Hoofdmenu

AL QAIDA

Gestart door SAMADIE, 24/03/2004 om 10:10:50

SAMADIE

WAT VINDEN jullie eigenlijk van? zijn ze echt mojahidiin zo als ze zeggen of zijn het gewoon een steltje moordenaars.

ze plegen aanslagen ook in islamitische landen
vermoorden vrouwen kindren en onschulidige mensen

zijn het wel moslims ?
zit amerika niet er achter ?
tenslotte de CIA heeft ze opgericht samen met de talibaan??

Goner

Als een mens slechte daden doet, hoeft hij natuurlijk niet gelijk een CIA agent te zijn. Alle complottheorieen hebben een ding gemeen, ze worden nooit bewezen. Aanhangers van de theorie zien dat gebrek aan bewijs juist als het bewijs van de enorme diepte en smerigheid van de doofpot/beerput, maar dat is het natuurlijk niet.

Maar inderdaad, in feite hebben we veel van deze ellende te "danken" aan naieve CIA-afdelingen die ongehinderd door enige culturele/religieuze/sociologische kennis dachten, dat ze loyale mensen konden opleiden om hun vuile werk op te knappen, zoals dat in in de Koude Oorlog in Latijns Amerika en Afrika zo "goed" werkte.
Ze blijken in Al Qaeda/Bin Laden een monster te hebben gecreeerd dat zich tegen hen keert, met het maken van vele onschuldige slachtoffers. En het gaat nog veel erger worden. Lachende derde blijft zoals altijd de wapenhandelaar.  

selwa

#2
of ze moslims zijn kan ik niet zeggen, wel duidelijk is dat ze niet in naam van de islam handelen (denken ze misschien wel): de islam verbiedt het doden van onschuldige burgers, met name vrouwen, kinderen en ouderen.
en over het feit of het oorlog is of niet valt ook nog te twisten, dus zomaar erop los moorden is dan al helemaal niet gerechtvaardigd. als ze nou met een vliegtuigje het witte huis in vliegen als Bush in bespreking is met Sharon daar, ja dan sta ik erachter.
en dat de CIA erachter zit geloof ik niet.

SAMADIE

zooo de CIA verdedig je min of meer, maar wat nou als ik had geschreven moslim in plaats van CIA dan had je anders gereageerd.

SAMADIE

#4
de CIA heeft de talibaan opgericht en al qiada dat is toch zo !!!!!!
Citeerof ze moslims zijn kan ik niet zeggen, wel duidelijk is dat ze niet in naam van de islam handelen (denken ze misschien wel): de islam verbiedt het doden van onschuldige burgers, met name vrouwen, kinderen en ouderen.
en over het feit of het oorlog is of niet valt ook nog te twisten, dus zomaar erop los moorden is dan al helemaal niet gerechtvaardigd. als ze nou met een vliegtuigje het witte huis in vliegen als Bush in bespreking is met Sharon daar, ja dan sta ik erachter.
en dat de CIA erachter zit geloof ik niet.

SAMIROS

#5
Ik vind dat al qaida eigenlijk de islam belachelijk maakt dit is niet waar de islam voor staat moord je broeder uit, hoe je het wend of keert of het nou joden of amerikanen zijn het is niet aan al qaida om deze mensen uit te moorden daar hebben we de dag des oordeels voor dan wordt je berecht voor je daden. conclusie, al qaida zijn geen echte moslims in hart en nieren, als ze dat wel zijn waarom moorden ze dan hun broeders uit, en het is ook geen jihad want daar verdedig je alleen je eigen land en al qaida is een wereld wijd terreur netwerk.

Goner

#6
Mee eens. Al Qaeda is momenteel zelfs een van de grootste vijanden van de Islam. Ze geven de Islam een monsterlijk gezicht, ze lasteren in hun daden Allah. Ze verzieken het leven van echte Moslims die worden aangesproken op de daden van die monsters.

Ik als christen schaam me bijvoorbeeld voor Bush die nog al eens met zijn God-vlaggetje wappert om de gewelddaden te motiveren. Of voor dominee Paisly in Noord Ierland die als protestant christen meent tegen de katholieke christenen te moeten vechten. Het is een schande.
Dit zijn vijanden van de Christenen zoals Bin Laden een vijand is van de Moslims.

SAMIROS

#7

CiteerIk vind dat al qaida eigenlijk de islam belachelijk maakt dit is niet waar de islam voor staat moord je broeder uit, hoe je het wend of keert of het nou joden of amerikanen zijn het is niet aan al qaida om deze mensen uit te moorden daar hebben we de dag des oordeels voor dan wordt je berecht voor je daden. conclusie, al qaida zijn geen echte moslims in hart en nieren, als ze dat wel zijn waarom moorden ze dan hun broeders uit, en het is ook geen jihad want daar verdedig je alleen je eigen land en al qaida is een wereld wijd terreur netwerk.

