Amazigh Forum

Overig => Vrouwen => Topic started by: Chatt zie arif on 30/08/2009 om 01:17:14

Title: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 30/08/2009 om 01:17:14
1
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Nech on 30/08/2009 om 08:06:48

Toen je zag dat de ouders er niet mee eens zijn, had je moeten vertrekken. Liefde voor man/vrouw is minder belangrijk dan liefde voor de ouders.
Je hoort vaak mensen zeggen dat ze liever voor hun man/vrouw kiezen boven de ouders. Maar dit is tijdelijk. Je zult nooit je ouders voor altijd verlaten voor een man/vrouw. 
OP de tv zag ik ook voorbeelden van Marokkaanse mannen met Nederlandse vrouwen. Die vrouwen werden zelfs moslims voor hun vriend en verlieten ze ook hun ouders. Maar naar een aantal jaren verlangen ze naar hun nest en hun ouders. Ze willen een andere liefde en andere glimlach. Het is van hun vader en moeder. Ze willen hun ouders omhelzen voordat ze dood gaan. EN dan besloten ze om het te breken met hun vriend/man die niet gewenst is door haar ouders.

Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Awarinou on 30/08/2009 om 11:29:08
Ik heb haar gevonden….

De liefde van mijn leven die op een dag verdween, zomaar in het niets opging. Haar omhelzing,haar geur,haar lach,haar warmte,haar betoverend mooie ogen waren in mijn geheugen gegrift. Ik zie haar betraande gezicht nog altijd door de achterruit naar me kijken terwijl de auto langzaam wegrijdt.De auto stopt en ze springt eruit,we rennen naar elkaar toe en omhelzen elkaar om nooit meer los te laten.Haar vader en moeder proberen ons tevergeefs uit elkaar te halen, als haar moeder me na een tijdje met rode ogen van de tranen teder vraagt haar dochter los te laten geef ik toe.Liefdevol wordt ze door haar ouders naar de auto geholpen terwijl ze haar pijn eruit probeert te schreeuwen.Ik voelde dat er iets brak wat nooit meer zou helen,het verlies was ondraaglijk. Ik had het gevoel helemaal alleen achter te blijven op de wereld,het leven had geen zin meer.Het liefst was ik op dat moment doodgegaan om de helse pijn maar niet te voelen!

Chatt was gebroken zoals niets kon breken.....

Het was te mooi om waar te zijn,ik wist dat op een dag ons sprookje ruw zou worden verstoord. De eerste keer dat ik in haar ogen keek was ik al in de ban, vroeg me af of zij ook hetzelfde voelde en liep als op wolken naar huis.Op een dag liepen we elkaar blozend voorbij,op een gegeven tijdstip draaiden we ons allebei om op exact hetzelfde moment. Zij keek me mysterieus,verlegen,maar met een vastberaden blik aan. De bikkelharde kick-bokser kreeg heel even zwakke benen,ik wist instinctief dat ik verloren was.

Daarna kwamen de mooiste dagen uit het doorgaans bitter-zoete leven van Chatt. Liefde in haar puurste vorm was ons deel,de tijd die ik met haar doorbracht leek wel te vliegen.Uren werden minuten wanneer we samen waren,minuten werden uren wanneer we niet samen waren.Iedereen die ons samen zag voelde de intense liefde die er tussen ons was,we waren voor elkaar geboren.
Dit verhaal dateert van twintig jaar geleden,Chatt’s hart is door de jaren heen versteend en gevoelloos geworden,vastbesloten als ie was om nooit weer gebroken te worden.Toch vroeg ik me soms af waar mijn ultieme jeugdliefde zou vertoeven,zou ze in Nederland leven,zou ze getrouwd zijn,zou ze gelukkig zijn?. Er is een vraag die ik mezelf nooit hoefde te stellen;zou ze me nog lief hebben?

