Eerste islamitische sexartikelen winkel.

Gestart door Actie, 26/03/2010 om 15:43:05

Actie

Azul

Wij hebben gekozen voor een respectvolle benadering met respect tot de moslims en de niet-moslims en richten ons er binnen de moslimgemeenschap op om, voor zowel de man als de vrouw, seksualiteit als geheel bespreekbaar, meer ifo:
www.elasira.com

Amdawkel

Als dit Saudi Arabië was, waren jullie gestenigd of opgehangen

Actie

Citaat van: Ashel7iej op 26/03/2010 om 15:46:46
Als dit Saudi Arabië was, waren jullie gestenigd of opgehangen

Azul

Ik ben het niet, ik heb het alleen maar geplaats meer niet...

Tabekoyt


3ich

Eerste sexshop van Marokko opent in Casablanca


De eerste legale seksshop in Marokko heeft haar deuren geopend in de Jamila wijk van Casablanca. Marokkanen kunnen er in alle legaliteit producten en accessoires kopen om hun seksleven op te fleuren.

De boetiek, dat als credo "er is geen schaamte in godsdienst" heeft, is de eerste in zijn soort dat officieel wordt toegestaan ​​in een land waar men nog censureert om een ​​"te sexy" outfit.

Verbazingwekkend is dat de boetiek heeft besloten te openen na het aan de macht komen van de islamitische partij PJD. Het risico op sancties is dus nog sterker als de eigenaars van de seksshop hun business te ver duwen.

In Marokko zijn er al jarenlang illegale seksshops te vinden in Casablanca, Rabat of Marrakech. Marokkanen kunnen er, vaak onbetaalbare, erotische voorwerpen kopen.


http://www.bladna.nl/seksshop-marokko,02958.html

3ich

Citaat van: Actie op 26/03/2010 om 15:43:05
Azul

Wij hebben gekozen voor een respectvolle benadering met respect tot de moslims en de niet-moslims en richten ons er binnen de moslimgemeenschap

Yeah right!

Respect hoort bij schaamte. En je grenzen kennen. Sexartikelen is een open deur na lfessad. Het is trouwens allemaal om de handel en het geld die er in die industrie omgaat.

Tabekoyt

HAHAHAHAHAHA moet nog steeds lachen om deze topic.. GE-WEL-DIG!!!