Geert Wilders beëdigd als premier Nederland.

Gestart door Chatt in de wildernis, 11/11/2016 om 20:08:36

Chatt in de wildernis

Je wordt wakker en beseft jammerlijk dat de era van de killer-clowns in is getreden. Boris Johnson, Trump, dan blijft er maar een over, Wilders.


Ik weet dat het Nederlands parlement 150 zetels telt en er mogelijk afgeweken kan worden van de ongeschreven regel die stelt dat de grootste partij de premier levert, maar die kans is klein.

Wat zou het met je doen, opstaan en de dagelijkse beslommeringen ondergaan onder het wakend oog van blank Nederland? Wellicht een paar maanden of jaren later het Frans voetbalelftal met President Marine Le Pen in de tribune?
Ghost

#1
Azul,

Het doet me helemaal niks. Marokkanen wentelen zich te veel in hun warme deken van het slachtofferschap, als wij het goed zouden doen was Wilders weggezet als mislukte wc-borstel, een persiflage op Hans Janmaat. Alle Marokkanen, die op verzoek en ter bevrediging van linksdraaiende subsidiezuigers aangifte zijn gaan doen, hebben er persoonlijk voor gezorgd dat de PVV nu de grootste partij is in de peilingen. Alstublieft meneer Wilders, hier hebt u voor een paar miljoen Euro aan gratis airtime de komende 2 jaar.  Marokkanen zijn gemiddeld gewoon dom, daar is helaas geen medicijn voor.

Ieder voor zich.

Ayuz

Chatt in de wildernis

Ooit...,heel lang geleden, was er eens een koninkrijk der dieren. Alle dieren leefden vreedzaam tezamen onder het strenge, doch rechtvaardige bewind van koning Leeuw. Net zoals elk staatshoofd moest de koning zo nu en dan zijn koninkrijk verlaten om op reis te gaan.

Bij elke reis die hij had ondernomen in het verleden was er tijdens zijn afwezigheid iets verkeerd gegaan, dus brak hij zich het hoofd over wie hij zou benoemen tot tijdelijk plaatsvervanger. Langzaam ging hij in gedachten de dieren af die de functie zouden kunnen vervullen, na lang wikken en wegen besloot hij dat de ezel de meest geschikte kandidaat was.

Hij liet alle onderdanen van zijn koninkrijk bijeen roepen en deelde hen mee dat hij op een korte reis moest en dat hij Ezel had benoemd tot tijdelijk plaatsvervanger. Hij drukte elk dier op het hart om geen misbruik te maken van zijn afwezigheid en dat hij bij terugkomst de schuldigen zou straffen.

Koning Leeuw had maar net het koninkrijk verlaten of Ezel liet alle onderdanen weer samen komen. Toen alle dieren waren samengekomen en wachtten op hetgeen komen ging, sprak Ezel.

Ik, plaatsvervanger van koning Leeuw, geeft het bevel aan Aap om naar voren te komen!

Aap liep langs alle dieren naar voren tot hij stopte voor de troon met de ezel.

Hier ben ik, majesteit.

Aap, aangezien ik het nu voor het zeggen heb beveel ik je je te gaan scheren!

Maar majesteit, ik ben een aap! U weet dat apen zich niet kunnen scheren, het is domweg teveel haar om te scheren en bovendien bent u ook behaard.

Jij brutale aap, hoe durf je jouw haar met mijn vacht te vergelijken. Hij stapte van zijn troon en gaf Aap een genadeloos pak slaag.

Toen koning Leeuw terug kwam ging Aap direct naar de koning om het voorval te melden waar hij slachtoffer van werd tijdens de afwezigheid van de koning.

Aap vertelde in detail wat hem was overkomen en de koning riep woedend Ezel op het matje. Ezel kwam met gebogen hoofd naar de koning en kreeg een stevige reprimande.

Niet lang daarna moest de koning weer op reis en riep Ezel bij zich. Ezel, je bent de plaatsvervanger, maar waag het niet om Aap weer lastig te vallen. Ezel beloofde hem dat hij met een gerust hart op reis kon gaan en dat hij niemand zou lastigvallen.

De koning was nauwelijks weg of Ezel liet weer alle dieren optrommelen voor een bijeenkomst. Ze waren net gaan zitten toen Ezel Aap naar voren liet halen. Aap liep schoorvoetend naar voren en vroeg zich af wat hem nou weer boven het hoofd hing.

Aap?

Ja, uwe majesteit ?

Ik, plaatsvervanger van de koning, beveel jou een ei klaar te gaan maken en het mij te brengen!

Aap draaide zich om en liep weg om het ei klaar te maken, maar bedacht onderweg tot zijn schrik dat hij niet gevraagd had of het een gebakken of gekookt ei moest zijn. Aap besloot om een gebakken en gekookt eitje mee te nemen. Met zijn handen verborgen achter zijn rug, in de ene hand een gebakken ei, in de andere hand het gekookte liep hij langs alle denkbare dieren tot hij stilstond voor de troon met Ezel.


Aap, waar is mijn ei?

Aap stak de hand met het gebakken ei naar voren en zei: hier is uw ei,uwe  majesteit.

Ezel keek met een kwaadaardige grijns naar de uitgestoken hand van Aap en zei: ik heb niet om een gebakken ei gevraagd, ik wil mijn ei gekookt!

Waarop Aap de hand met het gebakken ei razendsnel achter zijn rug verborg om triomfantelijk de hand met het gekookte ei naar voren te steken.

De oren van ezel gingen recht overeind staan van woede en hij stormde van zijn troon af in de richting van Aap.

Ezel greep Aap vast en terwijl hij hem schopte en sloeg schreeuwde hij: IK HEB JE TOCH VERTELD OM JE TE SCHEREN, IK HEB JE TOCH VERTELD OM JE TE SCHEREN!!