Saddam gepakt,nu begint de zoektocht naar Bin lade

Gestart door Wasilla tarifest, 14/12/2003 om 13:29:43

Mashakiel

#75

Citeerik ben het er niet mee eens dat dat niet wordt gezien, dwz door sommige mensen wel en door sommigen niet. Het is een beetje simplistisch om te zeggen 'ja maar kijk eens wat de VS heeft gedaan, da's nog veel erger dus die bin Laden valt nog wel mee' (ik zeg niet dat jij dat zegt, hoor). Da's appels met peren vergelijken, want een atoombom op Hiroshima in 1945 heeft een hele andere context dan 2 vliegtuigen in het WTC boren in 2001.
tazzz
ewa vertel mij aub een reden die hiroshima en nagasaki kan rechtvaardigen!!!!!!!!
welke context???????
een stelletje dommeriken, dat zijn jullie!
volgens mij weet je niet eens waarvoor hiroshima en nagasaki staat!!!


Citeerje moet kijken naar de redenen waarvoor bin Laden doet wat hij doet en in wat voor opzicht de VS daar zelf aan mee heeft gewerkt, want dan heb je het over 2 partijen in eenzelfde conflict, zeg maar. Dus waarom is het eigenlijk zo dat er mensen zijn die zo'n blinde haat hebben tegen de VS, wat heeft de VS gedaan om dat te veroorzaken. Helaas wordt daar inderdaad veel te weinig naar gekeken.

welcome on earth!!
ofwel ben je iemand die net op aarde is gekomen ofwel ben je iemand met een kortzichtige denkvermogen ofwel ben je een domme iemand,
jij durft nog het lef te hebben te vragen wat die blinde haat (jegens de vs)heeft veroorzaakt????
dit is te zielig om op te antwoorden!

Mashakiel

#76

Citeerheel eenzijdig bekeken, die kritiek op Ben Laden
kijk naar wat Amerika allemaal uitgespookt heeft:
wie heeft de eerste atoombom geworpen (hiroshima, nagasaki) met als gevolg zoveel mensen dood op een afschuwelijke manier ?juist!

Vietnam?  .....breek me de bek niet open..!
Wie heeft chemische wapen verstrekt aan Irak (tegen Iran) ongeveer 15 jaar geleden? en daarna IraK beschuldigen voor het bezit ervan!
en zo kan ik wel doorgaan,.....
typisch dat dat niet wordt gezien.....

inderdaad,
niemand wil het zo bekijken omdat denken aan het goede beter is dan denken aan het slechte,
een soort van een 'laffe' houding
typisch voor enkelen hier

sadaki

#77
Ik vind het wel spijtig dat hy gevonden is. Ik heb geen medelijden met hem maar die Busch is even erg. Het was een oorlog voor olie en daarbij zijn zeer veel mensen omgekomen. Dus zowel Busch en Saddam zijn moordenaars en onderdrukkers .Het kan hun totaal niet schelen wat de bevolking denkt over hun beleid. Het zijn alle twee vuile dictators die zich rijk maken tenkoste van de bevolking. Als busch echt bezorgt zou zijn dan zou hij alle leiders van heel Afrika moeten aanpakken. Niet alleen Noord want die mensen hebben het nog goed als je dat vergelijkt met centraal Afrika en zuid. daar is het de ene volkeren moord na de anderen. Daar worden kinderen gestolen van hun ouders en ingezet in oorlogen als je de situatie waarin de imazighen leven vergelijkt met deze, dan leven ze heel goed . Het kan beter dat weet ik. Wat ik wil zeggen is dat die menneer daar in Amerika zich niets aantrekt van heel deze situatie en alleen profeit uit deze oorlog wil halen . Want waarom een miljarden oorlog voeren als het niets in het laadje brengen. Hij is niet Sinterklaas hoor.

Wasilla tarifest

#78

CiteerIk vind het wel spijtig dat hy gevonden is. Ik heb geen medelijden met hem maar die Busch is even erg. Het was een oorlog voor olie en daarbij zijn zeer veel mensen omgekomen. Dus zowel Busch en Saddam zijn moordenaars en onderdrukkers .Het kan hun totaal niet schelen wat de bevolking denkt over hun beleid. Het zijn alle twee vuile dictators die zich rijk maken tenkoste van de bevolking. Als busch echt bezorgt zou zijn dan zou hij alle leiders van heel Afrika moeten aanpakken. Niet alleen Noord want die mensen hebben het nog goed als je dat vergelijkt met centraal Afrika en zuid. daar is het de ene volkeren moord na de anderen. Daar worden kinderen gestolen van hun ouders en ingezet in oorlogen als je de situatie waarin de imazighen leven vergelijkt met deze, dan leven ze heel goed . Het kan beter dat weet ik. Wat ik wil zeggen is dat die menneer daar in Amerika zich niets aantrekt van heel deze situatie en alleen profeit uit deze oorlog wil halen . Want waarom een miljarden oorlog voeren als het niets in het laadje brengen. Hij is niet Sinterklaas hoor.

