univ. of Illinois, 1970, 1990) pp. 178-181
4 Jacob Boas, “A Nazi Travels to Palestine,” History Today (London), January, 1980, pp. 33-38.
5 Facsimile reprint of front page of Das Schwarze Korp, May 15, 1935, in: Janusz Piekalkiewicz, Israels
Langer Arm (Frankfurt: Goverts, 1975), pp. 66-67.
6 Das Schwarze Korps, Sept. 26, 1935. Quoted in: F. Nicosia, The Third Reich and the Palestine Question
(1985), pp. 56-57
7 F. Nicosia, Third Reich (1985), pp. 141-144; On Hitler’s critical view of Zionism in Mein Kapf, see. Esp.
Vol. 1, Chap. 11. Quoted in: Robert Wistrich, Hitler’s Apocalypse (London: 1985), p. 155.;
8 W. Feilchenfeld, et al., Haavra-Transfer (1972). Entire text in: David Yisraeli, The Palestine Problem in
German Politics 1889-1945 (Israel: 1974), pp. 132-136.
9 Y. Arad, et al., eds., Documents On the Holocaust (1981), p. 155. (The training kibbutz was at Neuendorf,
and may have functioned even after March 1942.)
10 Lucy Dawidowicz, The War Against the Jews, 1933-1945 (New York: Bantam, pb., 1976), pp 253-254;
Max Nussbaum, “Zionism Under Hitler,” Congress Weekly (New York: American Jewish Congress), Sept.
11, 1942.; F. Nicosia, The Third Reich (1985), pp 58-60, 217.; Edwin Black, The Transfer Agreement
(1984), p. 175.
11 E. Black, The Transfer Agreement (1984), pp. 328, 337.
12 “Judea Declares War on Germany!” – London Daily Express headline, March 24th, 1933
13 “The worldwide boycott against Germany in 1933 and the later all-out declaration of war against
Germany initiated by the Zionist leaders and the World Jewish Congress enraged Hitler so that he
threatened to destroy the Jews…” (Rabbi Schwartz, New York Times, Sept. 30, 1997)
14 Yvon Gelbner, “Zionist policy and the fate of European Jewry”, in Yad Vashem studies (Jerusalem, vol.
XII, p. 199).
15 Institute for Jewish Affairs of New York, quoted by Christopher Sykes in “Crossroads to Isarl”, London
1965, and by Nathan Weinstock, “Le sionisme contre Israel,” p. 146.
16 Lucy Dawidovitch, “A Holocaust Reader”, p. 155.
17 “Sharon Urges Jews to go to Israel”, BBC News, 17 Nov. 2003, http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/middle_east/3275979.stm


- http://www.scribd.com/doc/27589682/An-Outcry-From-Bold-Jewry
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 04:01:42
Indien ik van Amazigh/Rebel - ons zogenaamde 15-jarige wonderkind op het vmbo - in de toekomst nog meer "phishingberichten" via de pm mag ontvangen, dan zal ik ook de rest van de 1,5 GB aan anti-zionistische literatuur die ik nog op de computer heb staan, in deze discussie posten. En ik kan je garanderen dat ik haast niet kan wachten om deze zeer controversionele informatie met iedereen hier op de site te delen.... dus.... Go ahead, make my day 8)!

(http://blogs.mysanantonio.com/weblogs/atlarge/Dirty%20Harry%202.jpg)
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 15:54:53
Spreken is zilver, maar zwijgen is inderdaad goud... "mon cherie"...

en aangezien ik letterlijk niets met goud heb des te meer met zilver klopt dat dus wel  voor mij  ya habibi
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 16:00:37
en aangezien ik letterlijk niets met goud heb des te meer met zilver klopt dat dus wel  voor mij  ya habibi

En aangezien goud haram is voor de mannelijke moslims, klopt het ook voor mij... ;)
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 16:03:33
huh..? (http://www.mysmiley.net/imgs/smile/confused/confused0007.gif) (http://www.mysmiley.net/free-sad-smileys.php)

er zijn echt veel moslims beladen met goud vooral de vrouwen terwijl ik weet dat imazighen , niet de arabs, oorspronkelijk alleen zilver droegen voorheen
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 16:07:54
huh..? (http://www.mysmiley.net/imgs/smile/confused/confused0007.gif) (http://www.mysmiley.net/free-sad-smileys.php)

er zijn echt veel moslims beladen met goud vooral de vrouwen

Beter lezen a mattie! Ik heb het over mannelijke moslims.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 16:09:30
hoe bedoel je?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 16:10:37
er zijn nogal wat  mannen die ook   "gouwen" kettingen dragen
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 16:13:33
er zijn nogal wat  mannen die ook   "gouwen" kettingen dragen

Moeten die mannen met "gouwen" kettingen geheel zelf weten. De kern van de islam is tevens ook keuzevrijheid.


