Vliegen naar de Rif

Gestart door Samariaan, 23/04/2004 om 16:12:13

Samariaan

diegene die onder jullie naar vluchten lopen te zoeken of zelfs al hebben geboekt, weten wat voor schandalige dingen je moet betalen.

waarom kunnen er geen charters, afgezien van RAM, zoals door Transavia worden uitgevoerd op AHU of NAD, is dit ooit een mogelijkheid geweest of kan dit niet door speciale verdragen. Air Atlas Express, een nieuwe charter die begon afgelopen zomer vanaf Rdam, was ook niet echt goedkoop te noemen voor een 3 urige vlucht.

Als je voor 150eur al naar malaga kan vliegen, dan begrijp ik niet dat je voor een halfuurtje meer vliegtijd het 4 dubbele kunt vragen...

ayuda

#1
Ze spelen ook maar wat met de reizigers. Mijn vriend moest naar Tanger. Overstap op Casa.   Uuuuuuuuuuren wachten.
En toen was opeens, vijf minuten voor boarding, 's avonds laat al, de vlucht afgelast.  Neem maar een taxi, zeiden ze tegen iedereen. Men pikte het niet. Toen kwam een hoge, hij zou het in orde maken. Hij kwam niet meer terug. Er waren ernstig zieken, en zelfs familie die iemand bij zich had om in Marokko te begraven. Maar de mensen lieten zich niet uit elkaar spelen en uiteindelijk, na dreigen en al, kregen ze een bus naar Tanger. Geen enkele restitutie verder.
Het is een schande.

Samariaan

#2
klopt ja, ik ook ook zo'n verhaal gehoord dat op een hele warme dag er een vlucht ging naar vanaf Tanger naar AMS ,

het vliegtuig zat al vol met alle mensen, maar werd door onbekende reden urenlang op de taxibaan laten staan, in de brandende hitte. Er werd al die uren geen reden doorgeven.

Na uren begonnen er allerlei mensen te klagen, voornamelijk de vrouwen, die vaak niet op hun mond zijn gevallen, ze eisden een verklaring. Een vrouw maakte de fout de koning er bij te betrekken, zij werd afgevoerd naar een gebouw op het vliegveld, en werd na een tijdje weer terug gebracht op het vliegtuig, helemaal stil...

Samariaan

#3
Ayuda, je vriend zou veel goedkoper met Iberia (of een van die low-cost maatschappijen) naar zuid-spanje kunnen vliegen (Jerez, Sevilla, Malaga) en dan met de boot. Succes verzekerd (insaAllaH)

SAMADIE

#4
nou een ding ik betaal leiver meer aan RAM dan dat ik met een een ander goedkoper bijv liberia gan vliegen ik moest te lang wachten en die spanjaarden kunne niet vliegen duss
Citeerdiegene die onder jullie naar vluchten lopen te zoeken of zelfs al hebben geboekt, weten wat voor schandalige dingen je moet betalen.

waarom kunnen er geen charters, afgezien van RAM, zoals door Transavia worden uitgevoerd op AHU of NAD, is dit ooit een mogelijkheid geweest of kan dit niet door speciale verdragen. Air Atlas Express, een nieuwe charter die begon afgelopen zomer vanaf Rdam, was ook niet echt goedkoop te noemen voor een 3 urige vlucht.

Als je voor 150eur al naar malaga kan vliegen, dan begrijp ik niet dat je voor een halfuurtje meer vliegtijd het 4 dubbele kunt vragen...

Idir

#5

Citeernou een ding ik betaal leiver meer aan RAM dan dat ik met een een ander goedkoper bijv liberia gan vliegen ik moest te lang wachten en die spanjaarden kunne niet vliegen duss


Niet kunnen vliegen?? Zij drinken in iedergeval geen alcohol voordat zij gaan vliegen.. :)

Inuit

#6

CiteerAls je voor 150eur al naar malaga kan vliegen, dan begrijp ik niet dat je voor een halfuurtje meer vliegtijd het 4 dubbele kunt vragen...
Bij Basiqair (Tansavia) betaal je rond de 90 Euro voor een enkeltje Malaga, plus 25 Euro voor de boot, totaal rond 115 a 120 Euro en je zit in Melilia. Is toch een heel groot verschil met de 300 Euro voor een enkeltje Nador van RAM.

Samariaan

#7

CiteerBij Basiqair (Tansavia) betaal je rond de 90 Euro voor een enkeltje Malaga, plus 25 Euro voor de boot, totaal rond 115 a 120 Euro en je zit in Melilia. Is toch een heel groot verschil met de 300 Euro voor een enkeltje Nador van RAM.

klopt gebruiker01, maar voor ons jongeren is dit een veel makkelijker optie dan voor de wat oudere onder ons. Ik vind dit een vorm van uitmelkerij die nergens op slaat. Zeker als je ook kijkt naar tarieven van RAM naar Casablanca voor vergelijkbare tijden die stukken lager liggen.

Trouwens, een retour naar melillia met Iberia kost ongeveer â,¬350 in het hoogseizoen, dat is wel een goede optie voor Nadoranen - dit tarief is alleen online beschikbaar, maar voor AHU en Oujda is het gewoon het handigst om er gelijk naar toe te vliegen.

Is er al bepaalde actie ondernomen tegen de buitenporpotionele  tarieven?

ayuda

#8

CiteerNiet kunnen vliegen?? Zij drinken in iedergeval geen alcohol voordat zij gaan vliegen.. :)

Ja, er was destijds op Schiphol een RAMpiloot (spreek dit vooral eens hardop uit) stomdronken achter de knuppel vandaan getrokken nietwaar?  Brrrr.

ayuda

#9

CiteerAyuda, je vriend zou veel goedkoper met Iberia (of een van die low-cost maatschappijen) naar zuid-spanje kunnen vliegen (Jerez, Sevilla, Malaga) en dan met de boot. Succes verzekerd (insaAllaH)

Dit was helaas geen optie ivm bepaalde prive-omstandigheden.

Idir

#10

CiteerJa, er was destijds op Schiphol een RAMpiloot (spreek dit vooral eens hardop uit) stomdronken achter de knuppel vandaan getrokken nietwaar?  Brrrr.

Zeker een RAMpiloot... hahahaha ;)