Wat de Arif beweging nu het hardst nodig heeft

Gestart door Amshoom Style ⴰⵎⵛⵓⵎ ⵚⵟⴰⵢⵍ, 10/06/2017 om 04:48:36

Amshoom Style ⴰⵎⵛⵓⵎ ⵚⵟⴰⵢⵍ

Niet alleen een strijdvaardige, charismatische leider met gevoel voor rechtvaardigheid maar met de extra factor die je nodig hebt om met een doorwinterde Makhzen om te gaan. Dus ook een beheerste DIPLOMAAT


Botermes

#1
Aithmath negh d suythmath hebben ons meer dan ooit nodig in de strijd. Zoals je hebt kunnen zien dat het antwoord op vreedzame protesten voor betere leefomstandigheden meer repressie is, kunnen we op zijn minst ons steentje bijdragen door bijvoorbeeld niet te vliegen met RAM (voor de zekerheid ook geen Air Arabia Maroc), geen boodschappen te doen bij Marjane, geen 3G telefoonkaarten bij Maroc telecom te kopen of gebruik maken andere diensten die ze te bieden hebben, Niet de boot naar Nador of Tanger te nemen maar naar Melilla of Ceuta.

Denk een keertje niet aan je eigen gemak, it's the least you can do. Ik vlieg naar Nador, niet direct naar Alhoceima. Die 50 euro en 2 uurtjes rijtijd gun een taxichauffeur die het toch al zo moeilijk heeft. Taxichauffeur is zo ongeveer één van de weinige beroepen die je kunt beoefenen en dat is ook te zien aan het feit dat er een overschot taxichauffeurs in de regio is, die dagelijks met elkaar moeten concurreren voor een karige ' arqoz w ghrom'. Sta daar eens bij stil.

Rij naar Temsamane of elders in de regio voor biologische groente en fruit, al betaal je een paar kwartjes meer. Het is sowieso al een win-win situatie want dan hoef je ook geen met pesticiden infested fruits&veggies tot je lichaam te nemen.

Gemakzucht is een boosdoener, onthoud dat goed!


Tanmirt,

miss.F.

Helemaal gelijk! En wat het meest pijn zou doen is wanneer men zijn geld van de banken aldaar haalt, dat zou een enorme statement zijn  ;D