Ps. Hoelang ben je nog van plan dit spelletje vol te houden?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 16:20:51
zolang als jij reageert   woehahahaha
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 16:21:23
shit wat zeg ik nu...was bijna vergeten dat jij van geen ophouden weet
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 16:21:38
zolang als jij reageert   woehahahaha

Dit kan nog interessant worden dan... ;)


shit wat zeg ik nu...was bijna vergeten dat jij van geen ophouden weet

Je bent al te laat. Geef mij 1 vinger en ik neem jouw hele tedere en delicate armpje.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 16:30:12
                        (http://www.mysmiley.net/imgs/smile/confused/confused0071.gif) (http://www.mysmiley.net/free-war-smileys.php)
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 16:32:13
                        (http://www.mysmiley.net/imgs/smile/confused/confused0071.gif) (http://www.mysmiley.net/free-war-smileys.php)

Gebruik je dan geen Dove met een kwart aan hydraterende creme?


Ps. Ik hou namlijk van een zijdezacht gevoel als ik een vrouwenarm wil aanraken.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 16:34:04
o gaan we op die toer  hehe
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 16:35:12
o gaan we op die toer  hehe

Op welke toer wil je dan gaan als je een fake alias gebruikt om mij uit te spelen?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 16:36:06
jij gebruikt toch ook een fake alias net als iedereen toch..?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 16:38:30
jij gebruikt toch ook een fake alias net als iedereen toch..?

Maar ik gebruik maar 1 account hier op dit forum. En hoeveel accounts gebruik jij matou / Laysa?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 16:40:15
hehehe dat heb je ergens gelezen, nee ik heb maar 1 account hoor, geen behoefte om sneaky te doen
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 16:41:49
hehehe dat heb je ergens gelezen, nee ik heb maar 1 account hoor, geen behoefte om sneaky te doen

Je neus begint te groeien a mattie....

(http://kunst-en-cultuur.infonu.nl/artikel-fotos/storm/27817070410-thumb1.jpg)


Ps. Jouw grote vriend Tamurtino gebruikte ook meerdere accounts om de "pro-zionist" uit te hangen...
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 16:45:01
ik zit zo niet in mekaar, en hou op over tamurtino , hij is gebanned, is dat niet voldoende..? jij zou moeten zegevieren nu , (dús nie)
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 16:47:25
ik zit zo niet in mekaar, en hou op over tamurtino , hij is gebanned, is dat niet voldoende..? jij zou moeten zegevieren nu , (dús nie)

Ik zegevier helemaal niet, want hij is niet gebanned vanwege een ruzie met mij, maar vanwege een ruzie met 3ich. En btw jij hebt vandaag nog een topic geopend over Tamurtino dus blijkbaar ligt de Tamurtino-verbanning bij jou nog gevoeliger dan bij mij....
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 16:49:23
ik vind het gewoon sneu voor hem, iedereen heeft recht op een mening hetzij mét of zonder temperament, dat geeft wat kleur
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 16:51:59
ik vind het gewoon sneu voor hem, iedereen heeft recht op een mening hetzij mét of zonder temperament, dat geeft wat kleur

Net zoals die "sneue" Tamurtino recht heeft op zijn zionistische mening, zo heb ik ook recht op mijn anti-zionistische mening. Ofniet?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 16:53:07
ja dat is waar maar jij blijft bezig, jij hamert er teveel op
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 16:54:34
ja dat is waar maar jij blijft bezig, jij hamert er teveel op

En onze temperamentvolle Tamurtino niet wil je soms zeggen?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 16:55:08
ja ja ok je hebt gelijk tamurtini ook
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 16:57:45
Zwart - wit

Ying - yang

Actie - reactie

Tamurtino plaatst zionistische berichten - incognito plaatst anti-zionistische berichten
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 16:58:40
jíj bent begonnen
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 16:59:48
jíj bent begonnen

Ik wist niet dat moderators op amazigh.nl zulke kleuteropmerkingen konden maken. Er is duidelijk iets mis met deze site....
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 17:00:20
hahahahahaha    idd écht kinderachtig
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 17:02:06
hahahahahaha    idd écht kinderachtig

Je ontkent hierboven niet eens dat je een moderator bent....
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 17:04:42
waarom zou ik, ik laat je gewoon maar gissen
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 17:06:17
waarom zou ik, ik laat je gewoon maar gissen

En ik zal daarom ook mijn kritische vragen blijven stellen op dit forum...
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 28/02/2010 om 17:07:32
ga je gang mon cheri
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 17:08:18
ga je gang mon cheri