Vandaag kon ik het niet laten,ik toetste haar naam op google en ik heb haar gevonden! Met naam en toenaam en telefoonnummer! Ik troostte mezelf met de gedachte dat er tig mensen met dezelfde naam rondliepen,maar het gezicht dat me aankeek liet geen twijfel toe,ik heb haar gezien! Ze is getrouwd/samenwonend en heeft twee kinderen met een horeca-pief in de Randstad.De vraag is wat JIJ zou doen ?Geen wonder dat je ziek en saai in je kop bent. Laat die vrouw met rust, ze is al over je heen. Ga haar leventje niet verstoren met je zieke "what if" gedachtes.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 30/08/2009 om 18:01:53
[
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Awarinou on 30/08/2009 om 18:11:06

Ik was degene die haar liet gaan,zij was klaar om te vechten tot desnoods de dood er op zou volgen.Wat zij en ik hadden stond mijlenver boven dat Marokkaans/Nederlands verhaal.In het begin werd ik bij haar thuis uitgenodigd voor een kennismaking met haar familie.Met haar vader kon ik het goed vinden,maar de moeder was ronduit afstandelijk.

Soms hoorde ik de vader het woord 'kalverliefde' mompelen tegen zijn vrouw,maar de vrouw voelde aan dat dit geen kalverliefde was.Aan het eind van onze relatie was de moeder me openlijk vijandig gezind,ik deed m'n best om zeer beleefd te blijven ondanks de bitse woorden die ze me toebeet.Haar dochter nam het altijd voor me op met alle gevolgen van dien.

Mijn lief en haar oudere zus hadden me voorgesteld om een kind te nemen,volgens haar zou dat alles veranderen.Haar moeder zou na alle tegenstand toch inbinden als er eenmaal een kind was. Ik weigerde omdat het een soort van chantage was en ik niet gediend was van dat soort pressie-middelen.

De nacht voor de catastrophe was ze stiekem naar me toe gefietst met een rugzak vol kleding en het idee dat we maar zelf ons leventje gingen inrichten,ver van bemoeizuchtige ouders.Ik heb uren lang op haar in moeten praten om haar op andere gedachten te brengen.

Ik wou haar (familie) leven niet ontwrichten,daarvoor hield ik teveel van haar...


Een paar weken later kreeg ik een bordeaux-rode postcard met  het Vrijheidsbeeld erop,ze waren geemigreerd naar Amerika. (het kaartje draag ik soms nog steeds bij me,ik heb 'm geplastificeerd)

Van pure ellende ben ik vier jaar door Frankrijk gaan zwerven...


Haha, wie gaat dit geloven? Een Marokkaan en nog wel een arifi met z'on verhaal? Whahahahahw, fucking fictie! Ga een Bouquetreeks schrijven over je "verloren" liefde, hahaha! Dit is eerder een fantasie waar je tig keer van en op klaargekomen bent. Fucking psycho.

Je bent niet saai, je bent een psychopaat die een liefdesrelatie met zijn lul heeft.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 30/08/2009 om 18:16:24
f
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Awarinou on 30/08/2009 om 18:18:31
Noem een reden waarom ik zou liegen?Fucking fake en nu niet in traantjes uitbarsten, zwakkeling.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Awarinou on 30/08/2009 om 18:27:34
Noem een reden waarom ik zou liegen?

Dit verhaal heeft niets met seks te maken,dit gaat over de liefde die je op een bepaald moment voor iemand kunt voelen.

Als je goed en aandachtig leest zul je automatisch aanvoelen wat een tragedie Chatt en zijn Lief hebben moeten doormaken.
Ik heb het gelezen en waar beweer ik dat het over seks zou gaan? Ik vind het verhaal gewoon fake en dat is het ook. Begin maar te schrijven, misschien win je nog wel iets.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 30/08/2009 om 18:43:13
[
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Señor Canardo on 30/08/2009 om 19:02:28
Een paar weken later kreeg ik een bordeaux-rode postcard met  het Vrijheidsbeeld erop,ze waren geemigreerd naar Amerika. (het kaartje draag ik soms nog steeds bij me,ik heb 'm geplastificeerd)

03-05-1989,de dag dat Chatt alles zwart zag!

