COCAINE fabriek a la hollanda!!!

Gestart door 3ich, 03/10/2009 om 18:14:05

3ich

http://player.omroep.nl/?aflID=10206712

Pauw en Witteman uitzending 02-10-'09

Zie hier het levende bewijs van wie er de echte drugsdealers waren en blijkbaar nog steeds zijn! Vanaf 1900 al....

Ik heb ooit een docu gezien waarin men beweert dat "GOD" binnen de illuminati kring voor GOUD/OIL/DRUGS staat!

3ich

Voor degene die het niet gezien hebben en niet de moeite wouden nemen, hier een kleine samenvatting, want ik vind dat iedereen dit moet weten! Een probleem leer je pas echt kennen als je weet wat de oorzaak is.....
1900 werd er een cocaine fabriek opgezet door de koloniale bank m.a.w de regering en het koninklijke huis! Daar hebben ze de halve wereld van kunnen voorzien en zo ook vechtmachines kunnen maken voor de 1e wereldoorlog destijds.

Hun zijn nog steeds degene die een agenda hebben waar ze jou en mij als slaven willen gebruiken, wat ze destijds ook deden... JPB verwoord het liever als de "oude VOC mentaliteit"

Eindconclusie is gewoon dat hun de huidige drugs markt hebben gemaakt/gecreeërd! Welke maffia?

Frits westerman die zei nog met duidelijke taal: dus het vermogen van het koninklijke huis zit ook drugsgeld in? Ja! En niet zo een klein beetje ook!!!!

Het dubbelzijdige van dit is dat men er een boek over heb geschreven en dat men uitgenodigd word op de nationale TV om haar literatuur te publiceren, itt Marokko word je de mond gesnoerd als je zegt dat het koninklijke huis ook in de drugs zit en dus ook mede door drugs een vermogen hebben. (denk aan Chakib)

De cocaine fabriek stond waar de hell angels nu staan. Hell angels is een onderdeel van een motorbende die in Amerika ontstond het waren eigenlijk oude veteranen en die na de 1e wereldoorlog een motor kregen van de regering en daar mochten ze dan door Amerika rijden...

3ich

Een gedeelte van het immense miljardenkapitaal van het koningshuis is gebaseerd op drugsinkomsten. De basis van dat vermogen werd verdiend vanaf de 19e eeuw met de Nederlandsche Handels Maatschappij die werd opgericht door koning Willem I. Die Nederlandsche Handels Maatschappij handelde er lustig op los met opium dat vooral vanuit Nederlands-Indie werd geexporteerd naar de Chinese opiumkitten. Die handel met opium ging vrolijk door in de 20e eeuw. En op opium schuivende Chinezen werd deels de basis van het Oranjekapitaal gevestigd

http://www.tonbiesemaat.nl/content/oj23.html

3ich

Ook in Nederlands-Indië was de handel in opium (later geimporteerd uit Turkije) een (koloniaal) staatsmonopolie. In het zeer conservatieve Nederland van de 19e eeuw werd daar echter niet openlijk overgesproken, maar toch was het algemeen bekend. Men zegt dat de Gouden Eeuw mede gefinancierd werd door de opium handel, net zoals later de aanleg van de spoor- en waterwegen werd gefinancierd uit de Indische baten.

In 1824 werd door de 'koopman-koning' Willem I de Nederlandsche Handel-Maatschappij (NHM) opgericht met als doel de financiéring van de handel met Java e.o. Winst bleef echter uit, totdat in 1827 Willem I besloot om de NHM het monopolie op de invoer van opium te geven : meteen werd winst gemaakt.
Een eeuw later, dus in 1924, werden in het herdenkingsboek keurig de winsten op de opium handel vermeld.
Halverwege de jaren zestig ging de NHM op in de ABN, die later weer op ging in de ABN Amro. Dankzij het feit dat Willem I grootaandeelhouder was van de NHM moet niet alleen hij, maar ook zijn nakomelingen flink verdiend hebben aan de opium handel. Volgens Forbes heeft Beatrix nog steeds 10% van de aandelen van ABN Amro.
Hoog boven de ingang van het oude hoofdkantoor van de NHM in de Vijzelstraat 32 in Amsterdam, staan nog steeds de standbeelden van Coen, Daendels en Van Heutsz.

http://www.engelfriet.net/Alie/Hans/blaak.htm

Señor Canardo

#4
ff voor de statistieken >


Cocaine export vanuit Java 1904-1935
Opkomst en neergang van Javaanse cocaine 1904-1941


Señor Canardo

#5


Pro Paranoia Pictures

Vanavond in 'Andere tijden': Hoe de Nederlandse cocaïneplantages op Java een fortuin opleverden voor de Koloniale Bank en er hele cocaïnefabrieken in Amsterdam ontstonden...