Bedankt dat ik jouw toestemming heb gekregen om verder te gaan waar ik gebleven ben.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Amazigh/rebel on 28/02/2010 om 20:04:48
Omdat Amazigh/Rebel (= TamTam & Co) mij nog steeds mailtjes stuurt waar ik weinig behoefte aan heb en omdat ik gehoor wil geven aan de oproep die de joodse rabbijn Joseph Dershowitz al in 2004 deed...>Waar heb ik deze jalousie aan te danken incognito. Je beschuldigt iedereen van het gebruike van meerdere accounts maar zeg eens waarom je dat denkt. Iets roepen kan iedereen inco de kunst is om het te bewijzen. Mailtjes waar je weinig behoefte aan hebt ,, is nogal merkwaardig aangezien je me een keer zelf een pm hebt gestuurd waar in je zei dat als ik iets wil weten ik jou altijd kon mailen. Nou daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. En je reageert wel altijd serieus op die mailtjes waar je geen behoefte aan hebt, soms bedank je me er zelfs voor. Je loopt op deze site wel mister big star uittehangen maar je verlaagt je nu naar het niveau van een man op deze site die een maand gebanned is.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Chatt zie arif on 28/02/2010 om 20:08:01
[
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Amazigh/rebel on 28/02/2010 om 20:10:48
Indien ik van Amazigh/Rebel - ons zogenaamde 15-jarige wonderkind op het vmbo - in de toekomst nog meer "phishingberichten" via de pm mag ontvangen, dan zal ik ook de rest van de 1,5 GB aan anti-zionistische literatuur die ik nog op de computer heb staan, in deze discussie posten. En ik kan je garanderen dat ik haast niet kan wachten om deze zeer controversionele informatie met iedereen hier op de site te delen.... dus.... Go ahead, make my day 8)!

(http://blogs.mysanantonio.com/weblogs/atlarge/Dirty%20Harry%202.jpg)
Zo, en daarna ga je lekker slapen toch nadat je iemand op deze site met pms hebt aangepakt. Het lijkt wel of tamurt ino en incognito identieke karakters hebben. Jij mag zelf geloven of ik 15 ben en op het vmbo zit, maar ik weet het van mezelf ik vind het eigenlijk heel primitief waarom je dit in ene naar voren haalt vind het niet zo relevant.
PS: ik weet niet wat voor anti zionistische literatuur je over praat.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Chatt zie arif on 28/02/2010 om 20:11:53
He
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 20:12:57
PS: ik weet niet wat voor anti zionistische literatuur je over praat.

Ps. Wil je daar achter komen over wat voor anti-zionistische literatuur ik het heb?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Amazigh/rebel on 28/02/2010 om 20:13:37
Hey,Amazigh/rebel?  Billy the Kid,ben je echt 15 jaar?
Geloof het of niet maar het is zo.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Amazigh/rebel on 28/02/2010 om 20:14:20
IK ben ook tegen zionisme.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Chatt zie arif on 28/02/2010 om 20:16:18
[
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Amazigh/rebel on 28/02/2010 om 20:18:39

PS: ik heb me aangemeld op deze site omdat ik meer over amazigh zaken wou weten niet om prectiege strijdjes met jou uit te vechten.
Ps. Wil je daar achter komen over wat voor anti-zionistische literatuur ik het heb?

Sorry, sorry dat ik je in de verleiding bracht want dat was compleet niet mijn bedoeling. Ik ga er lierver boven opstaan dan dat ik er tegen in ga.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Amazigh/rebel on 28/02/2010 om 20:19:55
Waarom zou ik je niet geloven,mijn zoon gaat nooit geloven dat ik berichtjes uitwissel met een jongen die jonger is hij :-0
Dat is sarcastisch bedoelt ofzo is de bedoeling dat ik nu ga laggen?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Chatt zie arif on 28/02/2010 om 20:24:34
[
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 22:01:49
UNIVERSELE VERKLARING VAN DE RECHTEN VAN DE MENS

Artikel 19

Een ieder heeft recht op vrijheid van mening en meningsuiting. Dit recht omvat de vrijheid om zonder inmenging een mening te koesteren en om door alle middelen en ongeacht grenzen inlichtingen en denkbeelden op te sporen, te ontvangen en door te geven.

http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Documents/UDHR_Translations/dut.pdf

Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 22:02:45
United Nations General Assembly Resolution 3379

United Nations General Assembly Resolution 3379, adopted on November 10, 1975 by a vote of 72 to 35 (with 32 abstentions), "determine[d] that Zionism is a form of racism and racial discrimination". The resolution is often referenced in debates of Zionism and racism. The resolution was revoked by Resolution 46/86 on December 16, 1991. In the history of the UN, this is the only resolution that has ever been revoked.