Misschien was de politieke carrière van haar moeder in Nederland op een dood spoor (http://www.parlement.com/9291000/modulesf/g1tc4kei) beland en bood NY nieuwe kansen voor haar...
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Señor Canardo on 30/08/2009 om 19:15:31
Of misschien hoort zulke intense liefde tussen 2 personen juist onbereikbaar (http://ster.web-log.nl/ster/2006/04/onbereikbare_li.html) te blijven en vormt Chatt daarbij geen uitzondering op de regel...
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Rebellious on 30/08/2009 om 19:20:16
Ik vind Chatt, een indrukwekkende poster, die emoties en humor leuk kan uiten. Chatt's posts fictie of non-fictie, zijn altijd erg leuk om te lezen.

Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: ameziane on 30/08/2009 om 19:48:05
Chatt is een psychopaat met een rijke fantasie!
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Botermes on 30/08/2009 om 20:05:35
Van pure ellende ben ik vier jaar door Frankrijk gaan zwerven...
Wow , dat is echt cool, man.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 30/08/2009 om 22:28:30
[

Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: TheCFO on 30/08/2009 om 22:36:25
De streek heet Languedoc Roussillon,waar vrijwel alle wijn uit Frankrijk vandaan komt.
:-)

Maar wel meer dan genoeg om bezopen van te worren
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 30/08/2009 om 22:47:54
[
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Awarinou on 30/08/2009 om 22:52:08


Ik wil niks winnen,materieel gezien heb ik niets te klagen.Als ik de staatsloterij zou winnen zou ik hoogstwaarschijnlijk alles aan het rode kruis doneren.Even ervan uitgaand dat ik natuurlijk staatsloten ZOU kopen,wat dus nooit is gebeurd.

Ik ben iets verloren wat met al het goud en zilver op aarde niet gekocht kan worden!


Beste Awarinou,ken je het gezegde:paarlen voor de zwijnen werpen?


Don't give a rats ass.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Awarinou on 30/08/2009 om 22:53:03

CFO,ze geloven me niet man!

Ze denken dat mijn waargebeurd verhaal op fantasie berust terwijl Chatt's ziel toentertijd onherstelbaar beschadigd werd.

Toch ben ik stiekem blij dat ze me niet geloven,het betekent dat ik iets unieks heb meegemaakt, iets wat een normale sterveling gewoon niet kan bevatten.

Dat zie ik, ja. Damaged goods ben je zeker, ik begin bijna medelijden met je te krijgen.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Awarinou on 30/08/2009 om 22:55:06
Nou,dat zwerven moet ik toch een beetje relativeren,maat. Na een tijdje te hebben getreurd kwam ik een Franse jongedame tegen die me de hemel en alles erop en eraan beloofde als ik haar zou volgen naar Parijs.

Het was niet zo dat een sterk vermagerde Chatt ergens onder een Seine-brug op een gitaar zat te tokkelen met de alcoholisten en kunstenaars die overdag bij Place Pigalle rondhingen.

Na twee jaar bij haar kwam ik een flamboyante boetiek-bezitster tegen die in Anduze woonde,een klein dorpje in de buurt van Nimes.De streek heet Languedoc Roussillon,waar vrijwel alle wijn uit Frankrijk vandaan komt. Toen werd ik wel een alcoholist,maar dan langs een rivier zonder bruggen die GARD heet.Maar hoeveel Francaises ,hoeveel wijn en hoeveel afstand ook,Chatt was een lege huls! Niets kon me gelukkig maken,ZIJ ZIJ ZIJ........ was er niet!

Raap jezelf toch op, man.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: TheCFO on 31/08/2009 om 07:53:45

CFO,ze geloven me niet man!

Ze denken dat mijn waargebeurd verhaal op fantasie berust terwijl Chatt's ziel toentertijd onherstelbaar beschadigd werd.

Toch ben ik stiekem blij dat ze me niet geloven,het betekent dat ik iets unieks heb meegemaakt, iets wat een normale sterveling gewoon niet kan bevatten.

En ik, ik geloof je natuurlijk op je woord.

En ach, medesenior,  wat weet de jeugd heden ten dage nou nog van liefde en dromen?

Dat van dat plastificeren vind ik een beetje pathetisch, dat gegoogle kan ik me wel indenken.

Grappig is dat ik ook recentelijk mijn middelbareschoolliefde weer eens getroffen heb voor hjet eerst in 20 jaar. Ze was lief en zo hoor, maar gewoon net zo'n burgertrut geworden als waar ik nu mee getrouwd ben.