Vijfduizend jaar geleden werd al coca gebruikt in Peru en Ecuador. Door op de bladeren van de cocaplant te kauwen werd de werkzame stof onttrokken, die oppepte en hielp tegen hoogteziekte. In Europa was de cocaplant tot aan de negentiende eeuw nog geen succes, omdat de bladeren hun magische werking verloren tijdens de overtocht. Toen men er in slaagde om bestanddelen uit het cocablad te isoleren, werd cocaïne een populair middel in het Westen. Rond 1880 stuurde Sigmund Freud een halve gram cocaïne met gebruiksaanwijzing naar zijn verloofde: "Verdeel dit in acht porties. Dan blijf je sterk en je krijgt er mooie rooie wangetjes van." Nederland verdiende ook goed aan de handel in cocaïne. In 1900 werd in Amsterdam op de Schinkelkade de Nederlandse Cocaïne Fabriek (NCF) opgericht. Cocaplanten werden door het koloniale Nederland verbouwd op plantages in Indië. De VOC-mentaliteit! Tijdens de Eerste Wereldoorlog had de fabriek toptijden - vele soldaten voerden veldslagen uit met een flinke dosis coke achter de kiezen. En de NCF groeide uit tot grootste cokefabriek ter wereld.

What the?

Dat waren nog eens tijden. Terug naar de onze. Want daar is het allemaal zo eenduidig niet meer. Kende u dit verhaal bijvoorbeeld? Nee? En wat is daarvan de reden denkt u? Precies. We worden gestuurd, in de gaten gehouden. Arend ter Horst weet het zeker. Hij is de meest onwaarschijnlijke hoofdrolspeler die u ooit zal tegenkomen. Als Jeanette Groenendaals De Nederlandse Cocaïne Fabriek begint, zit je de eerste vijf minuten met je ogen te knipperen. What the? Is dit echt? Pro Paranoia Pictures. Duidelijk een film van deze tijd. En wat voor een! Arend is een restproduct uit de gouden tijd van de cocaïne, toen alles nog puur en onversneden was. Inmiddels is hij een vacuüm getrokken karkas dat met een gasbrandertje rondloopt om op elk moment te kunnen basen. En voor de rest het Internet afstruint om in de gaten te houden wie ons allemaal in de gaten houdt. Internet en crack, een paranoïde makende combinatie. Alles hangt met alles samen! Kijk maar, hier op deze website zeggen ze het: Nederland is het meest afluisterende land ter wereld, iedereen wordt hier preventief gebugged om, wanneer de tijd rijp is, toe te slaan. Want de belangen zijn nu eenmaal te groot. Al die zeecontainers in Rotterdam, iemand moet er geld aan verdienen. En dacht u nu werkelijk dat de staat alleen repressief optreedt? Voor uw eigen veiligheid kunt u maar beter goed naar Arend luisteren, ook al is-ie wat moeilijk te verstaan. Want een beetje meer paranoia kan geen kwaad in de tijd dat iedereen te pas en te onpas zichzelf laten registreren en volgen, als gedweeë bijen in een korf. Begin dan ook maar met het kijken naar deze film, waarvan ik nog niet eens een fractie van heb verteld, en de paranoia komt vanzelf op je af, onvermijdelijk als een kogel door een glasplaat, zoals het hallucinerende zes minuten durende KogelVogel van Federico Campanale ervoor al had laten zien. Stofwolken van verwarring achterlatend. Raadpleeg een arts als de verwarring blijft voortduren.

Klik hier om de trailer te bekijken en hier voor een interview

April 2008

Mike Naafs

http://www.filmkrant.nl/av/org/filmkran/archief/fk298/filmbank.htmlPs. de aflevering van Andere Tijden over de Nederlandsche Cocaïne Fabriek is onvindbaar?! 