Background

The UN recommended a portion of the former British Mandate for Palestine to be allotted to the Jewish population at the time in the 1947 UN Partition Plan. During the 1947-1948 Civil War in Palestine, the UN Security Council passed Resolutions 42 (5 March 1948), 43 (1 Apr), 44 (1 Apr) and 46 (17 Apr), which recommended both sides of the conflict to "[r]efrain, pending the future government of Palestine ... from any political activity which might prejudice the rights, claims, or position of either community".

Throughout the 1950s and into the 1960s, the Security Council passed resolutions that condemned Israel. After the Six-Day War, the Security Council passed several resolutions condemning Israel for treating Jerusalem as its capital. Also, virtually every major Israeli military action after 1967 was condemned in various resolutions after 1967.

Paul Johnson and other historians argue that November 10, 1975 United Nations General Assembly Resolution 3379 that equated Zionism with racism was initiated by the USSR, even though opponents of the USSR on the Council did not oppose the resolution. It was rescinded by the Resolution 4686 in December 1991, which coincided with the collapse of the Soviet Union.

The resolution of 1975

The full text of Resolution 3379:

3379 (XXX). Elimination of all forms of racial discrimination

The General Assembly,

Recalling its resolution 1904 (XVIII) of 20 November 1963, proclaiming the United Nations Declaration on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination, and in particular its affirmation that "any doctrine of racial differentiation or superiority is scientifically false, morally condemnable, socially unjust and dangerous" and its expression of alarm at "the manifestations of racial discrimination still in evidence in some areas in the world, some of which are imposed by certain Governments by means of legislative, administrative or other measures",

Recalling also that, in its resolution 3151 G (XXVIII) of 14 December 1973, the General Assembly condemned, inter alia, the unholy alliance between South African racism and zionism,

Taking note of the Declaration of Mexico on the Equality of Women and Their Contribution to Development and Peace 1975, proclaimed by the World Conference of the International Women's Year, held at Mexico City from 19 June to 2 July 1975, which promulgated the principle that "international co-operation and peace require the achievement of national liberation and independence, the elimination of colonialism and neo-colonialism, foreign occupation, zionism, apartheid and racial discrimination in all its forms, as well as the recognition of the dignity of peoples and their right to self-determination",

Taking note also of resolution 77 (XII) adopted by the Assembly of Heads of State and Government of the Organization of African Unity at its twelfth ordinary session, held at Kampala from 28 July to 1 August 1975, which considered "that the racist regime in occupied Palestine and the racist regime in Zimbabwe and South Africa have a common imperialist origin, forming a whole and having the same racist structure and being organically linked in their policy aimed at repression of the dignity and integrity of the human being",

Taking note also of the Political Declaration and Strategy to Strengthen International Peace and Security and to Intensify Solidarity and Mutual Assistance among Non-Aligned Countries, adopted at the Conference of Ministers for Foreign Affairs of Non-Aligned Countries held at Lima from 25 to 30 August 1975, which most severely condemned zionism as a threat to world peace and security and called upon all countries to oppose this racist and imperialist ideology,

Determines that Zionism is a form of racism and racial discrimination.

The Israeli response

In his address to the United Nations General Assembly the same day, 10. November 1975, Israeli Ambassador Chaim Herzog stated:

"I can point with pride to the Arab ministers who have served in my government; to the Arab deputy speaker of my Parliament; to Arab officers and men serving of their own volition in our border and police defense forces, frequently commanding Jewish troops; to the hundreds of thousands of Arabs from all over the Middle East crowding the cities of Israel every year; to the thousands of Arabs from all over the Middle East coming for medical treatment to Israel; to the peaceful coexistence which has developed; to the fact that Arabic is an official language in Israel on a par with Hebrew; to the fact that it is as natural for an Arab to serve in public office in Israel as it is incongruous to think of a Jew serving in any public office in an Arab country, indeed being admitted to many of them. Is that racism? It is not! That... is Zionism."
In his response he also said that the resolution was:

"another manifestation of the bitter anti-Semitic, anti-Jewish hatred which animates Arab society. Who would have believed that in this year, 1975, the malicious falsehoods of the 'Elders of Zion' would be distributed officially by Arab governments? Who would have believed that we would today contemplate an Arab society which teaches the vilest anti-Jewish hate in the kindergartens?... We are being attacked by a society which is motivated by the most extreme form of racism known in the world today... expressed so succinctly in the words of the leader of the PLO, Yassir Arafat, in his opening address at a symposium in Tripoli, Libya: "There will be no presence in the region other than the Arab presence..."
Herzog ended his statement, while holding a document of the resolution, with these words:

"For us, the Jewish people, this resolution based on hatred, falsehood and arrogance, is devoid of any moral or legal value. For us, the Jewish people, this is no more than a piece of paper and we shall treat it as such."
As he concluded his speech, Herzog tore the document in half.