Ja je hebt wel gelyk. Tuurlyk wil hy alleen maar profeit uit deze oorlog halen. Dat merk je toch wel op de manier waarop hy bezig is.

te_kaihau

#79
Citeertazzz
ewa vertel mij aub een reden die hiroshima en nagasaki kan rechtvaardigen!!!!!!!!
welke context???????
een stelletje dommeriken, dat zijn jullie!
volgens mij weet je niet eens waarvoor hiroshima en nagasaki staat!!!welcome on earth!!
ofwel ben je iemand die net op aarde is gekomen ofwel ben je iemand met een kortzichtige denkvermogen ofwel ben je een domme iemand,
jij durft nog het lef te hebben te vragen wat die blinde haat (jegens de vs)heeft veroorzaakt????
dit is te zielig om op te antwoorden!


Mashakiel, ik geloof niet dat je me helemaal begrepen hebt, dat komt omdat ik me misschien niet zo duidelijk heb uitgedrukt. Ik wil geenszins de gruwel van de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki rechtvaardigen. dat kun je in mijn tekst ook niet lezen. net zo min als dat ik de slavernij, het kolonialisme, de vietnamoorlog of wat dan ook wil rechtvaardigen. wat ik bedoel te zeggen is, als je alle gruwelen in de geschiedenis van een land gaat vergelijken met andere landen, dan zijn er weinig naties die je overhoudt die geen bloed aan hun handen hebben. wat de VS allemaal heeft uitgespookt in het verleden, net als zo ongeveer heel Europa en he, als je kijkt naar andere continenten is het daar er ook niet leuk aan toe gegaan, dat is verschrikkelijk en daar is geen rechtvaardiging voor. die wil ik ook helemaal niet geven.

maar een bin laden heeft geen hekel aan de vs omdat ze ooit atoombommen op 2 japanse steden heeft gegooid. of dat ze zich gruwelijk hebben misdragen in vietnam. ik durf te wedden dat dat osama bin laden bar weinig kan schelen. de reden waarom de bin laden een hekel heeft aan de vs ligt in het nu. de palestina kwestie. de amerikaanse troepen in saoedie arabie. de oorlog in irak en weet ik wat al niet meer. als ik zeg dat er meer gekeken moet worden naar wat de vs heeft gedaan om die blinde haat te veroorzaken, dan is dat niet omdat ik denk dat die haat uit het niets komt en ongegrond is, integendeel. ik wil daar juist mee aan geven dat de vs en ook veel europese landen veel te weinig naar zichzelf hebben gekeken na 11 september 2001. dit bedoel ik met context. hiroshima en nagasaki gebeurden in de context van ww2. dat moet je dus in de context van die oorlog beoordelen. wat er nu in de wereld aan de hand is gebeurt in de context van de houding die de vs al decennia lang aanneemt naar het midden-oosten en de moslimwereld toe.

aanslagen ed moet je dus in die context beoordelen. daarmee spreek ik geen waarde oordeel uit in de trant van de ene is te rechtvaardigen en de ander niet, dat is mijn punt niet. als je wilt begrijpen wat er in de wereld aan de hand is dan is juist naar hiroshima wijzen en zeggen de vs zijn veel slechter dan bin laden een erg simplistische en kortzichtige denkwijze.

overigens zou ik het op prijs stellen dat als je me niet begrijpt je me gewoon om uitleg vraagt ipv gelijk mij te beledigen.

Masja

#80
hele doorzichtige propaganda stunt!!die opname van sadam die uit de put wordt "getrokken", het moet heel vernederend zijn geweest voor hem, en dat was de bedoeling ook ,
hoe "slecht" hij ook is geweest.....toch is het zielig.... áls hij het tenminste is, ( voor iedere gelegenheid had hij een dubbelganger achter de hand )
dat zou dan 2 propaganda stunts zijn in enkele weken
de 1e was met thanks givingsday, bush in irak, hoe moedig v. hem, soi-disant...
hij speelt zijn spelletje "goed" ,met zijn brave engelen smoeltje, bij iedere speech die hij houdt
of zie ík dat verkeerd....?!

Wasilla tarifest

#81

Citeerhele doorzichtige propaganda stunt!!die opname van sadam die uit de put wordt "getrokken", het moet heel vernederend zijn geweest voor hem, en dat was de bedoeling ook ,
hoe "slecht" hij ook is geweest.....toch is het zielig.... áls hij het tenminste is, ( voor iedere gelegenheid had hij een dubbelganger achter de hand )
dat zou dan 2 propaganda stunts zijn in enkele weken
de 1e was met thanks givingsday, bush in irak, hoe moedig v. hem, soi-disant...
hij speelt zijn spelletje "goed" ,met zijn brave engelen smoeltje, bij iedere speech die hij houdt
of zie ík dat verkeerd....?!

