Hoofdmenu

Lezing in Thamazight

Gestart door nour, 30/11/2003 om 16:53:08

nour

CiteerAzul marra,

Ben net wezen kijken (en luisteren) op de genoemde site, maar het heeft geen indruk op mij gemaakt. Ik vind het weinig van een lezig hebben en bovendien had hij vele woorden in het T'mazight kunnen zeggen i.p.v. Arabisch of Spaans. Deze beste man beheerst zijn eigen taal te slecht om een lezing daar in te geven. Kortom het is niks!!

 Â 

1) het was niet de bedoeling om indruk op je te maken.

2) Als jij het niets vind, wil dat niet zeggen dat anderen het ook niets vinden. Laat hun zelf oordelen zoals jij zelf hebt  kunnen oordelen.

3) de hele lezing bestaat voor 80 %  uit thamazight, en 20 %  spaans woordje en Arabisch (wat logisch is hij verwijzt naar een bron uit de Quran of Hadeeth dus moet het wel in het Arabisch)

4)  je sluit bij voorbaat al mensen die uit mellia komen uit, want die praten nu eenmaal met spaanse leen woorden.

5) Deze man beheerst zijn taal goed, dat wat hij geleerd heeft, een beetje respect voor deze man is op zijn plaats.  Hij is ouder dan jou, vele kennen hem, hij is bekend  (Lafkih Elhowarr").

6) jij vind het niks, omdat hij niet tegen jou zegt  ga naar discotheken, of ga naar Casino's drink bier enz....  als hij dit tegen jou zou zeggen, of als hij voor jou het liedje  "Lala Bouija" zou zingen dan zou je gek op hem zijn...  


Maar ondanks alles, je hebt gelijk, jou reactie is gebaseerd op jou smaak, jij vind het niets, ik vind het prachtig en meerdere met mij.  Dus  laten we zeggen jou mening is jou mening, en die is niet relevant voor anderen.

En als laatste, ik heb gezegd dat ik geen reactie of discussie wil uitlokken, het is gewoon een mededeling

mvgr

Idir

Azul,

Voortaan mag je deze mededelingen voor jezelf houden en ik blijf erbij dat het geen toegevoegde waarde heeft. Dat hij bekend is wil echt niet zeggen dat hij goed is. En wat betreft jou; jij kent mij niet en kan dus onmogelijk weten waar mijn intresse ligt. Zodoende kan jij dus ook niet weten of ik Lalla Boeja wil horen en de rest van de onzin wat jij uitkraamt..

Tenemrit,

nour

#17

CiteerAzul,

Voortaan mag je deze mededelingen voor jezelf houden


En wie ben jij om dit tegen mij te zeggen, mischien is het beter als jij voortaan jou mening voor je houd, ik heb er niet om gevraagd, en het stond duidelijk in mijn post, dat het niet de bedoeling is om hier een discussie over te starten.

Citeeren ik blijf erbij dat het geen toegevoegde waarde heeft. Dat hij bekend is wil echt niet zeggen dat hij goed is.

Het blijft maar jou mening, en het heeft zeker toegevoegde waarde...  dat jij het er niet kunt halen, ligt echt aan jou, als je die man hoort dan zegt hij juist iets waar mensen van deze site iets van kunnen leren, namelijk EENHEID  

En dat jij hem niet goed vind wil niet zeggen dat hij niet goed is...

CiteerEn wat betreft jou; jij kent mij niet en kan dus onmogelijk weten waar mijn intresse ligt. Zodoende kan jij dus ook niet weten of ik Lalla Boeja wil horen en de rest van de onzin wat jij uitkraamt..

Tenemrit,

het is toch algemeen bekend, dat goede "Naseeha" nooit word geaccepteerd.   Maar je hebt gelijk ik kan niet weten wat jou interesses zijn...