Voting record

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/74/UNGA_3379_Map.png/800px-UNGA_3379_Map.png)

Sponsored by: (25) Afghanistan, Algeria, Bahrain, Cuba, Dahomey, Egypt, Guinea, Iraq, Jordan, Kuwait, Lebanon, Libyan Arab Republic, Mauritania, Morocco, North Yemen, Oman, Qatar, Saudi Arabia, Somalia, South Yemen, Sudan, Syrian Arab Republic, Tunisia, and United Arab Emirates.

Voted yes: (72) The 25 sponsoring nations above, and additionally 47 nations: Albania, Bangladesh, Brazil, Bulgaria, Burundi, Byelorussian Soviet Socialist Republic, Cambodia (formally known as Democratic Kampuchea), Cameroon, Cape Verde, Chad, People's Republic of China, Congo, Cyprus, Czechoslovakia, Equatorial Guinea, Gambia, German Democratic Republic, Grenada, Guinea-Bissau, Guyana, Hungary, India, Indonesia, Iran, Laos, Madagascar, Malaysia, Maldives, Mali, Malta, Mexico, Mongolia, Mozambique, Niger, Nigeria, Pakistan, Poland, Portugal, Rwanda, São Tomé and Príncipe, Senegal, Sri Lanka, Tanzania, Turkey, Uganda, Ukrainian Soviet Socialist Republic, and the Union of Soviet Socialist Republics.

Voted no: (35) Australia, Austria, Bahamas, Barbados, Belgium, Canada, Central African Republic, Costa Rica, Denmark, Dominican Republic, El Salvador, Fiji, Finland, France, Federal Republic of Germany, Haiti, Honduras, Iceland, Republic of Ireland, Israel, Italy, Ivory Coast, Liberia, Luxembourg, Malawi, Netherlands, New Zealand, Nicaragua, Norway, Panama, Swaziland, Sweden, United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, United States of America, Uruguay.

Abstaining: (32) Argentina, Bhutan, Bolivia, Botswana, Burma, Chile, Colombia, Ecuador, Ethiopia, Gabon, Ghana, Greece, Guatemala, Jamaica, Japan, Kenya, Lesotho, Mauritius, Nepal, Papua New Guinea, Paraguay, Peru, Philippines, Sierra Leone, Singapore, Thailand, Togo, Trinidad and Tobago, Upper Volta, Venezuela, Zaire, Zambia.

Aftermath

Israel made revocation of resolution 3379 a condition of its participation in the Madrid Peace Conference of 1991.[1] Resolution 3379 was revoked in 1991 by UN General Assembly Resolution 4686.

In Campbell, California, in the United States, a group of high school students attempted to solicit signatures on the premises of a local shopping center for a petition against Resolution 3379. The result was the landmark U.S. Supreme Court decision in Pruneyard Shopping Center v. Robins (1980).

http://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_General_Assembly_Resolution_3379
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 28/02/2010 om 22:59:27
United Nations General Assembly Resolution 46/86

United Nations General Assembly Resolution 46/86 passed on December 16, 1991, revoked Resolution 3379 with a vote of 111 to 25, with 13 abstentions.

Israel made revocation of resolution 3379 a condition of its participation in the Madrid Peace Conference, in progress in the last quarter of 1991. Under pressure from the administration of President George H.W. Bush in the United States, the UN passed the resolution. The text of the revocation was simply:

"The general assembly decides to revoke the determination contained in its resolution 3379 (XXX) of 10 November 1975."
This formed resolution 46/86, which is one of the shortest in UN history. During this session, President Bush told the General Assembly:

"...to equate Zionism with the intolerable sin of racism is to twist history and forget the terrible plight of Jews in World War II and indeed throughout history."
The motion was co-sponsored by 90 nations and supported by 111 including 72 of the 76 nations ranked as "free" by the US-government funded Freedom House. Of the 4 free nations who did not vote in favour: Vanuatu was absent, Mauritius and Trinidad and Tobago abstained, only Bangladesh opposed.[1]

Voting record

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d6/UNGA_4686_Map.png/800px-UNGA_4686_Map.png)

Sponsored by: Albania, Antigua and Barbuda, Argentina, Australia, Austria, Bahamas, Barbados, Belarus, Belgium, Belize, Bolivia, Brazil, Bulgaria, Burundi, Canada, Central African Republic, Chile, Colombia, Costa Rica, Cyprus, Czechoslovakia, Denmark, Dominica, Dominican Republic, Ecuador, El Salvador, Estonia, Federal States of Micronesia, Finland, France, Gambia, Germany, Greece, Grenada, Guatemala, Guyana, Honduras, Hungary, Iceland, Republic of Ireland, Israel, Italy, Jamaica, Japan, Latvia, Liberia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Madagascar, Malta, Marshall Islands, Malawi, Mexico, Mongolia, Mozambique, Netherlands, New Zealand, Nicaragua, Norway, Panama, Papua New Guinea, Paraguay, Peru, Poland, Portugal, Republic of Korea, Romania, Rwanda, Saint Lucia, Saint Kitts and Nevis, Saint Vincent and the Grenadines, Samoa, Sierra Leone, Singapore, Solomon Islands, Spain, Suriname, Swaziland, Sweden, Ukraine, United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, Union of Soviet Socialist Republics, United States of America, Uruguay, Venezuela, Yugoslavia, Zaire, Zambia.

