Een Marokkaanse politicus op een bakfiets

Gestart door AlialHadaui, 22/02/2014 om 13:28:22

AlialHadaui

Beste mensen, assalamu aleikom,

Aan de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 doet GroenLinks Den Haag weer mee. Zelf ben ik kandidaat-raadslid op plaats 6. Om in de gemeenteraad van Den Haag te komen moet ik minstens 1.000 stemmen hebben. Mocht dat insjallah gebeuren dan word ik het eerste volbloed en trotse Amazigh raadslid bij GroenLinks Den Haag ooit! Mocht je meer willen weten over GroenLinks en mijn kandidatuur, kijk dan op de volgende links:

-h t t p s://denhaag.groenlinks.nl/nieuws/ali-al-hadaui-kandidaat-raadslid-bemiddelt-voor-een-fijner-leefbaar-den-haag.
- w w w.omroepwest.nl/west-gemist/19-02-2014 vanaf 6.20 minuten. Zo zie je mij campagne voeren op een bakfiets.

Wassalaam,


drs. Ali al Hadaui
kandidaat-raadslid plaats 6
GroenLinks Den Haag

AlialHadaui

Wat zou ik graag de eed als raadslid bij GroenLinks Den Haag willen afleggen. Een beetje voorbarig maar misschien alvast oefenen?

"Ik zweer dat ik, om tot lid van de raad benoemd te worden, rechtstreeks noch
middellijk, onder welke naam of welk voorwendsel ook, enige gift of gunst heb
gegeven of beloofd. Ik zweer dat ik, om iets in dit ambt te doen of te laten, rechtstreeks noch middellijk enig geschenk of enige belofte heb aangenomen of zal aannemen. Ik zweer dat ik getrouw zal zijn aan de Grondwet, dat ik de wetten zal nakomen en dat ik mijn plichten als lid van de raad naar eer en geweten zal vervullen.
Zo waarlijk helpe mij God Almachtig!"

AlialHadaui


AlialHadaui

Afgelopen week werd ik geïnterviewd door Al Yaqeen TV, verbonden aan www.al-yaqeen.nl, één van de meest toonaangevende Islamistische websites van Nederland. Wordt binnenkort vervolgd.

miss.F.

Politici zijn allen een pot nat: van een afstand allerlei beloftes doen maar als het erop aan komt, wordt er gedraaid en zelfs tegengesteld gehandeld. En dit is ongeacht je achtergrond. De term politicus kun je tegenwoordig haast synoniem stellen aan: leugen en hypocriet. Dus mijn stem gaat deze keer de prullenbak in, die verdient het eerder dan welk politicus dan ook  ;D

Chatt in de wildernis

#5
Citaat van: miss.F. op 13/03/2014 om 12:18:56
Politici zijn allen een pot nat: van een afstand allerlei beloftes doen maar als het erop aan komt, wordt er gedraaid en zelfs tegengesteld gehandeld. En dit is ongeacht je achtergrond. De term politicus kun je tegenwoordig haast synoniem stellen aan: leugen en hypocriet. Dus mijn stem gaat deze keer de prullenbak in, die verdient het eerder dan welk politicus dan ook  ;D

Babygirl, gun onze DOCTORANDUS een vast inkomen met secundaire arbeidsvoorwaarden,whar is wrong with ya! De beste man is werkloos en kan gezien zijn afkomst en huidige malaise op de arbeidsmarkt een aanstelling op zijn afgetrainde wasbordje schrijven:-)

Chances are dat deze slimmerik elke site waar een halve (gare) Amazigh,Marokkaan,Moslim ooit iets heeft neergekalkt met een opwekkend bericht heeft opgefleurd. Wat ik graag zou willen weten is waar zijn roeping vandaan komt op politicus te worden, zijn standpunten, kortom: zijn PLAN. In mijn verbeelding zie ik Ali joviaal lachend, hartelijk groetend en klamme handjes schuddend door Dien Hagt lopen. Op een gegeven moment loopt hij door de Schildersbuurt en ontwaart talloze strengreligieuze baarden en kampeertenten met insectengaas, hij rent naar huis en voegt ogenblikkelijk al-yakeen.nl aan zijn berichten toe, ze zien er misschien wel eng uit die As Sunna Moskee bezoekers, maar he, elke stem is een stem...


