Hoofdmenu

Al Hoceima in week 49

Gestart door Loualidi, 17/12/2005 om 13:05:10

Loualidi

1. Er zijn 3 in deze week personen aangehouden die betrokken zijn geweest bij een inbraak en diefstal van het interieur van een creche in Al Hoceima City. Naast de eerder vermelde beschuldigingen worden ze ook nog beschuldigd van t runnen van een criminele organisatie. Ze zouden inmideld een aantal (tot dan toe) onopgeloste misdrijven  hebben toegegeven. Vermeldingswaardig is hun afkomst: Rabat/Casablanca

2. Tevens is een inwoner van Al Hoceima opgepakt die al sinds +/- een jaar wordt gezocht op verdenking van t handelen in drus en t witwassen van zwart geld. Bij de aanhouding had hij  7 Kg Kasj en 2 Kg " Taba" in zn bezit.

3. Vorige week maandag is opgepakt en inmiddels voorgekomen een zekere M.D van " Zawith en sidhi 3iessa", "Imrabten" op beschuldiging van t doodsteken van een groenteman genaamd M.A  in " Essoek Imzoean" . De dader is 35 jaar en t slachtoffer 22 jaar.  De zaterdag ervoor had hij hem na een ruzie in zijn buik met een mes gestoken. Na UREN wachten op de ambulance is het slachtoffer uiteindelijk bezweken aan zijn verwondingen onderweg naar " Seppita Minita" in Al Hoceima bij " Boekidan".