In favour: (111) The sponsoring nations listed above, and additionally: Benin, Bhutan, Botswana, Cambodia, Cameroon, Cape Verde, Congo, Côte d'Ivoire, Fiji, Gabon, Haiti, India, Kenya, Lesotho, Madagascar, Namibia, Nepal, Nigeria, Philippines, São Tomé and Príncipe, Seychelles, Thailand, Togo.

Against: (25) Afghanistan, Algeria, Bangladesh, Brunei Darussalam, Cuba, Democratic People's Republic of Korea, Indonesia, Iran, Iraq, Jordan, Lebanon, Libya, Malaysia, Mali, Mauritania, Pakistan, Qatar, Saudi Arabia, Somalia, Sri Lanka, Sudan, Syria, United Arab Emirates, Vietnam, Yemen.

Abstaining: (13) Angola, Burkina Faso, Ethiopia, Ghana, Lao People's Democratic Republic, Maldives, Mauritius, Myanmar, Trinidad and Tobago, Turkey, Uganda, United Republic of Tanzania, Zimbabwe.

Absent: (15) Bahrain, Chad, People's Republic of China, Comoros, Djibouti, Egypt, Guinea, Guinea-Bissau, Kuwait, Morocco, Niger, Oman, Senegal, Tunisia, Vanuatu.

Statement of revocation
George H. W. Bush personally introduced the motion to revoke 3379 with these words:

And now, for the first time, we have a real chance to fulfill the U.N. Charter's ambition of working "to save succeeding generations from the scourge of war, to reaffirm faith in fundamental human rights, in the dignity and worth of the human person, in the equal rights of men and women and nations large and small to promote social progress and better standards of life in larger freedom. Those are the words from the charter. We will not revive these ideals if we fail to acknowledge the challenge that the renewal of history presents.
....No one here can promise that today's borders will remain fixed for all time. But we must strive to ensure the peaceful, negotiated settlement of border disputes. We also must promote the cause of international harmony by addressing old feuds. We should take seriously the charter's pledge "to practice tolerance and live together in peace with one another as good neighbors."
UNGA Resolution 3379, the so-called "Zionism is racism" resolution, mocks this pledge and the principles upon which the United Nations was founded. And I call now for its repeal. Zionism is not a policy; it is the idea that led to the creation of a home for the Jewish people, to the State of Israel. And to equate Zionism with the intolerable sin of racism is to twist history and forget the terrible plight of Jews in World War II and, indeed, throughout history. To equate Zionism with racism is to reject Israel itself, a member of good standing of the United Nations.
This body cannot claim to seek peace and at the same time challenge Israel's right to exist. By repealing this resolution unconditionally, the United Nations will enhance its credibility and serve the cause of peace.

http://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_General_Assembly_Resolution_46/86
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 01/03/2010 om 00:19:40
Let op de rol van James Baker en Marokko. Deze 2 zouden elkaar later in het Westelijke Sahara conflict nog elkaars rug meerdere malen krabben...>

(http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:eLQTELtamChJ1M:http://www.depts.ttu.edu/communications/news/stories/images/james-baker-III.jpg) (http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:HN68lViuTt-3OM:http://www.axystechnologies.com/Portals/0/Corporate/Flags/MoroccoF.gif)

Madrid Conference of 1991

The Madrid Conference was hosted by the government of Spain and co-sponsored by the USA and the USSR. It convened on October 30, 1991 and lasted for three days. It was an early attempt by the international community to start a peace process through negotiations involving Israel and the Palestinians as well as Arab countries including Syria, Lebanon, and Jordan. In the aftermath of the 1991 Gulf War, US President George H.W. Bush and his Secretary of State James Baker formulated the framework of objectives, and together with the Soviet Union extended a letter of invitation, dated October 30, 1991 to Israel, Syria, Lebanon, Jordan, and the Palestinians.

The conference

The Palestinian team, because of Israeli objections, was initially formally a part of a joint Palestinian-Jordanian delegation and consisted of Palestinians from the West Bank and Gaza without open PLO associations like Saeb Erekat and Haidar Abdel-Shafi, the head of the delegation. However, the delegation was in constant communication with the PLO leadership in Tunis. Over Israeli objections, the PLO dispatched an unofficial "advisory delegation," headed by Faisal Husseini to act as a liaison.[1]

The purpose of the conference was to serve as an opening forum for the participants and had no power to impose solutions or veto agreements. It inaugurated negotiations on both bilateral and multilateral tracks that also involved the international community. The Syrian and Lebanese negotiators agreed on a common strategy.

