Auteur Topic: 'Exorcist' drijft duivel uit via vagina van slachtoffers  (gelezen 1198 keer)

« Gepost op: 10/11/2011 om 12:32:50 »
De gevreesde religieuze politie van Saoedi-Arabiƫ heeft een Egyptenaar gearresteerd die beweerde een exorcist te zijn. De oplichter dreef de duivel uit bij tientallen goedgelovige vrouwen. Hij deed dat via de vagina van zijn slachtoffers. Dat meldt de krant Sabq.

De man was gehuld in een religieus gewaad en droeg een tulband. Hij lokte zijn slachtoffers naar zijn huis in Jeddah door te beweren dat hij hen kon afhelpen van hun fysieke en psychologische problemen door hen te verlossen van boze geesten. De kerel voegde de daad bij het woord door de geslachtsorganen van de vrouwen te betasten en hen te penetreren.

'De meeste vrouwen lieten zich dit welgevallen', sprak de man in de rechtbank. 'Wie zich verzette, suste ik door te zeggen dat de boze geesten hun lichaam via de vagina zou verlaten. Het is allemaal de fout van de duivel', verontschuldigde de 'exorcist' zich voor de rechter. Hij bekende ook dat hij met tientallen vrouwen seks had gehad terwijl hij koranverzen citeerde.

http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3023898/2011/11/09/Exorcist-drijft-duivel-uit-via-vagina-van-slachtoffers.dhtml