Al Hoceima in week 50

Gestart door Loualidi, 01/01/2006 om 09:36:00

Loualidi

1. Het Orgaan van Rechtvaardigheid & Verzoening (die de schendingen van mensenrechten onderzoekt inclusief de verdwijningen, de massamoorden etc etc in de tijd der heerschappij van Koning Hassan de II) is eindelijk uit ! ECHTER: met geen woord wordt er gerept over de periode 1958/1959 ("El3aam Iqqebbaan") warbij allerlei mesnsenrechtenschendingen zijn begaan, verkrachtingen, massamoorden, standrechtelijke exectuties, verbanningen etc etc. Waarom? wellicht dat de ex-commandeur van de "Moeminien" (= Wijlen Hassan de II) tegelijkertijd toendertijd de directe bevelhebber was? Laat uw fantasie maar werken...

2. In hetzelfde rapport wordt vermeld dat in de "gebeurtenissen van 1984" maar 12 doden zijn gevallen in AL Hoceima.... Nou degene die die periode bewust heeft meegemaakt weet wel beter... (zelf hersenweefsel gezien van een demonstrant geplakt aan een garagedeur in de straat van Sidi 3abied)

3. De laatste 20 dagen zijn TIENTALLEN mensen opgepakt voor verschillende vergrijpen: 2 van hun op hetrdraad betrapt. Een overzicht: veel zaken betrof diefstal en drugsdealers, 1 zaak betrof mensensmokkel/illigaliteit, 6 zaken betrof overspel, 1 zaak betrof moord.