The first-ever public bilateral talks between Israel and its neighbors (except Egypt) were aimed at achieving peace treaties between the 3 Arab states and Israel, while the talks with the Palestinians were based on a 2-stage formula, the first consisting of negotiating interim self-government arrangements, to be followed by permanent status negotiations. (This formula was essentially followed in the later Oslo Accords.) They opened immediately following the conference on November 3, 1991 in Madrid, and were followed by over a dozen formal rounds in Washington, DC from December 9, 1991 to January 24, 1994[2][3]

The multilateral negotiations, which opened in Moscow on January 28, 1992, were held in 5 separate forums each focused on a major issue - water, environment, arms control, refugees and economic development, and were later held, until November 1993 throughout the world including European capitals and the Middle East. At first, Israel refused to take part in the refugee and economic meetings as Palestinians from outside the West Bank and Gaza were present. Syria and Lebanon refused to take part in multilateral meetings as long as there was no concrete progress on the bilateral level.

Formal talks in the multilateral track, which had been frozen for several years, resumed on January 31, 2000 with a meeting of the Steering Committee in Moscow, to be followed by meetings of the working groups.[4]

The Israeli-Jordan negotiations eventually led to a peace treaty signed in 1994, while the Israeli-Syrian ones led to several series of negotiations, which came quite close on some reports, but did not result in a peace treaty.

The bilateral Israeli-Palestinian negotiations were upstaged and eventually replaced by initially secret and illegal (according to Israeli law at the time) negotiations that finally led to the exchange of letters of 9 and 10 September 1993 and the subsequent 13 September 1993 signing on the lawn of the White House of the Declaration of Principles, which however were essentially based on terms which the Madrid round Palestinian negotiators had earlier rejected.

The Impact of the Madrid Peace Conference

Israel cites as a major benefit of the conference and the process, the greatly increased number of countries which recognize and have some degree of diplomatic relations with it - nearly doubling - in particular citing the major powers of China and India and some even in the Arab world, like Oman, Qatar, Tunisia, Morocco and Mauritania, along with the decline of the Arab boycott and economic relations with some of the Arab countries.[5]

In The Palestine-Israel Conflict: A Basic Introduction, Gregory Harms and Todd Ferry argue that ‘the symbolic significance of the Madrid conference far outweighed its accomplishments, which were thin indeed.’ [6] Nevertheless, an example had been made and a future model had been laid down. Moreover, the Madrid conference represents the first time all these countries had been gathered “face-to-face”. [6] Indeed, ‘from Rhodes in 1949 to Madrid in 1991’[7] attempts to bring about peace in the region had failed. However, although the conference led to few practical and legal solutions, the Madrid peace conference of 1991 still signifies a remarkable “twist in events”[8] as the Palestine question was at long last dealt with. Yet because the Madrid Conference was based on the idea of ‘abandoning the dynamics of confrontation’[9], but more importantly because what ensued, through the Oslo Accords were isolated arrangements on disorganised technicalities such as crossings, borders, security, prisoners and so on, numerous of people are nowadays still ‘opposed to that ground- breaking leap’[9] which the Madrid Peace Conference of 1991 represents to many. On the other hand, in 2002 the German foreign minister Joschka Fischer, while voicing his opinion on a proposed future action of Israeli withdrawal from recently occupied towns followed by a declaration of a Palestinian state, argued:

"The idea is not to go backwards but to return to the basic formula that was established in Madrid: the exchange of land for peace,"[10]

At the end of the Madrid conference all participating countries appeared hopeful that the conference had resulted in a future road-map for reconciliation. The closing remarks presented below illustrate this hopeful sentiment:

Israeli Prime Minister Yitzhak Shamir , 1 November 1991
“With an open heart, we call on the Arab leaders to take the courageous step and respond to our outstretched hand in peace” [11]

Head of the Palestinian Delegation, Haydar Abd al-Shafi, 1 November 1991
“To the cosponsors and to the international community that seeks the achievement of a just peace in the Middle East, you have given us a fair hearing. You cared enough to listen and for that we thank you. Thank you.” [12]

American Secretary of State, James Baker seemed to have accomplished what he had initially wished for: peace negotiations which would lead to closer cooperation and reconciliation between the countries of the Middle East. However, Middle East scholar Louise Fawcett argues that by 1993 when Clinton came to office ‘the initial momentum of Madrid had flagged, and the subsequent bilateral talks in Washington between Israel and its neighbours had got bogged down.'[13] Thus, the Madrid conference was not to be the conference which would create peace in the Middle East, albeit the first step towards greater understanding and better communication among Middle Eastern countries.