Samariaan

Interessante kost.

Overigens is Nederland niet het enige land dat gouden tijden heeft meegemaakt dankzij drugs. Zowel het Verenigd Koninkrijk als Frankrijk hebben flink hun staatskassen mogen spekken in deze handel.

Het Verenigd Koninkrijk heeft zelfs die vermaarde opium  oorlogen met China gevoerd (Hong Kong) om toegang tot de Chinese markt te mogen houden.


3ich

Ma NL is toch wel een voorloper met zn cocaine fabriek!

Tuurlijk de Fransen/Britten/Etc/Etc hebben er ook goed aan verdiend.

NL-Indië was ook een kolonie van NL (waar Wilders vandaan komt).

Ze zijn er ook zwaar trots op hé, voor de NLers was dit de goude tijden voor hun, zoals JPB het formuleert "Het oude VOC mentaliteit!"
Señor Canardo

Hollandse pillen en Israelische distributie vormen een dodelijke combinatie.>
Israëli’s in het centrum van ecstasy drugshandel

Israël zit in het centrum van de internationale handel in de drug ecstasy, volgens een vorige week gepubliceerd document door het US State Department.

In de afgelopen jaren heeft de georganiseerde misdaad in Israël, sommige met links naar criminele organisaties in Rusland, de controle in Europa van de drug distributie in handen gekregen, volgens een document van het Bureau for International Narcotics and Law Enforcement Affairs.

Hetzelfde document wijst er ook op dat de Israëlische criminele groepen een hand hebben in de distributie van ecstasy in Noord-Amerika.

In 2000 was 80 procent van de in beslag genomen ecstasy in Noord-Amerika afkomstig uit Nederland, dat samen met België en Polen, het grootste productiecentrum is. Het State Department is zeker dat de Israëlische organisaties zijn verbonden met de laboratoria in Nederland en verantwoordelijk zijn voor de wereldwijde distributie.

"Israëlische drugdistributie organisaties zijn momenteel de belangrijkste bron voor de distributie van de drug voor groepen in de VS, de smokkel via express diensten, door middel van koeriers op commerciële vluchten en, recentelijk, via luchtvracht", stelt het rapport. In de afgelopen twee jaar heeft de VS strenger gehandeld met ecstasy. Federale rechters gaan met smokkelaars in de ecstasy handel net zo streng om als met heroïne en cocaïnedealers. 

Oorspronkelijk artikel: www.haaretz.com

3ich

VN-topman: Heel wat banken gered met drugsgeld

WENEN - Drugsgeld en geld uit andere criminele activiteiten waren de redding voor heel wat banken tijdens het dieptepunt van de financiële crisis vorig jaar. Dat beweert Antonio Costa, hoofd van VN-bureau voor de bestrijding van drugs en criminaliteit.

"Sommige banken werden gered door miljarden dollars afkomstig uit drugshandel en andere illegale activiteiten", zegt Costa in een interview met de krant The Observer. Sprekend vanuit zijn kantoor in Wenen legt Costa uit dat in de tweede helft van 2008 kredietverlening het belangrijkste probleem was van het bankwezen.

"Het systeem was verlamd als gevolg van de onwil van banken om geld aan elkaar te lenen." Hij zegt dat hij genoeg bewijzen gezien heeft dat opbrengsten uit de georganiseerde misdaad toen het 'enige vloeibare investeringskapitaal' was voor banken die op de rand van het bankroet stonden.

Volgens Costa werd op die manier 239 miljard euro drugsgeld opgenomen in de 'legale economie'.  Achttien maanden geleden werd hij voor het eerst op de hoogte gebracht van de praktijken maar hij wil geen banken noemen die met drugsgeld gered werden.

Een woordvoerder van de Vereniging van Britse Banken zegt niet op de hoogte te zijn van dergelijke praktijken. "Er was inderdaad een groot gebrek aan liquide middelen maar het geld dat nodig was, werd grotendeels geleverd via interventies van centrale banken", luidt het.

http://www.ad.nl/ad/nl/1004/Economie/article/detail/450580/2009/12/14/VN-topman-Heel-wat-banken-gered-met-drugsgeld.dhtml