Nederlandse waarden en normen

Gestart door youssefislam, 23/04/2004 om 18:41:52

youssefislam

Als het bestuur uit nederlander bestaat dan mag het ook geen islamitische school heten.

ayuda

#1
Islamitische Nederlanders?  Die bestaan namelijk.

ayuda

#2
Zijn er nu drie discussies met dezelfde naam geopend?

Samariaan

#3
(Even ter zijde, Youssef kun je die ander posts samen toevoegen, word het een beetje centraal gehouden - beetje verwarrend)

Samariaan

#4
als je je een beetje verdiept in de islamitische normen en waarden dan kom je erachter dat deze veel meer te bieden hebben dan die opportunistische normen en waarden van Balkenende.


Dora

#5

CiteerAls het bestuur uit nederlander bestaat dan mag het ook geen islamitische school heten.

salaam youssef,

aan de ene kant begrijp ik waar je naartie wilt > maar ikzelf werk op een islamitische school die samen met een andere islamitische school bekend staat om hun liberale schoolregels. als je islamitische scholen bekijkt in bv amserdam of in ede zul je versteld staan van de verschillen > zo is bv op onze school niet verplicht om hoofddoek te dragen > parfum, make-up, broeken met korte truitjes (je staat soms versteld hoe sommige daar aankomen) toegestaan >> dit kun je dus niet flikken op de islamitische school (ben ff de naam vergeten) in amsterdam. maar wat blijkt nou op onze school is een moslim de directeur en op de andere liberale school is zijn broer de directeur (ook hij is moslim) >>>> en ja geloof het of niet maar op die "radicale" scholen zijn hollanders (vaak niet eens moslim) directeur!!!.....

ook de manier van omgang met elkaar is daar veel islamitischer (ben namelijk met collega's op excurie geweest naar een school om hun manier van werken te bekijken)..nou moet ik zeggen dat ik blij ben dat het bij ons niet zo "streng" is maar toch heb ik soms het gevoel dat het toch wat "islamitischer""  kan >>> dus oordeel aub niet te snel over de hollandse directeurs . want ik heb gemerkt dat zij toch heel wat meer respect tonen jegens hen werknemers en hun wensen als moslims!!!