http://en.wikipedia.org/wiki/Madrid_Conference_of_1991
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 04/03/2010 om 21:02:37
wat de joodse raad betreft heb ik veel over gelezen, hadden ze een keus onder het terreurbewind? dacht het niet, degenen die werden verkozen voor die job werden regelrecht geexecuteerd of door gestuurd naar vernietigingskampen als ze weigerden, hoe dan ook, je zou meer moeten lezen ipv je gelijk alsmaar halen via kopieren/plakken all the time
wat ben je doorzichtig

Ik mag dan volgens jou wel doorzichtig en voorspelbaar zijn, maar schijnheiligheid laat ik aan jou over. En om die schijnheiligheid aan te tonen wil ik je nogmaals vragen om je eerdere uitspraken over de joodse raad te herzien: ze3ma joden die fout zijn geweest in de oorlog hebben volgens jou geen andere keus gehad. Maar hoe zit het dan met niet-joden die ook fout zijn geweest in de oorlog. Vind je dan dat oud-SS'er Heinrich Boere ook geen andere keus had? 


(http://www.nrc.nl/multimedia/dynamic/00256/ckproces_Boere07_28_256744e.jpg)

Levenslang geëist tegen SS'er Boere

Rotterdam, 2 maart. In het proces tegen de Nederlandse SS’er Heinrich Boere heeft de officier van justitie dinsdagochtend een levenslange gevangenisstraf geëist. Boere (88) staat in Aken terecht voor drie moorden die hij pleegde in 1944. Hij was toen lid van een SS-commando dat meer dan vijftig onschuldige Nederlandse burgers vermoordde als represaille voor aanslagen van het verzet.

Boere heeft in december bekend dat hij heeft deelgenomen aan de liquidatie van Frits Bicknese, Teun de Groot en Frans Kusters. Volgens zijn advocaat had hij geen andere keus dan de orders op te volgen die hij kreeg. Als hij dat niet had gedaan, had zijn eigen leven gevaar gelopen, aldus de verdediging. Officier van justitie Ulrich Maass is er niet van overtuigd dat er sprake was van zo’n Befehlsnotstand. Daarom eiste hij vanochtend de maximale straf voor Boere.

Boere werd in Nederland in 1949 bij verstek ter dood veroordeeld voor zijn aandeel aan de zogenoemde Silbertanne-moorden. Hij ontsnapte naar Duitsland en wist uitlevering aan Nederland te voorkomen, omdat hij ook het Duitse staatsburgerschap bezit. De afgelopen weken heeft zijn verdediging de nodige tegenslagen moeten incasseren. Zo moest Boere toegeven dat hij lid was geweest van de NSB, terwijl hij dat lidmaatschap eerder had ontkend. Daarnaast werd door de advocaten van Boeres slachtoffers, de Nebenkläger, bewijs aangedragen voor Boeres deelname aan het verraad van onderduikhelpers in het Limburgse dorp Helden-Panningen. Zeven van hen overleefden het concentratiekamp niet.

2 Maart 2010

NRC Handelsblad

http://www.nrc.nl/binnenland/article2495315.ece/Levenslang_geeist_tegen_SSer_Boere


Ps. Zeg nou eens eerlijk matou, wat betreft 2 Wereldoorlog wordt er overduidelijk met 2 maten gemeten tussen joden en niet-joden. Of is dit weer een te doorzichtige uitspraak van mij?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 04/03/2010 om 22:36:50
je weet ook v geen ophouden he   en je gaat maar door en door..word je er zelf niet een beetje moe van incognietje?
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 04/03/2010 om 22:49:28
je weet ook v geen ophouden he   en je gaat maar door en door..word je er zelf niet een beetje moe van incognietje?

En jij kan erg goed de schone schijn hoog houden...;)


Ps. Bedankt nog voor het compliment en bedankt voor de bevestiging van mijn standpunt.
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: matou on 04/03/2010 om 22:57:11
welke schone schijn bedoel je. snap ik even niet
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Señor Canardo on 05/03/2010 om 01:11:13
welke schone schijn bedoel je. snap ik even niet

Om het beter te snappen zul je eerst je huiswerk moeten maken.


Ps. Maak je niet druk a mattie, als je wilt kan ik je daarbij helpen. Dan kunnen jij en ik huiswerkmatties worden ofso...
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: buɛluz on 23/06/2010 om 00:59:23
Error 404 - Not found
Title: Re: De NWO-zionistische-schaduwregering-gelovende Nitwit of Stranger Than Fiction?
Post by: Gurkan on 23/06/2010 om 16:09:22
Ouriagli-Ouriagel-->Ayth-Waryagher...


stam BNI OURIAGHEL van Jbala is ook nog een mogelijkheid.