Wat is trouwens het nut van een ziel zonder diepe krassen? (zoiets als een 'heel' maagdenvlies?)

Tot slot van deze ochtendbaldadigheid, namens allle verliefde stelletjes: fuck alle ouders en schoonouders. Zoals wfh al zei:
Weet je waarom in de Bijbel speciaal staat dat je je vader en moeder niet mag vervloeken? Omdat ze de eerste personen zijn die voor zo’n behandeling in aanmerking komen.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: 3ich on 31/08/2009 om 12:08:09

CFO,ze geloven me niet man!

Ze denken dat mijn waargebeurd verhaal op fantasie berust terwijl Chatt's ziel toentertijd onherstelbaar beschadigd werd.

Toch ben ik stiekem blij dat ze me niet geloven,het betekent dat ik iets unieks heb meegemaakt, iets wat een normale sterveling gewoon niet kan bevatten.


Geloof ook weinig van al die verhalen die je hier post. Kan me herinneren dat je enige tijd geleden vertelde dat je gehuwd en kids hebt! En nu opeens doe je jezelf voor als 3ami zoefrie die in Arif woont en een wilde bestaan heeft!

Imazghen geven hun verleden en prive omstandigheden niet zomaar bloot. Mensen als jij bestaan niet ze willen graag zo een bestaan hebben... Doet me vermoeden dat je het allemaal voor je imago doet!

Op zn tmazight zeggen we awar n faqshger!
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: 3ich on 31/08/2009 om 12:20:05
http://www.speedyshare.com/872986209.html

Dit is de trouwens de originele 3ami zoefri! Wenitin be3da ghes bista...
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Broochem on 31/08/2009 om 14:25:02
Weirdo's.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 31/08/2009 om 14:31:53
[
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 31/08/2009 om 14:55:55
[
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Broochem on 31/08/2009 om 15:09:40
Chatt haal die masker van je kop. Iedereen keert zich van je af

http://www.youtube.com/watch?v=nY_uLz8iqQE&feature=related
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 31/08/2009 om 15:18:30
[
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Awarinou on 31/08/2009 om 15:46:50
Chatt is al tien jaar getrouwd en heeft nog steeds zijn overigens bloedmooie kids,maak je vooral geen zorgen.Dit jaar heb ik ze leren snorkelen.De jongste ging elke keer wilde bewegingen maken als ie vissen zag,eenmaal op het droge vroeg ik 'm waarom ie zo wild bewoog elke keer. Hij zei;ik probeer die vissen te vangen ,papa!Wat ook wel grappig is is dat hij vissers visvangers noemt. Als je zeven tot acht maanden per jaar in Arif vertoeft mag je je toch wel als inwoner rekenen of nie?

Aan het begin en eind van het schooljaar wil ik er altijd voor ze zijn,kwestie van kennismaken met nieuwe onderwijzers en gymschoenen kopen etc...

Mensen zoals Chatt zijn inderdaad niet overal verkrijgbaar,ze zijn uiterst dun gezaaid.Gelukkig maar!


Chatt is een rasechte Awayagher,die worden wild at heart geboren.Je leest het elke dag in het nieuws!


To the CFO,mijn eeuwige liefde is geen burgertrut man,zij is degene voor wie ik nog steeds een moord zou plegen.Als je een keer leest dat een restaurants-bezittende stadgenoot van je op bijzonder gewelddadige manier is omgebracht en zijn vrouw met de noorderzon is vertrokken weet je hoe laat het is!


Ps:zou je contact opnemen of niet?


Contact opnemen? Je bent toch zgn getrouwd en je hebt je zgn bloedmooie kids,whahhaha! Wat wil je dan tegen haar zeggen? Contactgestoord, ben je.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Awarinou on 31/08/2009 om 15:48:05
Nee,ik weiger mijn identiteit bekend te maken!
(http://i26.tinypic.com/2i2brco.jpg)


Wie heeft hier last van overgewicht? Een dikke psychopaat heb ik niet eerder meegemaakt, meestal zijn het van die iele mensjes.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Awarinou on 31/08/2009 om 15:52:00

Geloof ook weinig van al die verhalen die je hier post. Kan me herinneren dat je enige tijd geleden vertelde dat je gehuwd en kids hebt! En nu opeens doe je jezelf voor als 3ami zoefrie die in Arif woont en een wilde bestaan heeft!