Wat mij betreft: ik verhuis naar Den Haag en zal geheid op Ali stemmen, maar dan moet er eerst dr. voor zijn naam staan.

Chatt in de wildernis

Shit, ik heb net je youtube filmpje gezien!


Hoe haal je het in je (hoogopgeleide) hoofd om een GODVERDOMDE hemelblauwe jeans te dragen, man!


miss.F.

Nou dat was het dan: de gemeenteraadsverkiezingen in Dien Hagt. Ben je tevreden met de uitslag meneer de politicus??

Chatt in de wildernis

Citaat van: miss.F. op 24/03/2014 om 13:30:05
Nou dat was het dan: de gemeenteraadsverkiezingen in Dien Hagt. Ben je tevreden met de uitslag meneer de politicus??

Hij stond nummer zes op de lijst en er zijn maar twee zetels binnen geharkt door het verbond van boomknuffelaars en ex-communisten. Drs Ali zou een hypothetische kans maken om door op hem uitgebrachte voorkeurstemmen in de raad te komen, maar rekening houdend met het feit dat zijn youtube- filmpje maar een schamele 275 kijkers scoort schatte ik zijn kansen bij voorbaat mager in.


Wat me het meest bij zal blijven van de 'verkiezingscampagne' van Drs. Ali is fragment 0.37 van zijn youtube-filmpje: een gewiekste gladjanus die geflankeerd wordt door twee allochtonen van onbekende herkomst met het onderschrift: meer kansen op betaald werk...

Na veertig jaar moeten wij, de tweede en opeenvolgende generaties met een vuilnisbakachternaam, nog steeds felgekleurde pakjes aan om de stront (betaald, dat dan weer wel) van de straat te schrobben, zo van: KUTWERK voor een KUTMAROKKAAN, een KUTMAROKKAAN voor het KUTWERK.


Hij doet me denken aan die andere dweilen van politici: Aboutaleb, Marcouch en compagnie. Missy..? Wist je dat Aboutaleb een keer heeft gesolliciteerd bij de LPF?Chatt in de wildernis

#10
Citaat van: Always an intruder, never welcomed op 08/04/2014 om 14:52:22

Wist je dat Aboutaleb een keer heeft gesolliciteerd bij de LPF?

Tijdens de tweede wereldoorlog lieten de nazi's het 'vuile' werk dat inherent was aan de Endlösung vaak over aan Joden.Hen werd beloofd dat ze ietsje langer mochten leven dan de arme zielen die ze als onvervalste SS'ers de dood injoegen. Het was trouwens de cocaïne snuivende en heroïne hoertjes bezoekende huisarts Rob Oudkerk ,een van de nazaten van deze 'vuil werk' Joden, die het woord Kut-Marokkanen heeft gecoind.

Als er ooit een Marokkanen-Endlösung op gang komt zou ik me goed kunnen voorstellen dat Aboutaleb graag de vuile maar o zo onontbeerlijke taak op zich zal nemen. Oprotten, de term die onze trotse burgervader recentelijk in de mond nam, lijkt verdacht veel op het Duitse 'ausrotten'. Hoe durft een Marokkaan het in zijn hoofd halen om ook maar te denken aan lidmaatschap van de LPF, was het niet Fortuyn die zei: Of ik Marokkanen ken, ik neuk ze!
Ahmed Aboutaleb kwam op gesprek. Ik zie hem nog zitten, tegenover vier LPF-ers aan een tafel. Harry Wijnschenk was erbij. Ze ondervroegen hem vanuit een superioriteit die mij ongepast leek. Heel arrogant. Ik zag Aboutaleb kijken: wat is dit hier bij elkaar? Dit is geen slimme club.

http://web.archive.org/web/20090206192855/http://www.depers.nl/binnenland/283036/Ik-heb-onze-naam-bevuild.html