Bye the way ik ben geen fan van Bush of Sharon van mijn part mochten ze van mij direct een hartaanval krijgen.

Idir

#8

Al die Jihad- strijders verdienen een enkeltje naar de hel... maar dan niet met de trein of vliegtuig. Nee op hun knieen eikels dat ze zijn.

Zo volgens mij ben ik wel duidelijk genoeg geweest. ;)

CiteerWAT VINDEN jullie eigenlijk van? zijn ze echt mojahidiin zo als ze zeggen of zijn het gewoon een steltje moordenaars.

ze plegen aanslagen ook in islamitische landen
vermoorden vrouwen kindren en onschulidige mensen

zijn het wel moslims ?
zit amerika niet er achter ?
tenslotte de CIA heeft ze opgericht samen met de talibaan??

selwa

#9

Citeerde CIA heeft de talibaan opgericht en al qiada dat is toch zo !!!!!!


De Taliban opgericht ja, toen ze tegen Rusland aan het vechten waren. Daarna is de taliban haar eigen weg gegaan, en heeft zich tegen de VS gekeerd (of de VS heeft zich tegen de Taliban gekeerd, ligt eraan wie je wil geloven). Ik denk niet dat de CIA er erg bij gebaat is als alqaida de moslimwereld probeert op te ruien tegen het westen, en het nut van 11-9  en Madrid voor de CIA zie ik ook niet zo snel in. De VS heeft wel meer van die groeperingen gesteund die zich later los hebbeb gemaakt. zie Iran bijvoorbeeld.
Dit zijn de redenen waarom ik het onwaarschijnlijk vind dat de CIA er bij betrokken is, dus die opmerking over het verdedigen van de CIA is nergens op gebaseerd.

SAMIROS

#10
Wederom selwa het blijft een theorie ik en jij en iedereen op deze site weet niet wat er precies gebeurd is en gaat gebeuren het heet niet voor niets doofpot.


yasmina_22

#11

CiteerBye the way ik ben geen fan van Bush of Sharon van mijn part mochten ze van mij direct een hartaanval krijgen.

En als dat gebeurd niet gaan demonstreren dat Bin laden het heeft gedaan hahahah.

yasmina_22

#12

CiteerAl die Jihad- strijders verdienen een enkeltje naar de hel... maar dan niet met de trein of vliegtuig. Nee op hun knieen eikels dat ze zijn.

Zo volgens mij ben ik wel duidelijk genoeg geweest. ;)nee niet snappieMashakiel

CiteerDit zijn vijanden van de Christenen zoals Bin Laden een vijand is van de Moslims.

Ik denk niet dat Bin Laden een vijand is van de Islam,
integendeel zelfs!
Laatst werd er in het nieuws verteld dat ongeveer 60% van de Engelse Moslims (en een even groot aantal van de Franse Moslims) achter Bin Ladens 'politiek' staan, wat eigenlijk ook te begrijpen is (gezwegen over de arabische landen waar men bijna allemaal voor Bin Laden is, maar die hun mening niet openlijk durven te uiten).

Ik heb al eens de bewering gemaakt dat wat Bin Laden heeft gedaan niet eens een 100ste vertegenwoordigt (of zou vertegenwoordigen) van wat de amerikanen/zionisten hebben uitgespookt.
Niet dat ik de ene misdaad wil rechtvaardigen ten koste van een andere maar er dient toch enige aandacht besteed te worden aan de OORZAAK van deze politieke (al dan niet) incorrectheid van het Taliban regime en/of Bin Ladens beleid.
De oorzaak zit hem namelijk in de hebzucht en machtsgeilheid van de zionistische leiders (en hopelijk binnenkort de lijders)

Besluit:  
Bin Laden verdient in mijn ogen een eremedaille, daar hij als (bijna) enige persoon het durft op te nemen tegen de zionistische reus.
Ik kan niet meer doen dan maar blijven hopen dat men, met de kloontechnologie desnoods, meer Bin Ladens gaat maken, zodat ook de zionisten eens het besef krijgen of liever het gevoel zullen kennen van te slapen zonder een oog dicht te kunnen houden (wat een dagelijkse feit is in Palestina en Irak en nog vele andere landen).


SAMADIE

het gaat niet om wie het durft tegen de amerikanen maar om zijn verhaal. idereen mocht sadam om dat hij durfde tegen de amerikanen op te nemen of niet?? maa niemand zag of wou zien wat hij zijn volk aandeed dus als je het durft tegen de amerikanen op tenemen mag je  alles ???????????