Imazghen geven hun verleden en prive omstandigheden niet zomaar bloot. Mensen als jij bestaan niet ze willen graag zo een bestaan hebben... Doet me vermoeden dat je het allemaal voor je imago doet!

Op zn tmazight zeggen we awar n faqshger!

3ami zoefri, hahaha! Die man heeft een levendige fantasie, ik wist gelijk dat het een heel saai en levenloos persoon is.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 31/08/2009 om 18:15:24
He
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: 3ich on 01/09/2009 om 17:24:31
Het is allemaal één grote leugen,Chatt is in werkelijkheid een doodgewone huis-tuin en keuken Turk die wel van een geintje houdt op z'n tijd.

Maar mischien is mijn verhaal toch waar, het is aan jou om te geloven of niet...Je lult jezelf gewoon vierkant klem gozer! Wel moet ik toegeven dat je een rijke fantasie heb... Jammer hé, dat mensen er zo door heen prikken!
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Awarinou on 01/09/2009 om 18:08:34
Het is allemaal één grote leugen,Chatt is in werkelijkheid een doodgewone huis-tuin en keuken Turk die wel van een geintje houdt op z'n tijd.Het begon een beetje saai te worden en je weet zelf dat honger rare dingen met je psyche kan doen.


Bottomline is.....
(http://i27.tinypic.com/21lny9c.jpg)Ik mis Tamza trouwens,Tamza.....baby,would you like to dance with Chatt in the pale moonlight?  Some day... scantily clad maybe?


Maar mischien is mijn verhaal toch waar, het is aan jou om te geloven of niet...


Serious? Are fucking kidding me? Ik en anderen hebben jouw verhaaltje nooit serieus genomen, getuige de posts. Dus don't try to fuck your way out met deze reaktie.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: matou on 01/09/2009 om 19:46:31
laten we eerlijk zijn jullie gunnen elkaar het licht in de ogen niet en o wee als er iemand buiten de toon valt, nou dan kan die persoon wel inpakken , he he opgelucht?  lekker klemgezet, leuk toch , zijn belevenissen/ fantasieen daar kunnen jullie een puntje aan zuigen, echt wel
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Rebellious on 01/09/2009 om 19:52:06
Ik begrijp die negatieve reacties tegen Chatt ook niet. Lekker boeiend of t een fictie of non-fictie is, leef en laat leven man, het is leuk geschreven en daar gaat t om...
RR
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: 3ich on 01/09/2009 om 20:02:04
Stel dat iedereen zn fantasie overal ma zou neerkladerren dan zie je door de bomen het bos niet meer!

Iemand die zich voordoet als iemand die helemaal niet bestaat is een btje seiko...


Nu k het zo terug lees denk k dat het wanhopige poging is na "tamza" toe... dit is ook me laatste woorden voor dit soort faqsgher,

Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: TheCFO on 01/09/2009 om 22:54:36
The only thing worse then being talked about, is not being talked about

Ik denk dat ik in jouw schoenen toch maar gewoon contact zou opnemen, amor fati voor alles!

http://www.youtube.com/watch?v=jTXE36Lr-lc
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 01/09/2009 om 23:34:17
All
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 01/09/2009 om 23:53:10
[
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 02/09/2009 om 00:40:54
[
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Gurkan on 02/09/2009 om 02:14:50
Alles kent een opkomst en een ondergang,de opkomst begon ongeveer zo.....

De tijd die ik met haar doorbracht zal ik nooit meer vergeten, het verwachtingsvolle wachten voor school totdat ze vrij was.
De geheimzinnige lach,het pruilende mondje en de dromerige blik waar ze me mee betoverde als ze eindelijk voor me stond.
De vluchtige kus op haar zijdezachte lippen deed m’n hart overslaan,elke keer weer.
Ze stond altijd met tegenzin toe dat ik ook haar vlezige wipneusje een kus gaf.


