Hoofdmenu

AL QAIDA

Gestart door SAMADIE, 24/03/2004 om 10:10:50

Dora

#45
gebruiker ff een vraagje > zou jij willen dat hij opgepakt wordt???

Inuit

#46

Citeergebruiker ff een vraagje > zou jij willen dat hij opgepakt wordt???

Nee dat niet, want ik twijfel of hij echt de aanslagen heeft gepleegd, waarvan men zegt dat hij gepleegd heeft.

Ik vind hem zoals ik zei wel een verzetsstrijder, maar als hij aanslagen pleegt op publieke doelen in naam van de Islaam, dan bezorgt hij de Islaam en daarmee ook de Moslims een hele slechte naam en brengt hij ze (Islaam en Moslims) ernstige schade toe.

Dora

stel dat men de islamitische landen niet meer aanvallen door bv bush en sharon >> zou hij denk je dan nog van die zogenaamde aanslagen plegen > zelfs op openbare doeleinden!!!

Inuit

Citeerstel dat men de islamitische landen niet meer aanvallen door bv bush en sharon >> zou hij denk je dan nog van die zogenaamde aanslagen plegen > zelfs op openbare doeleinden!!!

Ik denk het niet want die aanslagen, door wie ze ook gepleegd zijn, zijn een reactie op de politieke agenda van Bush en Sharon.
Er is een Arabische krant in Londen (volgens mij heeft deze Alquds Al-Arabie) die het bericht ontving waarin de aanslagen van Madrid werden opgeeist. Zijn publiceerden een artikel waarin de aanslagen in Madrid veroordeeld werden, maar in dat zelfde artikel werd ook de vraag gesteld wat de oorzaak van dit soort aanslagen zou kunnen zijn en dat wij daar ook naar moeten kijken, oftewel, neem de oorzaak van het probleem (de aanslagen) weg, dan verdwijnt het probleem ook.
De krant werd meteen beschuldigd van het aanmoedigen van terrorisme en werd verdacht van het hebben van connecties met terroristische groeperingen. Lang leve de journalistieke vrijheid!

Dora

#49
heel goed > dus wie is uiteindelijk de oorzaak van al deze ellende?? > de 2 zionisten!!!

echt hoor ik zie oussama als een held > ik meen het echt!!!

niemand durft tegen de oppermacht amerika te gaan > maar wanneer iemand wel opstaat en zegt dat de manier hoe zij regeren niet juist is dan moet hij gauw opgepakt worden en is ie meteen afgeschildert als een terrorist!!!

blijf je amerkia dienen dan ben je een goed democratisch land >> wa lahawla walakoeatti illa billah

Inuit

Citeerblijf je amerkia dienen dan ben je een goed democratisch land >> wa lahawla walakoeatti illa billah

Een prachtig voorbeeld hiervan is Kaddafie, omdat hij de laatste jaren geen woorden over de zionisten heeft gerept en "netjes" zijn mond heeft gehouden (ze zeggen dat het komt omdat hij zijn kernwapens heeft ingeleverd, maar dit is in mijn ogen bullshit) is hij weer omarmt door de Westerse grootheden, kan hij weer lekker centjes verdienden, hij heeft zijn ziel aan de duivel verkocht!
Nu hoor ik diezelfde mensen die altijd de mond vol hebben van mensenrechten niets zeggen over de schending van mensenrechten door hun nieuwe vriendje, en je kan mij niet wijsmaken dat zij daar niet van op de hoogte zijn.

Dora

#51
now you get the point :)...

Peter

#52
Lopende Lach, WIJ Nederlanders mogen figuren als jij niet... Waarom ga je niet naar Afghanistan; waar jij helemaal niets MAG zeggen en de hele dag in zo'n Boerka omlopen.

Osama is terrorist... hij vindt dat iedereen Islamiet móet worden, en schuwt daarbij het ergste soort van geweld niet!

BAHH!!!

Inuit

CiteerOsama is terrorist... hij vindt dat iedereen Islamiet móet worden, en schuwt daarbij het ergste soort van geweld niet!

BAHH!!!


Door de onwetendheid van sommige Nederlanders (ervan uitgaande dat Peter een Nederlander is) lig soms echt in een deuk........hahahahaha.... :-)

Peter

#54
Moge Allah mij behoeden voor mijn "onwetendheid"....
Maar je mag vooral je tanden niet ontbloten bij het lachen wel oppassen..... anders is het te buitensporig he ;)

“Lach niet te veel, want overdreven lachen doodt het hart.”


Dora

#55

CiteerLopende Lach, WIJ Nederlanders mogen figuren als jij niet... Waarom ga je niet naar Afghanistan; waar jij helemaal niets MAG zeggen en de hele dag in zo'n Boerka omlopen.

Osama is terrorist... hij vindt dat iedereen Islamiet móet worden, en schuwt daarbij het ergste soort van geweld niet!

BAHH!!!

als jij een nederlander bent dan ben ik de koning van engeland...

dat vind hij helemaal niet > hij wil rechten voor zijn broeders en zusters > en hij durft tegen Amerkia te zeggen dat zij niet mogen binnenvallen en alles overhoop gooien > doen ze dat wel dan reageert hij daarop > zijn goede recht natuurlijk >>>> lang leven de verzetstrijders!!!

ps; hollanders zijn gek op L_L :)...eg waar!!!

Inuit

#56

Citeer“Lach niet te veel, want overdreven lachen doodt het hart.”Beloof jij dan niet teveel van soortgelijke reacties te plaatsen? ;-)

abrid

#57
Wie heeft er het meeste voordeel bij die aanslagen?

Inuit

CiteerWie heeft er het meeste voordeel bij die aanslagen?

Ligt eraan, 11/9 (WTC torens) daar heeft de VS het meeste voordeel aan, maar Madrid, omdat het een strategisch aanslag was, heeft in zekere mate wel voordeel voor de aansagplegers opgebracht.
Dus ligt eraan hoe de aanslag is gepleegd en wat voor invloed het op de regering heeft gehad, denk ik.

Peter

#59
Ik ben geen moslim.... haha Ik mag zo hard lachen als ik zelf wil!