Het is gewoon een enorme schynheilige zak

Masja

#82
dat kan je wel zeggen!! jammer genoeg is hij de enige niet, een "leider" kan nog zoveel goede intenties hebben alvorens aan de macht te komen, zodra hij aan de macht ís, dus macht ruikt, is het gedaan met alle beloftes en "goede" bedoelingen, helaas, zo gaat dat al eeuwen en overal.......

Kamal25

Citeerdat kan je wel zeggen!! jammer genoeg is hij de enige niet, een "leider" kan nog zoveel goede intenties hebben alvorens aan de macht te komen, zodra hij aan de macht ís, dus macht ruikt, is het gedaan met alle beloftes en "goede" bedoelingen, helaas, zo gaat dat al eeuwen en overal.......

Zelfs in Nederland...!

Masja

#84
zeker weten!!!

Wasilla tarifest

#85
Wat is er nou gebeurd met die saddam want opeens hoor je er niks meer over?

Masja

#86
twee mogelijkheden, óf het wordt in de doofpot gestopt, óf er komt weer ander "belangrijk" nieuws voor in de plaats, m.a.w. deze hele geschiedenis rond sadam vervaagt langzamerhand en komt in een vergeethoek terecht, want zo gaat het altijd, en intussen stroomt de petrol maar door, richting...? 10 x raden!!

masin

#87

Citeereerst waren wy moslims de sterksten nu zyn wy de zwaksten. Echt jammer

Klopt! Maar we hebben het aan onszelf te danken! We houden teveel van dit leven en klampen ons eraan vast. Alsof we vergeten zijn dat er een hiernamaals is! Zolang we de Islaam niet in z`n 100% toepassen zullen we vernederd, en in de steek worden gelaten door Allah (Soubhanahou Wa Taala)!

Zijn belofte is waar, en geldt voor Eeuwig....


masin

"Wat is er nou gebeurd met die saddam want opeens hoor je er niks meer over?"

Je bedoeld de nep Saddam. De echte zit ergens in Las Vegas z`n gestolen geld te vergokken samen met zijn Amerikaanse meesters. Saddam, aan de macht geholpen door de CIA, een marionet van het Westen, slager van Moslims, heef z`n land aan de Amerikanen -OVERGEDRAGEN- inruil voor een  verblijfsvergunning. Regime change!

Wat mijn goede vriend Bin Laden betreft:

Eigenlijk kun je die twee niet met elkaar vergelijken. OBl in tegenstelling tot Saddam de crimineel, heeft geen bloed aan zijn handen kleven nog heeft hij iets met corruptie te maken gehad. Hij is een goedgeschoolde gelovige Moslim die de plannen van de Zionisten ( die de WERKELIJKE macht hebben in het Zwartehuis in Washington) goed door heeft. Je moet hem als een soort waarschuwer voor de Moslims zien. Hij zegt gewoon waar het op staat!

Er is geen millimeter bewijs dat OBL maar iets te maken heeft gehad met de vreselijke aanslagen in Newyork en Washington. Vreemd genoeg wijzen alle vingertjes voor een eventuele dader/daders eerder naar de richting van Bush en zijn Zionistische 'adviseurs' die de mensen met leugens besproeien. Want wat blijkt nu, het door de Zionistische Media verspreide nieuws over die aanslagen klopt van geen meter (LEUGENS)! Er is genoeg info op het WWW te vinden om het beter te leren begrijpen. Mensen hebben nog zoveel vragen die de Zionisten weigeren te geven!

Dit is wat Osama na de aanslagen een Pakistaanse journalist antwoorde die hem vroeg: Waarom heb je zoiets vreselijks gedaan? Osama antwoorde: Als Moslim is het mij niet toegestaan om te liegen. Ik heb die aanslagen niet gepleegt nog heb ik er enige kennis van genomen. Als het Amerikaanse volk de daders zoekt moeten ze die in hun eigen Congres zoeken. Die wordt namelijk gedomineerd door Zionistische Joden die de belangen van Israel voor die van de VS stellen.

en dat is ook mijn mening!

Innocent until PROVEN guilty

 
 Â 
 

Goner

#89
Moet hij maar eens een bandje naar Al Jazeera sturen dat hij het niet gedaan heeft, voor de verandering.

Of heeft hij dat al gedaan maar heeft Jazeera het niet uitgezonden omdat die zender is omgekocht door de Zionisten?

Nog nooit zoveel domme praat bij elkaar gelezen. Ik kan er een boek over schrijven, allemaal gratis inspiratie.