Dan gingen we afhankelijk van de tijd die we hadden naar het park of we bleven op het schoolplein waar een soort van betonnen sculptuur stond.
Soms bleven we elkaar zo lang liefkozen dat het langzaam donker werd,alle leerlingen en leraren/leraressen waren ons voorbijgelopen en gefietst zonder dat we ze hadden opgemerkt. We waren zo opgegaan in een wereld die wij samen deelden dat er daarbuiten niets bestond,we bevonden ons in een vacuum van liefde.
Aan het eind bleven we helemaal alleen achter op het schoolplein, twee verliefde schimmen onder het schijnsel van de lantaarns.


Het werd soms guur als het donker werd,als ze begon te trillen van de kou deed ik mijn trui of jas om haar heen en deed alsof ik nergens last van had.
Ik genoot ervan als ze mijn kledingstuk  aantrok en er aan rook met een verlekkerd gezicht. Het lekkerst ruiken vond ik haar haar,ik kon uren door haar haar ademhalen terwijl ik luisterde naar haar stem.
Af en toe kuste ik haar nek,ze trilde en kreeg  kippevel die ik aanvoelde met mijn tong,kleine harde oneffenheden die even later weer verdwenen. Soms bleven we uren stil,geen woord,we hoefden niets te zeggen,we keken elkaar in de ogen en waren zielsgelukkig met wat we hadden.We begrepen elkaar zonder een woord te zeggen,twee personen werden één.

Wanneer het echt te laat werd hoorden we een grote gestalte met zware voetstappen naderen.Het was haar vader,hij was leraar op de scholengemeenschap waar we beiden op school zaten.


“Hé tortelduifjes,als jullie nog heel even blijven hoeven jullie niet meer naar huis,dan kun je meteen door naar het eerste lesuur van de ochtend !”
To be (lieve) or not to be (lieve) is the question...

Mermi manaya?
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Botermes on 02/09/2009 om 02:45:08
Chatt zat je toen op het Moller ? Of was dat die andere school  "de heilige geest ", die van vlakbij de vijverberg. In 1989 zat ik nog op de basisschool, groep 6 of 7, denk ik.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 03/09/2009 om 00:29:45
[
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Hadou on 03/09/2009 om 01:48:51
Chatt don t stop!!

Jij schrijft geweldig..
En dat vind ik leuk om te lezen.
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Awarinou on 03/09/2009 om 13:10:48


Het was die "andere",toen Chatt op de lagere school zat had je twee kleuterklassen en daarna de eerste tot de zesde klas,nog geen groepen.Sinds het woord "groep" zijn intrede heeft gedaan op sociaal,economisch en financieel gebied is de wereld literally "groepsverkracht".

(Hmm,bij de woorden sociaal,economisch en financieel denk ik aan een bepaald persoon,hint:ze ruikt naar bedorven vis!)


Mermi manaya?

Dans l'hiver et le printemps de mille neuf cent quatre vingt neuf.

Monsieur Le Coq Noir,
Je profite de cette occasion pour vous presenter mes salutations distinguées.

Ik kap er trouwens mee,niemand gelooft in mij,Chatt deelt met volstrekt onbekenden zijn ziel en zaligheid en oogst hoon en spot in return.Vooral die Awar(odh)inou kan ik missen als kiespijn,waarom quote je altijd het hele bericht,halve zool.Als je het lef hebt nog een keer HEHE of HAHA te typen spoor ik je via je IP op en spoel je door de eerste de beste plee die ik tegenkom!

Vertaling voor the CFO,awarodh-inou betekent mijn stront.

En jij hebt te veel hersenpoep, hehe, trek je kop door de plee door, my guess. This is the end of Chatt the Psycho, hahaha, heb ik je een complex aangepraat? Hahahaha, ga heen en kom nooit meer terug! Hahah!
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: 3ich on 04/09/2009 om 01:19:11

Ik kap er trouwens mee,niemand gelooft in mij,Chatt deelt met volstrekt onbekenden zijn ziel en zaligheid en oogst hoon en spot in return.

Je kan nie eens tegen wat kritiek!
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Izouran on 06/12/2009 om 01:04:36
En hoe is het afgelopen?
Title: Re: Ik heb haar gevonden.....
Post by: Chatt zie arif on 16/12/2009 om 19:26:49
[