Eerste Egyptische dynastieen waren blank en amazig

Gestart door Urmaksen, 29/06/2004 om 16:30:13

Urmaksen

#15

Taghzayfut

#16

CiteerAnderen omvatten zijn autobiografie, Avonturen en Ontdekkingen: De Autobiografie van Carleton S. Coon, Bergen van Reuzen: Een Rassen en Culturele Studie het Rapport van van het van het Noorden Albanese van de Berg Hol Ghegs, Yengema, en Caravan. Coon die met de Luchtmacht in 1956-1957 wordt gewerkt. Tijdens Oorlog van de Wereld II, was Coon een lid van het Bureau van Verenigde Staten van de Strategische Diensten. Hij was een lid van de Nationale Academie van Wetenschap en diende als Voorzitter van de Amerikaanse Vereniging van Fysieke Antropologen in 1961-1962 (Academische Amerikaanse Encyclopedie, 1995). In 1981, Coon gediend als Ambassadeur van Verenigde Staten aan Nepal vóór zijn dood op 6 Juni..1981, in Gloucester, Massachusetts. Bibliografie Coon, Carleton S. (1962). De Oorsprong van Rassen. New York: Alfred A. Knopf. Academische Amerikaanse Encyclopedie (volume 5, p.271). Danbury, Connecticut: Opgenomen Grolier (1995). Encyclopedie Britannica (1999-2000). Carleton Coon. Teruggewonnen 12 Oktober..2000 van het World Wide Web: http://www.britannica.com/eb/article?eu=26561&tocid=0&query=carlton%20coon Geschreven door Stephanie Bright Menu

Je hebt een obsessie, vriend. Ongezond. Bah.

Taghzayfut

#17

Citeerbekijk de onderste 2 fotos...

http://www.angeltowns.com/members/racialreal/skincolor.html

Imazighen lijken helemaal niet op die apen van die fotos.
Ga ander materiaal zoeken en zet ons niet voor schut, aygeyour.

Urmaksen

#18
Coon gewerkt=wordt= die in Marokko in 1925-1928, 1939..1947, en 1962-1963. Tijdens de jaren '20, was hij hoofdzakelijk betrokken bij etnografische, sociale antropologische, en fysieke antropologische studies van Riffians, die was het onderwerp van zijn verhandeling Ph.D. en zijn vroege boeken. Hij ook werd betrokken bij archeological studies van de culturen van de Leeftijd van de Steen, vooral door onderzoeken van holen. Tijdens Oorlog van de Wereld II, was Coon een lid van het Bureau van Verenigde Staten van de Strategische Diensten en, voor een deel, werkte in Marokko.

Urmaksen

#19
hou je mond, neger

Taghzayfut

#20

Citeerhou je mond, neger

je moer, agheyour

Urmaksen

#21
je hoort aan mijn kant te staan

Urmaksen

#22
jij bent toch ook een voorbeeld van een cromagnon ofniet??

Taghzayfut

#23

Citeerje hoort aan mijn kant te staan

Sta ik ook.

Urmaksen

#24

Urmaksen

#25
wat is het bewijs dat Ramses 2 rood haar had??

De brij van Ramses II is op openbare vertoning bij het Egyptische Museum, Kaïro. Deze rode harige Egyptische koning die van 1292 - 1225 V.CHR. regeerde. Zijn haar was lichtjes langzaam verdwenen tegen de tijd dat hij stierf, en embalmers raakten omhoog zijn haar met henna. Het microscopische onderzoek van het haar dat is uitgevoerd heeft afdoend aangetoond dat hij rood haar had. Zie K.A. Keuken, Zegevierend "Pharaoh: Het Leven en de Tijden van Ramses II, Koning van Egypt" (1982, herdrukt 1985).

Urmaksen

#26
De blanke Historicus Herodotus beschreef de Egyptische mensen zoals zijnde 'zwart met wollige haar' en hij wordt genoemd 'vader van de historie' - waarom zou hij liegen?"

De waarheid is dat Herodotus inderdaad de Egyptische mensen die hij zag, zoals zijnde "zwart met wollige haar" beschreef; (Geschiedenissen, Boek Twee, hoofdstuk 104). In feite, zou dit perfecte steek houden, want Herodotus circa 484 - 425 V.CHR. leefde. Ziend aangezien het laatste blanke in Egypte in de Niet blanke massa's zowat 400 vroeger jaar werd geabsorbeerd (circa 800 V.CHR.), zou het onmogelijk voor Herodotus geweest zijn om allesbehalve donkere individuen gezien te hebben toen hij Egypte bezocht. In werkelijkheid, bevestigt Herodotus welke archeologie en geschiedenis reeds toont: namelijk dat het oude blanke Egypte vóór jaar 400 V.CHR. was verdwenen. Met deze opmerkingen in mening, wordt de lezer verzocht om de blanke  Galerijen van EGYPTE voor een reeks beelden die rassentypes in Oud Egypte illustreren, en van veranderende rassendemographics van dat land te herzien dat zijn val bewerkstelligde.

Urmaksen

#27

Urmaksen

#28
het trieste is dat de donkere genen het overwonnen van de blanke elementen en daardoor het blanke ras  bijna helemaal is verdwenen of geabsorbeerd is. Dit is gebeurd in NoordAfrika, nu nog in Europa.

Urmaksen

#29
een aantal Nordische kabylische schoolmeisjes:

http://matoub.kabylie.free.fr/filles-kabyles.htm