Lekkere extra's bij friet, vis of wat dan ook.

Gestart door Numidia, 18/04/2005 om 01:27:12

athsaynou

Bloemkool en aubergine de twee dingen die ik niet lust....

Dora

Citaat van: Numidia op 18/04/2005 om 01:27:12
Azul xawem,

Denjjer: Aubergine

1. Snijd de aubergine in plakjes en strooi er zout overheen.
2. Een eitje of twee in een schaaltje mengen.
3. Een beetje meel op een plateau.
4. Laagje olie in een koekepan.
5. De schijfjes in het ei deppen en dan door de meel halen en bakken in de olie.
6. Keukenpapier op een bord leggen en nadat de aubergine is gebakken erop leggen.

En klaar is Fattuc. :)

Tannemirt,
Numidia.

dit doen wij met plakjes aardappelen, komkommer, sla, tomaat, kefta of burgers of vissticks en ei

samen in stokbrood...hmmm

noemen we boukadioe

athsaynou

Citaat van: L_L op 18/04/2005 om 13:49:30
Citaat van: Numidia op 18/04/2005 om 01:27:12
Azul xawem,

Denjjer: Aubergine

1. Snijd de aubergine in plakjes en strooi er zout overheen.
2. Een eitje of twee in een schaaltje mengen.
3. Een beetje meel op een plateau.
4. Laagje olie in een koekepan.
5. De schijfjes in het ei deppen en dan door de meel halen en bakken in de olie.
6. Keukenpapier op een bord leggen en nadat de aubergine is gebakken erop leggen.

En klaar is Fattuc. :)

Tannemirt,
Numidia.

dit doen wij met plakjes aardappelen, komkommer, sla, tomaat, kefta of burgers of vissticks en ei

samen in stokbrood...hmmm

noemen we boukadioe

Boukadio is toch niet iets extras bij friet of vis of wat dan ook...??

Dora

boukadioe is gewoon gevulde broodje...en dat kan verschillen per persoon

athsaynou

Citaat van: L_L op 18/04/2005 om 13:53:39
boukadioe is gewoon gevulde broodje...en dat kan verschillen per persoon

ja maar dat is dus echt niet iets extra's...het is brood je bent zo vol..

Dora



Numidia

Citaat van: athsaynou op 18/04/2005 om 13:55:05
Citaat van: L_L op 18/04/2005 om 13:53:39
boukadioe is gewoon gevulde broodje...en dat kan verschillen per persoon

ja maar dat is dus echt niet iets extra's...het is brood je bent zo vol..

Nee, een buqadyu is niet iets extra's.
De recepten die ik gaf, gebruik ik in dit geval niet als vulling voor een stokbrood.
Kan wel, maar daar heb ik dus deze topic niet voor geopend. :)

athsaynou

#23
Citaat van: Numidia op 18/04/2005 om 21:39:59
Citaat van: athsaynou op 18/04/2005 om 13:55:05
Citaat van: L_L op 18/04/2005 om 13:53:39
boukadioe is gewoon gevulde broodje...en dat kan verschillen per persoon

ja maar dat is dus echt niet iets extra's...het is brood je bent zo vol..

Nee, een buqadyu is niet iets extra's.
De recepten die ik gaf, gebruik ik in dit geval niet als vulling voor een stokbrood.
Kan wel, maar daar heb ik dus deze topic niet voor geopend. :)

haha zie je wel ik heb je dus toch goed begrepen ;)

miss.F.

dames jullie hebben het over bocadillo (stokbrood in het spaans) en volgens mij komt die gevulde brood ook oorspronkelijk van Espanja

athsaynou

Citaat van: miss.F. op 19/04/2005 om 12:42:40
dames jullie hebben het over bocadillo (stokbrood in het spaans) en volgens mij komt die gevulde brood ook oorspronkelijk van Espanja

Ja dat weten we nou ook wel...

zarioh06

Citaat van: Numidia op 18/04/2005 om 01:27:12
Azul xawem,

Denjjer: Aubergine

1. Snijd de aubergine in plakjes en strooi er zout overheen.
2. Een eitje of twee in een schaaltje mengen.
3. Een beetje meel op een plateau.
4. Laagje olie in een koekepan.
5. De schijfjes in het ei deppen en dan door de meel halen en bakken in de olie.
6. Keukenpapier op een bord leggen en nadat de aubergine is gebakken erop leggen.

En klaar is Fattuc. :)

Tannemirt,
Numidia.

zarioh06

Citaat van: zarioh06 op 28/01/2006 om 16:06:04
Citaat van: Numidia op 18/04/2005 om 01:27:12
Azul xawem,

Denjjer: Aubergine

1. Snijd de aubergine in plakjes en strooi er zout overheen.
2. Een eitje of twee in een schaaltje mengen.
3. Een beetje meel op een plateau.
4. Laagje olie in een koekepan.
5. De schijfjes in het ei deppen en dan door de meel halen en bakken in de olie.
6. Keukenpapier op een bord leggen en nadat de aubergine is gebakken erop leggen.

En klaar is Fattuc. :)

Tannemirt,
Numidia.

zarioh06

Citaat van: zarioh06 op 28/01/2006 om 16:06:04
Citaat van: Numidia op 18/04/2005 om 01:27:12
Azul xawem,

Denjjer: Aubergine

1. Snijd de aubergine in plakjes en strooi er zout overheen.
2. Een eitje of twee in een schaaltje mengen.
3. Een beetje meel op een plateau.
4. Laagje olie in een koekepan.
5. De schijfjes in het ei deppen en dan door de meel halen en bakken in de olie.
6. Keukenpapier op een bord leggen en nadat de aubergine is gebakken erop leggen.

En klaar is Fattuc. :)

Tannemirt,
Numidia.

zarioh06