Grootte stammen Rif

Gestart door MBTiza, 15/07/2004 om 13:03:39

Rebellious

Citaat van: ahfirboy op 23/10/2007 om 19:26:11
slm.

kwoon in ahfir(voor de gene die niet weten waar dat ligt: is provincie berkane en ligt kort aan de grens van algerije)


mijn vraag is is ahfir rifijnen of arbieren??

kan iemand er een uitleg of een antwoord op mij vraag geven(mijn opa is dood en mijn pa zijn omen en familie kunn riefs maar mijn pa en zijn broers kuunen geen rifs en ik vind dat raar zijn  we toch rifijnen en gearabiseerd??


thalla fe rasik(snel mogelijk uitleg dank u)

De echte shab Ahfir zijn Iznassen, dus Imazighen, net als de Riffijnen.
Je bent dus geen arabier, maar een gearabiseerde Amazigh, om het effe zo simpel te noemen.

ahfirboy

dank u;)

eindelijk een antwoord op mijn vraag


thalla fe rasik ;)


waar wonen dan de arabieren in marokko???

Hadou

@Boutedount
Laat je niet uitlokken door sommige gasten. Wij zijn allemaal Irifiyen en Imazighen.
En gebruik nettere woorden. En laat vrouwen in hun waarde aub.

Azjdhiedh

Als volgens jou vader alle vrouwen shitan zijn, dan vraag ik me af met wie je vader het bed deelt en waar jij uit gekomen bent.

Ben jij ook een shitan?? vandaar misschien je idiote reacties!

Maghribi hor

#274
Citaat van: Boutedount op 30/03/2008 om 23:49:18
Citaat van: Uchan op 30/03/2008 om 03:45:13
Als volgens jou vader alle vrouwen shitan zijn, dan vraag ik me af met wie je vader het bed deelt en waar jij uit gekomen bent.

Ben jij ook een shitan?? vandaar misschien je idiote reacties!

tzzzzzz, gnenech!!! a boujazan. safi nu is het oorlog tussen ons!!!!! ik nodig je uit om naar Weesp te komen!!!! zoals ik eerder al zij, ik sta klaar met Ait Said, Iqerhiyen en de Aith Wargyer (uit Bni Bouiach) Dit zijn de echte Die Harders!!!!!!!!!!!! Weesp staat bekent als de centrum voor deze 3 groepen!!!!!!De rest Slopen we!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH EZNOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EZZZZZZZZZZZZNNNNOOOOEEEEENNN!!!!!!!!!!!!!!!! KK HOND, NHER TAKAHBESHT ENJAMESH E ZEMMER! ZEMMER HYJE WENIE IDJEZIEN AKOUAD EN BABASH!!! ESKOCH BRE IKOUFAN!!!! ESHAARKECH!!!! ESHT SAMMAAAGH!!!!! ESHT SIEDFAGH!!!!!! E KANKER ATAAAKY (TURK)!!!!

Jullie zijn niet meer dan een stelletje mietjes die enkel met zijn allen durven. Goenta's zijn jullie, je moest eens je zus d'r kleren proberen mafkees. Jullie slopen helemaal geen reet. Weesp? ik lag me kapot om dat stomme dorp van je. Tjonge jonge.
Je oom is minister van Nador: steden in Marokko hebben helemaal geen minister, die bestaan enkel op nationaal niveau stomme leugenaar. Je oom is hooguit iemand die zich middels corruptie in de gemeenteraad heeft laten kiezen. Waarschijnlijker is de man gewoon analphabeet en jij een leugenaar.
Weesp is nog lange na niet Amsterdam-west, Ondiep of Spangen. Kleuterkutdorp is het, vol dombo's. Ha ha Weesp? Tyfus hé..

Bouyafar

Citaat van: Al Zenati op 31/08/2007 om 20:32:26
Oproep aan de Aith Wayagher


Als je een Akerhi tegenkomt of een Amdhars of een Abdekoy geef hem eengoei pak rammel,

want ik weet wat ze in het geheim over de Aith Wayagher zeggen, hun haat tegenover ons is enorm groot, maar wijzelf hebben geen haat tegenover hen,


Ik heb aan den lijve ondervonden hoe erg dat ze ons haten, hoe erg de Mini-Riffi's van Nador ons haten, want zo bekijk ik ze, als Mini-me's van de Arabieren,

Ibn Khaldoen zei het zelf dat "Al Hasabia" ervoor zorgt dat de sterken overleven, terwijl wij Aith Wayagher wij bezitten veel Al Hasabiyaen dat zit in ons bloed, het wordt doorgegeven van vader op zoon, het zit in de hersenen, gewoon man,

Thorri thorri..........e zaadhaaier!!

Collaborateurs kwam je overal tegen......wie heeft Mohamed Abdelkrim el Khattabi verraden was dat niet een familielid van hem, een awayiger?

Luister knul als je in hokjes blijft denken dan komt het nooit goed, alle rifstammen zijn bij elkaar een geheel, gelijkwaardig!


rebellion

Wat een gezeur om niets

Hanane_B

Ibdarsen zijn gewoon ibequeyen?

Botermes

Hoi,

Maar even terzijde, die avatar van je, is dat zo'n gozer van de black panters of van de black gorilla family ?

Hanane_B

Citaat van: allasian op 12/12/2008 om 19:02:35
Hoi,

Maar even terzijde, die avatar van je, is dat zo'n gozer van de black panters of van de black gorilla family ?


Mandela toen hij jong was, maymi?

Morena


Botermes

Citaat van: Hanane_B op 14/12/2008 om 19:26:25

Mandela toen hij jong was, maymi?
amya waha , ataba7t ino. :-)

Knapknapperige

Ik ben er persoonlijk Ekzeney en opgegroeid met Ait Wayahar in Den Haag en moet eerlijk zeggen dat ik zeer aangenaam ervaringen met Ait Wayahar.
__________________________
Auto ruimte bewaren

Hanane_B

Oké, bedankt voor de info.


ataba7t?

Botermes

Citaat van: Knapknapperige op 18/12/2008 om 09:45:50
Ik ben er persoonlijk Ekzeney en opgegroeid met Ait Wayahar in Den Haag en moet eerlijk zeggen dat ik zeer aangenaam ervaringen met Ait Wayahar.
Er wonen wel wat ekzenayen bij mij in de buurt in B Bou3ayach. Terwijl alle types Riffijnen in Arif al deccenia opgegaan zijn in elkaar, in plaatsen zoals Imzouren, B Bouayach, en zeker Alhoceima, zijn er hier mensen die nog de dorpsmentaliteit van  hun ouders van 50jaar geleden mee hebben gekregen. Ouders die al 20/30/40 jaar geleden het land hebben verlaten en zo ook de ontwikkelingen gemist hebben.